|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Żeby nie było off topa, mam nadzieje że Wisła zagra z podobnym zaangażowaniem jak w Lubinie, do tego jeśli dołożymy skuteczność to zwycięstwo pewne. Liczę że Brożek się w końcu przełamie i kolejną bramkę Małego. Stawiam 3:0 po golach Pawła Brożka, Małeckiego i Kirma. Dobre jest to z Pawełkiem, ale i tak wydaje mi się że zagra ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ile biletów wykupionych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A prosze bardzo dawac Cebanu do bramki ,zobaczymy jako to nasz wybitny trener bramkarzy przygotowal go do sezonu.
Narzeka ze Mariusz jst "zaszczuty" ,co jest jawną gierką spychająca odpowiedzialnosc jego bezndziejej pracy jako trenera na kibicow ,to zaobaczmy jak wypada Ilie. Moze Ile tez jest "zaszczuty" ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeszcze nigdy w "nowożytnej" Cupiałowej historii Wisły nie mieliśmy tak słabo obsadzonej bramki ! Żeby człowiek musiał drżeć przy każdym np. wycofaniu do własnej bramki ! Najgorsze jest to że wiemy iż pierwszego choć słabego bramkarza absolutnie nie ma kim wartościowymzastąpić. Gwarancją tego jest najsłabszy od lat trener bramkarzy. Do wyboru mamy niewiele: albo niemal pewne dalsze babole Pawełka albo wysoce prawdopodobne babole Cebanu. Z dwojga złego to jestem bliższy przełkniecia ewentualnego babola Cebanu niż kolejnego babola w wykonaniu Mariusza. Niech sie przynajmniej Ilie czegoś uczy i nabiera doświadczenia. Dawanie kolejnej szansy Pawełkowi w meczu z GKS będzie przesadą. On ewidentnie wymaga mocniejszego wstrząsu a takowym będzie dla niego posadzenie go na ławie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Prawie zawsze (jeśli chodzi o erę Cupiała) bramka nie była naszą mocną stroną. Artek Sarnat, Trabalik, Angelo, Piekut - oni nie należeli do najlepszych w bramkarskim fachu. Był jeden dobry bramkarz, ale okazał się judaszem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
czy bedzie jeszcze mozna kupic bilety przed meczem ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Piekutowski i tak chyba z nich najlepszy, Majdan gdyby nie jego złe obliczanie toru lotu piłki też byłby ok.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
w razie niepowodzenia (odpukać) w tym temacie znowu dzisiaj będzie nadawanie na zawodników, trenerów i działaczy zaraz po meczu. Ale żeby ruszyć dupę pociągiem to już nie ma komu!! TO jest żenujące żeby z 20 tysięcy "oddanych Wiśle' pojedzie nas dzisiaj 700... to jest po prostu paranoja ! takich kibiców sukcesu powinno sie w dupę kopnąć i raz na zawsze wy..........ić Jakiś pajac pisze na skwk(w komentarzach) że w dobie kryzysu ludzie nie mają pieniędzy - śmiech na sali! 35 złotych : tyle samo co na Wiśle, a jakoś żeby kupować od koni za 100 złotych bilet na legie to macie pieniądze.. prawda jest taka, że z meczu na mecz jeździ nas coraz mniej a koło listopada będzie nas pewnie z 300... ale żeby nie było tak dobijająco : 300 było też Spartan a jaką zrobili korbę
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Gdzie można dzisiaj jeszcze kupić bilety na mecz z Bełchatowem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
"Wiślacki Świat" jest w niedzielę nieczynny. Spróbuj w restauracji "u Wiślaków", tam mogą być jeszcze bileciki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Wiedziałem że jak napisze takiego posta to zaraz będzie że Małecki, Marcelo ...
dobrze napisał mic mi chodzi o zawodników na co dzień grających w ME , w ostatnim meczu z Zagłębiem w 84 minucie na boisko wchodzi Jirsak , a zamiast niego powinien wejść 18-19 latek najlepiej napastnik (bo tu mamy najwiekszy problem, nie liczac pozycji bramkarza ) bo takiemu 18 latkowi te 5 minut da wiecej niż Jirsakowi. ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dawanie szansy młodym piłkarzom jest jak najbardziej OK. Ale jeżeli młodzi piłkarze chujowo grają w piłke nożną, to nie zasługują na gre. Proste i logiczne. Masz przykłady młodych piłkarzy, którzy grają w drużynie. Ćwielong, Małecki i Marcelo. Przecież Skorża ich wystawia nie dlatego, że są młodzi, tylko dlatego, że są lepsi od pozostałych. ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A w Sosnowcu można jeszcze kupić bilet od kogoś?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ale jest swieto i WŚ jest zamkniety.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli ktoś jest chętny, to mam trzy miejsca w aucie na dziś do Sosnowca, mogę zabrać osoby z Krzeszowic lub Olkusza... co by taniej wyszło i samemu nie jechać
![]() ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Chyba można w Sosnowcu bilety kupować dlatego podejrzewam, że dużo ludzi może dojść dopiero tuż przed meczem
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Syn wielki fan Wisły przejechał dziś 400 km do Krakowa aby być na meczu niestety kasy zamknięte!!!!!
Co ma robić może ktoś ma bilet na zbycie albo pomoże w inny sposób. Chłopak ma 17 lat i błąka się po Krakowie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
kupi w sosnowcu.
ps. tak na chlopski rozum, trudno zeby byly otwarte jak dzis swieto edit, i nie w kasie tam kupi, tylko bedzie chodzil ktos z biletami ze stowarzyszenia
Ostatnio edytowane przez Kamil : 15.08.2009 o godz. 14:51.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jaka jest kadra na to spotkanie ? Nigdzie nie moge znalezc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21607
I jak cieszycie się :/ ? Ciekawe z jakiej strony pokarze się Cebanu. Miejmy nadzieję, że pójdzie w ślady Dolhy i godnie zastąpi Mariusza. Może wreszcie 'wypłynie' talent Ilie? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Kazimierski i dobry trening wraz z grą to piłkarski oksymoron. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
z jednej strony mamy ogromny problem, bo nie ma klasowego bramkarza - tu zawalil klub na calej lini
z drugiej strony to dobrze dla Ilie bo uwazam go za bardzo zdolnego chlopaka ze dostanei szanse sprobowania sie w meczu o stawkę w pierwszej druzynie powodzenia |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
I wyszło na moje wprawdzie po kontuzji ale Cebanu w bramce jak nie podoła to coz gratuluje wam rozeznania. Jak nie to jeszcze lepiej
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A mi się wydaje ze bedzie stał Filip Kurto.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No to mam nadzieję, że Ilie wytrzyma presję i da sobie radę na bramce. Najlepiej, żeby szybko strzelone bramki Wiślaków odciążyły go i pozwoliły na większy spokój.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kurto jest na młodzieżówce. Także jakby się coś, odpukać, Ilie stało to chyba Brożek będzie bronił albo Kazimierski
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|