|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Heja, szukamy ekipy do paintballa, kiedyś na meczu zgadaliśmy się z chłopakami na wspólny wypad: paintball + grill + piwko, niestety zgubiłem tel. i nie mam namiaru na nich, może tu się zgłoszą.
Teraz do wszystkich jeżeli macie ochotę postrzelać to planujemy wybrać się w piątek (po relacji meczu z Arką, niestety nie możemy jechać) - może uda się załatwić że będzie tv i mecz właśnie na miejscu tzn. na hali paintballowej - Będziemy mieć specjalną zniżkę bo właściciel to też Wiślak z krwi i kości. jak chcecie się więcej dowiedzieć to jest stronka www.rywalizacja.com.pl Hala Paintball ASG Rywalizacja Pozdro Karabur |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Właśnie a propo paintballa to w Skawinie lub ciut za Skawiną nie pamiętam dokładnie otwarto nowe pole do gry czy coś takiego ma ktoś jakieś info na ten temat ?Z chęcią bym się wybrał gdyż to rzut kamieniem odemnie
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
siemka jak chcecie wpaśc na gre to zapraszam
www.paintballskawina.pl |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie polecacie wybrać się obecnie na Paintball?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
polecam tą starą hale koło łegu. Tylko tam musisz mieć odpowiednio dużo ludzi.
Odradzam strzelnke pod hotelem forum. Ciasno, głośno, mnie do gustu nie przypadło. Na gruponie często są zniżki na paintballa, więc możesz coś poszukać. ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
POdobnie jak TSW Fanatyk odradzam forum. Nic ciekawego. Ciasno i byle jak. Strzelanie ogranicza się do wystawienia karabinka zza beczki i strzelania w wystawiony karabin z drugiej strony... Nuda. Zresztą od paintballa dużo większą frajdę sprawia i ASG i paintball laserowy...
![]()
Nonckiewicz!! Siadej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
taki śmieszny ból jest ![]()
I