The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiernyTS
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2009, 15:11
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post
Cebanu dobry? Lepszy do Pawełka? Właśnie że nie. Oboje prezentują poziom II ligi, my nie mamy bramkarza. Jedyna szansa że po reorganizacji w klubie to sam Skorża zdecyduje o wyjebaniu Pawełka i zakupie nowego golkipera.

Po meczu widac bylo ze raczej masz racje. Konczy sie era Pawełka. Skorża musi cos wkoncu zrobic!
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.08.2009, 15:44
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
To był Pawłowski i to był rykoszet od Alvareza. I przede wszystkim bdb, 'sytuacyjna' interwencja Pawełka.
Do jasnej cholery, gość świetnie obronił rykoszet z kilku metrów ale nie... "o mało sobie nie wbił piłki do własnej bramki".
Ludzie, przystopujcie trochę, bo ocieracie się o śmieszność...
no tak trzeba chłopa chwalić.5 meczów w tym sezonie i 3 koszmarne błędy.a co do tej sytuacji to zdziwiłbym się jakby to wpadło. owszem rykoszet był,ale nie aż tak piłka zmieniła tor lotu, aby mogła kogokolwiek zaskoczyć -nawet Pawełka.

a wracając do tematu. mecz będzie trudny.nie wydaje mi się aby Wisła rozgromiła Gks (znając Wisłę ,raczej nie spodziewałbym się meczu podobnego do tego z Zagłębiem-wiadomo Wisła ma problemy aby rozegrać 2 dobre spotkania z rzędu na wyjeździe,bo mecz w Sosnowcu według mnie do takich należy ).Nie mniej jednak wynik 1:0, 2:0 i tak będzie dla nas wynikiem bardzo dobrym.oby 3 pkty i do przodu.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
krzysiek85_TSW
Member

Od: 04.2008

Stary 10.08.2009, 16:07
Wybieram sie pierwszy raz do sosnowca i mam taki problem. Mieszkam jakieś 20 km od Krk i musze dojechać autem. Jest gdzieś blisko dworac jakiś parking lub miejsce gdzie moge na czas meczu spokojnie zostawić auto?
Odpowiedz cytując
krzysiek85_TSW
Member

Stary 10.08.2009, 16:11
Chyba że jest ktoś z Myślenic lub okolic jadący do Krakowa z kim mógłbym sie zabrać
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 10.08.2009, 16:14
krzysiek85_TSW napisał(a):Wyświetl post
Wybieram sie pierwszy raz do sosnowca i mam taki problem. Mieszkam jakieś 20 km od Krk i musze dojechać autem. Jest gdzieś blisko dworac jakiś parking lub miejsce gdzie moge na czas meczu spokojnie zostawić auto?
no jak moze nie byc kolo dworca parkingu ?
.....
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 10.08.2009, 16:17
Ale użytkownikowi krzysiek85_TSW chodzi o spokojny parking
Chyba nikt nie chce ponownego incydentu jaki miał miejsce po Levadii.
Odpowiedz cytując
krzysiek85_TSW
Member

Stary 10.08.2009, 16:58
A jakieś konkrety? Miejsce ,ulica?
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.08.2009, 17:05
Skład na Bełchatów: Pawełek- Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotrek Brożek-Łobo, Sobol, Jirsak, Kirm- Małecki, Ćwielong. Diaz i Brożinhoniech posiedzą w pierwszej połowie na ławce dobrze im to zrobi
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 10.08.2009, 17:49
A jakieś konkrety? Miejsce ,ulica?
Ale nie rozumiem, chodzi Ci o zostawienie auta w Krakowie i pojechanie pociągiem, czy szukasz parkingu w Sosnowcu bo chcesz aż pod stadion jechać autem?
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 10.08.2009, 17:52
Belchatow z Jaga nic wielkiego nie pokazał ,bo jakby nie sa w "gazie".

Mowil o tym nawet Ujek w wywiadzie w Lidze +.
Jaga w tym meczu byla od nich x2 szybsza i lepiej operowała piłką.

Dla nch pech ze nie maja Nowaka ,i jakby Wróbel notuje obniżke formy.

W takiej sytuacjii 3 pkt powinny byc,ale ze mecz meczowi nie równy musimy zagrac jak z Lubinem.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Ejdzbiol
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 10.08.2009, 18:34
Tasio1906 generalnie się zgadzam, tylko Cebanu w bramce naszym 3 wspaniałym gwiazdorom: Pawełek, Diaz, Brożek, przyda się im odpoczynek w końcu tacy zmęczeni, że prawie grać nie umieją xD ewentualnie zrezygnować z Brożka bo dobrze asystuje
Odpowiedz cytując
krzysiek85_TSW
Member

Stary 10.08.2009, 19:49
radekogi napisał(a):Wyświetl post
Ale nie rozumiem, chodzi Ci o zostawienie auta w Krakowie i pojechanie pociągiem, czy szukasz parkingu w Sosnowcu bo chcesz aż pod stadion jechać autem?
Tak , chodzi mi o zostawienie auta w Krakowie , gdzieś w pobliżu dworca
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 10.08.2009, 20:05
A mieszkasz w Myślenicach? Bo jak tak to zmienia postać rzeczy
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.08.2009, 20:08
Tak , chodzi mi o zostawienie auta w Krakowie , gdzieś w pobliżu dworca
Parking jest nad dworcem, bezpłatny.

Wisła
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 10.08.2009, 20:12
Ja się nie napalam. Zadowoli mnie nawet 1:0[ważne aby były 3 pkt]. Z Ruchem, który do mocnych nie należy trzeba przyznać, że 2:0 przyszło nam trudniej niż 1:4 z Zagłębiem. A GKS mimo, że nie w formie to nie popadałbym w zachwyt po rozgromieniu Zagłębia[choć 4 bramki na wyjeździe to od kilku lat u to rzadki widok]. Jednak typował będę dopiero we czwartek lub piątek, bo ktoś ze składu może wypaść. Jednak nadszedł chyba moment, aby w bramce stanął Cebanu, bo na litość jak można puścić bramke z 40 metrów !!!Nawet jeśli była ręka to gra się do gwizdka i wiedzą o tym nawet w C klasie[IX liga dla mniej wtajemniczonych]. Pawełek musi usiąść na bramce, a drugą sprawą jest wywalenie Kazimierskiego.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 10.08.2009, 20:33
Jest taki bramkarz, kolego PhantomRanger, który gra w mistrzu Angli - Manchesterze United, któremu gola strzelił... również bramkarz, ale nie z 40 metrów, ale z ponad 90!!! metrów. Jednak się da puścić gola z dalszej odległości. Obwińcie Pawełka jeszcze za kryzys na świecie i wojnę w Afganistanie!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.08.2009, 20:40
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Jest taki bramkarz, kolego PhantomRanger, który gra w mistrzu Angli - Manchesterze United, któremu gola strzelił... również bramkarz, ale nie z 40 metrów, ale z ponad 90!!! metrów. Jednak się da puścić gola z dalszej odległości. Obwińcie Pawełka jeszcze za kryzys na świecie i wojnę w Afganistanie!
tak
ale on puścił babola raz, a u Pawełka babole to reguła. Widzisz różnicę?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 10.08.2009, 20:59
Boruc pełno w swojej karierze popełnił błędów, które kosztowały o wiele wiele więcej niż takie kiksy Pawełka jak w meczach z Ruchem Chorzów, Zagłębiem Lubin, czy w tamtym sezonie z Lechią Gdańsk. Dla mnie Pawełek jest o wiele lepszym bramkarzem od podstarzałego ANGELO HUGHES'a, który dla mnie był wielkim nieporozumieniem, czy Adama Piekutowskiego, który miał nadwagę i był za niski według mnie. Niektórzy piszą że Mariusz Pawełek nie wybroni 100% sytuacji
http://www.youtube.com/watch?v=30BZr0XYsbI
http://www.youtube.com/watch?v=T_rG0...eature=related
, ale te dwie sytuacje utwierdzają mnie w przekonaniu że Mario nie jest takim strasznie słabym bramkarzem, ale według mnie w Wiśle powinien bronić ktoś o umiejętnościach... Emiliana Dolhy.
Odpowiedz cytując
krzysiek85_TSW
Member

Stary 10.08.2009, 21:53
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
A mieszkasz w Myślenicach? Bo jak tak to zmienia postać rzeczy
Mieszkm koło Myślenic, w Głogoczowie. A o co Ci konkretnie chodzi?
Robert_wislak napisał(a):Wyświetl post
Parking jest nad dworcem, bezpłatny.
I nie będzie problemu żeby tam parkować pół dnia i odebrć auto po północy ?
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.08.2009, 22:03
Nie będzie. Możesz nawet sobie tam namiot rozstawić i w nim zamieszkać
Odpowiedz cytując
wiernyTS
Senior Member

Stary 10.08.2009, 22:29
Z tego co wiem, to bedziesz mial problem zeby tam znalezc miejsce wolne. Trzeba rano zostawic Raz tylko tam jechalem ale pamietam miejsca za chu.. nie znalazlem...
Odpowiedz cytując
andalemono
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 11.08.2009, 00:03
wiernyTS napisał(a):Wyświetl post
Z tego co wiem, to bedziesz mial problem zeby tam znalezc miejsce wolne. Trzeba rano zostawic Raz tylko tam jechalem ale pamietam miejsca za chu.. nie znalazlem...
W tym samym miejscu jest 3poziomowy parking Galerii Krakowskiej, dwójke za godzine -2 za pierwszą.
Odpowiedz cytując
Stasik
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 11.08.2009, 05:31
andalemono napisał(a):Wyświetl post
W tym samym miejscu jest 3poziomowy parking Galerii Krakowskiej, dwójke za godzine -2 za pierwszą.
pierwsze godzina free, druga za 2zl ale kolejne juz za 4
problem w tym ze, nie wiem jak to dziala bo jakos nigdy nie mialem okazji zostac tam tak dlugo, ale oficjalnie ten parking jest do 23 ...
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda1906
Junior Member

Stary 11.08.2009, 07:39
Oby tak się nie stało że Niedzielan nam jakomś bramke strzeli.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.08.2009, 08:02
Dobrze się czujesz?

Co do meczu, kiedy wracają piłkarze ze zgrupowania? 5podstawowych zawodników ubyło
Odpowiedz cytując
a11
Member

Od: 12.2008

Stary 11.08.2009, 09:03
Zgrupowania kadr to szansa na grę w lidze dla zmienników zwłaszcza dla Jirsaka bo Diaz może być zmęczony. Mam nadzieje że Skorża nie wystawi Cantoro bo to co wyprawiał w meczu z Zagłębiem przyprawiało mnie o zawroty głowy.
Co do spekulacji na temat występu Cabanu za Pawełka mam mieszane uczucia. Bo z jednej strony należy pokazać Mariuszowi że nie jest niezastąpiony, ale z drugiej zmiana bramkarza to zawsze jakieś ryzyko związane z grą obronną ogółem.
Co do samego meczu to nie ma co dywagować trzeba wygrać wysoko i przede wszystkim zaliczyć kolejny dobry występ podobnie jak z Zagłębiem. Bełchatów na pewno tanio skóry nie sprzeda zwłaszcza do straty pierwszej bramki przez nich mecz może być w miarę wyrównany.
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.08.2009, 11:43
a11 napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje że Skorża nie wystawi Cantoro bo to co wyprawiał w meczu z Zagłębiem przyprawiało mnie o zawroty głowy.

Pozwolę sobie nie zgodzić się ze zdaniem przedmówcy i pozostać przy swoim stanowisku. Mauronek zagrał bardzo przyzwoite zawody moim prywatnym zdaniem.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
fighter1906
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 11.08.2009, 11:59
he oby doping wyszedł tak jak w na zagłębiu
Odpowiedz cytując
a11
Member

Od: 12.2008

Stary 11.08.2009, 12:18
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
Pozwolę sobie nie zgodzić się ze zdaniem przedmówcy i pozostać przy swoim stanowisku. Mauronek zagrał bardzo przyzwoite zawody moim prywatnym zdaniem.
Nie podoba mi się w jego grze to że nawet jak popracuje trochę w obronie, odbierze piłkę to potem stoi dosłownie stoi w kole na środku boiska i nie uczestniczy w akcji ofensywnej. Sobol wychodzi do obrońców po piłkę, stara się być pod grą a Mauro nic. W meczu z Bełchatowem nie jest nam potrzebny taki zawodnik, jeden Sobol jako defensywny pomocnik wystarczy. Sam Skorża powiedział że Jirsak mocna pracuje na treningach i "dobija" się do pierwszej 11 dlatego ten mecz będzie idealny, aby po raz kolejny dać mu szansę bo Diaz będzie zmęczony po meczu i podróży a GKS nie jest zespołem, którego musimy się obawiać, zwłaszcza jeśli chodzi o środek pola bo ani Cetnarski ani Gol nie powinni nam zagrozić.
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 11.08.2009, 12:48
Ejdzbiol moim zdaniem Mario powinien bronić w każdym meczu ligowych... Ilie niech broni w krajowych pucharach. A jeśli chodzi o dyskusje na temat Mauro to ja jestem przeciwny jego występowi od pierwszej minuty...
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów