|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no ja zrobiłem obie cz. Kiełbasy,Operonu tą pomarańczową książke i 20 arkuszy z ksiązki Pana Kurczaba (10 podstawowych i 10 Rozszerzonych) dosyc ciezkie. Ale mimo wszystko jakos mega spokojny nie jestem :/
![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Powód: Wisla- legia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:36.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A jak myślicie, czy w temacie "postać lekarza w literaturze i filmie" oprócz lektur mogą zadań inne pytania? Bo spoza lektur mam tylko jeszcze o przysiędze Hipokratesa.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
yeeeah..od jutro zaczynam matury na serio - biola fiza i chemia + oba ustne .
Życzę powodzenia piszącym w tym tyg. matury . Powodzenia i dobranoc ![]() ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A jutro ustny polski. Prezentacja napisana i można poniekąd rzec- nauczona
![]() Wierzę że się wszystko powiedzie. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
ja dopiero skończyłem pisac, teraz sie musze jej naumiać ten plus ze od 13 moja grupa ma ustne takze no stres jest czas, i w ogole, cala noc i rano przedemną ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cały cyrk zaczyna się o 8:15, ja jestem drugi na liście.
Z prezentacji (na chwilę obecną, bo rano może być różnie) pamiętam wszystko. Nie słowo w słowo ale pamiętam ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Kciuki przydadzą się jutro baaaaardzo ![]() powodzenia na ustnych! Naprawdę nie jest tak źle ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
16/20. Zadowolony.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jakie miałeś pytania?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i jak po biologii rozszerzonej
wg. mnie matura jak najbardziej rutynowa. z tego co udalo mi się wyczaić to straciłem pkt. na schemacie wirusów (napisałem tylko DNA i RNA wirusy resztę skresliłęm) ; napisałem ze glukoza zaiast pirogronianu idzie do mitochondrium i zamiat kilich napsiałem okwiat :/ ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Co to jest wątek? Wymienić kilka wątków z utworów jakie miałem w literaturze podmiotu.
2. Jak w mojej prezentacji pomogła mi literatura przedmiotu jaką wybrałem, a w zasadzie to jedna szczególna pozycja. Po odpowiedzi na to pytanie dostałem pytanie poboczne. 3. Nie pamiętam, jak sobie przypomnę to napiszę ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak dla mnie biologia bardzo latwa......
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to ja poczekam na pytania z tej biologii... ;] standardowo musieli dojebać wosowcom i wyjątkowo geografom, a biologię odpuszczają, pewnie z majcy też będzie łatwiej... ;] oby i jutro historia była ciężka! xD
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:36.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Motyw przemiany wewnetrznej dzis na 17 pkt
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ustny polski na 30%, smiac sie czy plakac?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Smiej sie.
Na **uj Ci więcej, a masz już zaliczone z głowy. Co do oceny to komisja komisji nierówna, znam tak smieszne przypadki że głowa boli |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
6 czy 5 pytan pamietam ze:
- 3 sytuacje w ktorych poznajemy historie Soplicy - etapy przemiany Kordiana - jak przebiegala obrona Częstochowy - cos o chorobie romantyzmu - czy moim zdaniem obrona Częstochowy byla wazna - elementy mistyczne, nadprzyrodzone w obronie Powód: przypomnialem sobie cos :P
Ostatnio edytowane przez Natkan : 11.05.2009 o godz. 16:07.
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To konkretnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja miałem 10 pkt, pięć pytań zawartych w trzech, jestem o to w pewien sposób w****iony, ale nie ma się co przejmować. U mnie lepsi uczniowie zdawali gorzej niż teoretycznie słabsi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zadanie z rudym ojcem daltonistą. Jak mam rude włosy oznaczone jako aa a nie rr to 3 pkt w d**ę ?
Żadna odpowiedź mnie tak nie wkurzyła.Najbanalniejsze zadanie,ale po co nauczyć się wkońcu czytać ze zrozumieniem,przecież to takie nudne :/:/ ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
12/20 z angielskiego,18/20 z polaka..i matura 2009 w moim przypadku dobiegła końca,teraz prawo jazdy,zaczynam w srode
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Rozmowy z Bogiem, prezentacja mówili, że zajebista ale pogubiłem się w dwóch pytaniach. 16/20 tylko. Angielski 18.
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
ale lepiej przeczytaj najlepiej szczegolowe, i opracowania dotyczace twojego tematu ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytaj sobie streszczenia z www.klp.pl.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
20/20 z anglika w piątek, a dzisiaj 16/20 z polaka... w sumie nieźle. Teraz jeszcze tylko matma w poniedziałek i wakacje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|

|