The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Robek
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2009, 22:30
nie wiem jak bedzie ale dzis w programie Liga gra pisali że Wisła bedzie osłabiona ( pisali bo szło to na pasku na dole ekranu) bo nie zagra

Tomasz Dawidowski!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Szary007
Member

Od: 07.2008

Stary 13.03.2009, 22:41
Hahaha

Może ten Brożek go jakoś zastąpi ? ? ?
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 13.03.2009, 22:47
No to doje***i HAHAHAHA....o kuzwa...

Nie no...bez Dawida to my tam nie jedźmy w ogole, oddajmy mecz walkowerem, będzie mniej wstydu...
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Czachaa
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 13.03.2009, 23:34
Dzisiaj wszystko ułożyło się po naszej myśli , porażka obu ekip z Wa-wa (Polonia , Legia) .
Teraz tylko czekamy na jutrzejszy mecz z GKS'em , zgadzam się z poprzednikami że trzeba gryźć trawę od pierwszych do ostatnich minut . Strzelona szybko bramka ustawi zawodników Wisełki
Martwią mnie kartki naszych obrońców którzy będą musieli uważać ponieważ przed nami DERBY !
... " Grali fair, a tak grając, Bóg nie pozwolił im przegrać " ...
... " Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili pokaż , że się mylili " ...
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 13.03.2009, 23:40
W obecnej sytuacji ten mecz nie jest już o 6 punktów tylko o 12 . Nie wiem jak ale takie prezenty od losu powinno się wykorzystywać jeżeli poważnie myśli się o obronie tytułu Mistrza Polski. Mam nadzieję, że taki obrót spraw podziała mobilizująco na piłkarzy - po zwycięstwo.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.03.2009, 00:27
Robek napisał(a):Wyświetl post
nie wiem jak bedzie ale dzis w programie Liga gra pisali że Wisła bedzie osłabiona ( pisali bo szło to na pasku na dole ekranu) bo nie zagra

Tomasz Dawidowski!!!!!!!!!!!!!

Nie no bez jaj ,co my zrobimy,moze wogóle odpusćmy ten wyjazd,bez tak ważnego ogniwa to my nie mamy czego szukac w Belchatowie

A dzis zrobila sie ciekawa sytuacja Polonia i Legia poprzegrywały,nic tylko ograc ten GKS ,w koncu z ich kondycja fizyczna i psychiczna nie najlepiej wiec jest szansa na zwyciestwo.

Rownamy sie z z Legia,potem Heniek pyknie Amike w niedziele i zabawa znacznie sie na nowo
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kot_dżinks
Member

Od: 08.2008

Stary 14.03.2009, 00:57
Spodziewałem się porażki Legii ( Franek ukąsił jak należy ), ale, że DyskoPolo przegra z ŁKSem nie przyszło mi nawet na myśl. Może dlatego, że już nie oglądam się w tył tabeli, a wyraźnie na czub ( mam nadzieje, że piłkarze także ). Nic tylko dziś wygrać i zbliżyć się do Wrocek, bo moja intuicja podpowiada mi, że Amica podzieli losy warszafki. Ta kolejka może okazać się przełomowa, więc warunek jest jeden. Trzy punkty w Bełchatowie. Inaczej dupa zbita...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 14.03.2009, 08:34
I popatrzcie jakie to przewrotne , jeszcze 2 tygodnie temu , po pierwszej zremisowanej kolejce , wszyscy wieszali psy na Wiślaków, media trąbiły o wielkim upadku , a teraz jeśli wygramy z GKSem a Lech potknie się na Górniku to sprawa mistrzostwa będzie jak najbardziej otwarta , a ten wielki ukoronowany już dawno Lech jeszcze spuchnie , zobaczycie...

Co do meczu z GKSem to licze na naszą moc w ofensywie , kombinacyjne wymiany na lini Brożek - Boguski - Ćwielong którzy na świeżości powinni pokąsić Bełchatowian .
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.03.2009, 08:52
Nie jestem pewny czy Lech spuchnie. Z resztą to nie jest w tym momencie najwiekszy problem. Trzeba wygrywać swoje spotkania, takie jak to z GKS. A widząc ostatnie popisy graczy Wisły, to cięzko mi w to uwierzyć. U siebie jeszcze jakoś to wygląda, ale na wyjazdach jest zdecydowanie trudniej. Trzeba wprost przyznać, że gramy słabo. Te wczorajsze wyniki są dobre, ale mogą wywołać jeszcze większą frustrację, jeśli nie będzie wygranej.
..
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 14.03.2009, 08:58
Karherop napisał(a):Wyświetl post
I popatrzcie jakie to przewrotne , jeszcze 2 tygodnie temu , po pierwszej zremisowanej kolejce , wszyscy wieszali psy na Wiślaków, media trąbiły o wielkim upadku , a teraz jeśli wygramy z GKSem a Lech potknie się na Górniku to sprawa mistrzostwa będzie jak najbardziej otwarta , a ten wielki ukoronowany już dawno Lech jeszcze spuchnie , zobaczycie...

Co do meczu z GKSem to licze na naszą moc w ofensywie , kombinacyjne wymiany na lini Brożek - Boguski - Ćwielong którzy na świeżości powinni pokąsić Bełchatowian .
Natomiast jeśli my się potkniemy w Bełchatowie, a Lech wygra w Zabrzu to będzie właściwie pozamiatane. Swoją drogą o tym, ze Lech "spuchnie" słyszę już od paru miesięcy, a jak na razie nic takiego nie miało miejsca
Odpowiedz cytując
MedEx
Member

Stary 14.03.2009, 12:18
Mi się śniło, że przegraliśmy w Bełchatowie. Ale że sny trzeba interpretować na odwrót to wierzę, że pykniemy GKS i dogonimy Legie. Na to że Kuchenkorz się potknie w tej kolejce nie liczę chociaż kto wie
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.03.2009, 12:21
kot_dżinks napisał(a):Wyświetl post
Spodziewałem się porażki Legii ( Franek ukąsił jak należy ), ale, że DyskoPolo przegra z ŁKSem nie przyszło mi nawet na myśl.
może dlatego na nasze zwycięstwo z Polonią należy popatrzeć trochę bardziej chłodno?
Wcale nie był to rewelacyjny wynik
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.03.2009, 12:35
MedEx napisał(a):Wyświetl post
Mi się śniło, że przegraliśmy w Bełchatowie. Ale że sny trzeba interpretować na odwrót to wierzę, że pykniemy GKS i dogonimy Legie. Na to że Kuchenkorz się potknie w tej kolejce nie liczę chociaż kto wie

A mi sie snilo raz ze Wisla wygra dwa zero i bramki wpadna w drugiej polowie a jedna z nich strzeli Pawel i sie sprawdzilo tak nie wiem jak to jest z tymi snami.

Mecz nie bedzie dzisiaj latwy ale 3 pkt przyjada do Krakowa na R22. Jak GKS przegra to mozna sie spodziewac drugiej zmiany trenera w tej rundzie
,
Odpowiedz cytując
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 14.03.2009, 12:43
Niektórzy tutaj piszą ze Lech spuchnie ze Legia gra słabo ale ja zawsze powtarzam trzeba patrzyc tylko na siebie
my musimy wygrywac zobaczymy teraz w tabele i zastanówmy sie na którym byśmy byli miejscy gdy byłoby zwyciestwo w Bytomiu ?
Wiec spokojnie ja podchodze do tego co sie stało wczoraj i z Legia i Polonia bo co nam dadzą ich przgrane gdy my nie wygramy zupełnie nic !!!
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 14.03.2009, 12:49
trzeba to wygrac koniecznie i dogonic Legie. Pozatym, uwazam że zwyciestwo Lecha z Gornikiem jest bardziej prawdopodobne niz nasze nad GKS. obstawiam po 25% na zwyciestwa i 50% na remis. Skrzydła muszą pograc troche lepiej.
Odpowiedz cytując
kot_dżinks
Member

Od: 08.2008

Stary 14.03.2009, 12:56
FraMat napisał(a):Wyświetl post
może dlatego na nasze zwycięstwo z Polonią należy popatrzeć trochę bardziej chłodno?
Zgadzam się z Tobą. Mnie cieszą z tamtego meczu 3 punkty i wola walki, którą nareszcie było widać (czyt. chęć strzelenia bramki tuż po jej straceniu). DyskoPolo to nie pretendent do mistrzostwa jak się okazuje. Amica w końcu musi złapać zadyszkę do cholery...
Odpowiedz cytując
kuba181819
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 14.03.2009, 13:36
KRIS22 napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy tutaj piszą ze Lech spuchnie ze Legia gra słabo ale ja zawsze powtarzam trzeba patrzyc tylko na siebie
my musimy wygrywac zobaczymy teraz w tabele i zastanówmy sie na którym byśmy byli miejscy gdy byłoby zwyciestwo w Bytomiu ?
Wiec spokojnie ja podchodze do tego co sie stało wczoraj i z Legia i Polonia bo co nam dadzą ich przgrane gdy my nie wygramy zupełnie nic !!!
Swieta prawda! Nie mozna ogladac sie na innych tylko trzeba robic swoje czyli wygrywac mecze. Pewne jest ze i Legia i Lech straca jeszcze punkty dlatego nasi pilkarze nie powinni zwracac uwagi na ich mecze tylko skupic sie na wygrywaniu. Lech juz lepiej gral nie bedzie bo szczyt formy mial na mecze z Udinese, a Wisla wrecz przeciwnie bedzie grac coraz lepiej.
Odpowiedz cytując
Daro&Mysłowice
Member

Od: 11.2004

Stary 14.03.2009, 13:41
mam pytanie bo nie potrafie tego zmaleść..czy ktos wybiera sie z naszych do bełchatowanigdzie n ie ma informacjiwiem ze mamy zakaz ale czy wogole cos jest na lewo organizowane
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 14.03.2009, 13:54
FraMat napisał(a):Wyświetl post

Polonia ma ewidentnie podcięte skrzydła po porażce z nami , kolejna porażka z ŁKSem to tylko tego następstwo . Zresztą ten sam ŁKS ma obecnie najlepszy bilans obok Lecha w lidze jeśli chodzi o runde wiosenną . Są w zaskakująco dobrej formie i jeszcze nie jednej drużynie urwą punkty . .

Mecz meczowi nierówny . Pokonaliśmy kiedys Barcelone u siebie , to znaczy że pokonalibyśmy również Real ktory przegrał później z Barcą ? Wątpię

Wisła może nie zagrała z Polonią rewelacyjnie , ale w mojej opinii dobrze z plusem . Zresztą liczą się tylko 3 punkty i życzyłbym sobie aby Wisła do końca rundy wygrywała z każdym tak 'fuksiarsko' jak z Polonią .
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 14.03.2009, 18:58
ciekawe co Sobol miał na mysli oddając taki "strzał"
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.03.2009, 19:01
Ładnie piłeczka chodzi, ale to też trochę zasluga GKS, który gra fatalnie. No ita skuteczność. Boguski jak zwykle taki delikatny w ataku. Może Beto za niego > A Sobol jak wchodzi z pi,loką w pole karne to głupieje. Nie pierwsza jego taka okazja.
..
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.03.2009, 19:02
słupek Cwielonga, oby się to nie zemściło
Odpowiedz cytując
Quicker
Member

Od: 11.2008

Stary 14.03.2009, 19:03
Nie no... Sobolewski poprostu jak dziecko. Nie wiem, co bym mu w szatni zrobił. Na gołą dupę za takie coś się należy !
Odpowiedz cytując
Czachaa
Junior Member

Stary 14.03.2009, 19:04
Szkoda że Sobol nie chuknął na siłe tak jak potrafi , również szkoda sytuacji Piotrka Ćwielonga i jego strzału w słupek .
Można pochawlić zawodników Wisełki bo widać u nich pełne zaangażowanie w dzisiejszym mecz .
... " Grali fair, a tak grając, Bóg nie pozwolił im przegrać " ...
... " Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili pokaż , że się mylili " ...
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 14.03.2009, 19:05
Ja piergggdolę. Przecież to już powinno być po meczu...

No i mamy.
Odpowiedz cytując
kisiel92
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.03.2009, 19:06
żeby się Pawłowi nic poważnego nie stało :/
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Od: 07.2006

Stary 14.03.2009, 19:07
Zle to wygląda :-(
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Mamy ku...wa 2 operację chyba
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Wyglada na koniec sezonu dla Pawla...
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

kisiel92 napisał(a):Wyświetl post
żeby się Pawłowi nic poważnego nie stało :/
A mi się wydaje ze "mamy go z głowy" do końca sezonu..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów