|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
w 1/4 liczę na mecz Barcelona-Bayern
To byłoby piękne widowisko wg mnie![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Szkoda ze Chelsea remis, bo kupon mi nie wszedl :/
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Sędzia wypacza wynik meczu Juve - Chelsea. Chielinii nie powinien wylecieć z boiska.
Juve było w tym dwumeczu drużyną lepszą i nie zasłużenie odpadło. W piłce nie ma sprawiedliwości niestety. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no Juve szkoda, wiadomo dlaczego ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
No, no co to będą za półfinały
Pary półfinałowe będą losowane czy to będzie zasada jakiejś "drabinki" ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ważne kto bedzie przecienikiem Bayernu w 1/4 i tak Bayern wyjdzie zwycięsko z konfontacji ![]() Bede wdzieczny jak ktos wrzuci bramki z dzisiejszych meczów.
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 10.03.2009 o godz. 23:47.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale Hiddink wykonuje gigantyczną pracę z CHFC. Gotowy jeszcze wygrać z nimi LM.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Chyba śnisz. Chelsea nigdy nie zdobędzie LM jak będzie mieć taką politykę transferową. Nasprowadzają dużo zawodników, wielkie gwiazdy, a później nie ma komu grać. Nieważne jaki trener będzie prowadził klub z Londynu ( chociaż mam naprawdę wielki szacunek do Hiddinka ) to jeśli przestaną bez sensu wydawać i zaczną kupować MĄDRZE to tytuły zapukają pod ich drzwi. Taka prawda
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jeśli spojrzymy na gre to chyba Manchester ma bardzo duże szanse, ale w CL ja trzymam za Barce bo taką wesołą piłke grają
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wesołą piłkę to grał Sporting
![]() A co do CHFC. Coś odgrzewasz stare slogany, nie mające raczej nic wspólnego z obecną CHFC. Są w stanie zdobyć LM. Mają dobrze zbilansowany skład, a to się liczy, poza tym oni już nie kupują.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 11.03.2009 o godz. 10:12.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Szczerze to ja jestem w szoku, że Sporting odpadł w tak haniebny sposób z Bayernem, który przecież nie gra ostatnio solidnie jeśli chodzi o Bundesligę. Zaryzykuję i powiem, że w Bayernie będę upatrywał swojego czarnego konia tegorocznej edycji Champions League. Chelsea również z Hiddinkiem jako trenerem może być groźne, tym bardziej, że już jednego bardzo niewygodnego rywala wyeliminowali.
EDIT:
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez _ukoL : 11.03.2009 o godz. 12:08.
![]() |
||
|
|
Member
Offline |
|
|
Zgadzam sie. Bayern w Bundeslidze nieco w kratke a w CL całkiem całkiem. Pmijając fakt ze na tym etapie rozgrywek wynik w dwumeczu 12 : 1 jest dość ciekawy
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czyli w ciemno mozna obstawiac, ze Bayern w LM zagra jeszcze 2 mecze i sztycha w nich nie zrobi.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie ma Milanu to trzymam kciuki za Barcę. A szkoda mi Panathinaikosu... kupon mi wdupcył przez nich :( ![]()
|
||
|
|
Member
Offline |
|
|
Trzymaj kciuk ale nie musisz sciskac zbyt mocno bo Barcelona jest jest bardzo poważnym kandydatem do wygrania tych rozgrywek. Mysle ze przy obecnych problemach kadrowych z jakimi baryka sie teraz OL dziś nie powinni mieć wiekszych kłopotów. Ale jak to w sporcie bywa ........
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Macie moze link to transmisji meczu ROMA- ARSENAL
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie mecze jak Barca-Lyon ogląda się bardzo przyjemnie
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No ale mecz MU z Interem też nie należał do nudnych. W sumie dobrze, że awansował MU ale większa dramaturgia byłaby gdyby albo Ibrahimović w pierwszej albo Adriano w drugiej strzelili w bramkę a nie w poprzeczkę czy słupek. W każdym bądź razie w porównaniu do meczu poprzedniego na TVP to to się dało oglądać.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Piękna kolejka LM. Real został ostro pogromiony, a Barca spokojnie awansowała. O to chodziło
![]() A co do Hiddinka i Chelsky, to ja się nie wypowiadam. Bo z tym trenerem to faktycznie "Impossible is nothing".
Ostatnio edytowane przez tofik : 11.03.2009 o godz. 23:13.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i z tego co widzę po skrócie meczu Porto-Atletico, to mimo wyniku 0-0, było to bardzo ciekawe spotkanie (szczególnie dzięki gospodarzom).
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
i Roma odpadla;/ Tonetto strzelił w kosmos w ósmej serii i Arsenal gra dalej
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
MU puknął ten Inter tak systemowo,że aż ziewałem. Moratti powinien w końcu kupić sobie porządnych grajków i zatrudnić dobrego trenera. Wtedy mowa o wyeliminowaniu MU może mieć jakikolwiek sens. Szkoda OL. Nie żebym żałował,że Barcelona awansowała. Fajnie,bo ładnie grają, i przechodzą tzw kryzys. OL szkoda mi z innej strony. Jest to jakby nie było silny zespół, który na przestrzeni ostatnich 8 lat niemalże zdominował solidną ligę francuską. I od wielu lat gra w LM, ale nigdy wyżej niż ćwierćfinał nie zaszli. Pamiętam, że najbliżej byli w sezonie kiedy odpadli na San Siro, po kuriozalnym meczu z Milanem. Ol pamiętam grał, stwarzał sytuację, lądował po słupkach, a przeszedł dalej Milan,bo Inzaghi plecami czy klatką strzelił decydującą bramkę. Jakby ich przeszli to może i wygraliby wtedy LM. Byli w gazie. Od tego czasu klub z Lyonu jakby utrzymał swoją średnią. Nie zdziwię się jak Benzema i co lepsi gracza odejdą, bo ileż można się oszukiwać,ze coś zdziałają w Europie, jak zwyczajnie są w tym zestawieniu za słabi. I to od kilku sezonów. Ciekawy to zespół, ale chyba przegra rywalizację z PSG. Ale to tylko moje przeczucie. Spostrzeżenie nie poparte żadnymi merytorycznymi przesłankami.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 11.03.2009 o godz. 23:36.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A jednak Arsenal! Brawo kanonierzy...wygrali tą walkę nerwów...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I 4 zespoły Angielskie w 1/4
.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
słyszałem ze niezły lol w skrótach na tvp, ponoć pokazali romę do 90 minuty i skończyli pogram
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
jeszcze Patyra na koniec powiedział coś w stylu: "Będzie to jutro bardzo ważna informacja w naszych serwisach".. ośmieszyli się..Brawo Arsenal, Brawo MU, Brawo Chelsea i Brawo Liverpool! Komplet |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Bardzo ladnie jest komplecik, Angole nadal rzadza
oby tylko w losowaniu nie trafili na siebie |
|
|