|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Kto lepszy? | |||
| A. Ochalik |
|
94 | 84,68% |
| M. Cupał |
|
17 | 15,32% |
| Głosujących: 111. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś coś o naszym spikerze
![]() A tu można również pisać o nim i czy się wam podoba "nowy" spiker ![]() PS: Proszę moda aby zmienił odpowiedź w ankiecie na Marcin Cupał bo gdy pisałem niewiedziałem jak się nazywa
Ostatnio edytowane przez Czimni : 30.12.2008 o godz. 16:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Marcin Cupał się nazywa.
Wygląda tak: ![]() I nie jest złym spikerem, chociaż A.Ochalik to człowiek o niesamowitym głosie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
nie jest złym spikerem? Co drugie słowo wypowiada niezrozumiale, sepleni.. Bez porównania do poprzednika.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ta ankieta jest bez sensu tylko przyprawi o kompleksy naszego spikera ;P
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Podobny do tego gościa z Ani Mru Mru
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To co napiszę pewnie nie wszystkim się spodoba, ale co mi tam- spiker musi być człowiekiem "z charakterem", coś w stylu Chadaja, niestety póki co takiego nie ma na R22...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No wyniki aniekty są jednostronne...
A kto był przed Adrianem orientuje się ktoś )
Ostatnio edytowane przez Czimni : 30.12.2008 o godz. 21:23.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
bez takich komentarzy..
Cytat:
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jakby zaciskali Ci imadło przed meczem na jajach jak Hadajowi, też miałbyś charakter a i głos zapewne wysoki.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ja go nawet lubie... Wkońcu ważne żeby gość obejmujący w klubie jakieś stanowisko miał ten klub w sercu... Ale czego mamy z nim kose
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
||
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Można jaśniej pio?
![]() A że z Polskim Związkiem Piłkarskich Nierobów
Ostatnio edytowane przez Czimni : 30.12.2008 o godz. 21:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gdy oglądam filmiki z dopingiem Wisły, to słyszę jak przez megafon "drze" się kibic, taki z krwi i kości, żyjący tą atmosferą stadionu. Szczery. Prawdziwy. Hadaj to jest dla mnie "biesiadnik", wodzirej z wiejskiego wesela. Drze się, bo się drze. Taką ma robotę. Żeby jeszcze robił to profesjonalnie jak spikerzy amerykańscy zapowiadający walkę bokserską. A on się po prostu pospolicie drze.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ogólnie to nic do chłopa nie mam ale popełnił (popełnia) kilka niewybaczalnych gaf , np. podczas jednego z meczów ( już nie pamiętam którego) zapowiedział że bilety na kolejny mecz będą sprzedawane od poniedziałku , a okazało się że sprzedaż rusza od środy i tym samym zrobił kibiców w bambuko
![]() Rozwala mnie jeszcze : "Z numerem 3 Marcelo - KTO?" albo jak się zacina xDPodsumowując , Pan Adrian Ochalik był duuuużo lepszym spikerem ![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeczytaj wywiad, zastanów się kiedy śpiewamy "proszę Cię" ...
i nie bierz wszystkiego z moich postów dosłownie ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
"prosze Cie" zaczęło się na meczu z Widzewem Łódź, podczas ligowego debiutu młyna na trybunie D
Po przerwie przerwaliśmy doping, bo nie wpuścili całego Widzewa na ich sektor, była cisza na trybunach, słychać było okrzyki piłkarzy... I nagle nasz pan spiker zaczął komentować mecz... Wyjechał z tekstem "No,53 minuta spotkania, bardzo ciekawa sytuacja pod bramką Widzewa Łódź..." No to Guli stwierdził że trzeba go uciszyć bo burzy nastrój chwili xD![]()
"Kiedyś to się na takiego Lecha śpiewało, Kolejorz, Kolejorz, wpier(...) dzisioj mosz"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pan MArcin jest spoko chociaz do pana Adriana jeszcze troche mu brakuje , ale wierze ze bedzie lepiej , za to drażni mnie okropnie ten typ z hali
Pamiętam jak ja jakimś tam meczu , próbował zacząć fale na trybunach Za pierwszym razem go olaliśmy , za drugim mu sie juz udalo ![]()
Ostatnio edytowane przez Coach : 30.12.2008 o godz. 22:00.
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie narzekajcie na Spikera, spoko gośc i kibic Wisełki , pomyślcie że kiedyś spikerem był redaktor Augustynek z krakowskiej TVP a w konkursie na naszego spikera startował też niejaki Tarnawski , który potem wylądował po drugiej stronie błoń....
Tekst "Proszę Cię... " jest przez kibiców nadużywany i często bezpodstawnie brzmi trochę obraźliwie wobec Bogu ducha winnego Cupała ( nazwisko też ma pokrewne). |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Znam p.Augustynka i jest on sympatykiem naszej sąsiadki więc wątpię aby był on u nas spikerem
![]() W każdym bądź razie , zapytam go o to przy najbliższej okazji ![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kibic-1906
-Zapewniam Cię że był , i to przez ładnych parę lat. |
|
|