![]() |
Spiker
Wie ktoś coś o naszym spikerze?? Jakieś zdjęcie, dane?? Bardzo mnie to interesuje do kogo śpiewam "Proszę Cie zamknij sie" :)
A tu można również pisać o nim i czy się wam podoba "nowy" spiker :) PS: Proszę moda aby zmienił odpowiedź w ankiecie na Marcin Cupał bo gdy pisałem niewiedziałem jak się nazywa :D |
|
Marcin Cupał się nazywa.
Wygląda tak: http://www.wisla.krakow.pl/files/200...0420473001.jpg I nie jest złym spikerem, chociaż A.Ochalik to człowiek o niesamowitym głosie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ta ankieta jest bez sensu tylko przyprawi o kompleksy naszego spikera ;P
|
Podobny do tego gościa z Ani Mru Mru :D
|
To co napiszę pewnie nie wszystkim się spodoba, ale co mi tam- spiker musi być człowiekiem "z charakterem", coś w stylu Chadaja, niestety póki co takiego nie ma na R22...
|
Cytat:
Cytat:
A kto był przed Adrianem orientuje się ktoś?? (Jakieś foty, dane :) ) |
bez takich komentarzy..
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja go nawet lubie... Wkońcu ważne żeby gość obejmujący w klubie jakieś stanowisko miał ten klub w sercu... Ale czego mamy z nim kose?? Ciągle to "prosze cie" :-/
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A że z Polskim Związkiem Piłkarskich Nierobów??? |
Cytat:
|
Ogólnie to nic do chłopa nie mam ale popełnił (popełnia) kilka niewybaczalnych gaf , np. podczas jednego z meczów ( już nie pamiętam którego) zapowiedział że bilety na kolejny mecz będą sprzedawane od poniedziałku , a okazało się że sprzedaż rusza od środy i tym samym zrobił kibiców w bambuko:-P
Rozwala mnie jeszcze : "Z numerem 3 Marcelo - KTO?":rotfl: albo jak się zacina xD Podsumowując , Pan Adrian Ochalik był duuuużo lepszym spikerem :-) |
Cytat:
i nie bierz wszystkiego z moich postów dosłownie :) |
"prosze Cie" zaczęło się na meczu z Widzewem Łódź, podczas ligowego debiutu młyna na trybunie D:P Po przerwie przerwaliśmy doping, bo nie wpuścili całego Widzewa na ich sektor, była cisza na trybunach, słychać było okrzyki piłkarzy... I nagle nasz pan spiker zaczął komentować mecz... Wyjechał z tekstem "No,53 minuta spotkania, bardzo ciekawa sytuacja pod bramką Widzewa Łódź..." No to Guli stwierdził że trzeba go uciszyć bo burzy nastrój chwili xD
|
Pan MArcin jest spoko chociaz do pana Adriana jeszcze troche mu brakuje , ale wierze ze bedzie lepiej , za to drażni mnie okropnie ten typ z hali ;) Pamiętam jak ja jakimś tam meczu , próbował zacząć fale na trybunach ;) Za pierwszym razem go olaliśmy , za drugim mu sie juz udalo ;)
|
Nie narzekajcie na Spikera, spoko gośc i kibic Wisełki , pomyślcie że kiedyś spikerem był redaktor Augustynek z krakowskiej TVP a w konkursie na naszego spikera startował też niejaki Tarnawski , który potem wylądował po drugiej stronie błoń....
Tekst "Proszę Cię... " jest przez kibiców nadużywany i często bezpodstawnie brzmi trochę obraźliwie wobec Bogu ducha winnego Cupała ( nazwisko też ma pokrewne). |
Znam p.Augustynka i jest on sympatykiem naszej sąsiadki więc wątpię aby był on u nas spikerem:)
W każdym bądź razie , zapytam go o to przy najbliższej okazji ;) |
Kibic-1906
-Zapewniam Cię że był , i to przez ładnych parę lat. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl