|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zgadzam się co do realności. Miałem okazję grać w Winning Eleven. Jednym z jej elementów jest bardzo rozbudowany trening, na którym możemy się wiele nauczyć. Bo nad wyższości serii WE nad FIFAmi nie ma się nawet co rozwodzić
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Dokładnie FIFA to za przeproszeniem *^%"¤% . WE Rulez ;D
Mam nadzieje, że dołączysz do nas ;P |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Oriętuje się ktoś gdzie dostane Pro evolution soccer 09 na playstation 3
![]()
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek ! ------------------------------------------------------------------------------ ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
http://allegro.pl/search.php?string=...8387&country=1 ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Pytanie do ludzi którzy grali w Fallouta 3.
mam taki problem, wszedłem na ten dach w Hotel Stantion, i tam mi ci strażnicy mówią żebym im przyniosł Baterie roztrzepieniową, łaże po tym całym hotelu i nic nie moge znaleźc ehh, a w metrze cały czas sie o to potykałem... najgorsze jest to ze z tamtad teraz wyleźc nie można. Więc utknąłem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
moglby ktos wyjasnic mi roznice pomiedzy grą Cossacks 2 - Battle for Europe, a Napoleonic Wars?
czy jedna z nich jest dodatkiem, czy powstaly dwie rozne gry nazwane Cossacks 2? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bitwa o Europę to dodatek do Wojen Napoleońskich... masz tam dodatkowo Księstwo Warszawskie, Konfederację Reńską i Hiszpanię. Jest kilka nowości ale generalnie wszystko działa podobnie. Grafika jest chyba troszkę lepsza, jest więcej różnorodnych budynków. Osobiście polecam te gry...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
BTW Fallout jak każdy masakruje klimatem !! Polecam wszystkim którzy nie mieli styczności z serią !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mam pilną sprawę :
Potrzebuję IP serwerów do MOHAA , instaluję synowi i nigdzie nie mogę znaleść , sprawa pilna bo nie mam na to za bardzo czasu.Help |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Powód: http://www.google.pl/search?q=MOHAA+serwery&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 31.12.2008 o godz. 15:47.
![]() .
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
jaki kupić w miare dobry laptop do muzyki filmów internretu Max 1800zł
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pytanie zwracam do uzytkownikow Visty, ktorzy grali w gre American Conquest - Odwet [Fight Back]
czy gra funkcjonuje na tym systemie plynnie? posiadam laptopa, wymagania gry spelniam w 300%, a pomimo tego gra bardzo, i niesystematycznie przycina, nawet w menu czy ktos rowniez spotkal sie z tym problemem? wersje gry mam sprawną, poniewaz po zainstalowaniu jej na komputerze stacjonarnym wszystko dziala bez zarzutow [tutaj zainstalowany jest XP] z gory dzieki za odpowiedzi |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
nie wiem czy jest taka opcja ale mozna we wlasciwosciach ustawic tryb zgodnosci z XP i powinno pomoc.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
ewentualnie można spróbować oprócz tego z XP "uruchom jako administrator"![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
probowalem juz w ten sposob, niestety nie poprawilo plynnosci
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
może jeszcze spróbuj poszukać jakiegoś patcha do Visty.
wiem, że do niektórych gier, tych starszych trzeba czasem patcha do Visty, może on poprawi coś. ewentualnie jakieś sterowniki... weź pod uwagę też, że na Viście każda gra może lekko ciąć ![]() ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Viste miałem tydzień i bardzo szybciutko wróciłem do XP
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Witam, posiadam monitor BENQ Model E2200HD ma przekątną 21,5 cala, format 16:9 i jak chce odpalic np starsze gry to mi rozciaga obraz, niewiecie moze jak przestawic na chcwile na 4:3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Pytanie do fanów Need for Speed, bo tak ostatnie w jakie grałem to było Need for Speed: Underground 2
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Trzeba po prostu umieć z tego systemu korzystać,dla niektórych jest to za trudne i przerasta ich zdolności manualne...używam Visty od 8 miesięcy i nic a nic się nie psuję i wszystko chodzi..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jak będę mieć szybkiego kompa i za dużo miejsca na dysku to wtedy zmienię XP na Viste...
Powód: XP
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 02.01.2009 o godz. 14:37.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A w ogóle to sory za off top bo temat o graniu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
zastanów sie czaem kiedy coś napizesz ludzie korzystaja z XP bo Vista na ich sprzecie im muli, i ja sie nie dziwie. Ja sam korzystam z XP chcoiaz sprzet spokojnie by mi udźwignął Viste. miałem to i zmieniłem stwierdziłem ze zaczekam na 7. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To jak wiedzą że będzie im mulić to niech nie instalują i nie napierdalają potem ze to gówno a nie system,albo wystarczy obadać wymagania sprzętowe o wielki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Siema.Mam problem z Pes 6 . Jak włączam grę wyskakuje mi coś takiego : http://www.imagic.pl/public/pview/229612/cats.jpg
wie ktoś może co mogę zrobić ... aby gra działa ? Z góry thx za odpowiedź ![]()
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 03.01.2009 o godz. 17:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Gram na normalnej wersji. Gra mi działała normalnie włączała sie bez problemów i ostatnio włączam gre i wyskakuje mi ten błąd.;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member