|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nasi dzisiaj bardzo dobrze. Mały, ogromny szacunek. Mam nadzieję, że wypożyczymy teraz Leszczaka, Mączyńskiego, Kowalskiego i Cebanu - ograją się i będziemy z nich mieli taki pożytek jak z Patryka. A większość z nich zapewne równie wierna Białej Gwieździe.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Moim zdaniem starszym zawodnikom nalezy sie szacunek za to co zrobili dla Wisły ale niektórych czas juz powili mija...wedlug mnie Głowacki i Mauro napewno z tych z pierwszego składu i niestety pieniadze wydane na Wojtka Łobodzińskiego sie nie spłacaja i troche to juz trwa dlugo.Brawa dla Bogusikiego ale tez Zienia, ktory pokazał że jeszcze sie nie wypalil napewno tak jak Sobol czy Baszczu.Co myślicie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Co takiego zrobił Małecki, że go tak chwalicie? Chodzi o dobrą zmianę, czy zrobił coś, czego nie widzialem?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Małecki poraz kolejny udowodnil ze na ten moment jest lepszy od Łobodzińskiego po trzykroć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Co by było jakby Boguski wrócił do formy, a Małecki do tej z przed 2-3 meczów. Klasa grając słabo strzelić hattricka. Dziękujemy Rafał. Widać było ambicję ale no nie chciało zaskoczyć od początku. Super doping i kapitalne poparcie dla trenera Macieja Skorży.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ironią losu jest, że nieosiągalny nieraz przez całą karierę wynik, zrobił dzisiaj jeden z najsłabszych aktorów na boisku.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Najslabszy element Wisly w tej rundzie ? GRA GLOWA W ATAKU. Brozinho z wiadomych przyczyn za czesto bramek glowa strzelal nie bedzie, ma zupelnie inne atuty. Przydalby mu sie wysoki partner zwlaszcza w meczach kiedy szturmujemy, ida seryjne dosrodkowania, ale nie ma komu o nie polwaczyc. Wnioski z tej rundy sa takie - potrzeba wzmocnien w przodzie, 2 napastnikow i jeden ofensywny pomocnik.
![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
pana pożal się Boże Łobodzińskiego powinniśmy się pozbyć jak najszybciej nie mogę patrzeć co on wyprawia na boisku.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jesli ktos mowi, ze Zieniu jest mistrzem kamuflazu, to nie wiem co o Lobo mozna powiedziec. Gosc po prostu nie istnieje. A co do meczu, to dobrze ze nam tak dzis Boguski blysnal, bo do momentu zdobycia gola, gra byla fatalna, a Wisla praktycznie nie stwarzala klarownych sytuacji. Juz nawet Odra miala grozniejsze akcje i trzeba przyznac, ze karny na poczatku meczu nalezal im sie bez dwoch zdan. Skorza dostal dzis takie wsparcie, iz mozna bylo odniesc wrazenie, ze to nie Wisle a jego kibice dopinguja. Tu zgadzam sie z WILU, ze to juz byla lekka przesada. To tak jak w kulinariach, przesolisz zupe i w efekcie staje sie ona ciezko strawna. Z drugiej strony Skorza musi miec swiadomosc tego, ze to wsparcie wiaze sie z zaufaniem i docenieniem dotychczasowej roboty (glownie poprzedniego sezonu), ale tez z okreslonymi oczekiwaniami jakie sa z jego praca wiazane na przyszlosc.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 05.12.2008 o godz. 23:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Odnośnie wsparcia dla Skorży to nie uważam że to przesada bo po 1. należało mu się po 2. po części było to skierowane do ludzi kierujących klubem żeby im coś do głowy nie uderzyło.
Sorry za off-a |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wy sie cieszcie ze macie Macieja, moglo byc gorzej... moglby was prowadzic Zielinski ;d!
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś czy BC był obecny na meczu z Odrą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
cieszy wygrana, ale mam niedosyt do sytuacji Zienia i Brozka. Ale jakby nie było Zieniu 2 asysty
A wiec zimujemy z nadzieją ze na zgrupowaniu pojawią się nowi zawodnicy...ma ktos moze ten fragment jak trybuny skandowały nazwisko trenera? mecz oglądałem w knajpie i nie słyszałem... ![]()
What's new?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
"Chciałbym podziękować kibicom, którzy wobec mojej osoby zachowali się dziś fantastycznie. Nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem, wręcz mogę powiedzieć, że nie wiem czy zasłużyłem na aż na taki aplauz. Traktuję to jako poparcie dla całej drużyny, dla całego sztabu szkoleniowego." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie chodzi o to jak gral, chodzi o to, że w pewnym momencie jak chybil, wzial sie przezegnal i poklepal w klatke z Gwiazda na sercu. Niektorzy tego nie widza bo dla nich sa obojetne takie rzeczy, ale widać było że on to zrobil calkiem naturalnie i widać co mu na sercu lezy. Tu też nie chodzi tylko jak gra, bo oczywiscie gra bardzo dobrze, ale bedąc na boisku on ZAPIEPRZA ile wejdzie, caly czas biega. Obecnie w Wiśle oprócz niego to tylko chyba jeszcze Brożkom mocno zależy... Niektórym jak Sobolowi czy Boguskiemu nie odmowi sie checi, ale to bardziej wynika z profesjonalizmu niż przywiązania. No i Skorża też poczuł o co chodzi w tym klubie, co z tego że czasem przegrywa Wisła jak widać, że gość za każdym razem wkłada mnóstwo siły aby przygotować drużyny i podkreśla znaczenie kibiców..
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 06.12.2008 o godz. 03:37.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy sa juz bramki w necie z tego meczu?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Godzine po meczu juz byly w tym miejscu gdzie zawsze
np www.sport-video.pl Chyba ze nie chce Ci sie rejestowac to: Kod:
http://rapidshare.com/files/170615398/1-0_Boguski.avi 2:0 Rafał Boguski LIVE http://rapidshare.com/files/170617951/2-0_Boguski.avi 3:0 Rafał Boguski LIVE http://rapidshare.com/files/170619845/3-0_Boguski.avi 3:1 Damian Seweryn LIVE http://rapidshare.com/files/170621696/3-1_Seweryn.avi Wsztstjue razem http://www.space-nation.eu/?d=383FE4D61 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Pierwsza polowe lepiej przemilczec, dobrze ze w 2. sie nasi obudzili. Mam nadzieje, ze Bogus sobie w konuc przypomnial jak sie gra w pilke.
Paru nowych graczy (oby!), dobrze przepracowany okres przygotowawczy, zawodnicy odpoczna i jazda na mistrza.
Ostatnio edytowane przez Wasiu : 06.12.2008 o godz. 11:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A ja musze pogratulowac transferu Diaza, on tez wklada serce w to co robi ^^!
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
fotki z meczu: http://przegladligowy.pl/galeria,122.html#
![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|