The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2008, 23:03
Nasi dzisiaj bardzo dobrze. Mały, ogromny szacunek. Mam nadzieję, że wypożyczymy teraz Leszczaka, Mączyńskiego, Kowalskiego i Cebanu - ograją się i będziemy z nich mieli taki pożytek jak z Patryka. A większość z nich zapewne równie wierna Białej Gwieździe.
Odpowiedz cytując
jarus1906
Junior Member

Od: 05.2007

Stary 05.12.2008, 23:09
Moim zdaniem starszym zawodnikom nalezy sie szacunek za to co zrobili dla Wisły ale niektórych czas juz powili mija...wedlug mnie Głowacki i Mauro napewno z tych z pierwszego składu i niestety pieniadze wydane na Wojtka Łobodzińskiego sie nie spłacaja i troche to juz trwa dlugo.Brawa dla Bogusikiego ale tez Zienia, ktory pokazał że jeszcze sie nie wypalil napewno tak jak Sobol czy Baszczu.Co myślicie?
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.12.2008, 23:14
Co takiego zrobił Małecki, że go tak chwalicie? Chodzi o dobrą zmianę, czy zrobił coś, czego nie widzialem?
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
jarus1906
Junior Member

Stary 05.12.2008, 23:16
Małecki poraz kolejny udowodnil ze na ten moment jest lepszy od Łobodzińskiego po trzykroć
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.12.2008, 23:20
Co by było jakby Boguski wrócił do formy, a Małecki do tej z przed 2-3 meczów. Klasa grając słabo strzelić hattricka. Dziękujemy Rafał. Widać było ambicję ale no nie chciało zaskoczyć od początku. Super doping i kapitalne poparcie dla trenera Macieja Skorży.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 05.12.2008, 23:26
Ironią losu jest, że nieosiągalny nieraz przez całą karierę wynik, zrobił dzisiaj jeden z najsłabszych aktorów na boisku.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 05.12.2008, 23:29
Mrsnh napisał(a):Wyświetl post
ja liczylem, ze wejdzie Mączyński. kiedy on ma sie ogrywac jak nie przy stanie 2-0?

1 polowa pyta. w 2 lepiej, fajnie, ze Boguski w koncu trafil. I to 3 razy
Odficjalna podaje, że Mączyński doznał kontuzji w ostatnim meczu ME - i to jest pewnie odpowiedź na Twoje pytanie
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 05.12.2008, 23:32
Najslabszy element Wisly w tej rundzie ? GRA GLOWA W ATAKU. Brozinho z wiadomych przyczyn za czesto bramek glowa strzelal nie bedzie, ma zupelnie inne atuty. Przydalby mu sie wysoki partner zwlaszcza w meczach kiedy szturmujemy, ida seryjne dosrodkowania, ale nie ma komu o nie polwaczyc. Wnioski z tej rundy sa takie - potrzeba wzmocnien w przodzie, 2 napastnikow i jeden ofensywny pomocnik.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 05.12.2008, 23:34
pana pożal się Boże Łobodzińskiego powinniśmy się pozbyć jak najszybciej nie mogę patrzeć co on wyprawia na boisku.
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.12.2008, 23:37
jarus1906 napisał(a):Wyświetl post
Małecki poraz kolejny udowodnil ze na ten moment jest lepszy od Łobodzińskiego po trzykroć
Dokladnie. Lobo w drugim meczu z rzedu zrobil doslownie jedna akcje (tzn. w obu zrobil dwie).
Jesli ktos mowi, ze Zieniu jest mistrzem kamuflazu, to nie wiem co o Lobo mozna powiedziec. Gosc po prostu nie istnieje.

A co do meczu, to dobrze ze nam tak dzis Boguski blysnal, bo do momentu zdobycia gola, gra byla fatalna, a Wisla praktycznie nie stwarzala klarownych sytuacji. Juz nawet Odra miala grozniejsze akcje i trzeba przyznac, ze karny na poczatku meczu nalezal im sie bez dwoch zdan.

Skorza dostal dzis takie wsparcie, iz mozna bylo odniesc wrazenie, ze to nie Wisle a jego kibice dopinguja. Tu zgadzam sie z WILU, ze to juz byla lekka przesada. To tak jak w kulinariach, przesolisz zupe i w efekcie staje sie ona ciezko strawna.
Z drugiej strony Skorza musi miec swiadomosc tego, ze to wsparcie wiaze sie z zaufaniem i docenieniem dotychczasowej roboty (glownie poprzedniego sezonu), ale tez z okreslonymi oczekiwaniami jakie sa z jego praca wiazane na przyszlosc.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 05.12.2008 o godz. 23:54.
Odpowiedz cytując
spinnaker
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.12.2008, 23:43
Odnośnie wsparcia dla Skorży to nie uważam że to przesada bo po 1. należało mu się po 2. po części było to skierowane do ludzi kierujących klubem żeby im coś do głowy nie uderzyło.
Sorry za off-a
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 06.12.2008, 00:27
Wy sie cieszcie ze macie Macieja, moglo byc gorzej... moglby was prowadzic Zielinski ;d!
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 06.12.2008, 00:43
Wie ktoś czy BC był obecny na meczu z Odrą?

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 06.12.2008, 00:52
cieszy wygrana, ale mam niedosyt do sytuacji Zienia i Brozka. Ale jakby nie było Zieniu 2 asysty A wiec zimujemy z nadzieją ze na zgrupowaniu pojawią się nowi zawodnicy...
ma ktos moze ten fragment jak trybuny skandowały nazwisko trenera? mecz oglądałem w knajpie i nie słyszałem...
What's new?

Odpowiedz cytując
rege
Junior Member

Od: 12.2008

Stary 06.12.2008, 01:33
Eustachy napisał(a):Wyświetl post

Skorza dostal dzis takie wsparcie, iz mozna bylo odniesc wrazenie, ze to nie Wisle a jego kibice dopinguja.
najlepszy komentarz do powyższego uczynił Pan Maciej:

"Chciałbym podziękować kibicom, którzy wobec mojej osoby zachowali się dziś fantastycznie. Nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem, wręcz mogę powiedzieć, że nie wiem czy zasłużyłem na aż na taki aplauz. Traktuję to jako poparcie dla całej drużyny, dla całego sztabu szkoleniowego."
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 06.12.2008, 03:33
jarus1906 napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi o to jak gral, chodzi o to, że w pewnym momencie jak chybil, wzial sie przezegnal i poklepal w klatke z Gwiazda na sercu. Niektorzy tego nie widza bo dla nich sa obojetne takie rzeczy, ale widać było że on to zrobil calkiem naturalnie i widać co mu na sercu lezy. Tu też nie chodzi tylko jak gra, bo oczywiscie gra bardzo dobrze, ale bedąc na boisku on ZAPIEPRZA ile wejdzie, caly czas biega. Obecnie w Wiśle oprócz niego to tylko chyba jeszcze Brożkom mocno zależy... Niektórym jak Sobolowi czy Boguskiemu nie odmowi sie checi, ale to bardziej wynika z profesjonalizmu niż przywiązania. No i Skorża też poczuł o co chodzi w tym klubie, co z tego że czasem przegrywa Wisła jak widać, że gość za każdym razem wkłada mnóstwo siły aby przygotować drużyny i podkreśla znaczenie kibiców..
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 06.12.2008 o godz. 03:37.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 06.12.2008, 10:14
Czy sa juz bramki w necie z tego meczu?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 06.12.2008, 10:26
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Czy sa juz bramki w necie z tego meczu?
Godzine po meczu juz byly w tym miejscu gdzie zawsze

np www.sport-video.pl

Chyba ze nie chce Ci sie rejestowac to:

Kod:
http://rapidshare.com/files/170615398/1-0_Boguski.avi

2:0 Rafał Boguski LIVE

http://rapidshare.com/files/170617951/2-0_Boguski.avi

3:0 Rafał Boguski LIVE

http://rapidshare.com/files/170619845/3-0_Boguski.avi

3:1 Damian Seweryn LIVE

http://rapidshare.com/files/170621696/3-1_Seweryn.avi

Wsztstjue razem   http://www.space-nation.eu/?d=383FE4D61
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 06.12.2008, 11:05
Pierwsza polowe lepiej przemilczec, dobrze ze w 2. sie nasi obudzili. Mam nadzieje, ze Bogus sobie w konuc przypomnial jak sie gra w pilke.
Paru nowych graczy (oby!), dobrze przepracowany okres przygotowawczy, zawodnicy odpoczna i jazda na mistrza.
Ostatnio edytowane przez Wasiu : 06.12.2008 o godz. 11:20.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 06.12.2008, 13:28
A ja musze pogratulowac transferu Diaza, on tez wklada serce w to co robi ^^!
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
mckoval
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 06.12.2008, 17:43
fotki z meczu: http://przegladligowy.pl/galeria,122.html#
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free

Odpowiedz cytując
Quicker
Member

Od: 11.2008

Stary 06.12.2008, 19:08
3rider napisał(a):Wyświetl post
Najslabszy element Wisly w tej rundzie ? GRA GLOWA W ATAKU. Brozinho z wiadomych przyczyn za czesto bramek glowa strzelal nie bedzie, ma zupelnie inne atuty. Przydalby mu sie wysoki partner zwlaszcza w meczach kiedy szturmujemy, ida seryjne dosrodkowania, ale nie ma komu o nie polwaczyc. Wnioski z tej rundy sa takie - potrzeba wzmocnien w przodzie, 2 napastnikow i jeden ofensywny pomocnik.
Nie zapomniałeś o bramkarzu?
Odpowiedz cytując
jarus1906
Junior Member

Stary 06.12.2008, 19:47
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi o to jak gral, chodzi o to, że w pewnym momencie jak chybil, wzial sie przezegnal i poklepal w klatke z Gwiazda na sercu. Niektorzy tego nie widza bo dla nich sa obojetne takie rzeczy, ale widać było że on to zrobil calkiem naturalnie i widać co mu na sercu lezy. Tu też nie chodzi tylko jak gra, bo oczywiscie gra bardzo dobrze, ale bedąc na boisku on ZAPIEPRZA ile wejdzie, caly czas biega. Obecnie w Wiśle oprócz niego to tylko chyba jeszcze Brożkom mocno zależy... Niektórym jak Sobolowi czy Boguskiemu nie odmowi sie checi, ale to bardziej wynika z profesjonalizmu niż przywiązania. No i Skorża też poczuł o co chodzi w tym klubie, co z tego że czasem przegrywa Wisła jak widać, że gość za każdym razem wkłada mnóstwo siły aby przygotować drużyny i podkreśla znaczenie kibiców..

zgadzam sie z Tobą w pełni.to tez jest bardzo ważne i Mały to ma
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów