|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no chyba nie mnie? ja tylko w testowym.
jedyne co mi się nie nudzi przed świętami, to cały grudzień kiedy wsiadam do autobusu rano i słychać Skakin Stevensa i jego nieśmiertelne Merry Christmas Everyone.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 02.11.2008 o godz. 14:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Tak swoją drogą... była taka piosenka... świąteczna polska gdzie w refrenie było paparapapa parapapaaaa, albo raczej paparapapa parapapa parapapa ktoś kojarzy? ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Przyjdzie pan Paparapa to Ci odpowie
A może chodzi o ' Kiepskich świat ' tam też było paparapapapa... Ale oni to mają święta cały rok, więc...
Ostatnio edytowane przez David. : 02.11.2008 o godz. 14:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Z kopyta kulig rwie
http://pl.youtube.com/watch?v=Yuesz7Vzk1U Była jeszcze jakaś nowsza wersja, ale nie mogę znaleźć. Już niedługo w radiu będzie można usłyszeć same takie hity. A do tego pewnie TVN uraczy nas Kevinem ![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=W-eslNwGXrI Najlepsza świąteczna piosenka EVER!
Teledysk też daje radę ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
i jeszcze Gliniarz w Przedszkolu, a potem ten film co Robin Williams gra nianie Czy ktoś jeszcze wyobraża sobie święta bez tego? Jeszcze tylko kolędy w każdym butiku i kiwające się Mikołaje... Święta - ciężki czas dla sprzedawców ![]() ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
ja czekam na wyprzedaże po świąteczne
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Zapomnieliście Koledzy o wypasionej "Szklanej pułapce 1", Kewiny to już prawie świąteczna tradycja, do tego "Miś" (to akurat lubię) i "rozmowy kontrolowane".
Od jakiegoś czasu "z żalem" nie stwierdzam wszelkiej maści opowieści wigilijnych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A "Potop"?! Zapomnieliście o Kmicicu !
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Święta to jest tak : wigilia - Kevin cz. 1 sylwester albo Nowy Rok- Kevin cz.2. do tego Sami Swoi wszystkie częscie najelpiej w 3 świąteczne dni + Shrek. W sumie to Kevin i reszta to już troche tradycja
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
poznaj narzeczoną Rodżera!
co do świąt, to przypomina mi sie, jak to Olisadebe raz o potrawach coś mówił i o Polskim żurku chyba. ![]() |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A mi się właśnie obiło o uszy, że ma zabraknąć Kevina w tym roku
|
|
|
|
Kangoo supersonic
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Już listopad mamy więc mogę o to pytać.
Gdzie spędzacie Sylwestra i za ile? Chciałem w tym roku jechać do Krynicy ale jak obdzwaniałem kwatery to życzenia zaczynały się na 50-70zł od osoby do nawet 110zł. Podziękowałem i jadę do Muszyny. Do Wierchomli-Szczawnika mam 5 km a do Jaworzyny z 6km a noclegi duużo tańsze. ![]()
Kangoo + Uniden Pro 520XL + Sirio AS 1000.
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Ja chciałam jechać do kultowego miejsca dla wszystkich absolwentów mojej szkoły - na Lubogoszcz. Niestety dowiedzieliśmy się, że najbliższy wolny sylwester to...2010/11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Korbielów 100 zł za dobę, ale przy pełnym wyżywieniu więc nie tak źle (chyba)
![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Święta bez Kevina jak karp bez ości! A co do sylwestra- Zakopane na 90%, mam nadzieje że przeżyje... Powód: Dodane, ZA(lko)PANE...
Ostatnio edytowane przez Piotrek1991 : 02.11.2008 o godz. 20:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Macie jakieś sprawdzone kwatery w Zakopanem? Bo na ferie potrzebuje
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja bym się trzymał jak najdalej od Zakopanego. Raz, że drogo, a dwa, że dużo ludzi.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A co ze "Szklaną pułapką"? Bez tego filmu świeta nie mają sensu. Ten film na święta jest jak: karp, barszcz z uszkami, kompot ze śliwek, pierogi z kapustą, choinka, szwagier i dwa pasożyty tesciowa i teść.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Propos "Szklanej" to ostanie parę świąt to kolacja, "Szklana Pułapka", pasterka ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wiem o czym zapomnieliśmy; " Nieoczekiwana zmiana miejsc"- ten nikomu nie znany a naprawdę hitowy film MUSI "umilić" nasz "Christmas" wogóle Edzio Murpchy powinien być znakiem Świąt .
Odnośnie kwater w Zakopcu, ja dopóki tam jeździłem zatrzymywałem się w CHłabówce lub w Cyrhli, to rzut granatem od Zakopanego, wypasione warunki , boskie widoki, itd. Obawiam się jednak że listopad to już późna pora na rezerwację dobrych miejsc na Sylwestra. Obecnie tylko Białka a balangi w Poroninie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aaaa tak pozatym tooo najazd pokemonów jakiś dzis
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Jak to nie wynajmują domków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Swiąt Nie bedzie Kevin wsiadl w dobry samolot
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a propo Świąt Nie Będzie mogliby dać Grincha w Boże Narodzenie
![]() ![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
OCB z domkami na Lubogoszczy? Bo byłem tam, miejsce to uznaje niemal za święte, i nie wyobrażam sobie mieszkania w ośrodku! Ja chce domki! :(
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
ratujcie wiślacy. zaraz sprawdzian z infy.
![]() no, będzie ciężko żeby wyjść na więcej niż 3. pieprzony paskal.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 03.11.2008 o godz. 20:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
3 doba bez snu. Teraz wypiłem kawę z koniakiem, czuje się dobrze, za dobrze. Pytanie brzmi, czy wytrzymam.
Dwa pytania ![]() A) znacie jakieś translatory z japońskiego? B) skoro jest temat nart, gdzie najlepiej kupić biegówki?Kupował ktoś? ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|