|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
juz za kilka dni bedziemy mieli do czynienia z niezwykle ważnym dla czuba tabeli meczem z przyjaciółmi pasiastych znad morza. bedzie szansa odskoczyc od jednej z druzyn majacych tyle samo punktow.
zapraszam do dyskusji. tymczasem info na temat biletów: Cytat:
![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jestem spokojny o zwycięstwo jak nigdy.
3-1 dla Wisełki ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
po remisie z żydami i przegranej z pyrami, przynajmniej śledzie trzeba rozjechać
![]() 4-0 dla nas, kibice szczęśliwi, trener zadowolony, piłkarze zmotywowani na TT |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja nie byłbym taki pewien wysokiej wygranej, chociaż oczywiście bardzo bym chciał
Przed rewanżem z Tottenhamem także dałoby to naszym kopa, ale stawiam na skromne 1:0 lub 2:1.![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wisla !! musicie wygrac pomscic nas za derby...;/ TYLKO ZWYCIESTWO WISELKO TYLKO ZWYCIESTWO !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
a ja sie spodziewam zacietego meczu. przypomne tylko, ze ze sledziami zawsze gralo sie nam ciezko.i za kaspra i za petrescu i nawalki, wiec mam nadzieje, ze skorza przelamie te zla passe.
niewazne ile,wazne zeby wygrac. ![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
1-0 i brak kontuzji mnie usatysfakcjonuje.
Zapewne wyjdą na nas wiedząc jak zagrał Lech zmobilizowani od pierwszej minuty. Obawiam się ostrej gry. Dobrze iż w ost. niedzielę obyło się bez poszkodowanych. Szkoda straconych punktów w derbach. Można by spokojniej podejść do tego meczu mając przed sobą czwartkowy rewanż. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Myślę, że to będzie ciężki mecz.
Stawiam na 2-1, 3-1. Łatwo nie będzie... ![]()
Myślenie nie boli...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
9:0. W roli Kalego Paweł Brożek. Arka Gdynia już zawsze mi się będzie tak kojarzyć, nie poradzę...
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No ja się tego meczu akurat obawiam.
Ale mam nadzieję, że Czesio "pozjadałem wszystkie rozumy" Noe Michniewicz się przeliczy i zobaczy siłę prawdziwej Wisły. Oby tylko wszyscy byli zdrowi na koniec meczu... No i mam nadzieję, że nasi wreszcie zrozumieją, że nie każdy przyjeżdża na R22 murować bramkę. Ja po prostu chcę, żeby chłopcy pokażą ambicję i wolę walki, a będzie co ma być. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wisła będzie szybko chciała zdobyć 1-2 bramki żeby ustawić sobie mecz i móc oszczędzać siły na Tottenham. Arka jest jednak dużo lepsza u siebie niż na wyjeździe.
Obstawiam, że będzie 2:0. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czas chyba na debiut Marcelo. Mógłby się też pokazać Barreto, a odpocząć dałbym Sobolowi bądź Mauro, którzy grają dużo i grać będą w przyszłości również dużo
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Krótkie pytanko, bo czegoś tu nie rozumiem. Wisła gra w sobotę z Arką, wg terminarza we wtorek z Ruchem (zaległa kolejka), a w czwartek z Tottenhamem... 3 mecze w 6 dni? Nic się nie da zrobić?
Czy też czegoś nie rozumiem? ![]()
Kto chce, szuka sposobów
Kto nie chce, szuka powodów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z Ruchem pod koniec pazdziernika gramy...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Mam nadzieję, że Ara będzie usztywniona jak np. na Legii i pukniemy ich dwoma golami.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak juz dawno wyroslem ze snow z jakimis meczami badz wynikami Wislelki , to dzis taki mialem - nie zaglebiajac sie w szczegoly - znow wtopilismy
![]() Cholernie wazny mecz nas czeka ,kazdy pamieta ubiegly sezon gdzie Legia zaczela genialnie a potem dostala czkawki i marzenia o mistrzostwie poszly w ****u. My tez czkamy i wazne by nie dac sie. Przeciwnik jak na nasze warunki mocny, strzela duzo goli ,murowac bramki nie przyjedzie. Bardzo jestem ciekaw tego meczu.Jestem pewien ze tym razem nasi zagraja na 100% zaangazowania a efekt tego da nam odpowiedz, gdzie my wlasciwie jestesmy. Kolejny mecz o 6 pkt. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Arka na pewno zagra jak o Mistrzostwo Świata. Będą walczyć o dobry rezultat, "Żoze Murinjo" na pewno opracuje wspaniałą taktykę, będą ochy i achy dziennikarzy jak to on genialnie odmienił drużynę...
Mam nadzieję tylko że Wisełka w miarę szybko pozbawi przyjezdnych złudzeń, żeby się za bardzo nie przemęczyć przed rewanżem z Tottenhamem. Koniec końców Będzie 3-1 dla nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ciężki mecz będzie ponieważ niestety ale:
1. trener Skorża znowu będzie eksperymentował z taktyką pod TT (jak przed Lechem i Cracovią) zamiast się skupić na Arce 2. Nasi piłkarze lubią "być myślami" przy kolejnym medialnym przeciwniku ![]() Mam nadzieje że wygramy 2-1 w tym ważnym meczu! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ciężki mecz bo Arka, po odpadnięciu z PP aspirująca do gry w Europejskich Pucharach,nie może sobie pozwolić na porażki w lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Piszecie że "ciężki mecz", bardzo dobrze!, Wisełka jako klub i drużyna potrzebuje jak najwięcej ciężkich meczów, najlepiej gdyby było ich ze 20 w sezonie ,wtedy piłkarze zmuszeni do max wysiłku realnie podnoszą swój poziom sportowy, a na dzisiaj w nijakiej lidze z byle jakimi pseudo rywalami sami zaniżamy swój poziom i stajemy się nijacy(niestety) a potem płacimy za to wysoką i wstydliwą cenę(Dinama,Walarengi i tp.) Arę musimy "połknąć"
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Zgodzę się z przedmówcą. Ważne spotkanie o to by nie zostać w tyle, tylko jechać równo z czubem tabeli, oby takich meczy jak najwięcej. Wtedy zobaczymy czy nasi piłkarze są w stanie wywalczyć majstra. Arka to nie zespół na mistrza, z biegiem czasu powinna się oddalać od czołówki. Jest dużo groźniejsza u siebie, także innego wyniku na tablicy jak przynajmniej jedną bramką dla nas do przodu nie chcę widzieć ; )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Klucz do zwycięstwa w tym meczu leży w głowach naszych zawodników. Jeżeli wyciągną wnioski z meczu z Lechem i nie będą się rozkręcać dopiero od stanu 0:2 tylko od początku ruszą na śledziki to powinno być dobrze. Tylko bez jakiegoś "badania sił" bo jeszcze komuś z Arki wyjdzie strzał życia albo rykoszecik i będzie gorąco.
I bez gadania o ćwiczeniu taktyki na mecz z Angolami, nic tak dobrze nie zrobi drużynie jak przekonywujące zwycięstwo nad Michniewiczinho team. Moja propozycja składu na mecz: Pawełek - Singlar, Baszczu, Głowacki, Piotrek B - Boguski, Sobol, Cantoro, Zieńczuk - Jirsak, Paweł Brożek. Jeżeli tylko ze zdrowiem Rafała jest ok to nasza ofensywna trójka musi grać od pierwszej minuty razem. A Łobo niech zaczeka do 60 minuty, może się przełamie na podmęczonym przeciwniku jakąś dobrą akcją. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Po obejrzeniu wczorajszego meczy A rki z Odrą bez obaw możnaby dopisać Wiśle 3 pkt...
Wiem, inna stawka kilku rezerwowych w składzie ale Odra zagrała w bardziej odbiegającym od ligowego składzie a Arka miała ogromne kłopoty i gdyby tylko większą skutecznościa popisaliby się wodzisławianie to 3:0 powinno być do przerwy. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mikulski sędzią... więc ciężko będzie.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Litości... arka to... arka tamto...
![]() ![]() arka to BENIAMINEK !!!! I wszystko jasne !!!!! 3 pkt zostaja na REYMONTA !!! To ze maja tyle samo punktów o niczym nie świadczy!!!! Mieli troche szczęścia i tyle !!! Że są wiceliderami![]() ![]() aRKĄ![]() ![]() !!!!!! Dziękuję i . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Slyszales o czyms takim jak dyspozycja dnia,kiedy raz na jakis czas przyjezdza do nas jakis zespol i chocby Skorza zadzwonil po Ronneya i go wstawil jako 3 napastnika to i tak bramki nie wcisznijesz Sa takie mecze, oby nie w sobote,bo jak sie taki trafi (odpukać) chcialbym zobaczyc jak szybko po nim usuwasz tego posta. Ja tam zawsze podchodze nawet jesli to Beniaminek -to zawsze trzeba zagrac 100% . Pozatym Sledzie zagraja jak my w rewanzu z Barca ,jak Jaga na poczatku u siebie czyli rusza i beda probowlai cos strzelic(akurat ta taktyke przerobilismy -Lech nam tak 2 bramki wscisnał).Trzeba to przetrzymac a potem ruszyc i worek z ziemnikami sam sie otworzy.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 25.09.2008 o godz. 17:55.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
czy wiadomo już coś na temat obecności kibiców z Gdyni ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po 2. - Co było przypadkiem? 2:1 z Lechem po dobrej grze? 4:0 z ŁKSem po dobrej grze? Czy może to, że Legia dała sobie z nimi radę bo zagrała na tyle konsekwentnie z tyłu, że Arce się nie udało zdobyć bramki? Gdzie mieli tego farta? Pytam się gdzie Śląsk też jest beniaminkiem i też jest wysoko. To nie ma z tym nic wspólnego. Beniaminek niemieckiej ligi Hoffenstein czy jak im tam są bodaj liderem albo viceliderem... Hull City też jest wysoko w Premiership. Beniaminki zawsze robią problemy... Zresztą nie zapominaj, że Arka nie grała w 2.lidze za to, że była słaba sportowo... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Młody jesteś, życia nie znasz... ![]() ![]() Ale mam szczerą nadzieję, że wyjdzie na Twoje Dokładnie, grunt to nie dać im wsiąść na siebie na początku. Jak w pierwszych zrywach nadambicji nam nic nie wkleją, to nie powinno byc źle ![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|