|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Zakladajac, ze WISLA jest ukochanym klubem nr 1, z ktorym klubem sympatyzujesz? | |||
| Cracovia Kraków |
|
39 | 6,88% |
| Hutnik Kraków |
|
106 | 18,69% |
| Garbarnia Kraków |
|
175 | 30,86% |
| Borek Kraków |
|
46 | 8,11% |
| Tramwaj Kraków |
|
30 | 5,29% |
| Clepardia Kraków |
|
30 | 5,29% |
| Bronowianka Kraków |
|
53 | 9,35% |
| Wieczysta Kraków |
|
36 | 6,35% |
| Wawel Kraków |
|
149 | 26,28% |
| Prądniczanka Kraków |
|
67 | 11,82% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 567. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
kibic Hutnika zdradził mi ich plany
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W sobote o 16 na stadionie Garbarni Garca podejmuje Unie Tarnów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja trenuję w Krakusie Nowa Huta, nie ma ich gdzie wpisać w rubryce w pierwszym poście bo niestety nie posiadamy seniorów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jeżeli już mówimy też o drużynach z okolic Krk to zapomniałeś dodać:
Klasa A - okręg Myślenicki: Cyrhla Krzczonów Iskra Głogoczów Clavia Świątniki Górne LKS Rudnik OSS Opatkowianka Krakus Swoszowice Orzeł Myślenice Rokita Kornatka Pcimianka Pcim Hejnał Krzyszkowice Skalnik Trzemeśnia Pasternik Ochojno Tempo Rzeszotary Beskid Tokarnia Zielonka Wrząsowice Sęp Droginia Klasa A - okręg Wieliczki: Strażak Kokotów Rożnowa Czarnochowice LZS Wawrzynianka Gdovia Gdów Czarni Staniątki Targowianka Targowisko Piłkarz Podłęże Wisła Niepołomice Nadwiślanka Nowe Brzesko Wiślanka Grabie Wiarusy Igołomia Wolni Kłaj Złomex Branice |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() jesli dzieciak nie dostal sie do szkolki Wisly sprobuj tu |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Garbarnia Kraków - Unia Tarnów 0 - 0 (0 - 0)
http://www.zksunia.tarnow.pl/ 20.09.2008 - sobota Garbarnia Kraków - Unia Tarnów 0-0 Glinik Karpatia Gorlice - Granat Skarżysko-Kamienna 0-0 Przebój Wolbrom - Jeziorak Iława 4-2 (3-1) Sandecja Nowy Sącz - Start Otwock 4-2 (3-0) Stal Stalowa Wola - Kmita Zabierzow 0 - 0 Podbeskidzie Bielsko Biala - Widzew Lodz 0 - 1
Ostatnio edytowane przez Przemo12 : 20.09.2008 o godz. 17:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
nigdy w życiu odradzam grę w garbarni.grałem tam pół roku i zrezygnowałem..totalne bagno zero organizacji,a uważają się za nie wiem co ! uwierzcie mi wiem co mowię jestem seniorem i trochę w piłkę już kopię.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Już w sobotę o godzinie 15 mecz : Bronowianka Kraków - RABA DOBCZYCE
![]()
<< DoBcZyCe <--- Tu RzĄdZą WISŁY KiBICe >>
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358..._kapitana.html
arek baran nie zagra juz w rundzie jesiennej.. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Glinik/Karpatia Gorlice - Hutnik Kraków 3:1 (2:1)
Widzów: 800. Gorliczanie ogrywają dotychczasowego lidera III ligi, Hutnika. ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Widze, ze Hutnik daje sobie jakos rade. Jest na drugim miejscu z jednakowa iloscia punktow.
Kilka wzmocnien w zimie i pewnie wroci do II ligi !!! Powodzenia |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
dodalem ankietke
zapraszam do glosowania http://www.futbol.org.pl/news,18038.html Cytat:
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Z tego co mi wiadomo, naszym odwiecznym rywalem sportowym (kibicowskim) byl klub zza Błon. Wszystkie pozostałe kluby sa raczej neutralne a niektore nawet przyjazne srodowisku WISLACKIEMU.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
chyba ostatnie wydarzenia potwiedzaja, ze Hutnik, to nie jest jednak klub neutralny i mimo tego, ze dawniej jakies sympatie byly, to teraz jest to nasza druga kosa w krakowie
![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ostatnim rodowitym Krakowianinem jaki był królem strzelców w naszej ekstraklasie był Mirosław Waligóra z Hutnika w sezonie 1991-92
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.12.2008 o godz. 12:59.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
ja po czesci rozumiem ich ostrozne podejscie do tematu i nie ma to nic wspolnego czy my ze WISLA i ze nienawisc do Kibicow. Tu chodzi o materialne podejscie do tematu. Hutnicy nie chca miec tekturowej szopki - maniany zbudowanej za marne pieniadze, prowizorki stadionu, ktory bedzie mial zywotnosc 1 rok a potem niech sie zawali, gdzie dwa najwiekszy kluby w miescie (Polsce) licytuja sie za plecami Hutnika, niejako decydujac o jego losie... Trzeba tez miec swoj honor. Tak zeby wilk syty i owca cala. a epizod sprzed kas hutnika przed meczem z Unia, to przeciez nie byl nasz akt przyjazni czy jak?! Moze to my sami prosimy sie by miec kose z HKS - dla mnie glupota. Kiedy Hutnik byl wielki i moim marzeniem jest miec 3-4 druzyny z Krakowa w ekstraklasie.
Ostatnio edytowane przez kiju.ts : 16.12.2008 o godz. 13:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Panowie nie przesadzajcie z tą Garbarnią.A biorąc pod uwage , że aby sie dostać do Wisły to trzeba być bardzo dobrym. To Garbarnia jest dobrym klubem bo tam wystrczy być dobrym. Bez napiniki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Przeciez kosa jest i to od dawna.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A jednak wielu jest kibicow Wisly sympatyzujacych z Hutnikiem. I chwala Bogu. Na bok smieszne kosy i inne toporki.
Mam wrazenie ze dyskusja schodzi na niepewny grunt, jako ze to temat czysto sportowy. Czytalem dzis o KS Kabel... Cytat:
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
stary wiem co mówię widać,że jesteś młody i jeszcze mało wiesz o życiu piłkarskim zwłaszcza w Krakowie,nie mówiąc już o Polsce.grałem w Garbarni chwile i nigdy w życiu nie wróciłbym tam,to jest tylko moje zdanie.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Myśmy się chyba wymienili.
Oni TF dali tereny niedaleko naszego stadionu a TF im dała Kabel. Teraz oni tam mają boiska treningowe i siedzibę klubu, sklep z pamiątkami etc. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
jak sie wchodziło do holu to cała ściana była obwieszona proporczykami. Jako małemu brzdącowi najbardziej utkwiły w pamięci proporce West Ham United i Wisły z data 1978 .. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki"
H. Reyman http://pl.youtube.com/watch?v=abReZg...eature=related |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|

|