|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Dodaj ten baner do podpisu! Promuj dotacje na SKWK! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pawełek
Baszczu-Cleber-Sobolewski-Brożek Łobodziński-Cantoro-Jirsak-Boguski Brożek-Niedzielan taki skład byłby dość dobry, nikogo za Cantoro nie mamy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Jak będziemy grać, to znając życie tak:Pawełek Baszczyński-Singlar(Kowalski)-Cleber-Piotr Brożek Łobodziński(Boguski)-Cantoro-Sobolewski-Niedzielan Jirsak Paweł Brożek Ja bym w tym zestawieniu zmienił tylko Małeckiego, ale to Skorża jest trenerem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Dokładnie taki skład chciałem podać. Brożek będzie osamotniony wspierany przez Jirsaka. Lobo pewnie wyjdzie w pierwszej 11 i zostanie zmieniony w drugiej polowie odpowiednio do wyniku (na obrońcę lub napadziora). Niedzielan jest szybki i świetnie się odnajdzie na skrzydle. Ewentualnie można pokombinować z Boguskim i Cantoro, ale Cantoro dobrze zna się z Sobolem, więc pewnie Skorża nie będzie ryzykował. Obrona nie będzie mocnym punktem, ale nie ona ma tu strzelać bramki ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Member
Od: 12.2003
Offline |
|
też mi się wydaję, że takie ustawienie 4-4-2 i z Sobolewskim w obronie było by najlepsze w obecnej sytuacji. Chociaż w miejsce Łobodzińskiego wstawiłbym Małeckiego. ![]()
TOMASZ FRANKOWSKI NAJLEPSZY NAPASTNIK POLSKI.
FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!! |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Mysle ze Lobodzinksi powinien zostac na lawce...jakos nie przekonuje mnie ostatnio. Straszna padaka z Cantoro ale moze na ten jeden najwazniejszy dla Was mecz sie zepnie chlopak.
Piwko sie chlodzi i po 20 sciskam za Was kciuki bo : 1) Polski klub a tym zawsze kibicuje 2) Chce wybrac sie znowu na mecz Barcy mojej kochanej ![]() 2:0 i ja wam to mowie ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To moze 3-6-1 ? a moze 3-6-2 ? :]
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Osz Ty , wiedzialem ze to bezinteresowne nie jest
![]() ps zaprzegi psow juz po miescie suna - mecz sie zbliza, beda nerwy. ps2 byl ktos na rynku jakos dzis? Sa juz hulsi z Jerozolimy ?![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ciekawy wywiad ze Smudą,a propo dzisiejszego meczu.
http://www.sport.pl/sport/1,65025,55..._Beitarem.html ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Czy Glowacki nie zagra na 100%
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
a ja przewiduje 4:1
2:0 do 80 min potem 2:1 a w dogrywce pokazujemy charakter i 4:1 ![]() ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Im blizej tego meczu,tym bardziej sie boje o wynik. 2 przypadkowe bramki dla Beitaru i bedzie po zawodach........
Ja przewiduje zwyciestwo 2-1 i wynik rostrzygnie się w dogrywce lub karnych. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Liga Mistrzów musi byc !!!
Bez kitu wierzę w to i ta wiara nas poniesie. Obstawiam 3-1 dla nas. Takie pytanko, czy podczas trasmisji TV na wprost kamery widoczny będzie głównie plac budowy , a może będzie czyms osłonięty? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wygramy
Ja w to wierze, Wy w to wierzycie. Przede wszystkim piłkarze muszą wierzyć!![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
CZYTALIŚCIE TO
Siedzi Valdes w swoim domu, pije piwo po kryjomu, Oj jak dowie się Guardiola marna będzie jego dola, W ręce pilot, w drugiej Volt, w telewizji Eurosport, W nerwach czeka co się stanie, już za chwilę losowanie, Strasznie spocił się chłopina, losowanie się zaczyna, Już za chwilę się przekona z kim ma zagrać Barcelona, Wie już wszystko, wpada w szok, no to zmarnowany rok! Już nadzieja wszelka prysła, przecież to krakowska Wisła, No a może cud się stanie i powtórzą losowanie? Jeśli tak to tej niedzieli pojadę do Composteli, Cudu nie ma, trzeba grać, O rzesz kurna jego mać! Coś wymyślę do cholery, może pójdę na L-4? Siedzi, myśli: O mój Boże przecież tam gra Paweł Brożek! Jezus Maria, koniec świata, przecież on ma jeszcze brata, Tam gra chyba też Cantoro, mieć kłopotów będę sporo, Jego słynna lewa noga, toż to czysty dar od Boga, Ronaldinho zwiał, ma chłop spokój, tam Baszczyński gra na boku, Gość wymiata, wiem co mówię bo widziałem na You Tube'ie, Dawidowski i Niedzielan tych się boję jak cholera, Obaj świetni, sami wiecie, też czytacie na Onecie, A jak Misiek wpadnie z nożem? Będzie ze mną jeszcze gorzej, Jak zobaczę jego dres wpadnę w jeszcze większy stres, Koniec Volta, teraz Lech, może coś poradzi Ceh, Może facet się zlituje i mnie kaskiem poratuje, Liczę na jego solidarność, on w końcu do Czech to ma za darmo, I choć Zieńczuk ma czerwoną pewnie zagra z Barceloną Muszę sprawdzić w polskiej prasie albo spytam go na Naszej Klasie? To nie koniec męki mej, w Wiśle zagra słynny Nei, Może jednak cud się zdarzy i nie puszczą go Bułgarzy, Co dzień modlę się i marzę by potknęli się na Beitarze No a w środę w chwili trwogi wstąpię też do synagogi, I jak trzeba, a niech stracę 10 euro dam na tacę, Pieniądz tutaj nie gra roli, nie chcę wrócić z workiem goli, A jak wrócę to nie szkodzi, może pracę znajdę w Łodzi Dziś już tego jestem pewien, zawsze chciałem grać w Widzewie, Sprząta Valdes swe mieszkanie, wciąż przeżywa losowanie, Myje okna, dywan trzepie i wygląda nie najlepiej, Nagle pobladł, co się stało? Czy coś mu się przypomniało? Tak, przypomniał właśnie sobie, że i Cleber gra w Krakowie, Jego mocne uderzenie Victor widział w TVN-ie, Jakież bomby on posyła, skąd u niego taka siła? A co gorsza obok niego mają Arka Głowackiego, I nie warto żyć iluzją, że chłop zmaga się z kontuzją, Zresztą czy to korzyść taka, może strzeliłby swojaka? Sam pamiętam gol jak trza, Polska - Anglia 1:2, A na lewej Junior Diaz, po hiszpańsku krzyczy `wyjazd', I choć krzyczy, to nic z tego, bo Hleb nie zna hiszpańskiego, W środku Sobolewski Radek, to szczególny jest przypadek, On prorokiem jest na pewno, bo odmówił gry na Euro, Wynik znał już w zeszłym roku, no i z kadrą dał `se' spokój, Cała w tym nadzieja taka, że już nie ma Matusiaka, Wielki piłkarz, Radomatu, znany jest całemu światu, Łowca bramek, to się wie, w zeszłym roku strzelił dwie, Myśli Valdes o zły losie, ja ten mecz to mam już w nosie, Kryć nie będę, mówię szczerze, ja w ten awans to nie wierzę, Po co przegrać pięć do zera, lepiej oddać walkowera, Co to za przyjemność dziatki wciąż wyciągać piłkę z siatki, Muszę spytać się Guardioli, może nie grać mi pozwoli. Dzwoni Valdes do Messiego by opinię poznać jego, Leo jednak nie odbiera, No to dzwoni to trenera A niech dowie się Guardiola, że kolegę Messi olał, Ten mu mówi z żalem w głosie: Messi zagrał nam na nosie, Zapodziała się chłopina, ponoć siedzi sobie w Chinach, Zamiast teraz być tu z nami woli pograć z Chińczykami, Woli mur podziwiać chiński niż powalczyć z Łobodzińskim, Jednak to jest lepszy cwaniak, szybko wyczuł bezsens grania, Sytuację pojął w mig, że nie dla nas Champions League, Siedzi Valdes załamany, obok leżą dwa dywany, Myśli sobie bez Messiego w Polsce szukać nie ma czego, Wtem podjeżdża niezła fura, z niej wysiada Lilian Thuram, W nie najlepszym on jest stanie, też oglądał losowanie, Prawdą jest niestety gorzka, on się bardzo boi Brożka, I jest jeszcze sprawa taka, że się boi też Jirsaka, Mówi Lilian do Victora: Na mnie chyba przyszła pora, Z Wisłą nie gram za cholerę, wolę skończyć już karierę, Wolę żyć już na zasiłku niż od Wisły wziąć po tyłku, Mecz obstawię ja u buka a niech martwi się Gianluca, Catennacio zna jak nikt, grać tak z Wisłą to nie wstyd, Dzwoni Valdes do Gianluci, ma w słuchawce dziwne huki, Ten jak zwykle nie odbiera, Valdes wściekły jak cholera Łatwiej szóstkę trafić z lotto niż połączyć się z Zambrottą, Pewnie jego Ericssona znowu pożyczyła żona, Albo też już zna wyniki i rozmawiać nie chce z nikim, O naturo ty złośliwa z nim dziś nie pogadam chyba, Może jednak będzie trzeba o mecz spytać Olka Hleba, Może chociaż on odpowie czy jest warto grać w Krakowie? I tak dzwoni do każdego, wreszcie trafia na Xaviego, Jestem pewien myśli sobie on pomoże nam w Krakowie, Euromistrzem w lipcu został, to zadaniu pewnie sprosta, Xavi jednak jednym zdaniem tak skwitował losowanie, Z Wisłą dajmy sobie spokój, spróbujemy w przyszły roku. Źródło: wislasoccer.com REWELACJA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
bylo to juz chyba tutaj
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak ktos nie ma mozliwosci obejrzenia meczu w TV
to przypominam ze ze mozna posluchac Wislackego radia (debiut wlasnie dzisiaj) http://wisla.krakow.pl/stream_radio ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja i obejrzę i posłucham
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przed chwilą mówili w TVN, że Głowackiego zastąpi Junior Diaz, a Zieńczuka Łobodziński, czyli pewnie Boguski na lewej.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
skład:
81 Pawełek 3 Baszczyński 15 Diaz 25 Cleber 8 Brożek Piotr 21 Łobodziński 7 Sobolewski 20 Cantoro 16 Jirsak 9 Boguski 23 Brożek Paweł Diaz na środku obrony? Będę się modlił... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie wygląda to wcale najgorzej, choć ja chętniej bym widział Niedzielana na lewej, Małeckiego na prawej, a Boguskiego jako cofniętego. Na środek obrony można było dać przecież Kowalskiego i Kominiaka, więc nie jest tak źle. Na osądy taktyki i składu poczekajmy do 22:30, a jak trzeba będzie to nawet dłużej. |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Tylko dlaczego jak musimy odrabaic straty gramy na 1-4-5-1 a nie 1-4-4-2
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja niestety nie widzę tego tak różowo.Beitar jest przeciętną drużyną,ale obawiam się,że zamurują dostęp do własnej bramki,dobrze pokryją Brożka i nasza gra będzie przypominać walenie głową w mur.Na dodatek będą czychać na kontry,a jeśli zagra Diaz to prawdopodobne,że nam coś wbiją.Obym się mylił.
Jeśli chcemy to wygrać to wszyscy muszą zagrać ostrym pressingiem,a nasze skrzydła muszą dobrze funkcjonować.Oby Boguski i Łobodziński zagrali najlepiej jak potrafią.Trzeba też uważać na stałe fragmenty gry,bo bardzo dobrze głową gra Abreu,a i inni piłkarze Beitaru potrafią soczyście uderzyć z dystansu.Trzeba dużo strzelać i zdominować środek pola,tu liczę na Sobola i Jirsaka.Mam też nadzieję,że Brożek będzię się często urywał obrońcom Beitaru. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To radio to fajny pomysł - prowadzi Mateusz Borek a gośćmi są Jacek Bednarz i Mirek Szymkowiak. Robią dobry klimat przed meczem, tym bardziej że transmisja w TV jest dopiero za pół godziny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
przed chwilą robiłem dziecku kolacje i rozjebała mi się maselniczka w drobny mak - to bobry znak. awansujemy wynik 5-3
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest zle, Diaz na środku obrony.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesli przejdziemy Beitar to bedzie cud.
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Skoro tak myślisz to na pewno będzie dziś cud
![]()
Ostatnio edytowane przez gustaw : 06.08.2008 o godz. 19:21.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|