The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Isfahan
Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2008, 15:16
http://www.legia.com/www/index.php?akt=2709

Bez komentarza.
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.07.2008, 15:19
buahahaha

+ dla oficjalnej za akcje!

Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 21.07.2008, 15:21
Isfahan napisał(a):Wyświetl post

Bez komentarza.
Jeszcze jakoś bym to zrozumiał, ale oficjalna strona ?!
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 21.07.2008, 16:16
Uff, to i tak dobrze, że poprzestali na Hebana, następny był mój...
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 21.07.2008, 17:02
Szkoda, że nie wzięli mojego bo by przeczytali parę sów prawdy o nowym bezmózgim idolu Legii
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 21.07.2008, 17:17
Nie czepiajcie się oficjalnej Legii, oni mają ciężkie dni, a to ma być akt pojednania z kibicami. Taki wspólny wróg
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.07.2008, 17:18
Niewiem ile czasu polscy sedziowie zamierzaja pobłażac w brutalych i niebezpiecznych atakach Wojciecha Szali

Niewiem czy oni tego nie widzą,jak chamsko zwyczjnie uderza lokciem w glowe z calej sily zawodnika ,ten upada ale ,gramy dalej,nic nie ma......
W dodatku Szala ma czesto za to jeszcze jakies pretensje do sedziego( np syt z wczorajszego meczu).I to nie jest zagranie od wczoraj,nie z przed tygodnia tylko robione ciagle i z jawna checia zrobiena krzywdy zawodnikowi druzyny przeciwnej ,troche kiedys gralem i wiem ze boli gdzie indziej ale tak samo jak chamski wslizg od tylu w nogi ..

O dziwo nawet komantatorzy ,ci z C+ ,traktuja to juz chyba jako normalna zagrywke,"taki styl gry" .. karac buraka za to kartkami, jak za normalny faul,bo widze ze to mu juz weszlo w nawyk ale jak dostanie raz drugi czerwona to moz e nauczy sie bronic pilki w inny sposob a nie chamskim faulem z lokcia w twarz a w koncu obiegowe sa juz jego ksywki "Łokietek " itpi ale nikt z tym oczywisice nic z tym nie robi .

A co do meczu,to szkoda ,bo zawsze jakies trofeum by bylo,ale mlodziez daje jakies nadzieje,szacunek dla Clebera za gest po meczu.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 21.07.2008 o godz. 17:23.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Stary 21.07.2008, 18:03
Ze względu na poziom sedziowania dla mnie mecz skandaliczny! Rocki, Szala, Aco powinni wylecieć z murawy. Dziwie się że Skorża o tym nie wspomniał na konferencji.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 21.07.2008, 18:03
Kowalski i Mączyński - moim zdaniem - wykorzystali swoje szanse i pokazali że nie muszą być osłabieniem tej drużyny jeżeli obok siebie mają kogoś doświadczonego. W tej chwili są oni pierwszymi zmiennikami na swoich pozycjach i wielce prawdopodobne że tak zostanie. Jeżeli tak, to po tym sezonie będzie można powiedzieć, czy będą zawodnikami na miarę Wisły.
Małecki niby nieźle ale dla mnie to jest taki jeździec bez głowy. Technika, szybkość ok, ale czegoś jednak brakuje. Niemniej powinien pograć sporo w tym sezonie.
Szabat niestety po raz kolejny (vide Jastrzębie, Płock) słabo. On się raczej w Wiśle nie przebije, byłoby dla niego najlepiej gdyby udało się odejść na wypożyczenie.
Powtarzam się ale klub zrobił wielką krzywdę Juchowi, blokując jego transfer do Odry. Niby nie puścił babola ale jednak...podobnie jak w meczu ubiegłego sezonu z Koroną, moim zdaniem nie wykorzystał swojej szansy i pół roku będzie miał zmarnowane. Bo rozumiem że skoro Wisła odrzuciła ofertę za 300 tys euro za Cebanu to Ilie będzie grał w PE.
Kmiecik wykonał kawał dobrej roboty i aż jestem ciekawy czy potrafi utrzymać ten poziom. Z Jastrzębiem i Płockiem pokazał się nieźle, wczoraj też dobrze - może wykorzysta ostatnią szansę a pokazanie się w Wiśle.
Szkoda Niedzielana, w sparingach jest naprawdę bardzo słaby i ciężko o optymizm. Pozostaje mieć nadzieję że czas pracuje na jego korzyść, w końcu nie grał w piłkę prawie rok. Ale nie jestem zbyt wielkim optymistą w jego przypadku.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 21.07.2008, 18:18
czesiu napisał(a):Wyświetl post
Ze względu na poziom sedziowania dla mnie mecz skandaliczny! Rocki, Szala, Aco powinni wylecieć z murawy. Dziwie się że Skorża o tym nie wspomniał na konferencji.
Pomyśl, co by było, gdyby zamiast Skorży był Smuda...
Skorża to facet z klasą, ale czasem mam wrażenie, że zbyt dobrze chce o wszystkich i wszystkim mówić, jakby w ogóle nie odczuwał emocji.
Ale w tym zawodzie to chyba pozytyw, w końcu - trener nie kibic.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.07.2008, 18:21
sandomingo napisał(a):
Małecki niby nieźle ale dla mnie to jest taki jeździec bez głowy. Technika, szybkość ok, ale czegoś jednak brakuje. Niemniej powinien pograć sporo w tym sezonie.
Moim zdaniem brakuje mu po prostu dobrego strzalu i instynktu strzeleckiego. Dlatego ja juz sie wyleczylem z wizji Maleckiego jako napastnika Wisly. Z drugiej strony zgadzam sie, ze technicznie nie jest zly i mozna by go poprobowac gdzies na boku lub w srodku pomocy. Miejmy nadzieje, ze z kazdym kolejnym meczem, coraz mniej w nim bedzie z jezdzca bez glowy.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 21.07.2008, 18:36
Mnie tez przypadek Szali zastanawia. Gosc w kazdym meczu po chamsku uderza lokciami w twarz, glowe i nie na zasadzie wyskoku do pilki, kiedy w obecnym futbolu wszyscy tak skacza, ale zawsze kiedy biegnie obok rywala.
W Anglii juz 10 razy zostalby ukarany na podstawie zapisu video po meczu, a malo ktory skonczylby bez czerwonej kartki.

To jest tez niestety wielki problem polskiej pilki - poziom sedziowania. Arbitrzy zupelnie nie czuja gry, przerywaja ja wtedy kiedy nie trzeba, a w sytuacji naprawde ostrych wejsc zachowuja sie biernie. Symboliczny niech bedzie wczorajszy upadek Rzezniczaka w narozniku boiska, kiedy przewrocil sie niedotykany przez nikogo, bedac dobry metr od Wislaka.
Natomiast Rocki za swoje wejscie w Maczynskiego powinien z miejsca dostac czerwona kartke.

Szkoda, ze nie bylo tam kilku chlopakow z 1 druzyny... Sobola, Brozkow, Glowackiego oni by tych pajacow ustawili do pionu, a mlodym Wislakom brak jeszcze ogrania i boiskowego cwaniactwa zeby sie postawic.

Wedlug opinii kolegi z Warszawy, normalnego kibica Legii, ta dziwna i nadmierna agresywnosc jaka wczoraj przejawiali pilkarze z jego druzyny, tlumaczyl tym, ze troszeczke sie chyba sfrustrowali lekcewazacym podejsciem Wisly, ktora olala ich wystawiajac na nich rezerwy. W sumie cos w tym jest, nikt nie lubi jak sie go lekcewazy
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Stary 21.07.2008, 18:40
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Pomyśl, co by było, gdyby zamiast Skorży był Smuda...
Skorża to facet z klasą, ale czasem mam wrażenie, że zbyt dobrze chce o wszystkich i wszystkim mówić, jakby w ogóle nie odczuwał emocji.
Ale w tym zawodzie to chyba pozytyw, w końcu - trener nie kibic.
Klasa, klasą, ale trener jest też po to żeby reagować na to co się dzieje na murawie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.07.2008, 18:47
WHITE*STAR napisał(a):Wyświetl post
Nie czepiajcie się oficjalnej Legii, oni mają ciężkie dni, a to ma być akt pojednania z kibicami. Taki wspólny wróg
Ciekawe, czy uzyskali pozwolenia od autorów postów na ich zamieszczenie. Wbrew pozorom teksty zamieszczone w internecie są własnością intelektualną autora i nie mogą być bez jego wiedzy i zgody publikowane.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.07.2008 o godz. 19:03.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 21.07.2008, 19:58
Mnie nie pytali o zgode i do tego zmienili tresc z przypier... na przylozyl
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.07.2008, 20:45
Mnie tam się Małecki podobał. To prawe skrzydło to może być pozycja dla niego, niezły technicznie, szybki i ma wrzutkę zdecydowanie lepszą od Łobo. On, Mączyński i Kowalski na plus.
Juszczyk też dobrze, co wy do niego macie

Na minus zdecydowanie Diaz, Szabat i Dawidowski.
Ten pierwszy nie wiem w co gra, na pewno nie w piłkę. Moim zdaniem prezentuje poziom rezerw, tak samo Szabat na prawej obronie i Dawidowski.
..
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 21.07.2008, 21:00
Jedna rzecz Wam umyka w kontekście Małeckiego. On na wypożyczeniu do Zagłębia nie poczynił zbyt dużych postępów w sferze umiejętności czysto piłkarskich. Natomiast bardzo dojrzał mentalnie, zyskał na pewności siebie. Zauważcie, że z Liverpoolem te kilka minut zagrał zupełnie bez kompleksów, a wczoraj z Legią to on brał na siebie ciężar rozegrania, szukał piłki pokazywał się do gry. Widać, że chce grać i nie boi się grać przeciwko najlepszym, a jednocześnie nie jest młodą rozkapryszoną gwiazdką, a takie połączenie w takim wieku w Polsce zdarza się niestety rzadko.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.07.2008, 21:17
nesta napisał(a):Wyświetl post
Mnie nie pytali o zgode i do tego zmienili tresc z przypier... na przylozyl
Proponuję więc zapytać panów ze stolicy na jakiej podstawie zamieszczają Twoje wypowiedzi( do tego w zmienionej formie ) na swojej stronie internetowej. Niech autorzy się zbiorą i wystosują zapytanie. Przynajmniej śmiesznie będzie, a jest szansa, że trafimy na łamy gazet
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
albert02
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 21.07.2008, 21:17
Ale wioche zrobili na tej oficjalnej stronie, hihi. Ale udalo mi sie ^^ Jestem dwa razy cytowany ; d Gdzie mam zglosic sie po wynagrodzenie? ; pp
Odpowiedz cytując
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Stary 21.07.2008, 21:23
Isfahan napisał(a):Wyświetl post

Bez komentarza.
buahahaha co to

Nesta, Pablo teraz mozecie jechac na fejmie

Niestety strone internetowa oficjalna redaguja debile.

Autor: Piotr Pytel - yyyyyyyyyyyy :|
chyba powinienem za niego przeprosic.

Ps. mnie kiedys wyborcza cytowala z naszego forum ale po wynagrodzenie sie nie zgłaszałem
Ostatnio edytowane przez Kijek : 21.07.2008 o godz. 21:25.

uderz w puchara
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 24.07.2008, 11:16
Pozwolę sobie jeszcze raz odświeżyć temat:
Cytat:
Zaskoczył mnie swoimi beznadziejnymi odzywkami Iwański. Pod koniec meczu albo tuż po nim (nie pamiętam dokładnie, ale chyba jeszcze w trakcie gry) doszło do jakiejś pyskówki, a on wyskoczył:
- Jaki jest wynik, jaki jest wynik?
Tak popatrzyłem na niego... - Człowieku, ośmiu juniorów i dwóch inwalidów (miałem na myśli siebie i "Dawida"), a ty się sadzisz, że wymęczyłeś 2:1 - odpowiedziałem.
No tak, teraz już rozumiem. Iwański spał przez cały mecz, a gdy po nim się obudził, to o wynik pytał, a Andrzej biedaczka tak ostro potraktował, co to się robi...
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 24.07.2008, 14:07
Witam ,

Trochę zdębiałem jak zobaczyłem swój post cytowany na stronie Legii. Zarówno cytowani jak i kibice Legii odwiedzający ową stronę nie wiedzą czemu to miało służyć. Nie wiem czy treść tych postów rzeczywiście oddawała te wielkie "emocje" po przegranym meczu o superpuchar. Teraz tylko czekać jak będą nas cytować na onecie w kwestii transferów. Z drugiej strony rozbawiło mnie jak jeden z cytowanych kolegów wyleciał z prawami autorskimi i bezprawnym wykorzystaniu "dorobku intelektualnego" .

Celnie Andrzej Niedzielan ripostował cwaniaka Iwańskiego po meczu odnośnie rezultatu osiągniętego przez Legię. (http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=18565)
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.07.2008, 19:57
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Z drugiej strony rozbawiło mnie jak jeden z cytowanych kolegów wyleciał z prawami autorskimi i bezprawnym wykorzystaniu "dorobku intelektualnego" .
Akurat mnie nie zacytowali, ale nie rozumiem, na jakiej podstawie wasze posty znalazły się na oficjalnej stronie Legii.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 24.07.2008, 20:05
A co w tym dziwnego?

jak telewizja TVN-u czy Polsatu po roznych kibicowskich akcjach pokazywala komentarze z forum kibice.net czy tez naszego to myslisz ze pytali o pozwolenie rava i administratora z kibice.net czy tez rejestrowali sie na ow forach i kazdego na priv. pytali o pozwolenie?
czy to w programie Uwaga na ekranie czasami sa emitowane komentarze (autor) z roznych for , zaleznie o czym mowia..
.
.
i tak dalej i tak dalej
piszesz w internecie na ogolnopolskim dostepnym dla kazdego forum i musisz sie z tym liczyc, nikt sie ciebie o pozwlenie nie bedzie pytal.
Ostatnio edytowane przez e : 24.07.2008 o godz. 20:16.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów