|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 13.06.2026 o godz. 14:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Przecież WildDog to jest zjebus jopofil do potęgi entej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
PS. Pogratulujesz mi w maju ![]()
Ostatnio edytowane przez WildDog : 13.06.2026 o godz. 18:26.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W typerze o tytuł znafcy w gronie spadkowiczow wymieniłem Twojego "faworyta" + scyzoryki i kozy Jakubasa. Ale nie bez szans jest (bedzie) również Wieczysta. Raczej te ogromne miliony, które chcial łaskawie Kwiecień w Wisłę wpompowac to będzie za mało aby ten cyrk w eklapie utrzymać........Im tam odpadł dosc mocny wspierający, ten co na kryptokasie sporo ludzi poprzekrecał....
Ostatnio edytowane przez WildDog : 13.06.2026 o godz. 18:50.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po 15 minutach wolnej sprzedazy "przybylo" 2 000 chętnych na mecz z cyganami. Dzisiaj raczej bariera 20k pęknie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak się ma do tego Twoja teoria o meczu z Wrexham?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba w moich wpisach wyraźnie wskazywałem roznice między meczami ligowym (o stawke, czyli z emocjami) a graniem towarzyskim. Ktos usilnie, jako argumentu używał właśnie porównania meczów ligowych (np. z Chrobrym o WIELKA stawkę) do meczu z Wrescam. I dalej uwazam, ze na mecz, fakt, ze jubileuszowy z inna "mocniejsza" druzyna bilety nie sprzedawałyby sie jak na lige. Nie wiem wiec do czego pijesz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz:
MaLk napisał(a):Wyświetl post "To w sumie niepojęte jak ludzie potrafią zaprzeczać rzeczywistości na tym forum. No ja wszystko rozumiem, ale nie po takim sezonie frekwencyjnym, nie po takim... Wiesz dlaczego z Pogonią Siedlce, blisko miesiąc przed terminem meczu nikt nie czekał, a teraz, jak to ładnie ująłeś, "czy go kupisz dzisiaj czy za miesiąc nie robi żadnej różnicy"? Domyśl się." Moja odpowiedz: Na mecz z Chrobrym, czy Pogonią przybyłby każdy Wislak, każda Wislaczka, jezeli tylko nie zaistnialyby jakies eazne przeszkody (choroba, dakeki wyjazd, czy emigracja stala). . Ograniczenia stadionu sporo zniwelowaly liczbę widzów. Na ostatni mecz to śmiało (i nie widzę w tym przesady) byloby nas połowa setki tysięcy....... A mecz w sezonie wakacyjnym. Fakt, ze jubileuszowy, ale towarzyski, bez ciśnienia, bez stawki etc......Pojawia się wszyscy wierni fani. Polecasz koledze pomyśleć. A jaką masz pewność czy na klubu, na ktory byłoby nas stać zaprosić (czytaj: zapłacić za granie z nami) przyciągnelibysmy wiecej widzów niz Wrescam?....To jest przede wszystkim mecz naszej Wisły......i urywam, bo watek chętnych turystow na atrakcyjna drużynę juz opisałem..... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Acha, okej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie licząc sektorów VIP, zostalo kilka biletow w dostępnych sektorach(F). Dlaczego nie otwierają G1, 2, 3 i dolnego B.?
Ostatnio edytowane przez WildDog : Wczoraj o godz. 18:08.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale wiesz, że w Twoim wytłumaczeniu nie ma za grosz logiki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
G2 już otwarte, a G3 nie mogą, dopóki GKS Katowice oficjalnie zrezygnuje z wyjazdu bo obecnie pełni rolę bufora.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Czyli trzeba będzie czekać do połowy lipca na odpowiedź od GKSu czy przyjezdzaja
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Wystarczy że podadzą informacje dzien przed a i tak sprzedamy wszystkie bilety na te 3 sektory, ale z tego co kojarzę to muszą dać znać maksymalnie 7-10 dni wcześniej.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gdyby nam chcieli zrobic na zlosc to mogliby kupic 5 - 10 biletow i nie przyjechac.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
I podajesz randomowe pesele w zgloszeniu?
złośliwość dziala w dwie strony i powazne kluby o tym wiedzą.Niemniej wtedy wydzielasz mniejszy sektor i zmniejszasz bufor, natomiast o ile sie nie myle ktorys klub tak zrobił w zeszlym sezonie i JK umieścił ich na vipach czy jakiejs loży. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie randomowe PSELE.
Normalnie kupujesz iles tam biletow, po czym nie pojawiasz sie na meczu. Wisla musi zachowac bufor i sektor przyjezdnych nie mogac sprzedac na nie biletow swoim kibicom. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Jesli masz mala grupe ok 100 os to ochronę mozna postawic w na skraju sektora G4 zamiast w G3 i zwolnic g3 do sprzedaży. Natomiast to rozmowa i tak teoretyczna bo w esa albo przyjadą wieksze grupy albo wcale.
Bufor szerokosci 20 metrow to jakis bezsens i jakis relikt przeszłości. Wystarczyłoby 5-6 metrow i posadzic ochrone jak w meczach pod egida uefa. Nasz sektor buforowy powinien byc juz dawno dzielony na 2 wielkości w zależności od zgloszonego zapotrzebowania. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|