|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wieczystą albo Ruchem.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ruch dostał właśnie od "dziadków" z Wieczystej. W tym dwa gole w końcówce (78' i 88').
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Lawka rezerwowych robi w Wieczystej dużą robote. Dlatego w obliczu meczu z nimi uważam ze wyjdziemy z taka werwa jak na ŁKs i Slask. Im dluzej będzie sie utrzymywal wynik bezbramkowy tym gorzej dla nas.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 01.10.2025 o godz. 07:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
awansują obie krakowskie drużyny, wczorajszy mecz to potwierdzil
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Nie wiem o co jest ten dosryw do Wieczystej. Wiaodmo, że Kwiecien tam pompuje dużą kasę, przepłaca ale to też nie jest na tyle.duza kasa żeby sobie sprowadzać pilkarzy jak szejkowie.
Z kolei jest to na tyle duża kasa i na tyle mądre przepłacanie (?) że chłop okręgowy klub wprowadził już do I ligi i wcale nie jest mu daleko do ekstraklasy. Nie wiem skąd te wymagania do Wieczystej, beniaminek w I lidze więc mąka prawo grać słabo, nie awansować, zrobili kilka awansów w kilka lat, przepłacają. Czego się można było po takim projekcie spodziewać? Tego, że Kwiecień będzie budował zespół krok po kroku przez 30 lat? Tego, że nie będzie przepłacał? Tego, że te syte koty przepłacone wygrają wszystko w I lidze i zawojują za rok ekstraklasę? Chłop się bawi w FMa, za swoje pieniądze, może jakieś swoje ambicje albo chore ambicje spełnia i tyle. Póki co pokazuje że ma rację, jak mu się uda wejść do eklapy to zobaczymy wtedy co przez x lat uda się im osiągnąć. Póki co to widać że robią swoje więc nie wiem o co się do niech rzucać. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale nie z kadrą złożoną z oldboyów i zarządzaniem będącym rekonstrukcją działań Cupiała z czasów kiedy Brożkowie byli zdolnymi młodzieżowcami. Nawet jak na polskie warunki Wieczysta to jest jakiś kabaret. Fakt że pompowanie tego dziwnego tworu sprawiło że balon poszedł z niezłym hukiem i jego miłośnicy na tym forum się chwilowo zatkali ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.10.2025 o godz. 13:57.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Prędzej Kwiecień awansuje z Wieczystą niz Królewski z Wisłą.
Co nie zmienia faktu, ze całości tego projektu nie rozumiem. Ale gdyby nie oddał Królewskiego to Kwiecień byłby w Wiśle ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Dzisiejsza Wieczysta byłaby przepłacona w IV, III czy w II lidze. Na I ligę jest najprawdopodobniej wystarczająca. Podejrzewam, i chyba to właśnie dziennikarze blisko Kwietnia mówili, że po ewentualnym awansie do ekstraklasy Kwiecień znowu przebuduje zespół tak, żeby ten mógł walczyć o najwyższe cele i zrezygnuje wtedy z oldboyów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale szczerze mówiąc mi to wisi. Interesuje mnie awans Wisły. Wieczysta wzbudza we mnie zbliżone emocje jak Puszcza, Termalika czy Wigry Suwałki.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.10.2025 o godz. 14:15.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Jasne, ale akurat tu rozmawiamy o I lidze a nie tylko o Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I dlatego wyraziłem swoją opinię. A był to pierwszy mecz Wieczystej jak obejrzałem w życiu.
P.S. Ciekawe jak oldboye z Wieczystej zareagują na taką dawkę meczy?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.10.2025 o godz. 20:30.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bardzo dobre wyniki dziś w Bytomiu i Pruszkowie. Śląsk nie powiększył dorobku, Ktoś oglądał Polonię z Puszczą? Jak Żubry grały?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Coś mi się wydaje, że maliniaki mogą mieć niezły mindfuck w maju-czerwcu. No chyba, że Sutryk w przerwie zimowej znowu odetnie racje żywnościowe małpom w ZOO żeby dorzucić kasy Śląskowi.
Po Puszczy spodziewam się tylko i wyłącznie obrzydliwego, ohydnego pokazu antyfutbolu, tej pseudodrużyny parapiłkarskiej obecnie nie stać na nic innego. To będzie Łęczna skrzyżowana z Odrą na sterydach. Zapewne zmniejszą pole gry do minimalnego dopuszczalnego przepisami i naleją tam wody żeby zrobić z tego bagno. A potem będzie coraz ciekawiej. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie prezenty trzeba wykorzystywać.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wieczysta dorzuca się do prezentu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
|
czy nie jest to kolejka "sponsorowana" przez betlick (czy jak ten buk sie zwie)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Wychodzi na to, że ten remis z Wieczystą był frajerstwem
![]() A Puszcza przed meczem z nami pewnie znowu solidnie zryje boisko. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie. Chyba że komuś się wydawało że trzy dni po tym jak przegoniliśmy olboyów Wieczystej jak stado baranów tamci zrobią sztycha.
Na pewno sandomingo tak uważał. Przecież "mają czym grać". Niedługo u nich zmiana trenera i cyrk jedzie dalej. Co do Śląska - wiadomo że wszystkiego nie będą wygrywać. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Nie wiem czy w tej lidze są drużyny z potencjałem na 2 pkt/mecz poza Wisłą. Ale poczekajmy jeszcze na rycerzy wiosny. Zazwyczaj tacy się objawiają.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Po tym co pokazal w tej kolejce Śląsk i Wieczysta to wygranie dzisiaj z Ruchem byłoby nie w naszym stylu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Cecherz nie dotrwa do przerwy zimowej.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dlatego dzisiaj remis to max, co o tak byłoby fajnym wynikiem. Aż się prosi zagrać podobnie jak z Bytomiem. Co do wiosny, to na pewno bedzie trudniejsza niż jesień. Wiele drużyn się ogarnie, samorządy miejskie sypną groszem z nowych budżetów.
Ostatnio edytowane przez sandomingo : 05.10.2025 o godz. 14:17.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli faktycznie da jakiegoś trenera (Petrescu chodzi na giełdzie), który wymaga niezłej kondycji to po zimie będzie miał problem z zestawieniem "11" bo wszystkie "dziadki" będą kontuzjowane. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
W tym roku zostały jeszcze 3 ważne mecze .
zatrzymać rozpędzoną Stal , wygrać półrezerwami na suchych stawach, i nie dać tlenu ŁKS |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|