|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
I zaczyna się padaka i sraka. Ja pier dole
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak masz bezmózga na ławce jako trenera to co wymagać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Zwracam uwagę na heheszki z Krzoska tuż przed wejściem. Koncetracja lvl master
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
qrwa ściąga Goku. czy ten facet ma coś w głowie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Z kazdym mocniejszym przeciwnikiem bedzie w plecy. Slaba Polonia potrafi nas fragmentami zdominować i realnie zagrozić naszej bramce.
Sobolewski to mem (ktoś zrobi mema ze skakania w koncówce xD) ktoremu jak najszybciej trzeba podziękować za wspolprace. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Brawo sędzia!
Uratowałeś ten hiszpański szrot. Brawa dla Polonii. Z samymi Polakami w składzie podjęła rywalizację z gwiazdami z Hiszpanami. Więcej Hiszpanów! |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
To jest pier... dramat! Wygrywamy 3-1, a ja boję się o wynik.
Te 3 pkt nie cieszą mnie w ogóle. Sobol nie umie wyciągnąć żadnych wniosków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
To co sie zaczelo dziac od 60 minuty masakra. Koncowka meczu masarka..., obrona masakra... 3 pkt sa fajnie, ale z Sobolem nie zajedziemy do ekstraklasy. Problem ze zwalnainiem jest taki, ze musi przegrywac lub nie wygrywac. Dzisiaj ledwo uratowany. Takze z nim pobedziemy na lawce jakis czas
Bronilem go ale jestem jak chorągiewa i dzisiaj jestem za tym ze trzeba wywalic chlopa |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ten mecz to jest skandal. Sobolewski to nie jest trener, nawet nie wiem czy zasługuje na miano pana od wuefu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Tachi sobie przed wejsciem na boisko śmieszkuje z Krzoską , a za 30 sekund gubi krycie i pada gol. Super ze nas wspaniały trener cały czas przypomina o koncentracji
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ta drużyna nie ma mentalu, nie wierzy trenerowi.
A trener nie umie pomóc. Wchodzi gość, który zawala krycie i gola na 2:1. Strzelamy na 3:1, a nie potrafimy uspokoić gry i szanować pilki. Dajemy się zepchnąć całym zespołem w POLE BRAMKOWE. A bramkarz przeciwnika niemalże asystuje na 3:3. Dopóki są siły, dopóty gra jakoś wygląda. Nie ma sił, kiepskie zmiany, brak taktyki i jest jak jest. Z Sobolem daleko nie zajedziemy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
swoja droga jestem ciekaw jak wygladaly przygotowania wzgledem tych z turcji bo w rundzie wiosennej starczalo sil na caly mecz, a tutaj wlasnie 60 minuta i odcinka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Gra do 60 minuty bardzo dobra, totalna kontrola gry ale kiepska skuteczność. Po tym czasie znowu coś im się w głowie przestawia i przestaje grać swoje. To mentalność czy słabe przygotowanie?. Dzisiaj Sobol nie robił zmian na hurra i zmienił tylko Tachiego który zawalił przy golu. Gol Sobczaka i zaczyna się cyrk. Gra obronna całego zespołu jest bardzo słaba, obrońcy są mało pewni, Raton to już w ogóle elektryczny..Mimo że nie przegraliśmy tego meczu to i tak się sfrajerowalismy dopuszczając do takich cudów w końcówce. Dobrze że sędzia był w miarę normalny bo obawiam się że niektórzy mistrzowie gwizdka uznali by te bramkę mimo iż faul tam był ewidentny.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Liczy się zwycięstwo i 3 punkty... i to chyba wszystko jeśli o pozytywy...
Sobolball to jest jakiś stan umysłu... Jak można tak dominować w pierwszej połowie... prowadzić grę itd... a od 60 minucie istny chaos... Ta beznadziejnie grająca (w pierwszej połowie) Polonia Warszawa grając w 10 nas gniotła!!! Wyrównała na 3:3 wychodząc z 1:3... tylko szczęście uchroniło nas przed tym, że sędzia nie uznał tej bramki na 3:3.... Serio, pomimo zwycięstwa, nie mamy szans na awans z taką grą... Limit szczęścia wyczerpany, a potem... eh... Sobolball... Radosław! Radosław, Radosław Swoją drogą nasz nowy bramkarz jest strasznie słaby... Nasi młodzi bramkarze chyba wpadną w depresje, oglądając popisy starszego kolegi...
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 30.07.2023 o godz. 14:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest niesamowite.
Mamy stabilizację. Tyle, że braku wyciągania wniosków, błędów, problemów i miernoty na ławce trenerskiej. Królewski chciał stabilizacji więc jest. Twarda i mocna jak skała. Znów zmiany i stałe fragmenty gry prawie odebrały nam punkty. To już jest swego rodzaju sztuka. Wisła nie ma obecnie gry zespołowej, w ofensywie jest tylko swobodna twórczość i liczenie na przebłyski indywidualności. Hiszpanie górują wyszkoleniem nad polskimi ligowcami, więc czasem zrobią jakąś indywidualną lub dwójkową akcję. I tyle. W defensywie też nie ma gry zespołowej, nie tylko przy stałych fragmentach gry. Gdzie jest krycie, asekuracja, przesuwanie, odpowiedni doskok, schematy, reagowanie na sytuację na boisku? Na pewno nie u nas. Ponieważ nie ma schematów i taktyki, gdy rywal przyciska zaczyna być nerwowo, drużyna cofa się i gubi. Dodatkowo jeszcze czasem dekoncentruje, bo trener nad niczym nie panuje. Każdy kolejny dzień z Sobolewskim na ławce, to tylko większe szkody i trudniejsza sytuacja Wisły w trakcie sezonu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Po dzisiejszym meczu do posadzenia na ławę na już Raton Łasicki Alfaro. Nie chcę wierzyć ,że Moltenis i Broda są słabsi od kolegów, którzy grają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tylko ta bramka Sobczaka z wolnego uratowała nas od kompromitacji.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Pół sukcesu to będzie trener, który im wpoi, że nie gra się do przerwy, do 60 czy 90 minuty a do końcowego gwizdka. Nawet za "złotych czasów" u Heńka gra na utrzymanie wyniku nie wyglądała dobrze.
Kondycja została gdzieś, nie wiadomo gdzie, chyba w 2011 roku. Od tamtej pory stały zjazd. Kondycja to jedno, zszedł Basha, wcale nie rewelacyjny, i dziura w środku pola. Tak też się nie wygra meczu, tym bardziej, że napadziory trafiają raz na kilka/kilkanaście strzałów. U siebie pewnie też zagramy "standardowo" ... Powód: Słownik
Ostatnio edytowane przez mightyvenomous : 30.07.2023 o godz. 14:07.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
nie mamy:
- mentalu - sił na więcej niż godzinę - ławki - trenera najlepszym środkowym pomocnikiem jest Basha i to jest bardzo zła informacja |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sobol Sobolem, ale co te piłkarzyki odpierd... w końcówce to się w palę nie mieści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Przecież to jest jawny sabotaż ze strony naszego napoleona... Nie wspominajac o zmianie Bashy przed stałym fragmentem gry dla Polonii... wszedł za niego Tachi i to on zawalił przy bramce na 1:2 dla Polonii.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Sobolewski odejdź razem z Błaszczykowskim. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
predde wszystkim jakim prawem gol na 3:3 został anulowany ?
takiego cyrku dawno nie widziałem , do końcowej grafiki chyba nikt nie wiedzial jaki jest w koncu wynik ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Kuchta wyskakując w powietrze prawą ręką blokował możliwość interwencji Ratóna. Przed wybiciem naszego bramkarza widać, że układa obie ręce by złapać piłkę w rękawice, jednak na skutek przyblokowania łokcia musiał ratować się wybiciem jedną ręką.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bramkarz Polonii przytrzymuje lewą rękę Ratona. Takim prawem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
chłopie , ja rozważam przestanie oglądać widowisk z udziałem naszych (TS) skórokopów , a ty oczekujesz że włącze mecz ligi na drugim poziomie rozgrywek w upośledzonym piłkarsko kraju , z udziałem drużyn które obie mam tak w dupie że już nie wiem którą bardziej ?
chyba od Legia - Widzew w 1996 czy tam 97 , nie obejrzałem meczu polskiej ligi bedz udziału Wisły ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|

|