|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Co z tego że gra wygląda dobrze jak nie punktujemy. KGHM gra padlinę ale punkty jeszcze fartownie zgarnie.
My nie bo jesteśmy mentalnymi nieudacznikami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Niewiem co to za klatwa zeby w pierwszej połowie zaliczyc 3 słupki,naprawde niepojete,do przerwy powinno byc z 4;0
nie gramy zle,widac ze akcje są,Manu klasa ,ale to jest poprostu jakis niefart? los nas za cos gnębi? naprawde niewiem karny tez dyskusyjny az szkoda pisac ,bo z gry naprawde oni coraz lepiej wygladają. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Chyba nasz najlepszy mecz w sezonie. Masa sytuacji, brakło trochę szczęścia i umiejętności.
Nadal jesteśmy w grze. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pech w pierwszej połowie i kryminał Biegańskiego w drugiej. Cenny punkt...
W kolejnym meczu Biegański ława... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Niestety to kolejny kroczek w stronę spadku. Jak nie wygramy z żabolami to moim zdaniem będzie praktycznie po nas. No ale wierzę, że wygramy i potem jeszcze i jakimś cudem się utrzymamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dopóki Manu miał siłę grać, to fajnie to wyglądało. Gdyby jeszcze był skuteczny, to była by bajka. A tak fartownie uratowaliśmy 1 punkt.
Wydawało mi się, że ten mecz da odpowiedź, czy lecimy, czy jesteśmy cały czas w grze, ale myliłem się. Dalej nic nie wiadomo. Cholera, nawet po meczu z Górnikiem jeszcze nic nie będzie przesądzone. Scenariusz, że ostatnia kolejka i mecz Wisła - Warta będzie o wszystko, jest coraz bardziej prawdopodobny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
brakło tez VARu przy rzekomym faulu Bieganskiego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo, że faul był wymuszony przez atakującego, ale po ch.... Biegański leciał do rogu pola karnego? W dupie mu się zagotowało? Mam wrażenie, że to efekty tej jego "silnej psychiki" znaczy czego bym nie spieprzył to i tak jestem fajny. Teraz jest czas weryfikacji i co by nie mówić zajebał dwa gole.
Jak się Górnik zorientuje że można nam strzelać z 3 metra głową. To będziemy mieć 70 wrzutek na afere, a w Zabrzu grają same tyczki o głowę wyższe od naszych. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejny istotny krok do 1 ligi.
Szkoda, bo widać było dzisiaj walkę a przy okazji trochę dobrej piłki. Brakło szczęścia, słabi Colley i Biegański... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Piast był dziś tak słaby , szczególnie w pierwszej połowie ,że tymbardziej nie wygrywając tego meczu znów jesteśmy pośmiewiskiem. Prowadziliśmy 1-0 , mieliśmy pare okazji powinno być 3-0 do przerwy. Nie wiem czy to Brzęczek bredził przed meczem ,że każdy mecz traktują teraz jak finał ? Oni ten mecz traktowali jak finał , patrząc na to jak wyszli na 2 połowę , to chyba myśleli ,że to mecz na Orliku o pietruszke. Całkowicie stanęli , Piast zaaplikował z niczego 2 bramki , także pogratulować.Colley z 1 połowy gdzie czyścił praktycznie wszystko a ten z drugiej połowy gdzie przegrywał dosłownie każda piłkę , to był cień zawodnika.
Ja nie wiem czy nie było naprawde nikogo na ławce rezerwowych ? Fornalik zrobił 6 zmian , my jedną a drugą w 92 minucie Przy 2-2 Piast się cofnął to trzeba było wpuścic 2giego napastnika bo fernandez w takim tłoku jako podwieszony nie miałszans dotknąć piłki , nie wiem czy nawet to drzewo Kliment też było kontuzjowane , ja .......e... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszędzie piszesz o tych 6 zmianach. Jak Fornalik zrobił 6 zmian, to zgloś to do klubu, bo zmian można zrobić 5.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
kogo miał z ławki wprowadzić Brzęczek? Już przed meczem było wiadomo, że zagra Hugi i może Skvarka. Czemu nie było dziś w kadrze Cisse?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No własnie myslalem ze ta łajza Kliment jest chociaz na ławce ( nie sadzilem ze kiedys za nim zatesknie). No ale jak go ne było to pewnie się połamał . A niech odstawią to c obiorą ci , co doprowadzili ,że nie ma ani jednego napastnika na zmiane i na 8 kolejek w naszej sytuacji mamy jednego 40 letniego Ondraska.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Jak się takich meczów nie wygrywa - mając w pierwszej połowie taką przewagę i tyle okazji - to nie można się utrzymać. Frajersko stracone punkty z Lechem, teraz ten festiwal słupków i poprzeczek - tych 4 punktów na koniec zabraknie.
Dzisiaj strata punktów na konto braku napastnika i młodego w bramce, którego najwyraźniej presja walki o życie klubu przerosła. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Brzęczek zrobił 2 zmiany. Kogo miał jeszcze wpuścić? Starzyńskiego, który nie udźwignął meczu z Amiką? Sadloka, Kuveljica, Szoty, Szota, Ringa? Który z tych zawodników jest piłkarzem, który pomógłby wcisnąć 3 bramkę? Tylko konkrety, bez pier****, ze powinien zmienic a na kogo to niewazne. |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Cisse i Kliment kontuzja. No serio nie było kogo wpuścić....
Piast piłkarsko lepsza drużyna od nas. 1 Połowa im nie wyszła, choć tak naprawdę to nikt nie spodziewał się takiej gry po Elvisie Manu... ale radzę się nim tak nie zachwycać bo zaraz go rozpracują i tyle.. ![]() :
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Mecz jak mecz, zawsze punkt, plus za to, ze jakoś ta gra wyglądała. Łatwo to zwalać na pecha, ale mieliśmy dziś niefart wyjątkowy. Oby nie brakło ostatecznie 4 pkt. dziś i z Lechem. Niestety dziś zawiódł Mikołaj, przy obu golach. Karnego imho nie było z perspektywy TV, może za mało powtórek widziałem, ale mam do niego pretensje, że nawet nie próbował sugerować VARu. Oczywiście nie on odpowiada za wynik, bo parę ładnych piłek też wyjął. Ściągnięci w ostatniej chwili Manu i Poletanović + emeryt Ondrasek to najlepsi nasi piłkarze na ten moment, Dobregośmy dyrektora sportowego mieli. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mikołaj "wyjmuje" tylko to co w niego leci. Na przedpolu dramat. Gdyby nie jego kretyńskie zachowanie pewnie byśmy wygrali, a tak zrobił to samo co Donaruma w Madrycie. Podał przeciwnikowi rękę. Jak na Zabrze Brzeczek nie wpuści Kieszka to znowu dostaniemy...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie chce szukać kolejnych usprawiedliwień w postaci złęgo sędziowania, ale
1 bramka- czy ktokolwiek dopatrzył się jakiegokolwiek dotknięcia przy tym karnym ? jestem zdziwiony postawą Mikołaja, że nie protestował, może złe powtórki w TV były, ale ja tam nic nie widziałem.. btw Mikołaj fatalnie broni rzuty karne.. już pokazał z Olimpią.. teraz rzucił się w dobry róg, piłka po ziemi.. spokojnie mógł to wyjąć 2 bramka - identyczna jak nasza odwołana w meczu z Lechem.. powiedziałbym nawet, że tam Odrasek nie wykonał żadnego ruchu w kierunku bramkarza, a tutaj piłkarz przeszkodził Mikołajowi |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
odpieprzcie sie od Mikolaja
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tu trzeba zadzwonić do Jürgena Kloppa. Może da kilka wskazówek Jakubowi, aby uratować ten sezon i Wisłę przed największą kompromitacją w historii klubu.
Był Wilczek do wzięcia. Tu nie trzeba szukać po całym świecie. Wystarczy solidny Polak, a tego bardzo brakuje zamiast zgrai przypadkowych obcokrajowców, którzy za kilka miesięcy nie będą pamiętali, że tu grali. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bieganski popełnił błąd bo niepotrzebnie wychodził. Oprócz tego kilka dobrych interwencji.
A słabo to zagrał Gruszkowski ⌠w końcówce to piłka szła do niego, tylko jak już naprawdę nie było komu zagrać ⌠Brzeczek na jego zagrania dostawał szału przy lini ⌠I to jest dramat trenera ⌠jak widzi taka grę i nawet nie ma alternatywy nie na ławce ale w ogóle w zespole âŚ. ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Mogli spokojnie pracować i wdrażać swój projekt i nawet jeśli by nie wypalił to nie było by takiego wstydu jak teraz. Ale u Nas na każdym polu musi być grubo i głośno. Ciekawe czy Jazdzynski jebnie jakiś artykuł albo chociaż tweet o spadku najstarszego klubu w Polsce... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|