|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Trio też by mogło obiecać gruszki na wierzbie i ściągnąć menagerów, piłkarzy i .... wie jeszcze kogo "na kredyt", "bez gwarancji spłaty". Tylko po co? By "zrobić wynik" i roz.......ić klub? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ale dalej nie rozumiesz co ja mówię. A mówię, że było wszystko nie tak i patola 100% a wyniki jakoś żarły, a za trio powiedzmy, że jest profesjonalnie a wyniki klapa. Prawda? Prawda. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No nie rozumiesz? Wlasnie o to chodzi że robiąc patolę mieli wyniki. Tam się nic nie zgadzalo oprócz wyników. Tutaj wydaje się, ze jest spokój a wyniki co raz słabsze. I już nawet nie chodzi o porownanie Wisły Trio vs WSH, ale nawet tej Wisły sprzed 2 lat do dzisiejszej. Także póki co jest z sezonu na sezon, nawet za panowania trio, regres.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ale przeciez dobrze ci koledzy tłumaczzą
takie gadanie kojarzy mi sie z płaczami za komuny było lepiej , bo wszyscy mieli prace itp no tak mieli prace , bo panstwo utrzymywalo nieoplacalne zaklady pracy , a ze po jakims czasie zbankrutowało to juz ..uj ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boże, mówię o paradoskalnej sytuacji i że jest lipa, że mimo tego, że wtedy było wszystko źle to było... dobrze (wyniki), względem tego, że teraz jest ok a wynikow nie ma.
A to, że byly kontrakty czy transfery na pale, za kredyty itp to też nie do końca takie jednoznaczne. Bo trzeba pamiętać, że atmosfera w klubie była zła, pilkarze kasy nie dostawali, trenerów wywalano bo coś im się nie podobalo itp itd Także to akurat można porównac do tego co jest teraz, złe morale za Hyballi. No ale dobra, już nie odpisujcie, kończe dyskusję bo mi się nie chce pisać tego samego jak nie rozumiecie. PS Wiadomo, że nie mowię, ze WSH wróć, mówię tylko, że paradoksalnie to wtedy o wyniki nie trzeba było się martwić, a teraz jak jest lepiej to wyniki z sezonu na sezon gorsze, a trenerzy też hmmm... Stolarczyk odszedł powiedzmy lubiany, po Skowronku już było jechane ostro, a po Hyballi to już jechane bardzo ostro i same skandale z tego wyszly... Także tu nie dość, ze wyniki gorsze to i relacje/stosunek do trenerów leci na łeb na szyję. ![]()
drozd:
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Llonch, Imaz, Carlitos, Arsenic, Bartkowski, Velez, Brlek... kurde, na nasze warunki ligowe super zawodnicy.
Ostatnio edytowane przez Proud : 14.05.2021 o godz. 05:58.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|