|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Że jak niezły i pechowo?
W 1 połowie wyglądało to dość solidnie, Mak powinien zapakować bramkę. W 2 połowie takie dno, że dawno czegoś takiego nie widziałem. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co, ale po zejściu Brożka NIC się nie działo, nie stworzyliśmy ŻADNEJ sytuacji. Petrochemia również, również pyte zagrała, ale wturlała brame po zagraniu Furmana i tyle. Wiedziałem, że będzie groźnie za każdym razem jak był przy piłce :/ Nie wiem co pechowo mieliśmy przegrać skoro w 2 połowie nie istnieliśmy. Statystyki 61% posiadania to nie wszystko. Podania na 2 metry niecelne, Wasyl chce rozprowadzić piłke nie ma komu zagrać, bez zęba bez polotu, nie wiem co się stało po zmianie stron. Akurat przed parchatymi najwięcej urazów i jeszcze Kuba :/ Co za pech. Mam nadzieję, że Brożek się wykuruje bo będzie tragedia. Ktoś wie co mu się stało? =========== Peszko w Lechii szaleje, odrodził się trochę u nas, nie trawiłem gościa od czasów amiki, dlatego byłem sceptycznie do niego nastawiony, ale teraz za Maka byłby jak znalazł :]
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 23.09.2019 o godz. 12:01.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2016
Offline |
|
Sezon zasadniczy to nie gra w ping ponga. Tu sie (w najgorszym wypadku) wygrywa co drugi a nie przegrywa co drugi mecz. Gdy sie przegrywa co drugi mecz to sie spada z ligi a gdy sie wygrywa co drugi mecz to ma sie dostep do kasy z UEFA. Proste jak 2+2=4. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Tak, profesjonalizm pełną gębą |
|
|

|
||||||