|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
https://www.youtube.com/watch?v=aAHUNgoJQPw |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
przecież LMM jest socio , co zresztą było euforycznie przyjmowane na forum np
![]()
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
@Arkadiusz.Czerepach co chcesz powiedzieć/zasugerować przez ten wpis? wyjaśnij, żeby nie było że są jakieś niedomówienia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
I ja również przyznam - nie zrobiłem nic w tej sprawie, ba - nawet swego czasu mocno popierałem działania zarządu. Swoją drogą chętnie uslyszałbym wywiad z kimś z Komisji Rewizyjnej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Psychol jesteś inteligentnym człowiekiem , zobacz komu zadedykowałem mojego posta
podpowiedź na wszelki wypadek : osobie która sie przysrała do Serka ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Online |
|
Najbrdziej łagodna opinia to taka że LMM nie wiedział kiedy ze sceny zejść... A powinno to stać się dobrych parę lat temu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Dla mnie pelnienie funkcji honorowych mimo braku administracyjnej wladzy to jednak pewna odpowiedzialnosc osoby te funkce pelniaca.
Dany czlowiek firmuje, dzialalnosc swoim nazwiskiem i dorobkiem. Opcja 1. Jesli wg opini/wiedzy wspomnianej osoby organizacja dziala tak jak trzeba, wszystko jest w porzadku moze sie tylko sie cieszyc I byc dumnym z honorowego czlonkostwa. Opcja. 2 Jesli organizacja nie dziala tak jak trzeba a pewne dzialania wrecz przecza jej celom. To niestety ale w tym momencie honorowa reprezentacja powinna sie zakonczyc. Jesli honorowy czlonek jest dla tej organizacji wazny, to jego decyzja o zakonczeniu wspolpracy moze byc co najmniej otrzezwiajaca. Jesli rezygnacja nie wywola zadnych skutkow tzn. tylko, ze rezygnujacy nie jest w jakikolwiek sposob potrzebny/powazany. Tutaj dochodzi oczywiscie argument wiedzy lub niewiedzy. Ale niewiedza oznaczala by ze honorowy czlonek nie za bardzo interesuje sie organizacja. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Co robisz na forum? Idz i szukaj odpowiedzialnych i wymierzaj kare. Moim zdaniem od tego jest prokuratura, Twoim zdaniem kto? Dobre pytanie, co on tam robil, skad ja mam wiedziec? Moze byl tylko pionkiem, moze nie robil nic, moze przytulal pieniadze na boku, a moze nadawal do Jadczaka. Ja nie wiem, wiec nie oceniam. Ty wiesz na 100 procent i jestes w stanie to potwierdzic? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
@Arkadiusz.Czerepach teraz już wiem ocb. jestem trochę zaskoczony, że ktoś tak mógł napisać ale cóż, forum jest dla każdego chociaż nie każdy powinien się na nim udzielać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
No wlasnie jakie sa obowiazki z definicji, a jakie dzialania to dwie rozne bajki. Nie tylko w Wisle, nie tylko w Krakowie, nie tylko w Polsce. Jakie byly jego dzialania? Nie mam pojecia. Jak pisałem, moze cos probowal, a moze nie, moze mogl, a moze nie mógł. Nie wiem. Pisac kazdy moze, jasne. Szkoda tylko, ze prawie kazdy wydaje z gory wyroki nic w sumie nie wiedząc. W sumie to typowe wiec juz sie nie dziwie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wydawanie wyroków niczego nie wiedząc to clou twittera, tego forum jak i innych forów.... Nihil novi
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Nigdy nie wie się wszystkiego, mimo to na podstawie przesłanek, dostępnej wiedzy, logicznego myślenia, doświadczenia życiowego można próbować wyciągać wnioski. Jeśli ktoś, pełniąc określoną funkcję, coś "nie może" zrobić to powinien się podać do dymisji bo w przeciwnym wypadku idzie to na jego konto. I mam nadzieję że brak działań LMM to tylko tzw. uwiąd starczy a nie wyrachowane zachowanie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Jedyną możliwością, w której RN mogłaby cokolwiek się wtrącać do transakcji sprzedaży akcji SA byłoby uzależnienie w statucie SA zbycia akcji imiennych od zgody spółki i przekazanie związanych z tym kompetencji radzie. Nigdzie nie przedarła się informacja o tym, żeby takie zastrzeżenie w statucie SA było. Co do tego, że nadzór RN nie był sprawowany należycie, nie ma dyskusji, ale zachowajmy przy tym resztki uczciwości. Inna sprawa, że z punktu widzenia corporate governance cały nadzór w tym układzie był z założenia do kitu, bo radę powoływały (i w każdej chwili mogły odwołać) osoby, które podlegały nadzorowi z racji łączenia stanowisk w zarządach SA i TS. Taki nadzór to fikcja już nawet niezależnie od tego, kto w tej radzie zasiadał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Facet rzucił chwytliwe jasełkowe, żeby mu klikalność wzrosła, a my bierzemy rykoszetem dzięki (TFU) "najwierniejszym". Musimy się przyzwyczaić, że do momentu w którym Klub nie wyjdzie na prostą, takich wpisów będzie sporo. Trzeba zlać gościa sikiem prostym, ew. na start rundy wrzucić transparent "kibice nie wyrażają zgody na wydanie akredytacji temu panu".
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ten Trela uważa się za dziennikarza?
Jak można nie wiedzieć, że obóz Wisły jest sponsorowany przez firmę z zewnątrz i się tak kompromitować będąc dziennikarzem sportowym |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i co tam piszą o swoim uśmiechniętym rodaku ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak dla mnie to jest zamach na wolność słowa !
https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kr...mu,904593.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No to źle pojmujesz wolność słowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cieplutki materiał o ratowaniu Wisełki
http://weszlo.com/2019/02/03/okradan...nGX3OkPLjbM65c Warto poczytać oj warto ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
wywiad z trenerem Stolarczykiem
http://weszlo.com/2019/02/08/byly-dw...-cos-wymyslic/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W Lidze+extra dzisiaj gościem będzie Jarosław Królewski
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jaro będzie jako hologram.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A tak naprawdę to nie będzie On, tylko komputer, który będzie za Niego odpowiadał.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|