The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2018, 18:59
Brawo piłkarzyki. Zagraliście jak rasowe cipy. Bez zęba, bez umiejętności, bez taktyki. W nagrodę już możecie myśleć o wakacjach
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Stary 22.04.2018, 19:00
Można przegrać mecz zdarza się ale jak się w taki sposób przegrywa na własnym stadionie przy ponad 23000 kibiców to wstyd.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 22.04.2018, 19:01
Mecz tragedia. Pomijam czerwoną, ale widać, że w Wiśle to już wakacje. Grać w przewadze i nie ogarnąć nic... Psychika a nie możliwości. Może to przesada, ale ilość Polaków odzwierciedla wszystko. Nie ma pucharów, nie ma grania.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 22.04.2018, 19:02
Coraz bardziej obawiam sie tego co robi trener, odnoszę wrażenie, że on sam za bardzo nie wie jaki ma cel. Kasa z kontraktów Cywki i Wozu z węglem dać Polowi Llonchowi bo bez niego nie ma drugiej linii.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 22.04.2018, 19:04
Było za ciepło.
Odpowiedz cytując
Olivarez
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 22.04.2018, 19:04
Rany Boskie! To co oni grali w II połowie to jest gwałt zbiorowy na oczach i przyzwoitości. Skrzydła nie istnieją, wszyscy się pchają środkiem, z czego wynika że nie ma dośrodkowań. Nie ma zmiany taktyki. Nie ma strzałów z dystansu. Rozegranie w poprzek boiska. Bez Halilovica i w przewadze grają gorzej ofensywnie niż z mniejszą ilością napastników i większą przeciwników. Szroty weszły do grupy mistrzowskiej i pokazały klasę.
God save the Queen
Long live the Queen
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.04.2018, 19:12
PAJACE CAŁY STADION DLA WAS PRZYSZEDŁ!!!!!!

Won lemingi z tego klubu.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 22.04.2018, 19:12
Gralismy totalna pyte, rozumiem ze Legia ma lepszych zawodnikow ale grac z przewaga jednego zawodnika przez ponad 30 minut i nie zrobic absolutnie nic to bardz zle o Wisle swiadczy.

Mecz do zapomnienia.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
Mixu
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 22.04.2018, 19:13
3/4 składu wyjebac na zbity pysk
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.04.2018, 19:13
Co roku to samo. Gra kończy się gdy zagwarantujemy sobie pierwszą ósemkę.
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 22.04.2018, 19:16
Mecz beznadziejny i tyle...

Pamiętajmy jednak, że mamy jedynie kilku dobrych zawodników, reszta to przeciętniacy. Mitrović to dno, ale z drugiej strony patrząc na wczorajszy mecz juniorów Serb jest przy nich bogiem futbolu...
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.04.2018, 19:17
Bezradność Wisły w ofensywie była przerażająca. Trudno jednak, by było inaczej, kiedy w drugiej linii wiodącymi postaciami są Cywka z Mitrovicem, którzy kompletnie nie umieją rozgrywać szybko piłki. Ich obecność w składzie jest miarą słabości tego zespołu. Mitrovic poza tym człapie po boisku, jest zawodnikiem o wiele gorszym od Pereza, grającym tylko dlatego, że trener ciągnie go za sobą za uszy.

Carlitos dokładnie pilnowany nie miał z kim grać. Nie było skrzydeł, gdzie słabość objawili wszyscy poza próbującym od czasu do czasu indywidualnego zrywu Imazem. Legia zagrała dobrze, więc i jego włączyła. To był już paraliż kompletny.

Arsenic z Kostalem nie potrafili ani razu dobrze dośrodkować a wszyscy środkowi pomocnicy razem wzięci ani razu zagrać prostopadle. Małecki nie może już powiedzieć, że jest lepszy od innych i dlatego bez powodu siedzi na ławie. Ani przez sekundę nie był lepszy.

Czas też w końcu zakończyć bezsensowna współpracę z Ondraszkiem.
Ostatnio edytowane przez Markus : 22.04.2018 o godz. 19:49.
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 22.04.2018, 19:17
Potencjał mamy jaki mamy i trudno cudów oczekiwać, ale to spotkanie było dramatyczne pod każdym względem.

Paradoksalnie najsensowniej wyglądała zdziesiątkowana obrona, za to środek pola katastrofalny. Jebany ze wszystkich stron tutaj Mitrović był najlepszy/najmniej słaby; Brlek jest w tak fatalnej formie, że trudno jest rozumieć sens sprowadzenia go tutaj na pół roku. O Cywce napisano już chyba wszystko, faktu noszenia przez niego opaski kapitana litościwie nie skomentuję. Generalnie nic tutaj nie grało, zero współpracy z zawodnikami z przodu, trzech walczaków-przecinaków, a po raz kolejny nie byli w stanie nie dać się zdominować.

W lecie na 90% tracimy 2 najlepszych zawodników, starą gwardię i budujemy niemal od zera. Cuesta, Sadlok, Bartkowski, Velez, Arsenić, Imaz, może Wojtkowski, Bartosz i Halilović, a reszta to same niewiadome. Mam nadzieję, że Carillo wie co robi i do czego zmierza, chociaż akcjami typu wpuszczanie niesprzedawalnego i nieumiejącego grać w piłkę Ondraska nie przekonuje. Na uzupełnienia z akademii jak dobrze wiemy musimy jeszcze trochę poczekać.

Niestety, o ile nie nastąpi kolejny, choćby w miarę przyzwoity zaciąg Junco to od jesieni raczej nastawiajmy się na "walkę o spadek" i pokornie starajmy się budować drużynę od nowa
Odpowiedz cytując
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Stary 22.04.2018, 19:19
Niestety środek po raz kolejny się nie popisał, skrzydeł nie ma, Carlitos nie miał dzisiaj dnia i wyszło jak wyszło. Szkoda tylko że te braki nie nadrabiali agresja. Poprostu wyszli na boisko za kare. W takim meczu wymaga się 100% zaangażowania którego dzisiaj kompletnie nie było
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 22.04.2018, 19:20
ZENADA!!!!!! Robicie sobie jaja z kibiców.
Przychodzi cały stadion, ludzie jadą setki kilometrów z całej Polski.

A wy ....a przez 30 minut grania w przewadze sie co najwyzej zjebac w gacie mozecie !!!!!
Zero zaangażowania i chęci. Powodzenia i frekwencji na najblizszych meczach, patalachy.

Junco WON
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 22.04.2018 o godz. 19:26.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 22.04.2018, 19:22
Ale płacz ja .......e. Nie wiem czy was miękkimi waflami na parapecie robili czy jak? Czego wy się ....a spodziewaliście? Pucharów? No ....a wolne żarty.
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.04.2018, 19:23
Powinniśmy się cieszyć ,że gramy w pierwszej ósemce . Gdybyśmy grali w grupie spadkowej to byłby prawdziwy dramat . Ósme miejsce to sukces przy tych składzie .
Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Stary 22.04.2018, 19:28
Legia wygrała bo ma lepszego trenera ? czy dlatego ze ma lepszych piłkarzy ?....to oczywiście pytanie retoryczne...
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 22.04.2018, 19:29
Ja dostosowuje się do naszego poziomu gry. Mam wakacje. Szkoda hajsu i czasu na wyjazdy na nasze "mecze".
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 22.04.2018, 19:30
Nie ma wyplaty nie ma gry. Tyle w temacie
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 22.04.2018, 19:31
Cywka kundlu do rezerw od dziś za amike, kutasie zajebany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
fran23
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 22.04.2018, 19:32
Mecz dokładnie taki, jakiego się spodziewałem. Z tego to już można tylko beke mieć, bo płakać nie ma o co. Na miejsce pucharowe, nawet w ekstraklasie, trzeba trochę jakości w środku pola.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 22.04.2018, 19:34
Cytat:
Nie ma wyplaty nie ma gry. Tyle w temacie
Gadka stara jak świat i jak zawsze nieprawdziwa. Po prostu są beznadziejni i nie nadają się do grupy mistrzowskiej. Potencjał na miejsce 7-10, więc gra wygląda jak wygląda. Już to widzę jak ktoś daje im wysokie pensje i nagle grają jak z nut, a Cywka staje się kapitanem z prawdziwego zdarzenia xD
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 22.04.2018, 19:38
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Cywka staje się kapitanem z prawdziwego zdarzenia xD
Jeśli wierzyć Stanowskiemu, to będziemy mieli okazję się przekonać co ugra w Poznaniu. Transfer na oko dużo bardziej poroniony niż wcześniejsze wyciągnięcie od nas Dudki, no ale z drugiej strony Kiko pogonił Alana i Semira, prawie nikt za nimi nie płakał, a teraz oglądamy ich plecy.
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Stary 22.04.2018, 19:38
Szczerze mówiąc nie sądzę, że mamy mniejszy potencjał niż Korona i Wisła Płock...
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 22.04.2018, 19:43
Cytat:
Jeśli wierzyć Stanowskiemu, to będziemy mieli okazję się przekonać co ugra w Poznaniu. Transfer na oko dużo bardziej poroniony niż wcześniejsze wyciągnięcie od nas Dudki, no ale z drugiej strony Kiko pogonił Alana i Semira, prawie nikt za nimi nie płakał, a teraz oglądamy ich plecy.
Swoją drogą, transfer Cywki do Amici powinien otworzyć oczy tym, którzy są zawiedzeni dzisiejszym meczem z Ległą.

Legła, Amica i Jaga to kandydaci do tytułu.

Kandydat do tytułu (Amica) bierze sobie za darmo obecnego kapitana Wisły, by pełnił rolę zapchajdziury bez szans na pierwszy skład.

Czy to nie pokazuje gdzie jest obecnie miejsce Wisły w polskiej piłce?

Nie ma co płakać po dzisiejszej porażce. Od lat błąkamy się w okolicach 8 miejsca i nic nie wskazuje na to, by w najbliższych latach było lepiej. Przyzwyczajcie się wreszcie.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 22.04.2018, 19:48
Wakacje, znów są wakacje

Mecz jakiego się spodziewałem. I w najbliższym czasie nie zapowiada się, bym zobaczył jakiś lepszy w wykonaniu Wisły.

Ale i tak będę ogladal go na stadionie, a nie płakał jak ostatnia piz.a na forum.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.04.2018, 19:51
Qrwa ja .......ę. Muszę się napić po tym meczu bo łeb mnie boli od tego widowiska. Nigdy chyba tak nie bluzgałem. Miałem ochotę wyjść po pierwszej połowie. Naprawdę szkoda mi życia na patrzenie na Cywkę przyjmującego piłkę tak, że uderza go w rekę czy Mitrovica strzelającego jak najgorsza podwórkowa fajtłapa.
Pierwszą połowe przestali, w drugiej trochę pobiegali ale mimo, że grali w przewadze liczebnej i to legia miała mecz w tygodniu to nasze łajzy pierwsze opadły z sił. Imaz to się słaniał na nogach, a Kostal ile pograł ? 50 minut i prawie umarł od skurczów. Ma szanse na zawrotną karierę.
Dawno mnie nie było na meczy i chyba się wyleczyłem z ekstraklasy na długo. Lepiej to wygląda w TV bo można robić w tym czasie coś innego, a już najlepiej na 90minut gdzie widać tylko wynik.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 22.04.2018, 19:55
Trenera należy wyrzucić do kosza - słowa mojego prawie 5 letniego syna . To co zrobił ten amator w drugiej połowie(o taktyce i składzie w pierwszej lepiej nie wspominać) szkoda słów. Mamy piłkę jest granie do przodu , L wycofana a ten kretyn sciąga jedynego kreatywnego pomocnika Tibora i zastępuje go drewnem Zdenkiem który żyje z wrzutek bocznych pomocników.Ale chwila my gramy bez skrzydeł!! Wystarczyło zdjąć kogoś z pary Mitro-Cywka i dać Brozia do środka by poklepał z Tiborem ,Carlitosem i Jezusem i coś by z tego było. Ale nasz farbowany treneiro jest zerem. Sobol na trenera!!

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 22.04.2018, 19:57
Dzisiejsze poczynania zawodników trudno nazwać grą w piłkę nożną.

Bije się w pierś, bo broniłem dość długo Mitrovicia. To co dziś pokazał jest zaprzeczeniem rzemiosła. Skandal i tyle.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów