|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Brawo piłkarzyki. Zagraliście jak rasowe cipy. Bez zęba, bez umiejętności, bez taktyki. W nagrodę już możecie myśleć o wakacjach
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Można przegrać mecz zdarza się ale jak się w taki sposób przegrywa na własnym stadionie przy ponad 23000 kibiców to wstyd.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Mecz tragedia. Pomijam czerwoną, ale widać, że w Wiśle to już wakacje. Grać w przewadze i nie ogarnąć nic... Psychika a nie możliwości. Może to przesada, ale ilość Polaków odzwierciedla wszystko. Nie ma pucharów, nie ma grania.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Coraz bardziej obawiam sie tego co robi trener, odnoszę wrażenie, że on sam za bardzo nie wie jaki ma cel. Kasa z kontraktów Cywki i Wozu z węglem dać Polowi Llonchowi bo bez niego nie ma drugiej linii.....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Było za ciepło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Rany Boskie! To co oni grali w II połowie to jest gwałt zbiorowy na oczach i przyzwoitości. Skrzydła nie istnieją, wszyscy się pchają środkiem, z czego wynika że nie ma dośrodkowań. Nie ma zmiany taktyki. Nie ma strzałów z dystansu. Rozegranie w poprzek boiska. Bez Halilovica i w przewadze grają gorzej ofensywnie niż z mniejszą ilością napastników i większą przeciwników. Szroty weszły do grupy mistrzowskiej i pokazały klasę.
![]()
God save the Queen
Long live the Queen |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
PAJACE CAŁY STADION DLA WAS PRZYSZEDŁ!!!!!!
Won lemingi z tego klubu. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Gralismy totalna pyte, rozumiem ze Legia ma lepszych zawodnikow ale grac z przewaga jednego zawodnika przez ponad 30 minut i nie zrobic absolutnie nic to bardz zle o Wisle swiadczy.
Mecz do zapomnienia. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
3/4 składu wyjebac na zbity pysk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Co roku to samo. Gra kończy się gdy zagwarantujemy sobie pierwszą ósemkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mecz beznadziejny i tyle...
Pamiętajmy jednak, że mamy jedynie kilku dobrych zawodników, reszta to przeciętniacy. Mitrović to dno, ale z drugiej strony patrząc na wczorajszy mecz juniorów Serb jest przy nich bogiem futbolu... ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bezradność Wisły w ofensywie była przerażająca. Trudno jednak, by było inaczej, kiedy w drugiej linii wiodącymi postaciami są Cywka z Mitrovicem, którzy kompletnie nie umieją rozgrywać szybko piłki. Ich obecność w składzie jest miarą słabości tego zespołu. Mitrovic poza tym człapie po boisku, jest zawodnikiem o wiele gorszym od Pereza, grającym tylko dlatego, że trener ciągnie go za sobą za uszy.
Carlitos dokładnie pilnowany nie miał z kim grać. Nie było skrzydeł, gdzie słabość objawili wszyscy poza próbującym od czasu do czasu indywidualnego zrywu Imazem. Legia zagrała dobrze, więc i jego włączyła. To był już paraliż kompletny. Arsenic z Kostalem nie potrafili ani razu dobrze dośrodkować a wszyscy środkowi pomocnicy razem wzięci ani razu zagrać prostopadle. Małecki nie może już powiedzieć, że jest lepszy od innych i dlatego bez powodu siedzi na ławie. Ani przez sekundę nie był lepszy. Czas też w końcu zakończyć bezsensowna współpracę z Ondraszkiem.
Ostatnio edytowane przez Markus : 22.04.2018 o godz. 19:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Potencjał mamy jaki mamy i trudno cudów oczekiwać, ale to spotkanie było dramatyczne pod każdym względem.
Paradoksalnie najsensowniej wyglądała zdziesiątkowana obrona, za to środek pola katastrofalny. Jebany ze wszystkich stron tutaj Mitrović był najlepszy/najmniej słaby; Brlek jest w tak fatalnej formie, że trudno jest rozumieć sens sprowadzenia go tutaj na pół roku. O Cywce napisano już chyba wszystko, faktu noszenia przez niego opaski kapitana litościwie nie skomentuję. Generalnie nic tutaj nie grało, zero współpracy z zawodnikami z przodu, trzech walczaków-przecinaków, a po raz kolejny nie byli w stanie nie dać się zdominować. W lecie na 90% tracimy 2 najlepszych zawodników, starą gwardię i budujemy niemal od zera. Cuesta, Sadlok, Bartkowski, Velez, Arsenić, Imaz, może Wojtkowski, Bartosz i Halilović, a reszta to same niewiadome. Mam nadzieję, że Carillo wie co robi i do czego zmierza, chociaż akcjami typu wpuszczanie niesprzedawalnego i nieumiejącego grać w piłkę Ondraska nie przekonuje. Na uzupełnienia z akademii jak dobrze wiemy musimy jeszcze trochę poczekać. Niestety, o ile nie nastąpi kolejny, choćby w miarę przyzwoity zaciąg Junco to od jesieni raczej nastawiajmy się na "walkę o spadek" i pokornie starajmy się budować drużynę od nowa |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Niestety środek po raz kolejny się nie popisał, skrzydeł nie ma, Carlitos nie miał dzisiaj dnia i wyszło jak wyszło. Szkoda tylko że te braki nie nadrabiali agresja. Poprostu wyszli na boisko za kare. W takim meczu wymaga się 100% zaangażowania którego dzisiaj kompletnie nie było
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ZENADA!!!!!! Robicie sobie jaja z kibiców.
Przychodzi cały stadion, ludzie jadą setki kilometrów z całej Polski. A wy ....a przez 30 minut grania w przewadze sie co najwyzej zjebac w gacie mozecie !!!!! Zero zaangażowania i chęci. Powodzenia i frekwencji na najblizszych meczach, patalachy. Junco WON
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 22.04.2018 o godz. 19:26.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Ale płacz ja .......e. Nie wiem czy was miękkimi waflami na parapecie robili czy jak? Czego wy się ....a spodziewaliście? Pucharów? No ....a wolne żarty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Powinniśmy się cieszyć ,że gramy w pierwszej ósemce . Gdybyśmy grali w grupie spadkowej to byłby prawdziwy dramat . Ósme miejsce to sukces przy tych składzie .
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
Legia wygrała bo ma lepszego trenera ? czy dlatego ze ma lepszych piłkarzy ?....to oczywiście pytanie retoryczne...
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Ja dostosowuje się do naszego poziomu gry. Mam wakacje. Szkoda hajsu i czasu na wyjazdy na nasze "mecze".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie ma wyplaty nie ma gry. Tyle w temacie
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cywka kundlu do rezerw od dziś za amike, kutasie zajebany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mecz dokładnie taki, jakiego się spodziewałem. Z tego to już można tylko beke mieć, bo płakać nie ma o co. Na miejsce pucharowe, nawet w ekstraklasie, trzeba trochę jakości w środku pola.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jeśli wierzyć Stanowskiemu, to będziemy mieli okazję się przekonać co ugra w Poznaniu. Transfer na oko dużo bardziej poroniony niż wcześniejsze wyciągnięcie od nas Dudki, no ale z drugiej strony Kiko pogonił Alana i Semira, prawie nikt za nimi nie płakał, a teraz oglądamy ich plecy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc nie sądzę, że mamy mniejszy potencjał niż Korona i Wisła Płock...
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Legła, Amica i Jaga to kandydaci do tytułu. Kandydat do tytułu (Amica) bierze sobie za darmo obecnego kapitana Wisły, by pełnił rolę zapchajdziury bez szans na pierwszy skład. Czy to nie pokazuje gdzie jest obecnie miejsce Wisły w polskiej piłce? Nie ma co płakać po dzisiejszej porażce. Od lat błąkamy się w okolicach 8 miejsca i nic nie wskazuje na to, by w najbliższych latach było lepiej. Przyzwyczajcie się wreszcie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wakacje, znów są wakacje
Mecz jakiego się spodziewałem. I w najbliższym czasie nie zapowiada się, bym zobaczył jakiś lepszy w wykonaniu Wisły. Ale i tak będę ogladal go na stadionie, a nie płakał jak ostatnia piz.a na forum. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Qrwa ja .......ę. Muszę się napić po tym meczu bo łeb mnie boli od tego widowiska. Nigdy chyba tak nie bluzgałem. Miałem ochotę wyjść po pierwszej połowie. Naprawdę szkoda mi życia na patrzenie na Cywkę przyjmującego piłkę tak, że uderza go w rekę czy Mitrovica strzelającego jak najgorsza podwórkowa fajtłapa.
Pierwszą połowe przestali, w drugiej trochę pobiegali ale mimo, że grali w przewadze liczebnej i to legia miała mecz w tygodniu to nasze łajzy pierwsze opadły z sił. Imaz to się słaniał na nogach, a Kostal ile pograł ? 50 minut i prawie umarł od skurczów. Ma szanse na zawrotną karierę. Dawno mnie nie było na meczy i chyba się wyleczyłem z ekstraklasy na długo. Lepiej to wygląda w TV bo można robić w tym czasie coś innego, a już najlepiej na 90minut gdzie widać tylko wynik. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Trenera należy wyrzucić do kosza - słowa mojego prawie 5 letniego syna . To co zrobił ten amator w drugiej połowie(o taktyce i składzie w pierwszej lepiej nie wspominać) szkoda słów. Mamy piłkę jest granie do przodu , L wycofana a ten kretyn sciąga jedynego kreatywnego pomocnika Tibora i zastępuje go drewnem Zdenkiem który żyje z wrzutek bocznych pomocników.Ale chwila my gramy bez skrzydeł!! Wystarczyło zdjąć kogoś z pary Mitro-Cywka i dać Brozia do środka by poklepał z Tiborem ,Carlitosem i Jezusem i coś by z tego było. Ale nasz farbowany treneiro jest zerem. Sobol na trenera!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dzisiejsze poczynania zawodników trudno nazwać grą w piłkę nożną.
Bije się w pierś, bo broniłem dość długo Mitrovicia. To co dziś pokazał jest zaprzeczeniem rzemiosła. Skandal i tyle. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|