|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
To co dalo sie przeczytać o nowym trenerze to fakt że kladzie nacisk na gre z pierwszej pilki oraz pressing.
Generalnie to najbardziej kuleje u nas rozegranie... We wczorajszym meczu tak z 70% pilek bylo kierowanych do rozegrania przez Sadloka.. ktory zresztą z kazdym kolejnym meczem coraz mocniej odczuwa trudy jesieni. Jako jedyny rozegral komplet minut w lidze. Ani Basha, ani Halilovic nie brali ciężaru gry na siebie. Uwazam, że to uporządkowania w pierwszej kolejności, ale jednocześnie nie widać kandydata ktory moglby udźwignąć ten ciężar. O atak bylbym o tyle spokojny, że jak wszyscy będą zdrowi i po okresie przygotowawczym, to ktoś musi odpalić. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Zeby dzwigac ciezar to trzeba jeszcze miec komu ten ciezar w odpowiednim momencie podrzucic.
A tu wiele razy jest tak, ze czy to Basha czy ktos inny grajacy w srodku pola podprowadza pilke i .. nie ma komu grac. Czasem Carlitos sie cofa wychodzac po pilke, ale reszta czeka, niewiadomo na co. Wtedy idzie pilka do boku, zwykle do Sadloka, bo do niego maja najwiecej zaufania, albo do srodkowych obroncow. I powtorka. Carillo jesli faktycznie wymusi gre na jeden kontakt to tez wymusi pokazywanie sie do gry, inaczej ta gra na jeden kontakt bedzie niemozliwa. Taka gra wymaga tez od zawodnikow... kondycji. Bo zeby grac na jeden kontakt to zawodnikowi posadajacemu pilke musi sie pokazywac 2-3 graczy do zagrania. Czyli 1-2 graczy bedzie wykonywac prace bez efektu faktycznego (zagranie pilka). I byc moze tutaj tkwi problem naszych kopaczy czemu nie ma takiej gry, bo ze potrafia to chyba nikt nie ma watpliwosci. Zobaczymy. Ja jakos nie moge sie juz doczekac pierwszych spotkan rundy wiosennej albo chociaz sparingow zeby przekonac sie co zaszczepia Carillo ![]() Buduje to co mowila Sarapata, ze jak przyjechal rok temu, a bylismy dla niego 2-3 wyborem to mimo to mial rozpracowana druzyne, wiedzial kto, gdzie, jak gra. To znaczy, ze pewnie oglada rowniez teraz wszystkie mecze i zapewne ma juz wstepny oglad na zawodnikow, ktorzy grali. A to oznacza, ze nie bedzie potrzebowac miesiaca treningow zeby przyjrzec sie druzynie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
http://m.sport.se.pl/pilka-nozna/eks...y_1032792.html
"Co będzie sukcesem Wisły? Co pan ma w kontrakcie, jakie wymagania, aby zostać tu dłużej? - Mój kontrakt nie ma żadnego znaczenia. Ważne jest, abym pomógł rozwinąć klub. Jestem trenerem z jednym defektem: nie umiem grać na remis. Nigdy, niezależnie kto jest rywalem. Jestem nienasycony. Interesuje mnie tylko zwycięstwo. Nie wystarczy mi 1:0, 2:0, ja chcę zawsze więcej, 3:0, 4:0, a nawet wyżej. Progres klubu jest najważniejszy, natomiast jeśli mam mówić o konkretach, to powiem tak: Wisła ma duży potencjał, więc trzeba zająć miejsce w pierwszej ósemce i walczyć o puchary. Kiedy? Najlepiej już w tym sezonie. Nie chcę tracić czasu! Nie chcę czekać na dobre chwile z Wisłą zbyt długo." z Kazimierzem Moskalem się chyba nie polubią |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wywiad marzenie dla kibica Wisly. To jest trener z Wislackim DNA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zatrzymać mu Carlitosa i już widzę te wyniki po 3:0, 4:0 z Legią czy Lechem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Taaaa na 42 mecze 22 zwycięstw 11 remisów i 9porażek. Ja życzę nowemu trenerowi jak najlepiej ale te wyniki dupy nie urywają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie jest za sezon tylko za całokształt pracy w Hajduku Split. Wiec dupy nie urywa
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ponad 50% zwycięstw, no faktycznie chujówka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Minimum :d
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Juz to widze jak pilkarze pozbywaja sie go tak jak Petrescy wczesniejsza zaloga
wywiad fajny |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śmiejcie się śmiejcie a wiosna będzie płacz. Obym to musiał wiosną odszczekiwać xd
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Dlatego powinno być jasno powiedziane. Tak żeby wszyscy piłkarze wiedzieli.
Ten trener ma nasze pełne zaufanie i chcemy żeby wypełnił w całości kontrakt. Ma rozwinąć te drużynę, a Wy macie obowiązek mu w tym pomóc, dość głaskania się. Jak pokazała kilkukrotnie przeszłość, nie wyszło nam na dobre takie przesadne cackanie się z grajkami.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 19.12.2017 o godz. 16:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Zgadam się z tym co powyżej. Tylko aby zarząd mógł tak powiedzieć piłkarzom spełniony musi być jeden warunek - płacenie piłkarzom pensji i premii kontraktowych na czas. W przeciwnym wypadku, tak postawiona sprawa, nie przyniesie skutku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
O czymś to chyba jednak świadczy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Garret ale w Hajduku ten temat jest bardziej złożony( nie mam ochoty tutaj o tym pisać) a wymagania były znacznie większe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To zarząd miał większe wymagania,a Joan nie dostał transferów o które prosił.Na Kiko wszyscy na początku psioczyli w tym ja,naprawdę poczekajmy z wyrokiem na trenera i dajmy mu popracować, a potem ocenimy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ja nie psioczę. Zreszta na żadnego trenera nigdy nie psioczyłem, no poza wesołym Tadkiem. Zawsze pisałem, że trener powinien dostać czas. Nie byłem za zwolnieniem Kiko nie będę też za Carillo. Tylko nie rozumiem jarania się trenerem pokroju Kiko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Mówienie o zwolnieniu trenera przed 1 dniem pracy. Takie rzeczy możliwe tylko w Polsce.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Alvaro.
Pewnie masz na myśli trzech wiekowych muszkieterow. Wcale sie nie zdziwia jak rola kazdegk bedzie zmarginalizowana do minimum czyli szczytem bedzie lawka. |
|
|
|
Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Bardziej dwóch i trzeci krnąbrny już nie młody
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Przestrzegam na pewno przed oczekiwaniem wielkich zmian już od pierwszych meczów. W Hajduku potrzebował trochę czasu, ale jak się już rozkręciło, to w ostatnich 10 meczach miał bilans bodajże 7-2-1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Akurat Głowacki to nie będzie sprawiał problemów. Brożek - chyba zdaje sobie sprawę, że wchodzenia na końcówki to maks na co go stać. Małecki - wszystko w jego nogach - jak dojdzie do formy sprzed roku to będzie można go brać pod uwagę w pierwszym składzie. W przeciwnym razie ława. No i Rafał - pomimo nędznej formy zaczynał niemal wszystkie mecze w pierwszym składzie. Mam dziwne przeczucie, że Carrillo nie będzie tak wyrozumiały i dość szybko da sobie spokój z Rafałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Dostepnosc welkich twitterow, instagramow, fejsbokow i ilosc negatywnych komentarzy tylko wzmaga ataki na trenerow i ich zwalnianie przez zarzad. Wystarczy pare porazek i Crillo bedzie takim samym nieudacznikiem. Bedzie mial swoich Kostalow, Haliloviczow, Balaniukow czy Bartoszow, ktorym mimo umiejetnoci blokuje pierwszy sklad. Jestes bardzo naiwny, mimo ze postulat sluszny. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|

|