|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Jeśli to prawda, ze klub nie dostał kasy za Brleka i judasza, to ja nie mam pytań. Dymają ten klub wszyscy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ja naprawde nie widze nic zlego w wywiadzie Ramireza odpowiedzial Pani prezes, odpowiedzial.
Potwierdzil ze w Wisle placa malo / nie placa - potwierdzil. Nie mamy szans na utrzymanie wybijajacych sie zawodnikow, no nie mamy. Podobalo mu sie w Wisle i uwaza ja za wielki klub - sam jad normalnie.... Ciekawy jest tylko fragment o Kuzbie, faktycznie w Wisle jest juz dlugo i byc moze jest jakas patologiczna sytuacja, jezeli rzeczywiscie byl przeciwny sprowadzeniu Carlitosa to za to bym go prewencyjnie wyjebal. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Chciałbym zauważyć jedną rzecz. W zeszłym sezonie, po 30 kolejce mieliśmy 44 punkty, co daje średnią 1.47 pkt/mecz. Ale! Gdyby odliczyć pierwsze 8 kolejek, w których zdobyliśmy zawrotne 3 punkty przez zawirowania z Meresiem itd, daje to nam 41 punktów na 22 kolejki, co już daje średnią 1.86. Tu chcę zaznaczyć, że nie twierdzę,
że w normalnej sytuacji w 8 kolejek zdobylibyśmy 24 punkty, ale jakieś 11-14 było jak najbardziej w zasięgu - przy 11 punktach (czyli 52 po zasadniczym), średnia byłaby 1.74. Nasz super treneiro zdobył w tym sezonie po 19 kolejkach średnią 1.47 pkt. Co więcej, nie licząc meczów z Zabrzem i Płockiem, średnia to 1.65, czyli wciąż niewiele ponad to, co miał w kontrakcie. Można popatrzeć także jeszcze szerzej, czyli wliczając 7 meczów z fazy zasadniczej ubiegłego sezonu. Wtedy zdobyliśmy 4 punkty w 7 meczach (!). Dodając do tego 19 obecnych kolejek i zdobyte 28 punktów, mamy wtedy średnią 1.23 pkt/mecz. Jak dla mnie to powyżej jest wystarczające, powinno być również i dla osób, które krzyczały ostatnio, że przecież punktami treneiro się broni. |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Powiem tak - może faktycznie ten wywiad Pani Prezez był niepotrzebny, ale...za grosz nie wierzę w słowa Ramireza. Gość mi wygląda na narcyza, kompletnie bezkrytycznego wobec siebie oraz swoich metod i w dodatku konfliktowego. Pewnie niektóre z faktów przez nigo przytoczonych mają w sobie element prawdy, ale w sytuacji, kiedy mam przed sobą Zarząd, któremu w dużym stopniu ufam, i trenera, który już w przeszłości miał takie historie jak konflikty z pracodawcą i poczucie wielkiego skrzywdzenia, to jednak...trzymam stronę Pani Prezes i Zarządu.
Ponadto - nie byłam zwolenniczką zwalniania Ramireza już teraz, ale widząc, co się dzieje teraz, dochodzę do wniosku, że to dobry ruch. Tam narastał konflikt, a drużyna nie robiła żadncyh postępów, widać było brak pomysłu i...no po prostu coś nie grało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Bardzo się cieszę i jestem szczęśliwy, że Zarząd poszedł za moimi wskazówkami.
Jestem gotów rozważyć każdą ofertę Towarzystwa Sportowego Wisła w sprawie doradztwa bez wynagrodzenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Jedz lepiej do tych Słubic i tam już zostań
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Myślę że nie ma już sensu... Było, minęło. Może później na priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Tak zaoral, ze Pani Prezes za pol roku dalej bedzie Pania Prezes (i cale szczescie) a o Kiko wszyscy zapomna. Zaoral to sam siebie bo po wylaniu swoich zali do prasy, ciezej mu bedzie znalezc posade w jakims powazniejszym klubie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W eklapie jakby chciał to by pewnie znalazł
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ramirez w tym wywiadzie dla Ćwiąkały też w kilku miejscach podkoloryzował rzeczywistość, wspomniał choćby o tym, że Brlek zagrał jedną kolejkę w tym sezonie, a zagrał pięć, czy gada też o jakiś częstych kontuzjach Petara (i że niby dzięki niemu przestał je mieć), kiedy on w zeszłym sezonie nie wystąpił raptem w kilku meczach.
Także ja żadnego zaorania nie widzę, prawda pewnie leży pośrodku, a wiadomo, że każdy będzie się wybielał w takiej sytuacji. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wypowiedz Sarapaty idiotyczna i niepotrzebna. Kiko jej odwinął u Ćwiąkaly i wypadł dużo lepiej.
Pani prezes trochę nie kontroluje swoich wypowiedzi, tak jak w zeszłym roku o sponsorze za rogiem, czy teraz w niedziele o serdecznym wysciskaniu się, żeby zaraz w środę Kiko przy.......ic. Ktoś powyżej tez zauważył wrzute Kiko na Kuzbe. No i właśnie, tak się głębiej zastanawiając to ten Kuzba jako skaut coś zrobił dobrego? Ze Carlitosa zaopiniował negatywnie to jestem mu w stanie wybaczyć, przecież większość myślała ze o będzie ogór jak Śpiączka. Ale może czas zadać pytanie; ty, Marcin, a co sty tu ....a w ogóle robisz ? ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jesli by byl Polakiem, forowal PMŚ a przede wszystkim byl waflem tego i tamtego z polskiego polswiatka pilkarskiego to pewnie tak
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
Ramirez to słaby trener ale ma dobrą gadkę, bajerant, mówi to co dziennikarze/kibice chcą słyszeć. Gdyby nie to, że Carlitos wypalił od samego początku to dawno by go w Wiśle nie było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Za Mączyńskiego dostał, natomiast rzeczywiście są problemy z płatnością za Brleka. Wiadomo, że wcześniej czy później to dostaniemy, ale wpływa to na płynność finansową. Zaległości niestety się nadal pojawiają, przy czym klub rzeczywiście robi wszystko by to regulować. Ale już sytuacji w której kontuzjowany piłkarz musi sam z własnej kieszeni płacić za operację kilka tysięcy euro nie rozumiem za grosz. A miało to miejsce. I jak jeszcze dodamy zaległości trudno się dziwić, że facet się zastanawia czy wracać do klubu po przerwie. A taka sytuacja niestety miała miejsce...
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeszcze bedzie tak z Brlekiem jak z Chrapkiem. Z Wlochami takie interesy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiko odszedł, hiszpanie obrażeni-chuja grają, szrot niesamowity ten Junco ściągnął.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Kiko to był jednak nawet nie wuefista, a chłopczyk na wuefie w szkole podstawowej.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wlasnie. Tez na to zwrocilem uwage. w obronie (poza koncowka na rozluznieniu) zagralismy calkiem dobry mecz. Zydki dlugo utrzynywaly sie przy pilce, niby cos tam probowali ale wiekszego zagrozenia pod nasza bramka nie stworzyli a my: dwie bramki z kontry + dwie ze stalych fragmentow gry. Atletico bez Kiko
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Ramirez by się obsrał w rajstopy przy prowadzeniu. Sobolewski cały czas ustawiał pressing i korygował zawodników.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przecież do momentu strzelenia bramki oczy krwawiły, fantastycznie, że tak się to skończyło, ale gdyby druga strona Błoń strzeliła bramkę jako pierwsza mogłoby to pójść w drugą stronę.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ku$(*$*wa!!! Wystarczylo wy%#(*(*ac narcyza, ustawic blisko formacje i pozwolic grac chlopakom nie tylko lage ale i krotka pilke i prosze jaki efekt!!
No i grac Carlitos + napastnik. Ktos cos jeszcze o kikusiu? Aha... pudel wchodzi na boisko - strata. Za chwile zle przyjmuje i fauluje, lapie kartke (dzieki bogu, na pewno nie zagra w nastepnym meczu) po czym gubi krycie w polu karnym i jest bramka dla zydkow. Cos jeszcze na temat tego pozoranta? Moze i na treningach blyszczy jakoscia w podbijaniu pilki, klepaniu w dziada itede, ale podczas meczu to jest gosc slabszy od Alana Urygi (nie obrazajac Alana). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Do 40 minuty grali jakby ich dalej Kiko trenowal
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JrQ-
Mam za dobry humor, żeby się denerwować, że czegoś nie rozumiesz. Martinus Przejęli inicjatywe, ale nie stworzyli żadnego zagrożenia. Jak dla mnie może być ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
mitmichael,
musieli sobie przypomniec ze da sie inaczej |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Najprawdopodobniej będzie nap...ka o kasę ale to było do przewidzenia. Jak muszą zapłacić Kiko to sorry, zrobić to po cichu. Jak pani prawnik nie jest w stanie negocjować to niech zatrudni kolegów po fachu. Do tej porty była rewelacyjnym prezesem więc niech nie pokazuje ludziom, że jest inaczej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|

|
||||||