The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pusiek
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2016, 17:37
Nosz qrwa warszawiak pełną gębą. .sam się dałem nabrać
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski

STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!!
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 10.11.2016, 17:54
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co będziecie pisać jak Wdowczyk pójdzie do sądu i sprawę wygra.
Ja to samo, a Ty co napiszesz, jeśli okaże się, że zaleglosci wynosiły ciut ponad 3 miesiące (brzytwa Ockhama, najprostsze wyjasnienie), sprawa jest przegrana i Twoja Wisła ma mu w związku z tym płacić pewnie bardzo sowite odszkodowanie? Wszystko cacy, fajny chłopak?
Odpowiedz cytując
pekaczech
Member

Od: 10.2016

Stary 10.11.2016, 17:54
Po 1 - rozwiązała się sprawa z przeciągającym się sponsorem na koszulki.

Po 2 - wyjaśniła się aktywność Sobola na ławce trenerskiej.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.11.2016, 17:56
Po 3 - skończ pie.rdolić.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
pekaczech
Member

Od: 10.2016

Stary 10.11.2016, 17:58
Argumenty, czy potwierdzisz negatywny wydźwięk swojej ksywki?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.11.2016, 18:18
Ja to widzę tak po prostu Wdowczyk dostał lepszą propozycję,albo był skłócony z zarządem
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2016, 18:22
A ja mam to w dupie , nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 10.11.2016, 18:42
Gin napisał(a):Wyświetl post
A ja mam to w dupie , nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
To tak samo ,jak ja.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 10.11.2016, 20:18
Chyba nie myśleliście, że gościu będzie za friko pracował w Wiśle i był Jej oddany do końca swoich dni a zarząd będzie tylko ciął ciął ciął i obiecywał
Dzięki Darek za dwukrotne poukładanie tej drużyny.
Wyniki pokazują jasno, że w ostatnich latach miał najlepszą średnią punktów z wiadomo jakimi zawodnikami i organizacją w klubie.
Ciekawe, który piłkarz pierwszy podłapie pomysł i prześle stosowne pismo do klubu...
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 10.11.2016, 20:22
Patryk Małecki: My dostaliśmy jakieś pieniądze.Z tego, co nam wiadomo - przede wszystkim z gazet - trener nie, więc zrezygnował.

Szykuje się ciekawy pojedynek prawników. Sarapata vs prawnik Wdowczyka. To będzie bardzo szybka weryfikacja nowych władz i właśnie pani Marzeno. Jeśli Wisła Kraków wygra ten proces, to będę w stanie zaufać. Boje się jednak, że mimo nowych władz są stare zwyczaje, czyli przepierdalanie wszystkich spraw i wciąganie klubu w większe gówno niż wcześniej
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.11.2016, 20:43
kicur napisał(a):Wyświetl post
Patryk Małecki: My dostaliśmy jakieś pieniądze.Z tego, co nam wiadomo - przede wszystkim z gazet - trener nie, więc zrezygnował.

Szykuje się ciekawy pojedynek prawników. Sarapata vs prawnik Wdowczyka. To będzie bardzo szybka weryfikacja nowych władz i właśnie pani Marzeno. Jeśli Wisła Kraków wygra ten proces, to będę w stanie zaufać. Boje się jednak, że mimo nowych władz są stare zwyczaje, czyli przepierdalanie wszystkich spraw i wciąganie klubu w większe gówno niż wcześniej
Ciekawy niczym pojedynek gołej dupy z batem
Historia narodów uczy, ze narody niczego nie uczą sie ze swojej historii
Proces przegramy, dokladnie jak wszystkie inne a Wdowczykowi i tak trzeba bedzie oddac zaleglosci,
plus odszkodowanie w wysokosci calej reszty pozostalego kontrakt
Calej reszcie zaplacili to jem nie mogli, w imie jakichs dziecinnych gierek
I teraz bez trenera jestesmy
na Sobola jest za wczesnie, spali sie i nic z tego nie bedzie, potrzebuje 2-3 lat jako asystent i drugie tyle samodzielnej pracy w slabszym klubie
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
mcrap
Member

Od: 05.2011

Stary 10.11.2016, 20:46
Jeszcze niedawno wdowczyk opowiadał jak to jest pięknie i że klub zapłacił mu już większość pieniędzy. Wiesz co wdowczyk ... idź w .......u jesteś zwykłym śmieciem. Życzę ci jak najgorzej. Jak się okazuje kto jest mendą, mendą pozostanie.
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 10.11.2016, 20:48
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Ciekawy niczym pojedynek gołej dupy z batem
Historia narodów uczy, ze narody niczego nie uczą sie ze swojej historii
Proces przegramy, dokladnie jak wszystkie inne a Wdowczykowi i tak trzeba bedzie oddac zaleglosci,
plus odszkodowanie w wysokosci calej reszty pozostalego kontrakt
Calej reszcie zaplacili to jem nie mogli, w imie jakichs dziecinnych gierek
I teraz bez trenera jestesmy
na Sobola jest za wczesnie, spali sie i nic z tego nie bedzie, potrzebuje 2-3 lat jako asystent i drugie tyle samodzielnej pracy w slabszym klubie

Napisałem, że będzie ciekawy z jednego powodu. Pani Sarapata będzie mogła się wykazać i pokazać, że zna się na tym fachu. Przy okazji będziemy wiedzieli, jak wygląda sprawa kasy wobec drużyny. Pozdro
Odpowiedz cytując
Bene Nati
Senior Member

Od: 01.2015

Stary 10.11.2016, 20:49
mcrap napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze niedawno wdowczyk opowiadał jak to jest pięknie i że klub zapłacił mu już większość pieniędzy. Wiesz co wdowczyk ... idź w .......u jesteś zwykłym śmieciem. Życzę ci jak najgorzej. Jak się okazuje kto jest mendą, mendą pozostanie.
Bo ciało raz puszczone puszcza się stale.
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Stary 10.11.2016, 20:57
mcrap napisał(a):Wyświetl post
przestań chłopie pi...ić bo tak naprawdę ch...a wiesz Ty i cała reszta dlaczego Wdowczyk odszedł... Tak łaatwo przychodzi Ci rzucać mięsem na gościa a mi po prostu sie wydaje, ze facet w miarę rozsądnie się zachował, ale górę wzięły gierki np. Szymańskiego względem niego i stąd cała afera. Mi akurat się potwierdzają opinie i naszym "Zarządzie" i jego nieudacznictwie a wszystkie opowieści o wielkim sponsorze, z którym już podpisaliśmy umowę i lada dzień to ogłosimy, można sobie w buty wsadzić! Komuś zależało, żeby Wdowiec odszedł, to odszedł. Co? Zabrakło 100 tys. na jego akurat pensję? Zobaczymy co wypłynie za kilka dni, bo jestem pewny, że jakiś chłystek w krótkich spodenkach, z naszego "Zarządu" coś chlapnie do mediów a wtedy Wdowiec nie wytrzyma i odpowie. Wtedy się dowiemy o co kaman!
Ech Wisło Ukochana ma, co oni k...wa z Tobą robią?!?!?!
A miało być tak k...wa pięknie....
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.11.2016, 20:58
Weź się już pajacu przymknij.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.11.2016, 21:00
To forum opanowali "faszyści" i "stadionowi bandyci"
Natomiast konkurencyjny portal stał się Merkką lemingozy
To tak na marginesie sprawy Dariusza W.
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Stary 10.11.2016, 21:02
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Jak mieliśmy fatalną serie porażek to połowa forum pisała, że taki mamy skład i nawet jak Mourinho przyjdzie to cudów nie zrobi, jak się podnieśliśmy to są narzekanie, że w połowie sezonu jesteśmy na 10 miejscu.
Większość chyba zapomniała, że serię porażek mieliśmy przez zawirowania i zamieszanie wokół klubu i starego właściciela , co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości.
Ciekawe co będziecie pisać jak Wdowczyk pójdzie do sądu i sprawę wygra.
Nie będę go zacięcie bronił bo nie mam pewności, czy wina była w całości po stronie Wisły. Nie będę go też atakował bo nie mam pewności, czy wina była w całości po jego stronie.
i to jest głos rozsądku! Teraz trzeba szybko ogarnąć temat nowego trenera, bo jakoś w cudowne umiejętności Sobola nie wierzę. I nie wierzę także, ze mamy kasę na kogoś konkretnego... Chyba, że wszystko to to taka gra z nowym możnym sponsorem, bo akurat mu nie spasował Wdowiec, wiec trzeb było coś zrobić, tylko znowu komuś się coś popie....iło i Wisła będzie musiała zapłacić odszkodowanie... Ot, takie moje dywagacje...
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Stary 10.11.2016, 21:04
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Weź się już pajacu przymknij.
ech... powiedział co wiedział, główny głos tegoż forum... przepraszam pajacu
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2016, 21:09
cudlaty napisał(a):Wyświetl post
ech... powiedział co wiedział, główny głos tegoż forum... przepraszam pajacu
Handlarz Wdowczyk pierdnął coś do prasy, a Ty oczywiście murem stoisz za tą łajzą. Nie poczekasz na rozwój wypadków, bo przecież masz info o gierkach Szymańskiego (o którym chuja wiesz) i "nieudacznictwie" zarządu.

Ten zarząd pajacu wyciąga od kilku miesięcy klub na prostą - czy Ci się to podoba czy nie. Warto byłoby dać im szansę na przedstawienie swojego stanowiska, a nie gnoić Wiślaków po słowach byle handlarza.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 10.11.2016 o godz. 21:21.
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Stary 10.11.2016, 21:19
Handlarz Wdowczyk pierdnął coś do prasy, a Ty oczywiście murem stoisz za tą łajzą. Nie poczekasz na rozwój wypadków, bo przecież masz info o gierkach Szymańskiego (o którym chuja wiesz) i "nieudacznictwie" zarządu.

Ten zarząd pajacu wyciąga od kilku miesięcy klub na prostą - czy Ci się to podoba czy nie. Warto byłoby poczekać na rozwój wypadków a nie gnoić Wiślaków po słowach byle handlarza.
nie no zapomniałem, że Ty jesteś z tych 'kumatych" co na sbx wszystko wiedzą... posłuchaj co mówi ta druga strona ulicy, bo może to oni właśnie mają rację... nie mam zamiaru teraz wydawać wyroków, ale wk...ia mnie wieszanie psów na gościu mimo, że ch...a wiecie. Tyle w temacie... Teraz czekam co będzie dalej.
A co do SUKCESÓW nowego "Zarządu" to poza sponsorem, który sam się wcisnął Wiśle i drugim, którego za uszy dociągnęli kibice do kasy to jakoś nic nie widzę. Już miesiąc temu miał być ten, który w któryś czwartek był zapowiadany, że w, któryś piątek miał być ogłoszony, ale coś tam stanęło na przeszkodzie... tak poprowadzić klub to i ja bym potrafił... Słyszę, natomiast kilka głosów moich mniej, lub bardziej znajomych, że może by "weszli", nawet z tymi swoimi "gównianymi" pieniędzmi, tylko, no ale... no właśnie... "no ale"!
Dzięki za możliwość wypowiedzenia się. Poczytam co wiecie.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2016, 21:27
Gdybyś nie zauważył nie zabierałem głosu w tej dyskusji, dopiero po postach takich jak Twój napisałem kilka słów.

Na nikim psów nie wieszam, Ty za to robisz to z wielką przyjemnością, nie czekając nawet na wypowiedzi drugiej strony. Ty wiesz, że to zły zarząd wychujał Wdowczyka i już, nie przegada Cię nikt.

O sponsorach, znajomych którzy by weszli z kasą do Wisły, ale "no ale" to już nie opowiadaj bzdur. Co ich niby powstrzymuje, Pani Sarapata?

Możesz tak prowadzić klub? Co więc stanęło na przeszkodzie, że go w odpowiednim czasie nie odkupiłeś i go nie prowadzisz?
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.11.2016, 21:32
242 dni hańby, można powiedzieć - nareszcie.

Połamania nóg, sprzedawczyku.
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Stary 10.11.2016, 21:39
O sponsorach, znajomych którzy by weszli z kasą do Wisły, ale "no ale" to już nie opowiadaj bzdur. Co ich niby powstrzymuje, Pani Sarapata?

Możesz tak prowadzić klub? Co więc stanęło na przeszkodzie, że go w odpowiednim czasie nie odkupiłeś i go nie prowadzisz?
- akurat nie Pani Sarpata, bo ona w tym całym "układzie" wydaje się być najbardziej normalna i profesjonalna, tylko pytanie co może albo na co jej pozwalają?

- nie pisałem, że chciałem czy mógłbym odkupić klub a że "mógłbym go poprowadzić" a to różnica. A jeśli już pytasz...
to: życie mi miłe, i patrz co się przydarzyło Kicie... i tak właśnie myśli jeszcze kilka osób z Małopolski.

Dobra! Ok! Ty może nie pisałeś ale jak czytam sbx i tego pajaca powyżej.... no... to tyle...

pozdrawiam
Powód: lit
Ostatnio edytowane przez cudlaty : 10.11.2016 o godz. 21:40.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 10.11.2016, 21:45
Wdowczyk był szmaciarzem za to co mu zostalo udowodnione i jeszcze większa szmata za to co nie zostało w czasach gdy byl trenerem ległej (chyba pamietacie abusrdalne mecze?), to raz, odszedł w dosc dziewaczny sposob, widac , że coś bylo nie tak, dwa był to trener pod wzgledem warsztatu chyba najlepszy od czasu Maaskanta lub nawet lepszy, do kazdego miałem sporo pretensji, chyba nikt nie zaprzeczy, ze było bardzo dobrze (procz tych 7 poorazek ktore zbiegły sie z innymi problemami)?

Marcys Motyka? Oby nie... On już zgłaszał swą gotowość za czasu Smudy i Moskala....

Było w stabilnie w górę teraz znowu jest ZJAZD jeszcze przed derbami!

funkykoval napisał(a):Wyświetl post
. Nie Wdowczyk to będzie ktoś inny, to będzie Sobolewski ;-)
Bogucki papiery robi....

Bene Nati napisał(a):Wyświetl post
Jedna chwila.
E: Sumienie mam czyste - nie skandowałem nazwiska Dariusza W.
Tak czy siak.
Ja też.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 10.11.2016 o godz. 21:47.

Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Stary 10.11.2016, 21:53
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
...
Było w stabilnie w górę teraz znowu jest ZJAZD jeszcze przed derbami!

Bogucki papiery robi....
Ja też.
sam byłem mile, nieco zaskoczony, że w miarę TO wszystko zostało ogarnięte i trochę ciszej w negatywach się zrobiło o Wiśle, a i wyniki były całkiem niezłe. Ale widać, na dłuższą metę "się nie da". Teraz z trwogą patrzę co dalej i ku...wa mam nadzieję, że się mylę! Mam nadzieję, że jednak coś gdzieś pozytywnego się dzieje...
Powód: lit
Ostatnio edytowane przez cudlaty : 10.11.2016 o godz. 21:53.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 10.11.2016, 21:57
Z Bogiem Dari... rób jak uważasz.
oby wyszło to Wiśle na zdrowie, to jest najważniejsze.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 10.11.2016, 21:58

Ten zarząd pajacu wyciąga od kilku miesięcy klub na prostą - czy Ci się to podoba czy nie. Warto byłoby dać im szansę na przedstawienie swojego stanowiska, a nie gnoić Wiślaków po słowach byle handlarza.
SEREK... musisz też zrozumieć jedno, mimo, iż podobno zarząd jest zupełnie inny to jest tak samo mało wiarygodny jak poprzedni, za mało czasu minęło aby się wykazali a już pierwszy zonk poszedł,
Wdowczyk to łajza nie od dziś, ale aby nabrać zaufania do zarządu to muszą bardzo dużo ugrać, póki co NIE SĄ WIARYGODNI...Stąd taka opinia społeczna.

Ktoś coś słyszał o GAZPROMIE?

Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Stary 10.11.2016, 22:03
myślę, że pierwszy zonk to był ze sztabem i z "szatniarzem"... Nikt nie wymagał cudów, ale profesjonalizmu już tak.

Błagam... z tym GAZPROMEM to mnie rozwaliłeś...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2016, 22:08
Jaki "zonk" poszedł? Dzisiejszy z Wdowczykiem? Chyba żartujesz... Nigdzie nie napisałem, że zarząd jest wiarygodny (choć dla niektórych jest i znam takich).

A o "szatniarzu" cudlaty co wiesz poza tym, że go zwolniono?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów