|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
WYWIAD Z NASZYM WŁĄSCICIELEM
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...unac-zrobie-to |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
to jak KAŻDY pewnie, NIECH KTOŚ COŚ zrobi
Piszę: idziesz na mecz? Nie bo mam to tamto, jedziesz na meczAha i nigdzie nie pisałem KTO jest GORSZY czy LEPSZY,nigdzie o tym nie pisałem, ale jak mnie o to pytasz to moim zdaniem KIBIC czy FAN WISŁY lepszy to jest ten ktory godnie reprezentuje klub i SYSTEMATYCZNIE GO WSPIERA... |
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja zawsze mam karnet mimo ze nie zawsze jestem na meczu ale to dla tego ze mam 340 km ale raz w miesiącu jestem na meczu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
i szacunek dla Ciebie, tylko szkoda ze takich jak Ty jest moze 2TYISACE MAX, czyli o 20tysiecy ZA MAŁO
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.08.2016 o godz. 10:53.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wiesz takich jak ja jest mało sporo osób by chciało ale ich nie stać a tych co stać nie mają czasu bo zapierdzielają w robocie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
to jest wlasnie tworzenie podzialow na kibicow lepszych i gorszych... nie bedziemy sie tu licytowac kto wiecej wydal na Wisle czy kto ja lepiej reprezentuje... bo jaki to ma sens? przeciez zarowno tobie jak i mnie zalezy na jednym... i co do tego spierac sie nie bedziemy... chcemy Wielkiej Wisly!! co do wywiadu Meresinskiego... szkoda ze tak pozno... zmarnowano 2tyg... ale musze przyznac ze w obecnej sytuacji nawet w takich drobnych gestach doszukuje sie nadziei...na lepsze jutro... czy slusznie? czas pokaze... ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chyba sobie kpisz. Pod stadion tak. Na stadion to JAWNE APROBOWANIE DEGRADACJI WISŁY DO NIŻSZYCH LIG Z PRZYCZYN POZASPORTOWYCH. Koniec kropka. Kto będzie wspierał ciemne interesy JM, ten nie jest kibicem Wisły Kraków, tylko zdrajcą. Nie wyobrażam sobie, by ktoś chodził na stadion dopóki ten typ nie sprzeda Wisły komukolwiek innemu.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Na stadionie tez mozna dac wyraz działaniom jakie maja ostatnio miejsce, mimo ze na ostatnim meczu ich nie było...
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.08.2016 o godz. 11:41.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zdrajca dla mnie to ten kto nie wspierał Wisły na dobre i na złe dosyć buntów bo to do niczego dobrego nie zaprowadzi.
Wielu już oceniło pana JM i wydało wyrok ja nie jestem jego zwolennikiem ale dajcie mu czas co najmniej do 31 sierpnia by go wstępnie ocenić po dwóch tygodniach nie oczekujcie cudów |
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
sedonh
w konicu ktoś mądrze powiedział |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zle sie to wszystko zaczelo... weszli do klubu bez pomyslu na jego zarzadzanie... do tego sa zaskoczeni tym co zastali? jak to o nim/nich swiadczy? do tego caly ten brud, ktory wyplynal... bo wyplynac musial! nie wiemy jakie Meresinski ma zamiary, ale juz chyba wie iz kazdy patrzy mu na rece... jedyna nadzieja w tym ze JM nie bedzie popelnial bledow poprzednika i byc moze otoczy sie fachowcami PS. ehhhh... nie potrafie odsnunac od siebie mysli ze to nie jest odpowiednia osoba... smierdzi to amatorszczyzna ciagle mam nadzieje ze mozna sie z tego jakos wyplatac
Ostatnio edytowane przez piotrus1985 : 17.08.2016 o godz. 11:38.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Uważam, że ten tema do 31 sierpnia powinien byc zamknięty bo zaczyna się dublowanie tematów
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
a gdzie reszta z Was? Nie wypowiecie się na temat tej akcji?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
Mamy 3 spore portale Wislackie. TWSD, WISLAPORTAL, FORUMWISLA. Czy nie mozna by sie zjednoczyc w jednej akcji: Cala Wisla Zawsze Razem? Zaczac od Strony na FB i Twittera, prosty przekaz: Info o wyczynach JM i jedno pytanie "Czy bedziesz obserwować jak Wisła upada?" W pewnym momencie powstanie z tego viral i wtedy trzeba bedzie uderzyc o poparcie do VIPow. Wszystko powinno sie skonczyc wizyta w Klubie delegacji i wszystkich chetnych pod. Kwestia oczywiscie kto zacznie. Powiem tak 2 dzieci, dojazdy i praca po godzinach. Nie da rady czasowo. Ale... ktos kto poswieci czas zostanie wsparty finansowo. Deklaruje 200 PLN. Ale jesli ktos odpusci sobie 2 browce na miescie i wplaci 10 PLN tez bedzie super bo pomnozcie to przez chetnych. KTO? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]() Ale oby to była ostateczność i znalazł się jakiś konkretny sponsor niż ratowanie klubu przez twoją firmę i na partyzanta przez kibiców bo bez konkretnego planu i pieniędzy wytrzymamy rok, może dwa... tylko przedłużanie agonii.
Ostatnio edytowane przez Kac : 17.08.2016 o godz. 15:12.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pan z rodziny Pana Meresińskiego?
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie będziesz mówił że ktoś jest zdrajcą jak nie pójdzie na mecz bo nie masz żadnego prawa tak kogokolwiek skategoryzować, idąc na mecz wspieramy piłkarzy z białą gwiazdą na piersi a nie J.M inteligencie, chcesz to bojkotuj nikt za takim "kibicem" płakać nie będzie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Co Ty masz z tym 31sierpnia?
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Polecam poczytać , jak JM się niby tłumaczy i wszyscy zaczynają mu wierzyć w komentarzach.
https://twitter.com/JakubMeresinski/...29933671690240 https://twitter.com/JakubMeresinski/...27739627040768 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
"Boss"... Co za kretyni nazywają go bossem
Co najwyżej GimBoss |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Ja uważam ,że powinniśmy ustalić termin tej manifestacji i zrobić wydarzenie na fb(najlepiej jakby założyło wydarzenia jakaś strona wiarygodna typu wislakrakow.com czy coś). |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/7111-oswiadczenie.html wreszcie cokolwiek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A co to ma za znaczenie, ze wydali oswiadczenie? Trzeba dzialac a nie w internetach glupoty pisac. Na mecz trzeba przyjsc. To podstawa. Ja tez moge wydac oswiadczenie, ze jestem zaniepokojony drapiac sie po jajach przed kompem. Chu.j to kogo interesuje. Kupujcie bilety na Slask i na stadionie wydawajcie oswiadczenia.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jestem za manifą i pozostałymi działaniami. Ja to rozumiem tak, że zbieramy się w dzień, w który przynajmniej teoretycznie "kolarz" będzie w Klubie. Hasła, przyśpiewki odczytanie oświadczenia i publiczne zadanie pytań "bossowi". Media to podchwyca i na pewno opiszą. Przedstawiciele zebranych wbijają się na spotkanie do "kolarza" i przekazują mu pytania z prośba o ustosunkowanie się do nich, być może już na spotkaniu. Wszystko pełna kultura i bez bydła. By nie robić podziałów wśród kibiców, poprosić SKWK by byli na manifie i niech też uczestniczą w spotkaniu. My kibice „pikniki” i SKWK - RAZEM CAŁA WISŁA. Może warto zaangażować w to Prezesa Ludwika Mięttę-Mikołajewicza? Może zgodzi się nas reprezentować.
Efekt oczekiwany? „Kolarz” czuje presję, dostaje sygnał, że mamy na niego oko i że to nie przelewki, Polska kibicowska się dowiaduje, że walczymy i się nie poddajemy. Później patrzymy co się dzieje do końca sierpnia. Jak sytuacja się pogarsza kminimy co dalej. Myślę, że przy okazji można by pomyśleć o zbiórce kasy, w perspektywie zaangażowania w to jakiegoś prawnika albo kancelarii. Nie jestem oszołomem i wiem, że to w ciula kosztuje ale od czegoś trzeba zacząć bo jazda może być nieziemska… I od razu tu piszę: chodzę na mecze od 30 lat, mam karnet, ciągnę ze sobą kolegów i znajomych, kupuję koszulki, pamiątki kiełbaskę i colę. Tak więc, niech mi nikt tu nie wyjeżdża z tekstem o przyjściu na najbliższy mecz bo wiem, że będę! ![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
chyba chodzi o koniec wakacji i większość użytkowników będzie miała mniej czasu na pisanie pierdoł
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
"Czy obiecał Pan miejsce we władzach spółki kibicom z SKWK? Też jest taki pomysł. Zarząd powstanie w ciągu kilku dni, może tygodni. Będą go tworzyć tylko i wyłącznie ludzie, którzy są utożsamiani z Wisłą. " http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/ja...akow,10525342/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|