The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gaudi10
Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.10.2015, 19:21
Ja napiszę tak :
Nie kupiłem wcześniej biletu bo nie kupiłem ( nie będę się tłumaczył )
14.52 stanąłem w kolejce gdzie przede mną jakieś 400 głów i ... wszedłem na sektor ( E22 ) 2 minuty przed przerwą a za mną w kolejce jeszcze jakieś 400-500 osób . W związku tym mam pytanie : Czy nie można zrobić przy wszystkich działających kasach osobno na vouchery i osobno dla kupujących tradycyjnie ?
Ja wytrzymałem bo dzisiaj chodziło głównie o wsparcie finansowe dla klubu ale były osoby , rodziny które zrezygnowały bo po :
1 chciały zobaczyć gwiazdy a wchodząc na drugą połowę nie wszystkich by zobaczyli
2 zmarzły w kolejce bo większość czasu w cieniu i z wiatrem ( no przyjemnie nie było )
Na szczęście odsetek rezygnujących nie był duży ale jednak w tej sytuacji klubu każde 15zł ( co najmniej ) się liczy
A teraz pozytywnie :
Niech mi ktoś pokaże drugi klub w Polsce gdzie na mecz bez stawki przychodzi ponad 15 tysięcy ludzi !!!
Zadowolony jestem z jakości dopingu , zwłaszcza z tego że za bardzo nie było bluzgów na nieobecnych w przeciwieństwie do meczu w Arenie z Galatasaray gdzie dużo osób było zniesmaczonych.
Jeszcze jedno - myślałem że przy takiej mobilizacji trybuna C będzie pełna a skrajne sektory świeciły pustkami. Może się czepiam bo fanatycy kupili droższe bilety na inne sektory a może tych fanatyków jest tylko 3 sektory ? reszta tylko na meczach prestiżowych ?
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 10.10.2015, 19:24
gaudi10 napisał(a):Wyświetl post
W związku tym mam pytanie : Czy nie można zrobić przy wszystkich działających kasach osobno na vouchery i osobno dla kupujących tradycyjnie ?
No ale wtedy gorzej mają Ci co kupują przez vouchery bo muszą dłużej czekać, podejść mogą tylko do kasy w której obsługa osób przed nimi trwa dłużej. Poza tym jak ktoś kupił voucher to zrobił to tylko internetowo, a informację o tym żeby podejść wcześniej do kasy i nie zwlekać były praktycznie cały czas (bardzo często się pojawiały), w prawie każdym środowisku (strona oficjalna, strony kibicowskie itp.) oraz chyba w każdym portalu (strony www, fan-page itp.). Tak więc taki ktoś jest sam sobie winien skoro już musiał postawić na swoim i zostawić wszystko na ostatnią chwilę.
Niech mi ktoś pokaże drugi klub w Polsce gdzie na mecz bez stawki przychodzi ponad 15 tysięcy ludzi !!!
Śląsk Wrocław grał w tamtym roku sparing z Borussią Dortmund i było 34 tysiące.
Ostatnio edytowane przez R33 : 10.10.2015 o godz. 19:32.
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 10.10.2015, 19:24
nie chce tutaj narzekać, ale powiem szczerze że liczyłem na lepszą oprawę tego meczu, rozumiem że na lidze nie pozwalamy sobie na wiele, aby uniknąć głupich kar finansowych i bez tego mamy dużo problemów, jednak w tym meczu spodziewałem się wiele więcej, i nie mówię tutaj o wypasionej oprawie, lecz kilka flag na kijach, kilka rac, tak rac, przecież stadionu nam nie zamkną i kary finansowej tez nikt nie nałoży... można było wyciągnąć z magazynu wszystko co tylko się da i stworzyć klimat jakiego mi osobiście brakuje od dawna...

kto był dziś na C, ten mógł na własne oczy zobaczyć co znaczy "efekt nowej miotły", chodzi mi tutaj o gniazdowego, w pierwszej połowie doping był bardzo przeciętny, żeby nie powiedzieć słaby, myślałem sobie spoko dużo przypadkowych osób, nie to ciśnienie co na lidze itp. tymczasem na drugą połowę do gniazda wchodzi kilku letni chłopczyk i porywa za sobą tłumy! nagle ludzie zaczynają drzeć mordy! potwierdziło się to co mnie martwi od dawna, mamy słabego gniazdowego, ludzie nie czują symbiozy z nim, to nie jest G. a dziś przebił go kilku letni chłopczyk...

Odpowiedz cytując
gaudi10
Member

Stary 10.10.2015, 19:26
gigant napisał(a):Wyświetl post
Czemu młody gniazdowy nie wywołał wszystkich zgód?
Właśnie też to zauważylem !
O czymś szaraczki ( nie kumaci ) nie wiedzą ?
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 10.10.2015, 19:33
Właśnie też to zauważylem !
O czymś szaraczki ( nie kumaci ) nie wiedzą ?
nie siejcie propagandy, młody po prostu nie ogarnął wszystkich zgód, na początku zapomniał nawet jak zacząć "a my swoje" 3 razy podchodził do tego, stres

Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

R33 napisał(a):Wyświetl post
nie porownuj Jopa, Matyje, Pawelka, mlodych grajacych w 3 lidze i starych, ktorzy z pilka dali sobie spokoj jakies 20 lat temu i kilku innych, plus kibicow , ktorzy wybiegli na murawe i aktualna druzyne Wisly, ktora widzimy na co dzien do Mistrza Niemiec, zawodowcow grajacych na najwyzszym poziomie ktory przyjezdza do Polski raz na 20 lat.

obiektywnie to polowa nazwisk zaproszonych to jakies nieporozumienie.

i jak na taki sklad, taki dzien i pore meczu to frekwencja byla ok.

ale juz po wszystkim, dobranoc
Ostatnio edytowane przez c. : 10.10.2015 o godz. 19:36.
Odpowiedz cytując
gaudi10
Member

R33 napisał(a):Wyświetl post
Ok.
My graliśmy tylko... z naszymi byłymi gwiazdami które tłumów nie przyciągnęły...
Swoją drogą szkoda że nie było stadionu jak graliśmy z jakimiś Realami gdzie bilety u koników po 1000 chodziły.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 10.10.2015, 19:35
c. napisał(a):Wyświetl post
nie porownuj Jopa, Matyje, Pawelka, mlodych grajacych w 3 lidze i kilku innych, plus kibicow , ktorzy wybiegli na murawe i aktualna druzyne Wisly, ktora widzimy na co dzien do Mistrza Niemiec, ktory przyjezdza do Polski raz na 20 lat.
Pytał o mecz bez stawki drugiego polskiego klubu. Równie dobrze można napisać, żeby nie porównywać zwykłego sparingowego meczu z renomowanym rywalem do takiego który jest nagłaśniany od prawie miesiąca, promowany na różne sposoby i którego głównym celem jest ratowanie klubu.

Kadra liczyła 27 osób. Czyli rozumiem, że 13-14 nazwisk to nieporozumienia? To wymień mi chociaż z 8 i napisz czym się powinno kierować przy doborze zawodników na ten mecz (już jakiś czas pisałem post na ten temat). Żeby nie było też mi się parę nazwisk nie podobało, ale myślę, że osoby które decydowały o zaproszeniach każde nazwisko by wybroniły.

dodatkowo w przypadku Borussi stadion w wiekszej polowie wypelnili janusze z calej Polski nie majacy nic wspolnego ze Slaskiem.
Na pewno 34 k to nie byli sami kibice Śląska, ale nie wiadomo jaki był procent tych niezrzeszonych. W przypadku tego meczu też nie wiadomo ile osób na meczach to byli faktycznie kibice Wisły. Piłkarze grający w drużynie gwiazd to byli w większości czołowi zawodnicy kraju, tak więc myślę, że na pewno pojawili się jacyś kibice tzw. nieWiślaccy którzy po prostu chcieli ich zobaczyć na żywo i też im jakoś w ten sposób podziękować. I tu też nie wiadomo jaki procent takich kibiców był. Zresztą nawet jak faktycznie na Śląsku to była ponad połowa to i tak jest to wynik frekwencyjny podobny do naszego.
Ostatnio edytowane przez R33 : 10.10.2015 o godz. 19:50.
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 10.10.2015, 19:39
dodatkowo w przypadku Borussi stadion w wiekszej polowie wypelnili janusze z calej Polski nie majacy nic wspolnego ze Slaskiem.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 10.10.2015, 19:50
Przypuiszczam też, że niemców i czechów, z racji bliskości, tam było nie mało.
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.10.2015, 19:53
Fiti napisał(a):Wyświetl post
To jak dostanę swoją nagrodę?

PS. szkoda ze sie nie udało
Niestety muszę Ci tą flaszkę odpalić. Kolejny raz pokazaliśmy jaka jest nasza siła. Który to już projekt za który można się wstydzić, moim zdaniem jeżeli chodzi o frekwencję to kolejny raz nie sprostaliśmy.
Pisz na PW
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Stary 10.10.2015, 19:54
Co to za dyskusje o jakimś Śląsku, który swoją drogą notuje żenujące frekwencje i innych pierdołach.
Odbyło się dzisiaj wydarzenie, dzięki któremu można docenić PRZYWILEJ jakim jest bycie kibicem krakowskiej Wisły.

Stolarczyk to dzisiaj wolny elektron ,hehehe.Ultraofensywnie ustawiony. I te klepy we własnym polu karnym naszych ex gracz na początku meczu .. Szymek widać,że zajechane nogi kontuzjami. Szkoda,że sędzia karnego nie podyktował na Kuźbie.
W ogóle to liczyłem na luźniejszą grę po stronie obecnych Wiślaków,a niektórzy do dupy spięli. No ale sam Kazek mówi,że prosił o poważne potraktowanie spotkania.
Odpowiedz cytując
gaudi10
Member

Stary 10.10.2015, 19:59
nie porownuj Jopa, Matyje, Pawelka, mlodych grajacych w 3 lidze i starych, ktorzy z pilka dali sobie spokoj jakies 20 lat temu i kilku innych, plus kibicow , ktorzy wybiegli na murawe i aktualna druzyne Wisly, ktora widzimy na co dzien do Mistrza Niemiec, zawodowcow grajacych na najwyzszym poziomie ktory przyjezdza do Polski raz na 20 lat.

i jak na taki sklad, taki dzien i pore meczu to frekwencja byla ok.

ale juz po wszystkim, dobranoc
Dla mnie Ci zawodnicy którzy wystąpili w zespole gwiazd zasłużyli na słowa uznania bo praktycznie każdy przyłożył cegiełkę do jakiegoś mistrzostwa.
Szkoda Małeckiego bo jednak się przysłużył Białej Gwieździe ( 1-0 z Apoelem u siebie )
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 10.10.2015, 20:01
Ja jebie czy wy nawet przy takim meczu sie musicie spinac..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 10.10.2015, 20:03
15k to dobry wynik.Mecz towarzyski z jakimkolwiek zespołem z tzw topu to pełny stadion ale nie Wiślaków a kibiców piłki a te 15 tyś to nasi kibice i z tego się cieszmy.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.10.2015, 20:12
Bardzo fajne wydarzenie chociaż mam lekki niedosyt jesli chodzi o samą grę mialem nadzieję na lekki, piknikowy mecz, gdzie jedna i druga strona urządzą sobie strzelanine i skończy się wynikiem w stylu 7:4. Nasze gwiazdki, te obecne, spiely się jednak bardziej niz na niejeden mecz ligowy.

15 tya. to wynik niezly, ale gdyby ruszyl marketing samego meczu z tydzien wczesniej to bysmy pewnie przekroczyli z 20 tys.

Cala akcja na wielki plus. Miejmy nadzieję że wkrótce ruszy cos nowego, może z muzeum w tle?
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.10.2015, 20:13
Nie ma co narzekać, było świetnie.

Baszczu z nami kibicami!
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 10.10.2015, 20:19
Lepszym pomysłem byloby 45 minut w takim układzie, jaki był i potem druga połowa gwiazdy kontra gwiazdy. Niestety widać było różnicę w przygotowaniu fizycznym, a nasze aktualne talenty nie posiadają żadnej wirtuozerii i jedyne co umieją, to siermiężna gra. Popović nawet na takich meczach-festynach z oldboyami notuje tysiące strat.

Poza tym akcja na plus.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 10.10.2015, 20:23
Przykład meczu WKS z BVB jest idiotyczny. Tam 85% ludzi przyszło na BVB (część być może nie kojarzyła nawet na którym miejscu w tabeli jakiej ligi znajduje się Śląsk). Ja osobiście wolę oglądać Kmiecika, który goni jakby mu 20 lat ubyło albo snującego się Motykę z brzuchem niż niby-gwiazdy ligi niemieckiej, które przyjechały odwalić pańszczyznę w rezerwowym składzie za dobrą kasę. Każdy kto wystąpił w drużynie gwiazd Wisły (bez względu na jego historię) zrobił to dla klubu. Za to należy się duży szacunek.
Co do samego meczu, oprawy itd to mógłbym się czepiać paru szczegółów ale sobie daruję. Grunt, że to jednak całkiem przyzwoicie wyszło i organizacyjnie i finansowo.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 10.10.2015 o godz. 20:26.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 10.10.2015, 20:24
No i zapomniałem o najważniejszym.

Ogromny szacunek dla Marcina Baszczyńskiego! Mam nadzieję, że jak się otrzaska z dyrektorskim stołkiem w Niecieczy znajdzie się dla niego etat w Krakowie bo zasługuje jak nikt inny!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Stary 10.10.2015, 20:36
atmosfera na trybunach świetna. Młody gniazdowy po prostu rozjebał system, brawo! A jak zaintonował "Było ich 6 potem 12", to zaśpiewałem to chyba najgłośniej w życiu

na boisku może nie zawiele się działo, ale to było akurat najmniej ważne dziś. Jak trybuny ryknęły "Radek Sobolewski", to aż ciary przeszły po plecach. Na plus zaskoczył mnie dziś Mijajlović - on wciąż to ma

Fajnie było znów zobaczyć tych wszystkich zawodników. Na rozgrzewce nie wiedziałem gdzie patrzeć, cieszyłem się jak dziecko. Owacja dla Kmiecika - zajebista. Jednego tylko żałuję, że trybuny nie podziękowały Grześkowi Paterowi. No i po golu gwiazd aż się prosiło zaśpiewać "Żuraw, Żuraw - władca muraw!", ale chyba nasz młody gniazdowy nie wyczuł tego

PS ale co Cywka gola w.......ił, to jego
Odpowiedz cytując
gaudi10
Member

Stary 10.10.2015, 20:39
1q2 napisał(a):Wyświetl post
15k to dobry wynik.Mecz towarzyski z jakimkolwiek zespołem z tzw topu to pełny stadion ale nie Wiślaków a kibiców piłki a te 15 tyś to nasi kibice i z tego się cieszmy.
Tutaj muszę Ci przyznać rację ale Ci ludzie zaproszeni przez aktywnych Wiślaków to stanowią procent który zwiększy nam frekwencję na dłuższą metę i takie zachęcające akcje powinny być prowadzone non stop bo z każdej akcji kilku przysłowiowych Wiślaków zasili nasze szeregi.
W tym momencie jest element np. oprawy którą nowicjusz wchłonie i następnym razem będzie chciał w niej uczestniczyć- a co za tym idzie będzie się tym chwalił i byc może dzięki temu reklamował Białą Gwiazdę
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.10.2015, 20:40
Fajnie było zobaczyć znów tych ludzi na murawie ,którzy nie tak dawno dostarczyli nam sporo wspaniałych chwil.
Żal tylko tego,nie pozbawionego kompleksów śpiewu na temat klubu z drugiej strony Błoń.
To im daje tylko satysfakcje,że ktoś się nimi interesuje.
Dla mnie to "podwórkowcy" niezasługujący na uwagę.
My kibice 13-krotnego mistrza Polski powinniśmy się szanować.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.10.2015, 20:52
Kij z tym ze ludzi powinno byc wiecej. Dla mnie najwazniejsze bylo to ze moglem w jakis sposob pomoc mojej ukocjanej druzynie. Zobaczyc znow Nikole, Sergieia, Marcelo, Sarnata, Stolarczyka Kuzbe znow obok zurawia. Moskalewicza czy pierwszy raz na boisku Kmiecika seniora. tego meczu nie zapomne do konca zycia. Tak samo jak tej prostopadlej pilki Trenera Moskala podkoniec meczu(oj Stilic nie powstydzil by sie). Ale ten chlop co strzelil ostatnia bramke rozpierdzielil system ale farciarz!!

Natomiast nasza mlodziez odbijajaca sie od Stolarczyka czy Sobola jak od sciany slabo wygladalo... Tak czy siak kto niebyl niech zaluje))

Jak zaczelismy skandowac nazwiska bylych pilkarzy Wisly lzy stanely mi w oczach
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 10.10.2015, 20:57
kristos napisał(a):Wyświetl post
Fajnie było zobaczyć znów tych ludzi na murawie ,którzy nie tak dawno dostarczyli nam sporo wspaniałych chwil.
Żal tylko tego,nie pozbawionego kompleksów śpiewu na temat klubu z drugiej strony Błoń.
To im daje tylko satysfakcje,że ktoś się nimi interesuje.
Dla mnie to "podwórkowcy" niezasługujący na uwagę.
My kibice 13-krotnego mistrza Polski powinniśmy się szanować.
A co uważasz, że się nie szanujemy ? Przestań .......ić . Jżs!
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 10.10.2015, 21:03
A jak zobaczyłem Marcelo, Baszcza, Kosę, Patera, Sarnata, Szymka, Franka,Żurawia, Kmiecika, i innych wybiegających na R22 z Białą Gwiazdą.....no kurde....łezka popłynęła...i dzieciakom musiałem się tłumaczyć,że to od wiatru..... Dziękuję za "wehikuł" czasu.....
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 10.10.2015, 21:08
Bardzo się cieszę, że miałem okazję uczestniczyć w tym wydarzeniu, zapamiętam go na całe życie.

Prawdę mówiąc łezka sie w oku zakręciła, jak z głośników poleciało "We are the Champions".... Czlowiek dopiero po czasie zaczyna na prawdę doceniać jak ten klub wpłynąl na jego życie i ile w nim znaczy. Przeleciały wszystkie piękne momenty.
Mam nadzieję że jeszcze będzie mi dane usłyszeć kiedyś ten kawałek i to co za sobą niesie. Czego sobie i wam życzę.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 10.10.2015, 21:09
Kurde Nikolę bym brał! Gdzie on gra? Ponoć w Serbii chyba?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
gaudi10
Member

Stary 10.10.2015, 21:11
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Kij z tym ze ludzi powinno byc wiecej. Dla mnie najwazniejsze bylo to ze moglem w jakis sposob pomoc mojej ukocjanej druzynie. Zobaczyc znow Nikole, Sergieia, Marcelo, Sarnata, Stolarczyka Kuzbe znow obok zurawia. Moskalewicza czy pierwszy raz na boisku Kmiecika seniora. tego meczu nie zapomne do konca zycia. Tak samo jak tej prostopadlej pilki Trenera Moskala podkoniec meczu(oj Stilic nie powstydzil by sie). Ale ten chlop co strzelil ostatnia bramke rozpierdzielil system ale farciarz!!

Natomiast nasza mlodziez odbijajaca sie od Stolarczyka czy Sobola jak od sciany slabo wygladalo... Tak czy siak kto niebyl niech zaluje))

Jak zaczelismy skandowac nazwiska bylych pilkarzy Wisly lzy stanely mi w oczach
Ja też w kilku momentach miałem łzy w oczach ale końcówka mnie r... w pozytywnym słowa znaczeniu
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 10.10.2015, 21:12
To było niesamowite zobaczyć znów Kose, Źurawia i Kuźbę cieszących się ze zdobycia gola. NIESAMOWITE.

Co do meczu, mam takie spostrzeżenia:
Po 1) Obecny zespół niepotrzebnie traktował to zbyt serio i za mało dał pograć gwiazdom.
Po 2) Gwiazdy wiadomo - mało zgrania (za wyjątkiem czwórki Baszczu-Marcelo-Cleber-Sobol), w większości przypadków bez treningów, bez kondycji, siły i motoryki. Ale widać było, ze Ci piłkarze mają błysk ofensywny, jakiego nie ma obecna drużyna.
Po 3) Moim zdaniem Głowacki zasłużył, aby zostać zmieniony, a następnie chociaż 15 minut drugiej połowy zagrać w drużynie Gwiazd. Szkoda, że nikt w klubie nie wpadł na ten pomysł.

I inne spostrzeżenia:
Zieńczuk bardzo dobrze się prezentował na tle obecnej drużyny
Gorawski dalej w bardzo dobrej formie fizycznej i motorycznej.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 10.10.2015 o godz. 21:15.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów