|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ tylko i aż...
Na forum możemy sobie gdybać co jest przyczyną. Najlepszy wgląd w sprawę ma trener. Niestety w klubie brak psychologa z tego co wiem co na pewno ma wpływ na rozwiązywanie problemów mentalnych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Bury nie nadaje się do środka pola, jest często zbyt lekkomyślny niestety... wolę go już faulującego w bocznym sektorze boiska, niż na 20. metrze przed bramką, gdzie szansa na zdobycie bramki przez przeciwnika jest zdecydowanie większa.
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Powód: lit.
Ostatnio edytowane przez Revolver : 07.10.2015 o godz. 09:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mają sens. Dzięki temu nie posyłamy najsilniejszych zespołów z ligi, później kompromitujące eurowpierrdole, brak LM dla polskiego klubu. Czekają, aż zdobędziemy mistrzostwo.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A propos niewydrukowanej tabeli weszło,to przyznanie nam punktu za mecz z Piastem to jakiś absurd...bo nieszpor by wyleciał,więc grali by w przewadze,to by coś na pewno strzelili. heheh.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wyborcza poznań twierdzi
że Skorża który właśnie wylatuje z pyr ma propozycję z Wisły ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Jest to dość prawdopodobne, dodatkowo podobno zostało potwierdzone przez współpracownika Skorży.
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...kow_10597.html Czas pokaże ..... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Wydaje mi się to dość realne z tego względu że od kilku lat zatrudniamy trenerów, którzy już u nas pracowali (Smuda, Moskal). Czas więc na Skorżę
hahaha niezłe jaja |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
spora część przypalona już jest tej świeżej i nowej brakuje ale nawyki u super bankiera pozostają te same zmiana dla zmiany bo co ... bo ja nie mogę zmienić trenera? ja nie mogę? co ja nie mogę płacić trzem? ja no i tak się pan C. bawi od kilku dobrych lat... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kolejne pierdnięcie pismaków którym sprał się już temat Lewandowskiego i wy kolejny raz się na to łapiecie.
Kto już ni emiał tych mitycznych propozycji z Wisły, kto już nie był w drodze na Reymonta... ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
GW twierdzi, że Skorża wraca do Wisły. My jednak jestem jakimś klubem karuzelą jeśli to prawda
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Oby to było wyssane z brudnego palucha pismaka. Skorża się dostatecznie skompromitował w Wiśle Levadią i nie ma potrzeby, by znowu próbował to zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Były też dobre chwile jak zdobycie dwa razy tytuły MP,wygrana z Barcą https://www.youtube.com/watch?v=HiZ1GlesPoE
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.10.2015 o godz. 11:33.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tak formalnie to Skorża jeśli miałby nas przejąć to najwcześniej w przerwie zimowej. Przepisy PZPN regulują rotacje trenerów.
Niemniej jednak pomimo sympatii większości kibiców to jego powrót jest złym pomysłem. Z Lechem się skompromitował, w Legii też przestał panować nad sytuacją. Zresztą tak czy siak, to czy Moskal zostanie jest w jego rękach. Musi dać argumenty Cupiałowi by w zimie nie doszło do zmiany. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skorża w Wiśle? Ten "zlotousty", który zaraz po przejściu do Legii stwierdził, że "praca w Legii to spełnienie marzeń"...
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23215 Mam nadzieję, że NIGDY to nie nastąpi!! ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kazimierz Moskal powinien dostać szansę do końca rundy.
Maciej Skorża? Pomimo tego, że pracował w Legii i (dalej pracuje w) Lechu wciąż cieszy się szacunkiem wśród Wiślackiej społeczności, a to już mówi samo za siebie. On sobie zwyczajnie zapracował, zasłużył na szacunek. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zasiądzie na trenerskiej ławce w Wiśle. Ale póki co, 100% poparcia dla Kazimierza Moskala. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ludzie, pamiętajcie tez 2 mistrzostwa, mecze z Beitarem i Barceloną. Dużo fajnych chwil przeżylismy za Skorży.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A to jedno mistrzostwo w stylu, który ciężko będzie powtórzyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Powrót trenera Macieja Skorży do Wisły Kraków potraktowałbym jako nie śmieszny żart... to byłaby zamiana w stylu zamienił stryjek siekierkę na kijek... W mojej ocenie (obecnie) trener Skorża jest nie wiele lepszy od trenera Moskala... Oczywiście mam świadomość, że Skorża ma na swoim koncie kilka sukcesów ale ma tez sporo wpadek... (a obecna forma Lecha to kompromitacja)... Po co mamy utrzymywać 3 trenerów?!!! Z tego co wiem to mamy problemy z płynnością finansową... Taka zamiana byłaby niegospodarnością... Pamiętajmy, że Skorża trenował zespoły, które miały mocne kadry... a nasza obecna kadra jest cieniutka (chodzi o liczbę zawodników do gry w pierwszej 11)... Już lepszy byłby taki Jan Urban (choć to też byłaby taka zmiana dla zmiany), który potrafi pracować z młodymi zawodnikami i można było by wierzyć, że dałby pograć młodym... Skorża jak i Moskal nie dają pograć młodym...
Podsumowując uważam, że wymiana Moskala na Skorżę to nie porozumienie... Taka sztuka dla sztuki kumulująca dodatkowe koszty... zamiast kolejnego trenera mogli by sprowadzić nowego napastnika...
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 10.10.2015 o godz. 13:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
A co on takiego osiągnął? Konkrety albo zamilcz. Urban to nieudacznik, s.......i wszystko czego się dotknie.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Myślę, że dzisiejszym meczem Kaziu zamknął usta wszystkim malkontentom.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jak to czym? Stylem gry i wyniikiem oczywiście przede wszystkim.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Skorża? Chyba bym się pociął..jakbym miał znów słyszeć jego słodkie pierdzenie na konferencjach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skorża to dobry trener, z dawniejszą Wisłą sobie poradził zajebiście, poza paroma wpadkami, był na drodze do 3 mistrzostwa. Ale czy poradziłby sobie z dzisiejszą Wisłą, o o niebo słabszym potencjale od Wisły z lat 2007-2010?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|