The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2015, 20:49
Heero napisał(a):Wyświetl post
W jaki sposób można kupić bilet z myślą o dzieciakach z domu dziecka? Jest jakaś strona, fanpage?

Niestety nie ma już takiej możliwości. Limit biletów został ograniczony do 500.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.09.2015, 07:20
200 tysięcy!
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 14.09.2015, 09:17
rav napisał(a):Wyświetl post
Czego brakuje to nabywców biletów na mecz, który zapowiada się naprawdę fajnie, a tymczasem zeszło ich skrajnie mało. W ogóle, to kwota jest imponująca, ale już ilość kibiców, która wzięła udział zdaje się pokrywać z głosowaniem na muzeum w ramach budżetu obywatelskiego. Epitetów sobie daruję.
sam pewnie kupię kilka do dziesięciu biletów dla siebie i dla znajomych, ale niespecjalnie mi się z tym spieszy, bo do meczu jeszcze masa czasu - jestem za to ciekawy, w nawiązaniu do twojej uwagi co do ilości kibiców, która wzięła udział - czy to nie jest tak, że jak ktoś kupi kilka biletów naraz, to tylko on jest tym kibicem który dołączył? Czyli zakładając przykładowy wariant, że 100 kibiców kupiło po 5 biletów, to dołączona do akcji jest tylko ta 100 kibiców, a nie 500 którzy będą mieli bilety?
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 14.09.2015, 09:27
rav napisał(a):Wyświetl post

Czego brakuje to nabywców biletów na mecz, który zapowiada się naprawdę fajnie, a tymczasem zeszło ich skrajnie mało. W ogóle, to kwota jest imponująca, ale już ilość kibiców, która wzięła udział zdaje się pokrywać z głosowaniem na muzeum w ramach budżetu obywatelskiego. Epitetów sobie daruję.
O bilety się nie martwię sam czekam ilu znajomym mam kupić. Bo to daleki termin i ludzie sprawdzają co i jak.

Może by jakieś pamiątki z byłem zawodnikiem Wisły a obecnie trenerem reprezentacji dać. Myślę że Nawałka by się zgodził a pewnie ludzie by chcieli coś takiego mieć
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 14.09.2015, 10:30
Kupiłem dwa Vouchery na bilety dla siebie i córki.
Jak wchodze do zakupu na stronie to wyskakuje mi tylko moje dane.Pytanie czy jak wybiore miejsce(kupie bilet) i wejde jeszcze raz to wtedy bede mógł zmienic na dane córki i kupic drugi bilet koło siebie?Chodzi o to,zeby siedziała przy mnie.Jak kupowałem normalnie dwa bilety to od razu mogłem tak wybrać z zakupem voucharowym mam pierwszy raz do czynienia.
Czy lepiej złozyc Jej konto na bilety.... wyminic vouchaery równoczesnie na bilety?
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 14.09.2015, 10:31
Rav ma calkowita racje, jesli chcemy aby byla szansa na transmisje z meczu to stadion musi byc w ogromnej czesci wyprzedany na 2 tygodnie przed meczem. Chodzi o to, zeby ludzie odpowiedzialni za kupno, produkcje i realizacje takich transmisji mieli czas aby to zorganizowac, wrzucic do ramowiki i zareklamowac wsrod swoich widzow.
Mysle, ze dwa tygodnie to absolutne minimum.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 14.09.2015, 11:15
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Kupiłem dwa Vouchery na bilety dla siebie i córki.
Jak wchodze do zakupu na stronie to wyskakuje mi tylko moje dane.Pytanie czy jak wybiore miejsce(kupie bilet) i wejde jeszcze raz to wtedy bede mógł zmienic na dane córki i kupic drugi bilet koło siebie?Chodzi o to,zeby siedziała przy mnie.Jak kupowałem normalnie dwa bilety to od razu mogłem tak wybrać z zakupem voucharowym mam pierwszy raz do czynienia.
Czy lepiej złozyc Jej konto na bilety.... wyminic vouchaery równoczesnie na bilety?

wybierasz miejsce dla siebie, wpisujesz ten kod vouchera, akceptujesz wszystko i masz bilet dla siebie.
Logujesz sie ponownie, wpisujesz kod drugiego vouchra, wybierasz miejsce, w polu danych kasujesz swoje i wpisujesz dane córki.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 14.09.2015, 11:21
Jest o Nas coraz głośniej i o to właśnie chodzi

http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...nad-200-tys-zl
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 14.09.2015, 12:13
Gdyby ktoś chciał małe FAQ jak kupić kilka biletów to napiszę:

1) Kupujemy bilety przez stronę https://fans4club.com/project-180

Odnajdujemy interesujący nas bilet. Klikamy przycisk WYBIERAM. Jeśli chcemy zakupić więcej niż jedną wejściówkę, na stronie która się nam ukarze, zmieniamy liczbę w okienku LICZBA SZTUK i naciskamy przycisk PRZELICZ. Później logujemy się i płacimy za bilety, tutaj postępujemy standardowo jak w przypadku każdej innej transakcji internetowej.

2) Realizujemy vouchery na www.bilety.wisla.krakow.pl.
- Jeśli płatność przeszła, kasa się zaksięgowała to po 30 minutach po zalogowaniu na stronie https://fans4club.com/twoje_nagrody ujrzymy nr voucherów i kody voucherów. Instrukcja pod tym linkiem: https://fans4club.com/images/project...odes/1-544.pdf

Teraz wytłumaczę trochę bardziej złożony przypadek i różnice przy realizacji kilku voucherów z jednego konta na www.bilety.wisla.krakow.pl.

Wygląda to inaczej niż przy normalnym meczu ligowym. Start:

a) Logujemy się na www.bilety.wisla.krakow.pl.

b) Z kalendarz imprez (dolny lewy róg) wybieramy KUP BILET przy wydarzeniu GWIAZDY DLA BIAŁEJ GWIAZDY.
Wyskoczy nam monit o podanie nr vouchera i kodu vouchera. Po ich podaniu przechodzimy na mapkę stadionu. Wybieramy interesujące nas miejsce, i klikamy DODAJ DO KOSZYKA.

Nie możemy w ciągu jednej wizyty na mapce stadionu zaznaczyć więcej niż jednego miejsca, każdy voucher realizujemy osobno, kończymy transakcje i wracamy do kalendarza imprez!!!

c) !!!Pojawia się nam okno w którym podajemy imię,nazwisko, nr pesel. Możemy te dane edytować! Mimo że początkowo nr pesel jest polem zablokowanym, odblokuje się po zmianie imienia lub nazwiska! To najważniejszy punkt całej operacji gdyż z jednego konta na www.bilety.wisla.krakow.pl możemy wymienić więcej niż jeden voucher!

d) Potwierdzamy dane, klikamy Dalej, jesteśmy w podsumowaniu transakcji, sprawdzamy czy miejsca są takie jakie wybraliśmy, klikamy Dalej, okno Płatności, zaznaczamy że zgadzamy się z regulaminem, dwie pozostałe zgody nie są wymagane do zakończenia wyboru miejsca. Jeśli je zaznaczymy będziemy umieszczeni na danym miejscu na stronie www.stadion.fans4club.com. Klikamy Zapłać, wyskoczy nam jeszcze raz monit o podanie nr vouchera i kodu vouchera który wykorzystujemy, Klikamy OK i sprawa załatwiona.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 14.09.2015 o godz. 12:16.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
mazo
Member

Od: 08.2013

Stary 14.09.2015, 12:20
Czy trzeba mieć KK aby zrealizować boucher przez internet?
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 14.09.2015, 12:23
Instrukcje od MatMario wkleiłem do pierwszego posta żeby było łatwo znaleźć.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 14.09.2015, 12:27
mazo napisał(a):Wyświetl post
Czy trzeba mieć KK aby zrealizować boucher przez internet?
Tak, trzeba.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 14.09.2015, 12:30
Pojawił się u mnie problem z wyborem miejsca. Nie jestem w stanie zaznaczyć żadnego:/ Dodam, że oczywiście klikam na wolne miajsca. heh
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 14.09.2015, 12:31
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
wybierasz miejsce dla siebie, wpisujesz ten kod vouchera, akceptujesz wszystko i masz bilet dla siebie.
Logujesz sie ponownie, wpisujesz kod drugiego vouchra, wybierasz miejsce, w polu danych kasujesz swoje i wpisujesz dane córki.
Ok,dzieki tak tez zrobiłem.

swiety37 napisał(a):Wyświetl post
Pojawił się u mnie problem z wyborem miejsca. Nie jestem w stanie zaznaczyć żadnego:/ Dodam, że oczywiście klikam na wolne miajsca. heh
Spróbuj przez inna przegladarkę.Tez tak miałem przez Explorer-a w Chrome juz normalnie zazaczyłem
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
alterego
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.09.2015, 12:33
Ze wzgledow organizacyjnych pula takich biletow byla ograniczona i juz poszla.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Stary 14.09.2015, 12:37
Griszka - firefox oraz opera nie poradziły z tym sobie:/ Dzięki za sugestię.
Wrócę z roboty to trzeba będzie podzwonić po infoliniach.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 14.09.2015, 12:42
swiety37 napisał(a):Wyświetl post
Griszka - firefox oraz opera nie poradziły z tym sobie:/ Dzięki za sugestię.
Wrócę z roboty to trzeba będzie podzwonić po infoliniach.
A wybierasz odpowiednią trybunę? Zgodną z tym na co wpłaciłeś na fans4club?
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Stary 14.09.2015, 12:44
Tak. Nawet mam na szaro sektory których w ogóle wybrać nie mogę.

/Może mam coś w pracy zablokowane? Spróbuję z domu wieczorem.
Ostatnio edytowane przez swiety37 : 14.09.2015 o godz. 12:50.
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.09.2015, 15:10
Oglądał ktoś Lige+Extra na C+ ? Mówili coś o akcji?

Ja dzisiaj przepusciłem atak na prowadzących program "Ekstraklasa Po Godzinach". Zawsze wpominają tam o meczu poniedziałkowym oraz na sam koniec programu są wycinki tweetów lub postów fejsbukowych ze świata sportu. Może opowiedzą, że Wisła puściła tweeta o akcji....

EDIT: Do akcji dodano nowe nagrody. M.In. Kubki, szlaiki dla Dzieci z domów dziecka czy zdjęcia zawodników z autografem
Ostatnio edytowane przez jonaf : 14.09.2015 o godz. 15:16.
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 14.09.2015, 15:53
Cytat:
W związku z pojawiającymi się pytaniami, informujemy, że mamy rozplanowane działania, które umożliwią KAŻDEMU kibicowi zakup biletu na mecz "Gwiazdy dla Białej Gwiazdy". Wkrótce więcej informacji!

https://fans4club.com/project-nasza-historia
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Stary 14.09.2015, 15:56
jonaf napisał(a):Wyświetl post
Oglądał ktoś Lige+Extra na C+ ? Mówili coś o akcji?

Ja dzisiaj przepusciłem atak na prowadzących program "Ekstraklasa Po Godzinach". Zawsze wpominają tam o meczu poniedziałkowym oraz na sam koniec programu są wycinki tweetów lub postów fejsbukowych ze świata sportu. Może opowiedzą, że Wisła puściła tweeta o akcji....

EDIT: Do akcji dodano nowe nagrody. M.In. Kubki, szlaiki dla Dzieci z domów dziecka czy zdjęcia zawodników z autografem
Marciniak na twitterze pisał że jeszcze nie wie jak ująć tą akcje w programie ale że myśli zeby się pojawiła

Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 14.09.2015, 16:52
Wymieniałem dziś vouchery w kasach. Jeżeli ktoś będzie chciał to zrobić w dniu meczu to wróżę ogromne kolejki. Jest tak jak ktoś pisał wcześniej, wymiana 4 voucherów u mnie trwała około 15 - 20 minut.

Druga informacja to taka, że bilety będą też w normalnej sprzedaży.
Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 14.09.2015, 18:03
Czemu SKWK nic nie pisze o tej akcji?
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.09.2015, 19:30
Marciniak w programie "PoGodzinach" pokazał częśc filmiku Wisły i wspomniał o tym, że zbietamy pieniądze. szkoda, że łącznie zajęło to 1 minutę. Ale i tak coś o nas powiedzieli
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 14.09.2015, 19:34
A co to za łeb ten Marciniak?
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 14.09.2015, 20:19
Marciniak to właśnie ten gość co prowadzi poniedziałkowy program "Ekstraklasa po godzinach"
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.09.2015, 23:28
Brawa dla pilkarzy,nie ma to jak walczyc o jak najlepsze miejscew tabeli zeby i z frekwencją ruszyc.
Cywka i Crivellaro--,ich koszulki porponuje podniesc do 1 tys zł,a co tam sa tego warci..
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.09.2015, 05:42
Piłkarze za karę powinni wykupić nagrody na rzecz klubu ze swojej pensji
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Stary 15.09.2015, 07:05
Po wczorajszym meczu to ta koszulka Tomasza Cywki chyba w ogóle nie pójdzie?
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 15.09.2015, 07:10
Przegrywając takie mecze my nie zapełnimy stadionu nawet w 50 % na meczu z Koroną.
Co do samej akcji to jestem ciekaw jakie jeszcze będą nagrody
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów