The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2015, 18:12
Amice pomogła reforma, a jest tak samo tragiczna, jak Legia. Jedni, to mistrzowie porażek, a drudzy remisów. Ile te topowe drużyny rozegrały spotkań, w których od początku do końca dominowały? Mówienie, że ktoś komuś odleciał i odleci, to fantastyka, bo zaraz przychodzi szara rzeczywistość i podejście kopaczy do wykonywanego zawodu. Dopóki nie zmieni się pewnej mentalności, która występuje u wielu polskich graczy, to o jakości(w dłuższej perspektywie, niż kilka spotkań w LE) można zapomnieć.
Wybiegając w przyszłość, to Amika nie będzie rozstawiona w III i IV rundzie el. do LM, czyli maks jaki mogą wyciągnąć to faza grupowa LE. O ile znowu nie zleją ich jacyś amatorzy, bo trzeba przypomnieć, że trzon tego zespołu, to piłkarze, którzy kompromitowali się we wszystkich możliwych rozgrywkach(z kelnerami, studentami, bankowcami). Będzie wesoło .

A co do Legii, to Ci ludzie naprawdę potrafią lać wodę... Podobno Żyro jest już w Anglii za 2 mln euro(szok!). Jeszcze opchną Dude i całą drużynę można przebudować. Ktoś się jednak nabiera na te listy tego Egebenge(czy jak mu tam) .
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.06.2015, 19:02
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Amice pomogła reforma, a jest tak samo tragiczna, jak Legia. Jedni, to mistrzowie porażek, a drudzy remisów. Ile te topowe drużyny rozegrały spotkań, w których od początku do końca dominowały? Mówienie, że ktoś komuś odleciał i odleci, to fantastyka, bo zaraz przychodzi szara rzeczywistość i podejście kopaczy do wykonywanego zawodu. Dopóki nie zmieni się pewnej mentalności, która występuje u wielu polskich graczy, to o jakości(w dłuższej perspektywie, niż kilka spotkań w LE) można zapomnieć.
Wybiegając w przyszłość, to Amika nie będzie rozstawiona w III i IV rundzie el. do LM, czyli maks jaki mogą wyciągnąć to faza grupowa LE. O ile znowu nie zleją ich jacyś amatorzy, bo trzeba przypomnieć, że trzon tego zespołu, to piłkarze, którzy kompromitowali się we wszystkich możliwych rozgrywkach(z kelnerami, studentami, bankowcami). Będzie wesoło .

A co do Legii, to Ci ludzie naprawdę potrafią lać wodę... Podobno Żyro jest już w Anglii za 2 mln euro(szok!). Jeszcze opchną Dude i całą drużynę można przebudować. Ktoś się jednak nabiera na te listy tego Egebenge(czy jak mu tam) .
Jakbyśmy nie tracili frajersko pkt i nas sędziowie nie krzywdzili pewnie byśmy byli dzisiaj..... Mistrzem Polski.Ta liga jest żałośnie słaba od czasu do czasu dobry mecz,ładne gole a na wakacjach tradycyjnie eurow........Mistrzem dzisiaj Amika jutro Lechia po jutrze Jaga taka liga.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 08.06.2015, 19:47
Ale za co gratulować i komu i po co?

Zdobyli mistrza i koniec. To tak jak w temacie, który wisiał przez chwilę - to tak jakby się cieszyć że się ma raka płuc zamiast raka krtani.
....a żeby kibice Wisły gratulowali i to jeszcze Amice ...
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 08.06.2015, 19:52
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Ale za co gratulować i komu i po co?

Zdobyli mistrza i koniec. To tak jak w temacie, który wisiał przez chwilę - to tak jakby się cieszyć że się ma raka płuc zamiast raka krtani.
....a żeby kibice Wisły gratulowali i to jeszcze Amice ...
dlatego przeżywam szok , warszawka prowokuje z gratulacjami dla amici , a niektórzy Wiślacy to aprobują ii potwierdzają
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 09.06.2015, 00:52
I jeszcze kciuki w kwalifikacjach LM za nich trzymajcie ...bo no będą punkty dla Polski przecież.... Tylko Wisła!!!!
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 10.06.2015, 11:53
Nam jakoś nikt nie gratulował z Poznania jak zdobywaliśmy Mistrzostwo Polski a życzyli nam jak najgorzej ...

Niektórzy użytkownicy powinni się zastanowić nad tym co piszą bo przynoszą wstyd temu forum.

Gratulować się debilom zachciało, nie wiem czego ...

Sąsiadce też pogratulowaliście ? W końcu to ich zgoda ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 10.06.2015 o godz. 11:58.
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 10.06.2015, 14:29
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Nam jakoś nikt nie gratulował z Poznania jak zdobywaliśmy Mistrzostwo Polski a życzyli nam jak najgorzej ...

Niektórzy użytkownicy powinni się zastanowić nad tym co piszą bo przynoszą wstyd temu forum.

Gratulować się debilom zachciało, nie wiem czego ...

Sąsiadce też pogratulowaliście ? W końcu to ich zgoda ?
Nie wiem w jakich Ty środowiskach się obracasz, ale jak my wygraliśmy mistrzostwo wiele ludzi z Poznania mi gratulowało. To jest normalne.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 10.06.2015, 14:45
Wystarczyło wejść na ich forum i poczytać co o nas wtedy sądzili, tak samo w Warszawie ...
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.06.2015, 15:05
Wystarczyło wejść na ich forum i poczytać co o nas wtedy sądzili, tak samo w Warszawie ...
Nie samym forum człowiek żyje....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 10.06.2015, 15:12
Nie samym, ale opinie na forum są pisane przez kibiców którzy interesują się klubem i pokrywają się ze zdaniem większości.

Natomiast to co powie jakiś Janusz który oglądnie sobie czasami bramki w skrócie TV a na stadionie był 2-3 lata temu mnie nie interesuje ...
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.06.2015, 16:09
Nie samym, ale opinie na forum są pisane przez kibiców którzy interesują się klubem i pokrywają się ze zdaniem większości.

Natomiast to co powie jakiś Janusz który oglądnie sobie czasami bramki w skrócie TV a na stadionie był 2-3 lata temu mnie nie interesuje ...
Naprawdę wali mnie to kim jest większość. Nikt nie będzie mi wyznaczać komu wypada, a komu nie wypada gratulowac. Taka rola przegranego, żeby uscisnac reke wygranego - zwłaszcza jeśli ocenia się tylko względy sportowe. Relacje kibicowskie nie mają tutaj nic do rzeczy.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 10.06.2015, 17:23
Niech ktoś skasuje to posty powyżej bo ręce opadają ...

Proponuję wyjazd do pyrlandii w koszulce Wisły i gratulacje kibicom na miejscu - co to za internetowe hejtowanie - macie jaja - jesteście ekumeniczni do szpiku kości - trzeba jechać i uścisnąć grabę na miejscu !!!

Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 10.06.2015, 17:35
Kocur, nic dodać nic ująć , można tłumaczyć , jak grochem o ścianę
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 10.06.2015 o godz. 18:11.
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 10.06.2015, 18:05
Niech ktoś skasuje to posty powyżej bo ręce opadają ...

Proponuję wyjazd do pyrlandii w koszulce Wisły i gratulacje kibicom na miejscu - co to za internetowe hejtowanie - macie jaja - jesteście ekumeniczni do szpiku kości - trzeba jechać i uścisnąć grabę na miejscu !!!
[IMG]http://media2.giga.de/2014/01/eindeutschungen-fails-art]

jak puścili materiał ze świętowania leszków na jakiejś stacji, nic innego nie było słychać w tle niż "Wisła to st.."
a teraz dalej tym baranom niech gratulują ,
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 10.06.2015, 19:23
O patrz, a ja byłem na Placu Mickiewicza na świętowaniu i nie wiem nawet,czy cokolwiek poszło na Wisłę, mimo że z wami graliśmy. Bardzo mocno przeceniacie stosunek ludzi w Poznaniu do Wisły koledzy, nie jest to zbyt palący nas klub, w odróżnieniu od takiej Legii czy Pogoni. Sory, jeśli się zawiedliście

Cóż, teraz trzeba się wziąć do roboty, żeby kompromitacji w pucharach nie było. Ale Maciek chyba jednak da radę.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 10.06.2015, 19:58

...
W drugą tronę można też powiedzieć,że tych prawdziwych,forumowe napinki małolatów nawet nie interesują
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 10.06.2015 o godz. 20:00.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 10.06.2015, 21:51
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post

Cóż, teraz trzeba się wziąć do roboty, żeby kompromitacji w pucharach nie było. Ale Maciek chyba jednak da radę.

Spokojnie, jak widzisz Wiślacy (niektórzy) będą ściskać kciuki, wiesz punkty do rankingu krajowego itp
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.06.2015, 22:00
Spokojnie, jak widzisz Wiślacy (niektórzy) będą ściskać kciuki, wiesz punkty do rankingu krajowego itp
Nie chodzi o ściskanie kciuków, a o pogratulowanie najlepszej ekipie całego sezonu. Oczywiście, że nie jestem wcale zadowolony z ich sukcesu, szczęścia im też w losowaniach nie życzę, ale jednocześnie nie mam jebanego bólu dupy jak wielu z Was.
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 10.06.2015, 22:46
Gratulowac za co ? I komu? Amice przestancie rozwalac mi system panowie...

Cały wroniecki stadion krzyczy ze Sąsiadka (chce)rządzi w Krakowie a ja mam im gratulowac No way !!!
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 10.06.2015 o godz. 23:02.
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 11.06.2015, 07:13
A tu tak z innej beczki

http://futbolplus.pl/kraj/item/1477-...okonanie-lecha
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.06.2015, 08:21
No to ciekawe ile dała hamica
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 11.06.2015, 08:37
Cytat:
Taka rola przegranego, żeby uscisnac reke wygranego - zwłaszcza jeśli ocenia się tylko względy sportowe.
To może oceń względy sportowe i wyjaśnij jak to jest, że klub, którego nie ma w związku z korupcją świętuje MP i nawiązuje do tradycji klubu, którego przecież nie ma. Wyjaśnij mi czy on jest, czy go nie ma.
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 11.06.2015, 08:41
mtk napisał(a):Wyświetl post
No to ciekawe ile dała hamica
Nic, bo to by była korupcja. Co innego premia za wygraną, co innego hajs za porażkę. (Czy tam remis - jeden czort - stratę punktów, skrot myslowy)
Ostatnio edytowane przez filemon : 11.06.2015 o godz. 09:08.
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 11.06.2015, 08:53
Jaką porażkę, przecież był remis. I szanse na strzelenie gola też były.
Ostatnio edytowane przez mtk : 11.06.2015 o godz. 08:57.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 11.06.2015, 09:07
Nieistotne, hajs za stratę punktów to korupcja. Tak więc nic nie dali, odpowiadam na pytanie. Co innego premia za zwyciestwo, co innego hajs za stratę punktów.
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 11.06.2015, 09:10
Ty to wiesz i ja to wiem, nasza drużyna była tak słaba, że nic wykorzystać nie potrafiła. Przy tym pozostańmy. Boli mnie tylko, że niedawno prawie tym samym składem gładko rozklepali amicę w Poznaniu i to w najniższym wymiarze kary. Jednak w naszej skopanej i tak nic się nie zmieniło.
Ostatnio edytowane przez mtk : 11.06.2015 o godz. 09:24.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 11.06.2015, 09:32
mtk napisał(a):Wyświetl post
Ty to wiesz i ja to wiem, nasza drużyna była tak słaba, że nic wykorzystać nie potrafiła. Przy tym pozostańmy. Boli mnie tylko, że niedawno prawie tym samym składem gładko rozklepali amicę w Poznaniu i to w najniższym wymiarze kary. Jednak w naszej skopanej i tak nic się nie zmieniło.
Również tym samym składem, kilka miesięcy później, przegrali z tym samym Lechem (ale nie z tym samym trenerem) gładko u siebie.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 11.06.2015, 09:37
Zapewne też dlatego z większością naszych bohaterów się żegnamy. Tych samych co do 80 minuty w piłkę jakoś potrafili grać.
Ostatnio edytowane przez mtk : 11.06.2015 o godz. 09:40.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 11.06.2015, 14:19
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
A tu tak z innej beczki

http://futbolplus.pl/kraj/item/1477-...okonanie-lecha
Prosze Cię, gość który w artykule pisze "pieniądzmi" jest tak wiarygodny jak obecny rząd
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 12.06.2015, 10:25
Ohoho, czy to aby nie za podobne przewinienia nazywacie Reissa powszechnie "złodziejem", a o Kolejorzu mówicie że brał udział w procederze korupcyjnym? Bo o ile mi wiadomo, to chodziło o przyjmowanie motywacyjnych dodatków, a nie o sprzedawanie meczów.

Cóż, życie lubi płatać figle
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów