The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2015, 13:30
Z prawnego punktu widzenia najważniejsze jest to, że Żydzi, którzy utracili majątki w Polsce podczas II wojny światowej, otrzymali już pełne zadośćuczynienie. Odszkodowanie za skutki Holokaustu zostało wypłacone – jak najbardziej słusznie – przez państwo niemieckie. Bo to przecież Niemcy napadły na Polskę, odebrały Żydom majątki, zorganizowały i przeprowadziły Zagładę. I za te krzywdy, za zabór żydowskiego mienia, należycie zapłaciły.
Na mocy traktatu z 1952 r. między Izraelem a NRF państwo niemieckie przekazało ok. 3,5 mld marek tytułem zadośćuczynienia. Ponadto udzielało Izraelowi corocznej pomocy gospodarczej i finansowej. Łączną wartość wszystkich świadczeń z Niemiec na rzecz Izraela i jego obywateli oszacowano na prawie 60 mld marek.

O tym, że była to należyta zapłata i pełne zadośćuczynienie, świadczy fakt, iż środowiska żydowskie nie zgłaszają żadnych roszczeń wobec Niemiec, a z terminologii stosowanej w USA i Izraelu zniknęło już pojęcie „niemieckich obozów koncentracyjnych”. Roszczenia są natomiast kierowane pod adresem Polski. Ale wypłata odszkodowań za krzywdy wyrządzone przez kogoś innego niż my komuś, kto już raz odszkodowanie za to dostał, byłaby nieuzasadniona. A także krzywdząca własnych obywateli, bo Polska stałaby się przez to jednym z najbiedniejszych państw Europy.
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.05.2015, 13:30
Cytat:
Zaś III RP jest spadkobiercą zarówno II RP jak i PRLu. I dlatego o te odszkodowania czy zasiłki ubiegać się mogą.
Za czym mocno głosował szanowny pan duda.
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 04.05.2015, 13:31
Bronowianin napisał(a):Wyświetl post
pewnością w największym stopniu ten pierwszy, który od lat walczy o godność człowieka, protestuje przeciwko eksmisjom, realnie pomaga słabszym i ich wspiera (np. potrafił przyjmować pod swój dach eksmitowanych).
To niech przyjmuje eksmitowanych ale niech nie protestuje przeciwko uczciwym eksmisjom. Wynajmiesz gościowi mieszkanie, ten z niego zrobi ruinę, nie będzie płacił i nawet nie możesz go siłą wyrzucić z tego mieszkania bo zaraz larum podnoszą czerwoni obrońcy. A kto się wstawi za tym, który żyje z wynajmowania?
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 04.05.2015, 13:35
Cytat:
O tym, że była to należyta zapłata i pełne zadośćuczynienie, świadczy fakt, iż środowiska żydowskie nie zgłaszają żadnych roszczeń wobec Niemiec, a z terminologii stosowanej w USA i Izraelu zniknęło już pojęcie „niemieckich obozów koncentracyjnych”. Roszczenia są natomiast kierowane pod adresem Polski. Ale wypłata odszkodowań za krzywdy wyrządzone przez kogoś innego niż my komuś, kto już raz odszkodowanie za to dostał, byłaby nieuzasadniona. A także krzywdząca własnych obywateli, bo Polska stałaby się przez to jednym z najbiedniejszych państw Europy.
I nadla chcesz dudy?
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 04.05.2015, 13:37
mtk napisał(a):Wyświetl post
Za czym mocno głosował szanowny pan duda.
Dokładnie uściślając głosował za tym:

1) o zmianie ustawy o kombatantach oraz niektórych osobach będących ofiarami represji wojennych i okresu powojennego,

2) o Korpusie Weteranów Walk o Niepodległość Rzeczypospolitej Polskiej,

3) o zmianie ustawy o kombatantach oraz niektórych osobach będących ofiarami represji wojennych i okresu powojennego oraz niektórych innych ustaw - trzecie czytanie
Ostatnio edytowane przez heoij : 04.05.2015 o godz. 14:00.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.05.2015, 13:39
wszystkim przeciwnikom Dudy w II turze i wyszukującym mnóstwo powodów, dla których w II turze na pewno nie zagłosują na Dudę, dedykuję:

To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 04.05.2015, 13:39
I nadla chcesz dudy?
A gdzież ja napisałem, że chcę Dudy? Ja tylko jeszcze bardziej nie chcę Komorowskiego.
Pis ( i Duda) nigdy nie będzie moją partią. Są prawie tak samo lewicowi i nastawieni na obronę roboli i związkowców oraz wszelkiej maści nieudaczników jak przytaczany wyżej przez kolegę oszołoma Ikonowicz. Ja ciągle czekam na pojawienie się racjonalnej w podejściu do gospodarki ( kapitalistycznej), konserwatywnej w podejściu do wartości i wiary , prawicowej partii. UPR chwilami takowy bywa, ale niestety mimo że nie jest ich szczególnie dużo to i tak nie potrafią się ze sobą dogadać.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 04.05.2015 o godz. 13:46.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 04.05.2015, 14:03
I nadla chcesz dudy?
Chcę czy nie, jeżeli w drugiej turze spotka się Komorowski z Dudą to postawię krzyżyk przy Dudzie i tyle, tak trudno to zrozumieć ? Czasami trzeba wybrać mniejsze zło ...

Pewnie zaraz zlecą się przeciwnicy, że zło to zło, jedna banda, zdrajcy itp., ale czasami dostajesz dwóch do wyboru i masz wybrać spośród nich i koniec.

Ja jeszcze żadnych wyborów nie opuściłem i nie zamierzam.
Ostatnio edytowane przez heoij : 04.05.2015 o godz. 14:13.
Odpowiedz cytując
Brozinho_23
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 04.05.2015, 14:18
@Bronowianin

Skoro wg Ciebie Żydzi byli tacy inteligentni itp. jak tam sam wymieniłeś to czemu nie mają swojego państwa?

Piszesz, że jesteś socjalistą tak więc jak widzisz rozwój kraju? Jak czerpać motywację do pracy skoro i tak każdy ma mieć po równo niezależnie czy będzie wykonywał ciężką pracę fizyczną/intelektualną czy tylko roznosił ulotki?

Pisałeś, że wolnorynkowcy nie kwapią się do pomocy innym. Otóż chodzi o to, że obecne państwą tą pomoc utrudnia m. in. poprzez różne podatki. W kapitalizmie pomoc jest mniej utrudniona przez co można pomagać więcej i lepiej.

Widzę, że jesteś przeciwnikiem kary śmierci. To jak ukarać ludzi którzy dokonują gwałtu na kilkuletnich dzieciach?
Ostatnio edytowane przez Brozinho_23 : 04.05.2015 o godz. 14:21.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 04.05.2015, 14:24
zgodnie z sugestią ABGwislakABG naprawiam "błąd" z rocznicy Konstytucji 3 maja

http://niezalezna.pl/66662-andrzej-d...ie-mocniej-akc
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 04.05.2015, 14:35
Cytat:
Chcę czy nie, jeżeli w drugiej turze spotka się Komorowski z Dudą to postawię krzyżyk przy Dudzie i tyle, tak trudno to zrozumieć ?
Ale ja to rozumiem, a czy Ty rozumiesz, że głosując na dudę w pierwszej turze nie dajesz lepszym kandydatom możliwości rywalizacji z komorowskim. duda drugą turę przegra w przedbiegach.
Cytat:
ale czasami dostajesz dwóch do wyboru i masz wybrać spośród nich i koniec.
Polacy zawsze mają taki wybór i jeżeli sami nie dokonają zmian, tak pozostanie. Ale wy nie chcecie, bo przecież....
Cytat:
Czasami trzeba wybrać mniejsze zło ...
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 04.05.2015, 14:40
Brozinho_23 napisał(a):Wyświetl post
Skoro wg Ciebie Żydzi byli tacy inteligentni itp. jak tam sam wymieniłeś to czemu nie mają swojego państwa?

Piszesz, że jesteś socjalistą tak więc jak widzisz rozwój kraju? Jak czerpać motywację do pracy skoro i tak każdy ma mieć po równo niezależnie czy będzie wykonywał ciężką pracę fizyczną/intelektualną czy tylko roznosił ulotki?

Pisałeś, że wolnorynkowcy nie kwapią się do pomocy innym. Otóż chodzi o to, że obecne państwą tą pomoc utrudnia m. in. poprzez różne podatki. W kapitalizmie pomoc jest mniej utrudniona przez co można pomagać więcej i lepiej.

Widzę, że jesteś przeciwnikiem kary śmierci. To jak ukarać ludzi którzy dokonują gwałtu na kilkuletnich dzieciach?
Żydzi mają obecnie swoje państwo, tym państwem jest Izrael.

Rozwój kraju może nastąpić tylko dzięki socjalizmowi lub komunizmowi. Wówczas ludzie, mający godne warunki pracy, sami garnęliby się do wykonywania swoich zajęć. Praca byłaby przyjemnością i wyrażaniem istoty człowieczeństwa. Dodatkowo, gdyby pracowali wszyscy, wytwarzając jedynie te artykułu które są potrzebne, bez produkowania mnóstwa zbędnych rzeczy, tak jak ma to miejsce w kapitalizmie, to dzień pracy mógłby trwać ok. 2-3 godz. a być może nawet mniej. To kapitalizm prowadzi do nieróbstwa, gdyż wiele osób nie pracuje - np. przedstawiciele korporacji, telemarketingu, biznesmeni itp. Są to wszystko branże całkowicie zbędne. Praca w kapitalizmie jest udręką, przykrą koniecznością, zaś robotnik nie otrzymuje całości zysku z wyprodukowanego towaru - zatem jest wyzyskiwany. W idealnym ustroju wytwarzano by tylko tyle, ile człowiek naprawdę potrzebuje.

W ustroju socjalistycznym lub komunistycznym nikomu nie trzeba by było pomagać, gdyż nie byłoby nędzy, głodu itp. Każdy miałby zapewnioną egzystencję i środki do życia. Więc jakakolwiek pomoc charytatywna nie byłaby potrzebna.

W idealnym państwie socjalistycznym lub komunistycznym nie byłyby potrzebne kary i sądy, bo wszelkiego rodzaju przestępstwa i zbrodnie wynikają z biedy, niewłaściwego wychowania, nierówności społecznych, istnienia własności prywatnej, religii itp. Więc przy racjonalnej organizacji społeczeństwa zdecydowaną część występków udałoby się wyeliminować.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 04.05.2015, 14:42
Ale ja to rozumiem, a czy Ty rozumiesz, że głosując na dudę w pierwszej turze nie dajesz lepszym kandydatom możliwości rywalizacji z komorowskim.
A gdzie ja napisałem, że w I turze głosuję na Dudę ?

Napisałem na początku tego wątku, że w pierwszej turze wyboru dokonam pomiędzy prawicowymi kandydatami a jeżeli do drugiej tury wejdzie Duda z Komorowskim to na Dudę, tak trudno przeczytać ze zrozumieniem ?

duda drugą turę przegra w przedbiegach.
Nie byłbym tego taki pewny.

W 2005 roku Lech Kaczyński też nie miał mieć szans z Donaldem Tuskiem a wygrał ... Może Andrzej Duda czyni cuda ?

Ostatnio edytowane przez heoij : 04.05.2015 o godz. 14:49.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 04.05.2015, 14:50
hubert.fan dobrze że to wkleiłeś , ktoś kto się nie interesuje szczegółowo widzi tylko reżimowe sondaże , na dzisja zaczął się czas "uwiarygadniania" sondażowni co by do końca się nie skompromitować , obstawiam podobny wynik teraz I tura coś koło remisu 35 % , Kukiz około 10-12 % , II tura 52-48 % dla Dudy
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 04.05.2015, 15:29
Bronowianin napisał(a):Wyświetl post
Żydzi mają obecnie swoje państwo, tym państwem jest Izrael.

Rozwój kraju może nastąpić tylko dzięki socjalizmowi lub komunizmowi. Wówczas ludzie, mający godne warunki pracy, sami garnęliby się do wykonywania swoich zajęć. Praca byłaby przyjemnością i wyrażaniem istoty człowieczeństwa.......
Urodziłeś się 100 lat za późno... już byli tacy którzy tak głosili i ideologię Marksa i Engelasa wywindowali do miana religi. Lenin,Trocki,Stalin,Wasilewska,Marchlewski,Dzierży ński,Bierut,CheGuevara,Mao i jeszcze "kilku" z tej samej bandy zbirów. Ten rozwój komunistyczny w różnych - radziecko-chińsko-kubańsko-wietnamsko-kambodżańsko-koreańskich odmianach kosztował na całym świecie dziesiątki milionów istnień. Jeśli są jeszcze w Polsce takie ekstrema które mogą się na to powoływać to tylko świadczy o tym jak to jest niebezpieczna ideologia.
Co do zwrotów - to racz zważyć że Polska była ofiarą tej wojny, najbardziej jej bohaterskim krajem. Nie ma jakichkolwiek powodów żeby komukolwiek wypłacała odszkodowania. Wprost przeciwnie-Kostrzewa Zorbas wyliczył- jak pamiętam - że należy nam się ok.870 mld dolarów za straty które ponieśliśmy. I to jest polską racją stanu żeby walczyć o pieniądze dla nas. Jeśli ty się upominasz o majątki obcokrajowców kosztem Polaków to jesteś pożytecznym idi....tą bo agentem cię nie nazwę z racji głupot które piszesz- agent nie wypuszczałby się z takimi tekstami Co do patriotyzmu który jakoby reprezentujesz to koledzy ci już tu odpowiedzieli więc się nie wypowiem mimo że ciśnie się parę słów na usta

Jakbym czytał manifest z 89.
To może zagłosuj zamiast na dudę to na Kukiza lub Korwina. Przecież wiadomo, że żyd w drugiej turze polegnie z jak to ująłeś "głosem rozsądku". Czyli również realizujesz nieudolną politykę Bredzisława.
A może elektrykiem naszych czasów. Przypuszczam, że ten gość z dupy wzięty żyje w tym chorym kraju 2 razy dłużej niż ty, a dawno temu spokojnie mógł s.......ić gdzie tylko chciał, stać go było. Tym samym jest bardziej wiarygodny niż bula i z dupy wzięty żyd.
W 2010 kandydował bez powodzenia z ramienia PiS na prezydenta Krakowa, uzyskał mandat radnego miasta. Nawet w Krakowie woleli czerwonego Jacka, od pacynki Prezesa. I takie coś miałoby być prezydentem kraju?
Takie coś to sobie powiedz o grodzkim ewentualnie o sobie a nie o porządnym człowieku. W Krakowie woleli czerwonego jacka bo takie indywidua jak ty wolały majchra. Teraz barany wybiorą gajowego który będzie podpisywał wszystkie genderowe ustawy PO, dalej będą blokować uhonorowanie żołnierzy wyklętych , kasę na patriotyczne filmy, w sądach dalej będą mieć swoich starych komuchów i dalej będą sobie załatwiali po znajomości przetargi i wyciągali kasę na lewo i prawo. Przynajmniej będziesz miał powód przez kolejne lata chodzić po ulicach i pod nosem narzekać jak to jest przejebane....tylko wtedy sobie dopowiadaj - "przeze mnie"
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 04.05.2015 o godz. 15:41.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 04.05.2015, 17:04
Powiem o dudzie porządny człowiek głosujący za rozkradaniem majątku Polski przez rodzinkę z judei. Może być? Takie indywidua jak ty będą głosować na tą szmatę sprzedającą Polskę. Jak już uda wam się wepchnąć żyda do drugiej tury, wówczas zastanowię się, czy lepsza dżuma czy cholera. I zapewne oddam głos nieważny, kto zdrowo myślący skazywałby kraj na takich gospodarzy. Z mojej strony koniec, głaskajcie się dalej po jajach bo i tak nic nie zmienicie.
Ostatnio edytowane przez mtk : 04.05.2015 o godz. 17:06.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 04.05.2015, 17:17
mtk- oddając głos nieważny poprzesz obecny układ i następne lata rozkradania i sprzedawania Polski przez PO i PSL z notariuszem Komorowskim na czele który będzie zatwierdzał wszystkie ustawy i "pomysły" rządzących bez sprzeciwu.

To lepiej zostań w domu, przynajmniej nie stracisz swojego czasu.
Ostatnio edytowane przez heoij : 04.05.2015 o godz. 18:04.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 04.05.2015, 17:19
Cytat:
Takie coś to sobie powiedz o grodzkim ewentualnie o sobie a nie o porządnym człowieku. W Krakowie woleli czerwonego jacka bo takie indywidua jak ty wolały majchra.
Ten porządny człowiek poparł majchra dopierrdalając przed 2 turą kracikowi w 2010. I nie mów mi, że to żadne udzielenie poparcia, bo to zwykłe owijanie w bawełnę i próba dewaluacji skazy na idealnym wizerunku Andrzeja. Masakrując konkurenta przed decydującą rozgrywką z "oponentem" 1v1 nie możesz być bezstronny.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 04.05.2015, 18:08
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Ten porządny człowiek poparł majchra dopierrdalając przed 2 turą kracikowi w 2010. I nie mów mi, że to żadne udzielenie poparcia, bo to zwykłe owijanie w bawełnę i próba dewaluacji skazy na idealnym wizerunku Andrzeja. Masakrując konkurenta przed decydującą rozgrywką z "oponentem" 1v1 nie możesz być bezstronny.

po pierwsze żródło , po drugie kracik jest czy tam był warty komucha majchra, tak że nie dramatyzuj
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 04.05.2015, 18:22
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Poparcie Dudy nieoficjalne, czy nawet oficjalne nic, by Kracikowi nie pomogło. Majchrowski może już z nie taką przewagą, ale i tak wygrałby tamte wybory. Układ z Majchrem zawarł, bowiem ktoś znacznie wyżej stojący w „łańcuchu pokarmowym” niż Duda, czy którykolwiek inny kandydat. Ten sam manewr zresztą powtórzył się w ubiegłym roku tylko tym razem w rolę Kracika wcielił się Lasota. Fakt Duda mógł się, wtedy lepiej zachować, ale to i tak wiele, by nie zmieniło na politycznej mapie Krakowa.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 04.05.2015, 18:25
Skoro warci siebie, to siedze cicho, nie udzielam nikomu poparcia, nie pomagam w dowaleniu jego kontrkandydatowi.

http://bukojer.salon24.pl/256040,pos...majchrowskiego

Cytat:
Ja nie oceniam dobrze ośmiu lat prezydentury Jacka Majchrowskiego, bo gdybym ją dobrze oceniał, to bym nie kandydował. Niemniej są również takie realia,że prezydent rozpoczął kilka ważnych inwestycji, które powinny być dokończone, pan prezydent ma też duże doświadczenie w zarządzaniu miastem wreszcie osobiście uważam, że pan prezydent Majchrowski kilkakrotnie pokazał, że potrafi być człowiekiem, który w sprawach istotnych, a trudnych, potrafi sprawnie działać ponad podziałami politycznymi - powiedział w czwartek wieczorem Duda dziennikarzom. Jako przykład takich decyzji przytoczył postępowanie prof. Majchrowskiego w sprawie pochówku pary prezydenckiej na Wawelu i sprawne przygotowanie uroczystości pogrzebowych.
- Ponieważ są plusy i minusy tej prezydentury, to swoim wyborcom powiem, żeby sami podjęli decyzję, bo dla mnie to też jest problem - podkreślił Duda.
Negatywnie rekomendował natomiast kandydaturę Kracika. Według niego program wyborczy wojewody jest w większości niemożliwy do zrealizowania, a jego obietnice wyborcze są "obietnicami pustymi".
Duda zwrócił też uwagę,że Kracik nie ma doświadczenia w zarządzaniu tak dużym miastem, jakim jest Kraków. Ponadto po jego ewentualnym wyborze na prezydenta PO uzyskałaby pełnię władzy w podwawelskim grodzie i w Małopolsce, rządzi już bowiem w Radzie Miasta Krakowa i w sejmiku województwa (wraz z PSL).
- Platforma Obywatelska jest absolutnym zwycięzcą i prawie ma monopol w Krakowie i sejmiku, w związku z czym wybór pana wojewody Kracika na urząd prezydenta oznaczałby całkowity monopol Platformy, a taki monopol nie będzie nikomu służył - zaznaczył (wszystkie cytaty za depeszą Polskiej Agencji Prasowej).
Duda niby głosów nie przekazał, ale kierunek wskazał.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 04.05.2015, 18:33
ABGwislakABG "Skoro warci siebie, to siedze cicho, nie udzielam nikomu poparcia, nie pomagam w dowaleniu jego kontrkandydatowi."

masz rację , ale jak już napisałem nie rób z tego zagadnienia , generalnie mała nieistotna sprawa
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 04.05.2015, 18:49
Poparcie komucha to mało istotna sprawa? No dobrze, napiszcie coś jeszcze jaki ten PiS prawicowy

A dwa- łącząc to razem z wyskoczeniem jak Filip z konopii odnośnie dlaczego kibicuje cracovii, a nie Wiśle można stwierdzić, iż Andrzej ma niewyparzony język. A tu już sprawa poważniejsza.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 04.05.2015, 18:57
https://www.youtube.com/watch?v=CB7k...B7kfQ1_YVA#t=4
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 04.05.2015, 18:57
ABGwislakABG "Poparcie komucha to mało istotna sprawa"

uważam popieranie komuchów za wysoce poważną sprawę , jednak nie zrobił tego kategorycznie , tak czy tak nie usprawiedliwia go to do końca

"wyskoczeniem jak Filip z konopii odnośnie dlaczego kibicuje cracovii, a nie Wiśle"

może nie pamiętasz ale potępiłem to stanowczo , na dokładkę usunąłem go z avatara , co nie zmienia faktu że zagłosuje na niego
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 04.05.2015, 19:04
Pamiętam doskonale. Mnie nie chodzi czy będziesz go miał w avatarze czy nie. Tam sobie możesz publikować co Ci się żywnie podoba, o ile nie koliduje to z regulaminem forum.

I oczywiście nie odniosłeś się do 2 części "Filipa z konopii" odnośnie niewyparzonego języka, tylko przenosisz dyskusję na manowce, rozmywasz? Nie idź tą drogą Kerimie! (wiesz ocb )
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 04.05.2015, 19:10
Marian Kowalski był dziś gościem Jaroslawa Gugały w Gościu Wydarzeń.
Video:

https://www.youtube.com/watch?v=IYbu...ature=youtu.be
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 04.05.2015, 19:21
ABGwislakABG ""Filipa z konopii" odnośnie niewyparzonego języka"

co mam powiedzieć , praktycznie temat został zakończony a Duda nie pytany pociągnął temat w żałosny sposób,podłożył się koncertowo , nie wiem ? chciał błysnąć antykomunizmem , dla mnie wpadka
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 04.05.2015 o godz. 19:25.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 04.05.2015, 19:30
Znów nie odnosisz się do clue sprawy Kerim. To nie jest jednorazowy wyskok. Albo jego sztab to "ogarnie" albo w przyszłości będą dalej tego typu problemy czy zostanie prezydentem czy też nie. Sama jego kandydatura z ramienia 2 siły w polskim parlamencie z automatu daje mu już pewien awans i uwagę na dłuższy czas. Kampania nie jest zakończona, ona wkracza przecież w decydującą fazę. Przed 2 turą myślisz, że będzie pico bello kampania prokandydacka, czy anty w stronę oponenta?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 04.05.2015, 19:33
przecież napisałem że nie pytany sam się pogrążył , z drugiej strony nie przesadzaj nie jest to reguła , da sobie radę

http://wpolityce.pl/polityka/243229-...-przyjemnoscia

ciekawe , ciekawe
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów