The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2015, 18:41
Viper napisał(a):Wyświetl post
Czy tylko ja mam wrażenie, że od kilku meczów forma Wisły to równia pochyła?. Mam nadzieje, że to nie jest efekt pracy Moskala, tylko chwilowe trudności zanim zmiany przez niego wprowadzone przyniosą efekt. Jak reformuje się chory system to zawsze na początku jest gorzej zanim zrobi się lepiej. Mam nadzieje, że tak jest teraz.

Martwi mnie wystawienie Dudki w obronie. Zagrał ostatecznie poprawnie ale jego wcześniejsze występy nie nastrajały optymistycznie. Mam nadzieje, że to nos Moskala a nie ulegnięcie zawodnikowi z plecami w drużynie...
Co ty chłopie... Guzmics kontuzjowany, to albo Dudka, albo Żemło. Nie dorabiaj ideologii
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 19.04.2015, 19:55
Zadna znizka formy tylko my grac nie umiemy z drwalami pokroju Podbeskidzia. Moze nawet nie tyle nie umiemy co nie mamy kim grac z takimi druzynami. Z Legia i Gornikiem jak juz opadl z sil wygladalo to dobrze bo tak nam pozwalali grac. Nie mamy nikogo, slownie nikogo kto moglby powalczyc w srodku w meczach z drwalami i gra wyglada jak wyglada. Niestety scyzoryki graja podobnie i znowu zapewne beda meki panskie dopoki nie opadna z sil. Wtedy dopiero bedziemy mogli sobie poklepac "krakowska pilka".
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 19.04.2015, 20:05
Agresywny pressing i nas nie ma ot cała filozofia.
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 19.04.2015, 20:40
Jakis galerie zdjęć z tego meczu są gdzieś?
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 19.04.2015, 20:55
Zanosi się na to, że będziemy mieli mniej pkt po rundzie zasadniczej w porównaniu z poprzednim sezonem. Wtedy 45, teraz spodziewam się max 43, bo o zwycięstwo we Wrocławiu będzie potwornie ciężko.

Niby kilku nowych graczy, a progresu nie widać. Rok temu zdarzało się, że na środku obrony grała para Uryga - Czekaj. Różnicą był jednak solidny Miśkiewicz w bramce...
Ostatnio edytowane przez Tominho : 19.04.2015 o godz. 20:57.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.04.2015, 21:08
Tominho napisał(a):Wyświetl post
Zanosi się na to, że będziemy mieli mniej pkt po rundzie zasadniczej w porównaniu z poprzednim sezonem. Wtedy 45, teraz spodziewam się max 43, bo o zwycięstwo we Wrocławiu będzie potwornie ciężko.

Niby kilku nowych graczy, a progresu nie widać. Rok temu zdarzało się, że na środku obrony grała para Uryga - Czekaj. Różnicą był jednak solidny Miśkiewicz w bramce...
Nowi gracze nie byli jakimiś istotnymi wzmocnieniami, o ile w ogóle można ich tak traktować. Kilku starych ma już swoje lata i przed nimi już tylko regres. No i środek Stilić/Ostoja/Chrapek lepszy, niż Stilić/Uryga/Dudka lub Garguła.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 19.04.2015, 21:59
Najlepszy skrot w sieci z najlepsza jakosciajak do tej pory.

https://www.youtube.com/watch?v=c6MM35K8WhQ&app=desktop
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 20.04.2015, 08:14
z Koroną absolutnie muszą być 3 pkt żeby przyklepać pierwszą ósemkę. Natomiast przy tym naszym marazmie widzę jeden pozytyw - z drużynami, z którymi walczymy o grupę mistrzowską, w zasadzie z każdą mamy lepszy bilans bezpośredni co przy tak spłaszczonej tabeli może mieć niebagatelne znaczenie - na plus z Pogonią, PBB, Górnikiem, Lechią. Pozostaje tylko Korona, z którą przegraliśmy na jesieni. Mam nadzieję, że po niedzieli też bilans z nimi będzie na plus.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 20.04.2015, 11:43
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ja natomiast Michała Buchalika autentycznie podziwiam. Chlop ma do bronienia talent podobny do kazdego z nas, a broni w ekstraklasowym klubie, co miesiac kasuje pewnie kolo 30 kafli, ladna zona, dobry samochod, duze mieszkanie, ogolnie zyc nie umierac. Nie sztuką jest być w czymś dobrym i pobierać za to hajs, sztuką jest byc chujowym i zyc jak król, wystarczy sie dobrze ustawić i mieć trochę szczęścia jak nasz poczciwy Buchal.
Ot co.

Obok 90 minuty w Bielsku obrazkiem idealnie opisującym mentalność i profesjonalizm naszego bramkarza były chwile po zakończeniu jesiennych derbów. Głowacki załmany, Dudka skrzywiony, a Michałek uśmiechnięty jak gdyby nigdy nic gada sobie z Deleu, swoim kumplem z trójmiejskich czasów. Znalazł sobie dobry moment aby pogadać z gościem, z którym mieszkają w tym samym mieście, bo nic się ....a nie stało.

W....iał mnie fuckujący w stronę trybun i puszczający babole Pawełek, ale w przeciwieństwie do Buchalika on przynajmniej miał jaja.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów