|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Coś duża cisza w wątku.
w HT spada liczba użytkowników z Polski. Na tą chwile jest ich 30 373. ![]()
Chrz☆AnóW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak zdominować środek pola i mieć wyższe posiadanie piłki? Wiem, że liczy się rozgrywanie u pomocników, skrzydłowych, i obrońców. U środkowych pomocników mam moim zdaniem dobre statystyki rozgrywania (błyskotliwy). U środkowych obrońców słabsze ale minimum na poziomie solidny. Gorzej ze skrajnymi pomocnikami i obrońcami. Ale czy to właśnie przez nich mam problemy żeby dominować w meczu w posiadaniu piłki?
Jak gram z cienkimi zespołami z ligi to posiadanie piłki jest wyrównane albo trochę na moją korzyść/nie korzyść - a moi rywale mają piłkarzy gdzie średnio TSI pierwszej 11 wynosi 2-3 tys, moje TSI ponad 6 tys. Wątpię żeby ci ich kopacze mieli wyższe statystyki rozgrywania od moich. Zresztą nawet w ocenie gwiazdkowej w meczu ich piłkarze dostają średnio gorsze oceny niż mój środek pomocy a mimo to z tym posiadaniem bywa na styk. Z kolei gram z lepszymi drużynami z ligi i średnio moi pomocnicy mają prawie 5 gwiazdek (4,5 i 5), ich pomocnicy 3; 5,5 oraz 6 gwiazdek. Mają jeszcze lepszy atak ale resztę zespołu mają słabszą i tutaj posiadanie piłki wygląda 60 do 40 na moją niekorzyść. Może problemem jest tutaj doświadczenie zespołu, które mam na niskim poziomie (nędzny - wysoki)? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|