|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Witam. jutro mam zamiar pierwszy raz byc na meczu rozgrywanym w hali. i tu moje pytanie : jesli chce kupic bilety do młyna to gdzie sie udac? gdzie jest ten stolik skwk? a jesli nie na młyn to też gdzie? w hali byłem pare razy, ale sie nie orientuje. wiem tyle że po wejściu na lewo jest recepcja, po prawo sklep i u góry po prawej za schodami tez sklep a dalej hala. ale jak sie na nią wchodzi na trybuny
? i jeszcze jedno czy bilety sa ograniczone ilosciowo? i ile kosztuje bilet na normalną trybune bo na mlyn chyba 5zł? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kasy są z lewej przed halą - takie małe okienka, co do biletów z SKWK, niech się sami wypowiedzą, ale powinny być przed szklanymi drzwiami na hale.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
a ile kosztuje bilet na normalną trybune?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
5 zł
Plan na hali wygląda mniej więcej tak.Bilet za 5zł przysługuje na zajęcie miejsca każdego byle nie na krzesełkach (karnety i miejsca vip) czyli to miejsca po lewej wchodząc po schodkach do hali.Na skrajnych po lewej można usiąść z tym ze będzie tez tam sektor gości.Po prawej wchodząc do hali możesz usiąść gdzie chcesz z tym ze na samym końcu będzie młyn jeśli jego szukasz i po sprawie ![]() Do zobaczyska Edit najprościej bilet za 5 zł upoważnia do zajęcia miejsca wszędzie tam gdzie sa ławki ![]() Powód: lit
Ostatnio edytowane przez wordbatata : 26.04.2014 o godz. 22:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jak wejdziesz do hali idź do góry i tam bez trudu zobaczysz stolik chłopaków z skwk. Ewentualnie przyjdź na 15 na przemarsz i wtedy na pewno trafisz
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|