The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2013, 20:38
Zmiana trenera nieodzowna.Może górnik przegra jeszcze raz a my wygramy.
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 30.05.2013, 20:38
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
A niech skończa sobie cyrkowcy nawet na 3 miejscu. Oglądać tej bandy na trzeźwo się dalej nie da....

i ty się chcesz kibicem Wisły nazywać gadając, że są cyrkowcami? nie zyczysz im 3 miejsca?
przestań..
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 30.05.2013 o godz. 21:00.

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 30.05.2013, 20:43
Wisły*
Piłkarze to są robole, którzy zresztą niezbyt wtwiązują się ze swoich zadań, więc nazywanie ich cyrkowcami nie jest nadużyciem, najpierw niech grają tak aby zasłużyć na miejsce w tym klubie
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 30.05.2013, 20:46
ArturBarlinek napisał(a):Wyświetl post
i ty się chcesz kibicem wisły nazywać gadając, że są cyrkowcami? nie zyczysz im 3 miejsca?
przestań..
Po pierwsze to kibicem Wisły z dużej litery. A po drugie to nie,w tym sezonie im tego nie życzę. Po co nam kompromitacja w pucharach? Rozumiem,że z takiej gry byłby zadowolony kibic Bełchatowa albo Miedzi ,ale raczej nie kibic Wisły. Słowo "cyrkowcy" jest tu delikatne,bo nikt ich nie wyzywa przecież od szmat,ku** i gorszych epitetów.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 30.05.2013, 20:47
Górnik Zabrze - Wisła Kraków

Bramki: 0-1 (0-1)
Strzały: 17-8 (8-4)
Strzały celne: 4-1 (0-1)
Posiadanie piłki (w %): 65-35 (61-39)
Spalone: 3-2 (0-1)
Rzuty rożne: 13-6 (7-2)
Dośrodkowania: 32-14 (20-5)
Faule: 13-13 (7-6)
Żółte kartki: 0-0
Czerwone kartki: 0-0

Zwyciezcow sie nie sądzi i tak nie mozna ukrywac, ze to i tak była kaszana. Ale na szczescie jeszcze 1 mecz i koniec tego sezonu.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 30.05.2013 o godz. 21:02.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.05.2013, 21:00
kristos napisał(a):Wyświetl post
Tak sądzisz ?
Ja nie jestem taki pewny ,że to jak gramy jest winą tylko składu personalnego drużyny.
Jak dla mnie ,ta drużyna jest słabo przygotowana kondycyjnie i taktyczxnie.
Nie potrafimy wymienić między sobą czterech piłek w ataku pozycyjnym , obrona przy stałych fragmentach gry zachowuje się beznadziejnie. Drużyna nie ma opracowanych żadnych schematów gry.
To wszystko praca dla trenera ,którą Kula albo nie wykonał ,lub wykonał żle.
Oczywiście to tylko moje zdanie ,chociaż Kosa też nie ma najlepszego zdania o Kulawiku.
Tak że ja nie będę "czapkował" .
No może troszkę przesadziłem. Po prostu po tym co zobaczyłem na jesieni nie spodziewałem się, że możemy wylądować w górnej połówce tabeli.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.05.2013, 21:08
Tak sądzisz ?
Ja nie jestem taki pewny ,że to jak gramy jest winą tylko składu personalnego drużyny.
Jak dla mnie ,ta drużyna jest słabo przygotowana kondycyjnie i taktyczxnie.
Tak i nie. Kulawik musi się jeszcze sporo uczyć. Druga sprawa, że z tymi piłkarzami powyżej pewnego poziomu nie pogramy. To przepłacane miernoty. Obecnie trudno byłoby mi wskazać 5 piłkarzy którzy zasługują by nosić koszulkę Wisły i przygotowanie nie ma nic do tego, bo podobnie grali za Probierza czy Moskala.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.05.2013, 21:54
Ja nie jestem taki pewny ,że to jak gramy jest winą tylko składu personalnego drużyny..
Nie - to wina czterech poprzednich trenerów. Piąty (Smuda?) na pewno będzie lepszy.

:sarkazm:
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 30.05.2013, 22:02
hehe, bez kitu, myślałem że po kolejnym koszmarnym sezonie i co ważniejsze - oglądania tych meczów i tych zawodników, nie będzie już nikogo kto stwierdzi że to trener, przygotowanie itp.
Jak jestem skrajnym racjonalistą , to zawsze podejrzewałem że kristos to jest ukryta opcja z Myślenic
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.05.2013, 00:13
1q2 napisał(a):Wyświetl post
hehe, bez kitu, myślałem że po kolejnym koszmarnym sezonie i co ważniejsze - oglądania tych meczów i tych zawodników, nie będzie już nikogo kto stwierdzi że to trener, przygotowanie itp.
Jak jestem skrajnym racjonalistą , to zawsze podejrzewałem że kristos to jest ukryta opcja z Myślenic
Biorąc pod uwagę, że chwali (albo chociaż doszukuje się logiki ) praktycznie każdą decyzję klubu, przez co średnio co pól roku zaprzecza sam sobie...
Coś musi być na rzeczy

Pokemony jadą po Kulawiku, dają szansę Smudzie, zaś ludzie racjonalni () powinni mentalnie przygotowywać się na nadchodzącą chujozę. Czytam na temat Kulawika mniej więcej to samo co na temat Moskala, Probierza* i Maaskanta, piszą te opinie te same osoby. Nie oczekiwałbym zmiany na lepsze

__________________________________________________ __
* Sam jechałem po Probierzu, ale bynajmniej nie dlatego że nie wycisnął 100% z ofiar losu snujących się po boisku w koszulkach Białej Gwiazdy. IMHO wyciągnął 90
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.05.2013 o godz. 00:18.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 31.05.2013, 01:50
1q2 napisał(a):Wyświetl post
A z jakiej racji jedno wyklucza drugie? Sugerujesz że można winić albo trenera, albo zawodników? Kristos pisał, że nie sądzi że "to jak gramy jest winą tylko składu personalnego drużyny" i moim zdaniem ma rację. To nie jest wyłącznie wina zawodników. Kulawik też nie jest optymalnym rozwiązaniem i nie wykonuje jakiejś niesamowitej roboty. To nie znaczy, że trzeba go zwolnić.
Odpowiedz cytując
-Szymek79-
Member

Od: 12.2011

Stary 31.05.2013, 07:36
Przede wszystkim to, że trzymają go od października świadczy o tym, że jest po prostu tani = nie zależy im na drużynie, bo gdyby tak było, po wyrzuceniu Probierza ściągnęliby nowego trenera. Mecz słaby, ale trzeba się cieszyć z wygranej, bo nie wiadomo, ile jeszcze będzie do tego okazji
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 31.05.2013, 07:55
KonŽado napisał(a):Wyświetl post
Wisły*
Piłkarze to są robole, którzy zresztą niezbyt wtwiązują się ze swoich zadań, więc nazywanie ich cyrkowcami nie jest nadużyciem, najpierw niech grają tak aby zasłużyć na miejsce w tym klubie
Nie, mylisz się całkowicie. Oni są przeciwieństwem roboli. Oni są polskimi celebrytami na tle prawdziwych piłkarzy i sportowców.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 31.05.2013, 10:25
Gra marna, za to bramka Chrapka ładna. Cieszy zwycięstwo i poprawienie sobie statystyk z Górnikiem z którym ostatnio regularnie przegrywaliśmy.

Jedyny plus to gra obrony (poza Jaliensem zmienionym w przerwie). Jedyna formacja że od biedy może zostać + lewy obrońca. Reszta jak to mówi Mielcarski do kasacji.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 31.05.2013, 10:50
thechris napisał(a):Wyświetl post
Nie, mylisz się całkowicie. Oni są przeciwieństwem roboli. Oni są polskimi celebrytami na tle prawdziwych piłkarzy i sportowców.
No w sumie może masz rację, jak tak patrze nie raz na grę naszej drużyny to coś pokroju "Gwiazdy " tańczą na lodzie mi się nasuwa ...
Trochę boję się nowego sezonu, tym bardziej przez tą reformę, ale skoro Mamy Smudę, to wszystko jest możliwe ; o
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 31.05.2013, 18:55
Taki Cezary Wilk pewnie z przyjemnością wystąpiłby w Tańcu z Gwiazdami wzorem Majdana. "Mam Talent" odpada z wiadomych względów... no chyba, że Czarek ma jakiś... głęboko ukryty o którym nic nie wiemy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów