The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2013, 19:31
myślałem, że nasi puszczą mecz kolegom w potrzebie więc nawet 1pkt to ponad moje oczekiwania.
Ostatnio edytowane przez arti : 25.05.2013 o godz. 05:20.
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 24.05.2013, 20:52
Dzisiaj na plus: doping, Chavez i Mały szczególnie w drugiej połowie. Na minus wszystko inne, a szczególnie: poziom sportowy tego widowiska, wznowienia gry Miśkiewicza, przygotowanie motoryczne Burligi i ilość celnych strzałów na bramkę. A i zjadłem pierwszy raz od dawna kiełbaskę na E22 (wyjątkowo pofatygowałem się na inny sektor niż zwykle). Ja pier**lę. To nawet nie była kiełbasa z konia tylko z burka. Masakra za 10 zł.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.05.2013, 21:16
Na plus to tylko racowisko a reszta to zerwanie kontraktu natychmiastowe.Nawet dopłacę
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 24.05.2013, 21:22
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj na plus: doping, Chavez i Mały szczególnie w drugiej połowie. Na minus wszystko inne, a szczególnie: poziom sportowy tego widowiska, wznowienia gry Miśkiewicza, przygotowanie motoryczne Burligi i ilość celnych strzałów na bramkę. A i zjadłem pierwszy raz od dawna kiełbaskę na E22 (wyjątkowo pofatygowałem się na inny sektor niż zwykle). Ja pier**lę. To nawet nie była kiełbasa z konia tylko z burka. Masakra za 10 zł.
Mały OT - nie jedzcie obecnie kielbas na stadionie. To porażka!!! Za taka sama cenę można zjeść pod namiotami od strony Reymonta. Zawsze tam jem i te kielbachy są naprawdę dobre.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 24.05.2013 o godz. 21:49.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.05.2013, 21:24
W dodatku mogliby raz na jakiś czas przetrzeć chociaż te krzesełka mokrą szmatą. Szlag człowieka trafia jak widzi niesprzątnięty bilet sprzed kilku meczów.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.05.2013, 21:27
Dzis chyba kazdy byl sobie pośpiewac i dopingowac Wisle,bo na gre pilkarzy juz patrzec sie poprostu nie da.

Mlyn caly czerwony,race ,to jest to.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.05.2013, 21:41
Chavez : Chavez 1:1

Zapewniamy sobie utrzymanie na trzy kolejki przed koncem. Życzyłbym sobie powtórzenia tego wyczynu w przyszłym roku.

Najjaśniejszym punktem meczu było piro. JJJBG o głośności niespotykanej od kliku lat.

Spodziewałem sie koła ratunkowego dla Ruchu, więc w sumie nie jest żle.

O sieczce i bryndzy na boisku lepiej nie wspominać. Choć niewykluczone, że i za taką grą zatęsknimy.
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Stary 24.05.2013, 21:43
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Mały OT - nie jedzcie obecnie kielbas na stadionie. To porażka!!! Za taka sama cenę można zjeść pod namiotami od strony R22. Zawsze tam jem i te kielbachy są naprawdę dobre.
Ja się zastanawiam kto jest właścicielem tych przybytków pseudo-gastronomicznych, które serwują potrawy czwartej kategorii? Było się w życiu na paru stadionach i takiej chały to nie ma nawet w niższych ligach. Przecież jak ktoś zje raz to więcej tego nie dotknie palcem. Ja nie wiem czy czynsz za te kawałki podłogi, które stanowią te "kawiarnie" jest tak wysoki, że trzeba kupować kiełbasę najniższej kategorii i z półczerstwym pieczywem sprzedawać to na zimno? Gra naszych piłkarzy przy tym gó**ie to liga mistrzów. Przepraszam za off-top, ale na każdym kroku nasz klub to prowizorka od bazy treningowej, przez skład, podejście piłkarzy, aż po takie drobiazgi jak otwarty w czasie meczu sklep z pamiątkami S.A., brudne krzesełka i punkty z kiełbaskami.

Co do meczu to widać nawet po tym forum, że emocje związane z Wisłą opadły wśród nas już dawno temu. Nie tak sobie wyobrażaliśmy ten sezon. Gdzie te czasy, gdzie po wygranym 4-0 meczu nie można było się zalogować z powodu przeciążenia serwera... Oby do przyszłego sezonu. Choćby ta liga była nie wiem jak słaba i tak się każdy za nią stęskni przez wakacje. I znów się jak wariat będzie szło po karnet z nadziejami i obawami... Choć bardziej teraz to drugie chyba.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 24.05.2013, 21:58
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...z_widzial.html

Oglądam ten urywek już nasty raz i nie jestem w stanie uwierzyć, że można być takim kuternogą jak Jankowski. Oczywiście to nie mój problem, tylko krasnoludków z Chorzowa, ale chłop się zachował tak jakby w Fifie zapomniał wcisnąć klawisza "E" po przejęciu piłki. Niebywałe.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 24.05.2013, 23:20
W zasadzie to był mecz Chaveza.
Nawet sprokurowany karny nie przekreśla go jako najlepszego w dzisiejszym meczu. Jakkolwiek dziwnie by to nie zabrzmiało...

Mam jeszcze jedno pytanie - czy jest jakiekolwiek wyjaśnienie wyjścia w pierwszej jedenastce Sikorskiego
Skoro już wiemy że gość nie zagra w przyszłym sezonie w Wisełce, skoro z rachunku prawdopodobieństwa wynika wprost że więcej bramek nie strzeli, skoro jest bez formy (a przynajmniej bez głowy), skoro można było ogrywać kogoś z młodzieży... pytam: Trenerze, why?
c.d.n.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 25.05.2013, 00:55
wszyscy chwalicie Chaveza, spoko - tylko jego wejscia sa katastrofalne - dlaczego dzis akurat - oprocz karnego - mial czyste i udane - ale taka gra stopera to zero asekuracji - czyli ? w wiekszosci meczow koles konczy mecz w 30 minucie, a to jest stoper- ostoja obrony - chwala Mu za dzisiejszy limit szczescia + bramka- ale sory panowie, chlopcy i panie- dla mnie pozycja stopera ma byc PEWNA a nie na marginesie bledu w kazdym meczu ....po prostu Chavezowi dzis pomoglo mega szczescie obnazajac zarazem jego bardzo slaba szybkosc i zwrotnosc ... po prostu Chavez gra na tzw "starych warunkach" - to nie dzisiejsza pilka , ...nie chce osobiscie STOPERA ktoremu albo wyjdzie mecz- albo oslabi zespol juz w 1 polowie ...niektorzy tutaj narzekali na Sarkiego ....czemu na tle reszty patalachow wyglada nawet niezle ... pewnie ze jest cienias- ale slowo cienias w porownaniu do wiekszosci obecnych zawodnikow Wisly to chyba komplement .....
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.05.2013, 06:43
W 1. składzie wyszedł Sikorski bo kto miał grać? Genkowa chcemy się pozbyć.
A co do rozczarowania poziomem -- w zeszłym sezonie zajęliśmy 8 miejsce, po bardzo słabej wiośnie, drużyna została osłabiona, to czego się można było spodziewać?
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.05.2013, 09:29
orm napisał(a):Wyświetl post
A co do rozczarowania poziomem -- w zeszłym sezonie zajęliśmy 8 miejsce, po bardzo słabej wiośnie, drużyna została osłabiona, to czego się można było spodziewać?
Odpowiedź jest prosta-ktokolwiek. Możliwości było mnóstwo. Boguski,Małecki,Iliev,Szewczyk. Każdy z tej czwórki zagrałby lepiej od parodysty z nr 23. Od 4 spotkań wychodzimy na mecz bez napastnika. Wczorajsza wypowiedź Kosy wcale mnie nie dziwi.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 25.05.2013, 09:31
No Genkova chcemy się pozbyć, a Sikorskiego już się pozbyliśmy, bo wiadomo, ze odchodzi po sezonie.

A wypowiedź Kosowskiego nie dziwi, choć obstawiam, że ani jego, ani Kulawika w przyszłym sezonie nie zobaczymy.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 25.05.2013, 09:37
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Odpowiedź jest prosta-ktokolwiek. Możliwości było mnóstwo. Boguski,Małecki,Iliev,Szewczyk. Każdy z tej czwórki zagrałby lepiej od parodysty z nr 23. Od 4 spotkań wychodzimy na mecz bez napastnika. Wczorajsza wypowiedź Kosy wcale mnie nie dziwi.
Ja bym wstawił Kosowskiego do ataku szybkości już nie ma ale dalej potrafi dobrze przyjąć piłkę czy ją podać, no i ma serducho do gry.

Mniej bramek niż Sikorski czy Boguski nie strzeli więc ryzyko żadne
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Stary 25.05.2013, 09:55
Małecki grał, Boguski grał, Iliev wszedł na zmianę -- z resztą z nim jest taka sama sytuacja jak z Sikorskim i Genkowem. Szewczyk poza 18 (skutki problemów ze zdrowiem?). Może jakieś przemyślne propozycje?
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 25.05.2013, 09:57
Małecki grał, Boguski grał, Iliev wszedł na zmianę -- z resztą z nim jest taka sama sytuacja jak z Sikorskim i Genkowem. Szewczyk poza 18 (skutki problemów ze zdrowiem?). Może jakieś przemyślne propozycje?
Mogłem być ja. Też gola bym nie strzelił.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 25.05.2013, 10:22
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jest 1 punkty, mamy utrzymanie Niech sie ten sezon w koncu skonczy
Za chwile zacznie się następny, podobny.

WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
W dodatku mogliby raz na jakiś czas przetrzeć chociaż te krzesełka mokrą szmatą. Szlag człowieka trafia jak widzi niesprzątnięty bilet sprzed kilku meczów.
Kto ma Ci sprzątnąć, Bednarz czy Kapka? Sprzątaczki podobno dostały wypowiedzenie.

Elefant napisał(a):Wyświetl post
O sieczce i bryndzy na boisku lepiej nie wspominać. Choć niewykluczone, że i za taką grą zatęsknimy.
Jedno z mądrzejszych spostrzeżeń jakie tu ostatnio przeczytałem.
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Stary 25.05.2013, 10:48
Atmosfera w zespole bez zmian, czyli dosyć ch.... Wilk po kążdym meczu chce, aby ten sezon juz sie wreszcie skończył. Małecki (jak zwykle) pretensje do wszystkich, że potyka sie o własne nogi. Kto i kiedy to wszystko ogarnie...
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 25.05.2013, 10:49
Miałem na myśli przesunięcie ich do ataku. Każdy z nich zrobiłby z przodu więcej szumu niż nr 23. Co do Szewczyka, tydzień temu nie pojechał do Wrocławia z powodu rzekomej kontuzji. Dzień później zagrał 90 minut w ME i strzelił bramkę. Zobaczymy czy dziś wybiegnie na boisko w meczu z młodym Ruchem.
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Stary 25.05.2013, 11:42
Przesunięcie Małeckiego, Boguskiego do ataku powoduje dziurę na jego pozycji, którą znowu trudno złatać. Iliev to katastrofa. Kulawik nie za bardzo ma pole manewru w ataku, pomocy zresztą też.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.05.2013, 11:44
Mecz, o którym trzeba jak najszybciej zapomnieć.
Jedyny pozytyw na Reymonta wczoraj to atmosfera na stadionie.

Proponowałbym nie wracać do poziomu tego widowiska sportowego.
Ja bym zamnknął ten temat, żeby sobie wstydu nie robić. Co wy na to?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Stary 25.05.2013, 11:48
@up popieram
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 25.05.2013, 11:53
Iliev to katastrofa.
To co powiedzieć o Sikorskim? Argumentacja o nie wpuszczaniu Genkova i Ilieva ze względu na wejściówki do mnie nie trafia. Naprawdę jest tak słabo z finansami, że lepiej zaczynać mecz w 10?

Edit: Szewczyk oczywiście zagrał dziś w Chorzowie.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 25.05.2013 o godz. 13:57.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.05.2013, 11:56
To co powiedzieć o Sikorskim? Argumentacja o nie wpuszczaniu Genkova i Ilieva ze względu na wejściówki do mnie nie trafia. Naprawdę jest tak słabo z finansami, że lepiej zaczynać mecz w 10?
Musisz zapytać trenera, to jest fachowiec i na pewno odpowie Ci na to pytanie

ps
Chyba sobie to wkleję do podpisu...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 25.05.2013, 13:53
FraMat - masz racje - nie ma o czym dyskutować jesli chodzi o stronę sportową. Gdyby nie przypadek (dki) to byłoby 0-0.
Ale warto nadal dyskutować o atmosferze, która była bardzo dobra.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.05.2013, 14:19
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Musisz zapytać trenera, to jest fachowiec i na pewno odpowie Ci na to pytanie

ps
Chyba sobie to wkleję do podpisu...

Mam gorzką obawe, że Twój nowy ironiczny podpis będzie miał wartość ponadczasową. Znaczy długo nie przyjdzie taki trener, przy którym bedziesz go musiał zdjąć jako nieadekwatny.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 26.05.2013, 14:39
Co do meczu w aspekcie sportowym. Chavez sprokurował karnego, Chavez strzelił bramkę, miał kilka dobrych interwencji. Miśkiewicz ogólnie poprawne zawody, miał kilka dobrych interwencji. Iliev jak to Iliev - głupia kartka. Myślę, że takie rzeczy należy ganić, to nie jest pierwszy jego taki wybryk.

P.S Dwa mecze jeszcze wytrzymam.

Kosowski swoimi ostatnimi wypowiedziami obrazuje całą Wisłę z tego sezonu. Dobitne stwierdzenie.

Kibicowsko.

Pozdrowienia i szacunek dla wszystkich, którzy pojawili się w piątek na R22. Zajebista atmosfera, dobry doping, wspaniała oprawa i jednolity czerwony młyn. Takie rzeczy cieszą oko i radują serce.

Oby tak częściej i bez mobilizacji ubierać czerwoną koszulkę, bo efekt jest naprawdę imponujący.

UW - Brawa dla tych osób, kawał dobrej roboty chłopaki!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów