|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
dzięki wielkie
![]() ![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
chyba bez problemu dostanę bilety we Wrocławiu? Nie mam czasu dzisiaj podjechać na Reymonta. Na jaki sektor mamy te bilety?
![]() ![]()
Hmmmmm....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a jak z jazdą pociągiem? W ogóle nie korzystam z pkp, więc nie mam pojecia jakie tam są koszty itd. Taniej wychodzi niż busem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co trzeba mieć dzisiaj przy zapisach przy sobie?
Na skwk żadnego info, tylko godziny. Bilety rozumiem, że do odbioru dzisiaj? Sorka za możliwe, że śmieszne pytania dla niektórych ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
http://www.lajkonikbus.pl/ tutaj zamawiajac przez strone placisz 29zl wiec sie wg mnie opłaca ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
bilety możesz kupiś w sklepie R22 do piątku do godziny 14.30
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Panowie i Panie! Mam ogromną prośbę do was Wiślaków, czy posiadacie może oczywiście na wymianę tudzież też mogę odkupić nie ma sprawy szalik Wisły "Opętani" ? poluje na te barwy już huhu i nie mogę trafić ;( bardzo mi na tym zależy sprawa jest dość istotna i ważna dla mnie z jednego względu
dość osobistego .Jeśli byłaby osoba która jedzie z takimi barwami do nas na mecz do Wrocławia niech napisze na PW . NIGDY NIE PODAJEMY SWOICH DANYCH CZY NUMERÓW TELEFONU! Edit: WISŁAZWE
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 16.05.2013 o godz. 11:20.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam w aucie jedno wolne miejsce do Wrocka. Wyjazd jutro koło południa i powrót po meczu. Priv.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
2 miejsca w samochodzie.
Wyjazd ok 15, (do dogadania) powrót po meczu. wazne do 10:00 . Priv ![]()
37 543 km za swoją drużyną...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Witam , szukam transportu na mecz tam i z powrotem. Ma ktoś wolne miejsce w aucie lub autobusie? Wiadomość na priv.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|