![]() |
Wyjazd do Wrocławia na mecz przyjaźni.
Witam szukam transportu w jedna strone do Wrooclawia na mecz przyjazni 17 maj prosze o kontakt na priv
|
Jak zawsze a szczególnie po Poznaniu bardzo proszę o rozważne wyszukiwanie transportu przez internet bo zamiast we Wrocławiu możan znaleść się w szpitalu
|
Cytat:
|
Busy po 30zl są w jedną stronę.Jadą 3h.Poszukaj
|
Ze swojej strony mogę polecić tego przewoźnika:
http://www.link-bus.com/ Odjazd z RDA w Krakowie (górna płyta), przyjazd na Dworzec autobusowy we Wrocku. |
a ja gorąco polecam Lajkonika - firmę, która prowadzi regularne ekspresowe kursy Kraków - Wrocław - Kraków (3 godziny i jesteście we Wrocławiu)
http://www.lajkonikbus.pl/ sam juz kilkanaście razy jechałem, jest naprawdę OK. |
Witam ! Wybieram sie na mecz do Wrocławia samochodem ( we Wrocławiu będę ok godziny 16) i chciałem zapytać gdzie mogę zaparkować (najlepiej za darmo choć niekoniecznie) tak żeby było jak najbliżej stadionu. Oraz ewentualnie zapytać gdzie można kupić bilety ? ( na Oporowskiej czy już w kasach na nowym stadionie) i czy potrzeba wyrabiać karte kibica czy wystarczy dowód ? Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś taką wiedzę posiada :)
|
Nie potrzebujesz karty kibica,wystarczy jakiś dokument ze zdjeciem.Co do kas to tutaj masz spis:http://www.slaskwroclaw.pl/9668019.dhtml?sid=1 Niestety co do miejsc parkingowych Ci nie pomogę,bo nie parkowałem w okolicach stadionu.
|
dzięki choć za tyle, a i odrazu dopytam jeszcze o jakiś parking gdzies w okolicach starówki (chcący pozwiedzać coś przed meczem) ?
|
Jesli chodzi o Starowke to ja najczęściej parkuje w okolicach Panoramy Raclawickiej
|
a możesz podać dokładną nazwe ulicy na któej parkujesz ?:) czy parking płatny czy darmowy ?:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Kasy są zaraz przy parkingu. Od obu stron (Pilczyckiej i Lotniczej) są tramwaje, którymi dojedziesz do centrum (15-20 min), nie ma sensu jechać samochodem. Jak masz bilet na mecz to na trzy godziny przed meczem tramwaje są za darmo. |
Cytat:
Potwierdzam parking jest płatny, 20 złotych nas skasowali za 90 minut. Niby babka mówiła, że jest jakaś bezpłatna część parkingu przy stadionie ale nie powiem Ci dokładnie która. Zaparkować można na pobliskim osiedlu domków jednorodzinnych. |
W piątek 17 maja czeka nas mecz przyjaźni we Wrocławiu.
Zgodowe spotkanie ze Śląskiem rozpocznie się o godz. 20.45. Zapisy na wyjazd do Wrocławia odbywać się będą w restauracji "U Wiślaków" w najbliższy poniedziałek (godz. 17 -18.30) i wtorek (godz. 17 -18). W pierwszy dzień zapisów na wyjazd zapisać się będą mogły tylko te osoby które były na wyjeździe w Poznaniu oraz członkowie SKWK. Cena biletu : 15 zł. SKWK nie organizuje transportu na ten wyjazd. Zapraszamy na zapisy! |
Cytat:
a niby jak kupi bilet bez kk ? ;) |
Cytat:
wis.la/qqd4f Do tego: Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Stary miejsca jest duzo ! koło stadionu pojezdzisz po osiedlach koło stadionu chłopaki Cie pokieruja ! szkoda pieniedzy !
|
Cytat:
|
mam cb, nawigacje i napewno będe miał plan także zabezpieczony będe ;) a jeszcze zapytam o sklep z pamiątkami Śląska, taki typu Nasz Wiślacki Świat, Fanatyk lub Strefa Kiboli. Pomoże ktoś ?:)
|
Koledzy,
Co właściwie daje zapisanie się na wyjazd przez SKWK? Bilet będzie od razu czy w kolejnym terminie do odbioru, albo gdzieś we Wrocławiu już? |
Bilet pewnie od razu, ale na 100% pewien nie jestem (zarówno na PP jak i w tamtym sezonie na wyjazd były bilety od razu). Daje to też to, że nie musisz chociażby kk we Wrocku wyrabiać. Płacisz 15 zł. tutaj za bilet i wchodzisz.
|
Cytat:
I tak nie musi wyrabiać KK Śląska Wrocław - przy zakupie biletu wystarczy okazać tylko dokument tożsamości. EDIT: Ale nawet jak się nie zapisze z SKWK to kupując bilet na miejscu tez nie musi wyrabiać karty |
No właśnie o to mi chodziło. Że nie musi tego robić w ogóle.
|
NAJLEPSZY SKLEP NIE KOMERCYJNY TYLKO KIBICOWSKI ! ZARAZ KOŁO RYNKU I DWORCA PKP I PKS -
Sklep "Kibol" Wrocław, ul. Tadeusza Kościuszki 32 - TU MASZ LINK NA ALLEGRO DO NICH http://allegro.pl/sklep/26010637_kibol |
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli na stronie SKWK nie napisano nic o limicie osób które można zapisać ani nie napisano że trzeba wstawić się osobiście możesz kupić dowolną liczbę biletów. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl