The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2012, 15:06
Najlepszy forumowicz: serek.c2 , WISLAZWE

Miss forum:

Innowierca:

Żartowniś: gigant

Najmądrzejsze posty: serek.c2 , wislak68, Pablo84, Jedrek76, ogryzek, Kocur

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji):

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Jaroo1

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): 7kotów

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Pysio, Cortez, Szpen, Bobek90, Milosz, Sialalalala

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach):

Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym): Szpen i jego posty "miłości": "normalnie na miescie dostalbys w ryj, a pozniej jeszcze kopa."

Najweselszy post: "W aspekcie ideowym mógłbyś się równać z krową na pastwisku, jej też chodzi tylko o to żeby się nażreć i żeby ktoś wydoił. Reszta ją szczerze pie.rdoli. " Made in Drozd

"To że jakiś pederasta przebiegnie raz na rok w tęczowych kalesonach nie znaczy że ludzie całkiem pogłupieli." Made in Drozd

Najgłupszy post: "Nigdy nie było tematu ukończenia całośći do mistrzostw. Zawsze była mowa o przejezdności." O autostradach made in Szpen.

"Ale szczeniaczek nie moze uzywac kondonka, oraz nie moze uprawiac sexu oralnego i analnego. Aha, pan reka nie moze tez zadowalac pana szczeniaczka." made in Bobek90

"Pracę mam dobrą, jeżdżę autem, na który mnie było stać (nowym z salonu za 70 tys zł), wkrótce biorę ślub i się śmieję z takich jak Drozd co całe swoje życie oddają za Smoleńsk." made in młody i wykształcony Pysio

"Poglądowe zdjęcie, które obala teorię, że samolot nie jest wstanie na wysokości 7 metrów odwrócić się na grzbiet.. zdjęcie: http://imageshack.us/f/195/samolotl.png/
Po stracie skrzydła na odległości do 7 metrów od kadłuba obrót jest jak najbardziej możliwy w wyżej przedstawionym przypadku." Pysio

"Wisła powinna przedłużyć w tym wypadku kontrakt z Tomkiem i sprzedać go za co najmniej 2 mln euro. Dla Apoelu to żadne pieniądze, a jeśli zależy im naprawdę na Tomku to i tak go od nas kupią! Mam nadzieję, że Bednarz zna się na biznesie i myśli podobnie jak ja." Pysio o Jirsaku

Najmądrzejszy post:

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): Drozd

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): emj10

Najlepszy moderator: Framat

Najgorszy moderator:

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): polityczny, smolensk2010, polityka transferowa Wisły

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Tomo

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2012 roku):
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 31.12.2012 o godz. 15:18.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 31.12.2012, 15:30
Najlepszy forumowicz: LuKaS TSW

Miss forum: Żmijka

Innowierca:

Żartowniś: Semper Fidelis 1985

Najmądrzejsze posty: aNouc

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Westersyl

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym):

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: FOR_FUN

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach):

Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym): Ten od kurtek za 1000 zł ;D

Najweselszy post:

Najgłupszy post:

Najmądrzejszy post:

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): rw88

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Bobek

Najlepszy moderator: WISŁAZWE

Najgorszy moderator:

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): "To i Owo"

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej):

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2012 roku): odwołany Superpuchar
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 31.12.2012, 16:03
Najlepszy forumowicz: Duzo by wymieniac

Miss forum: a niech będzie alterego

Innowierca:
kreseq

Żartowniś:
LukasTSW

Najmądrzejsze posty:
brak

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji):-
brak

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa):-

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym):

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada:
Wigiwares od czegoś tam

Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym):

Najweselszy post:

Najgłupszy post:

Najmądrzejszy post:

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać):
Seba_krakow

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej):
Wigiwares od czegoś tam

Najlepszy moderator:
cytuje: "Mila jak na mnie nie zagłosujesz w konkursie na najlepszego moderatora to nie pije z toba w Sylwestra" wobec czego nie mam wyjscia: WISŁAZWE r u happy?

Najgorszy moderator:-

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie):
Zagadki

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): -

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2012 roku):
Odwołany wyjazd na superpuchar, derby i time to say goodbye
Ostatnio edytowane przez Mila : 31.12.2012 o godz. 16:08.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 02.01.2013, 13:16
Można jeszcze się wpisywać bo muszę znaleźć czas żeby podsumować
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 03.01.2013, 18:55
Najlepszy forumowicz: ZWE

Miss forum: alterego o włos przed MiLą

Żartowniś: gigant

Najmądrzejsze posty: kot, Bóg trybun

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): 7 kotów i reszta starszych doświadczonych

Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym):kurtki za 1000zł

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać):Seba_Kraków

Najlepszy moderator:ZWE (wisi mi piwo )

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Na luziku i główne tematy w dziale Wisła Kraków - piłka nożna

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2012 roku): Działalność Wiślackich Patriotów, derby, kontynuacja zmiany nastawienia do "pewnych problemów", koniec z zakrywaniem ich kapeluszem.
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.01.2013, 19:14
Najlepszy forumowicz: ZWE

Miss forum: Alterego

Innowierca: mi(L)a

Żartowniś: ZWE (za całokształt na SB)

Najmądrzejsze posty:

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa):

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada:

Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym): z uwagi na to, że dotyczyło mnie to osobiście - to post o pałowaniu w Czarnogórze.

Najweselszy post:

Najgłupszy post:

Najmądrzejszy post:

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać):

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej):

Najlepszy moderator: ZWE

Najgorszy moderator:

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie):

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): niech będzie Padre1906

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2012 roku): "Time to say good bye"
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 06.01.2013, 18:25
Uffff, chyba się udało zebrać wszystko razem.
Żadnych skarg nie uwzględniam - każdy ma prawo się walnąć

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Najlepszy forumowicz:

WISŁAZWE 7 głosów
wolfy 5 głosów
Szprotson i serek.c2 4 głosy
Bóg Trybun 3 głosy
LuKaS TSW 2 głosy

Po jednym głosie:

Mila
Padre1906
emj10
murray
Kocur
rw88
rakfur
Arapaho
Ela
RoS
Arti
Uran235

Miss forum: (zacięta rywalizacja chociaż nie wiem co tu robią osobniki płci męskiej )

Tiramisu 7 głosów
Żmijka, Ela oraz Kibicka 5 głosów
Gypsy 3 głosy
Mila2 głosy

Po jednym głosie:

masterlag
nikola
kot
Padre1906
bondTSW

Innowierca:

kreseq - 10 głosów
emj10 oraz 0 22 - 4 głosy

Po jednym głosie:

Killzone
bukaj22
Sartre
mi(L)a

Żartowniś: (na uwagę zasługuje obecność naszego obecnego trenera za jego ostatnie wywiady )

gigant - 19 głosów
LuKaS TSW, wolfy oraz Semper Fidelis 85 - 3 głosy

Po jednym głosie:

Mila
7 Kotów
alkoholik
Tomasz Kulawik
Gwiaździsty
Krygav
WISŁAZWE

Najmądrzejsze posty: (cieszy duża ilość wymienionych osób)

Kot 9 głosów

Pablo84 - 8 głosów
Bóg Trybun oraz Jędrek76 - 6 głosów
wolfy oraz Kocur 5 głosów
serek.c2 oraz Arapaho - 4 głosy
rw88 - 3 głosy
Szprotson, WISŁAZWE, rakfur, Uran235 oraz Wiślak68 - 2 głosy

Po jednym głosie:

Mila
kreseq
normalny 1906
arti
Watts
Worcester
!!RIVER!!
Arked
Lemoniadowy Joe
fialo
Bob Budowniczy
Ela
Mareq
hunter
FraMat
Ogryzek
aNouc

Debiut roku:

brak - chociaż widać kilka debiutów w niechlubnych kategoriach

Największy awans:

domin_czyzyny, westersyl oraz Jaroo1- 3 głosy
elefant - 2 głosy

Po jednym głosie:

Mila
Pablo84

Zaginiony w akcji: (widać że w Irlandii odcinają dostęp do sieci )

7 Kotów - 9 głosów
Dorotja - 3 głosy
Flamengista - 2 głosy

Po jednym głosie:

Stara Gwardia ogółem
Cygan
Ola7
gigant
kibic 1928
harimata
szczebrzeszcz
Usiu
Wormal
Emsi
rwd
Wilk
olTschool
1q2
emjot

Pokemon: (ostra rywalizacja w tej kategorii - Panie i Panowie - weźcie pod uwagę co piszeciebo wstyd)

pysio oraz Bobek90 - 7 głosów

Jose841 - 5 głosów
Sialalala oraz Szpen - 4 głosy
Miłosz, Hanys oraz michu_k - 3 głosy
AS82 - 2 głosy

Po jednym głosie:

alkoholik
chopin,
napinacze nie lubiący obcych spoza Wisły
matheev
KOALIK
Karamazov
wortski
kowalkowskij
Verbrecher
TheChris
merkury
emj10
Cortez
For_Fun
Wigiwares

Nadzieja forum:

19sebawro06 oraz Jaroo1 - 2 głosy

Po jednym głosie:

Mila
Nadzieja na powrót starej gwardii
Bóg Trybun
domin_czyzyny

Najbardziej druzgocący post:

SKWK i kurtki po 1000 zł - 5 głosów
rozkminy micha o kibolach, gadu gadu metala oraz temat transferowy plus twórczość Szpenia - 2 głosy

Po jednym głosie:

Poszukiwanie partnera na mecz
Cytat:
Worcester:
Neutralność ce..... dzisiaj heteroseksualnych samców z najniższym poziomem testosteronu, którzy żyją, aby tylko żyć. To lewackie myślenie, które powinno być odrzucane przez prawdziwych mężczyzn. Człowiek jest stworzony do walki, a neutralność jest jej wrogiem.
"Jak ktoś się boi walki, to musi zostać niewolnikiem tych, co się nie boją."
Sialalala o Katastrofie Smoleńskiej
Miłosz za całokształt twórczości
Bobek90 za całokształt twórczości

Najweselszy post:

Cytat:
WiślakMyślenice:
Witam wszystkich kibiców. Spójrz na Piszczka i na Dragana. Szkoda, że nie jest nim. Ale jeżeli zapier(d)alałby na treningach zamiast po Bonarce mógłby być taki jak on.Co ma w ręku? Mistrzostwo i Puchar Niemiec. Potem znów na niego, i na Dragana. Co widzisz? Piszczek wygląda tak, jak Twój zawodnik mógłby. Spójrz jeszcze raz. Ma szybkość, o jakiej Twój Dragan może tylko pomarzyć. Siedzę na dupie.
- 3 głosy

gigant całokształt oraz pytanie o gumową lalkę na Derbach - 2 głosy

Po jednym głosie:

SKWK i kurtki po 1000 zł
Bóg Trybun wyróżnienie
shoutbox podczas meczy
instrukacja zapisów do młodzieżówki Wisły
wolfy i jego zajebistość
beka z piłkarzyków
gigant o Kulawiku: http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=682
Cytat:
Drozd:

"W aspekcie ideowym mógłbyś się równać z krową na pastwisku, jej też chodzi tylko o to żeby się nażreć i żeby ktoś wydoił. Reszta ją szczerze pie.rdoli. "

"To że jakiś pederasta przebiegnie raz na rok w tęczowych kalesonach nie znaczy że ludzie całkiem pogłupieli."

Najgłupszy post:

Cytat:
Sialalala:
każdy z was oszołomy, ci od pisu i ich teorii spiskowej na temat KATASTROFY lotniczej w smoleńsku, ci co bronili legend Wisły na czele z panem trenerem Kulawikiem a teraz jak wiatr zmienił kierunek nagle zmieniają zdanie oszołomy !! i wy czyli wsumie te same oszołomy, które nie potrafią żyć bez forum ich całe życie to AWANTURA na forumw każdym temacie, oszołomy!!!
- 5 głosów

Miłosz za całokształt oraz pytania o gadu gadu metala 2 - głosy

Po jednym głosie:

SKWK i kurtki po 1000 zł
Szpen za całokształt
Wiślak68 za inwestycje Oknoplast w Inter Mediolan i wpływ PIS na awans do Euro 2008
michu-k o kibolach
JOSE 841 całokształt
Cytat:
Szpen:
"Nigdy nie było tematu ukończenia całośći do mistrzostw. Zawsze była mowa o przejezdności."
Cytat:
Bobek90:
Ale szczeniaczek nie moze uzywac kondonka, oraz nie moze uprawiac sexu oralnego i analnego. Aha, pan reka nie moze tez zadowalac pana szczeniaczka.
Cytat:
Pysio:

Pracę mam dobrą, jeżdżę autem, na który mnie było stać (nowym z salonu za 70 tys zł), wkrótce biorę ślub i się śmieję z takich jak Drozd co całe swoje życie oddają za Smoleńsk

Wisła powinna przedłużyć w tym wypadku kontrakt z Tomkiem i sprzedać go za co najmniej 2 mln euro. Dla Apoelu to żadne pieniądze, a jeśli zależy im naprawdę na Tomku to i tak go od nas kupią! Mam nadzieję, że Bednarz zna się na biznesie i myśli podobnie jak ja

Poglądowe zdjęcie, które obala teorię, że samolot nie jest wstanie na wysokości 7 metrów odwrócić się na grzbiet.. zdjęcie http://imageshack.us/photo/my-images/195/samolotl.png/
Po stracie skrzydła na odległości do 7 metrów od kadłuba obrót jest jak najbardziej możliwy w wyżej przedstawionym przypadku

Najmądrzejszy post:

Kot za całokształt - 5 głosów
rw88 za całokształt - 2 głosy

Po jednym głosie:

Jędrek76 za całokształt
Arti za całokształt
rakfur za całokształt
serek.c2 za całokształt

Rozmywacz pozytywny:

gigant - 5 głosów
Szprotson oraz Gwiaździsty - 3 głosy
WiślakMyślenice, Mila oraz Seba_krakow - 2 głosy

Po jednym głosie:

wolfy
domin_czyzyny
dynek.pl
tofik
kocur
fialo
Pablo84
MatMario
pysio
Drozd
rw88

Rozmywacz negatywny:

Bobek90 - 6 głosów
michu_k - 4 głosy

JOSE841 - 3 głosy
Sialalala oraz For_Fun - 2 głosy

Po jednym głosie:

alkoholik
AS82
Majkel
milicjanci i łamistrajki z klubu i wśród kibiców
Miłosz
pysio
uposledzony_ale_kumaty
Kamyk
emj10

Najlepszy moderator:

WISŁAZWE - 23 głosy
Framat - 4 głosy

Po jednym głosie:

Kominek
marcin

Najgorszy moderator:

Framat - 3 głosy

Najlepszy temat:

To i owo na luziku - 6 głosów
Temat Polityczny - 5 głosów
Zagadki, Typer oraz Mam pytanie - 4 głosy
Nasi piłkarze, Boks oraz Ekstraklasa - 3 głosy
Nibylandia - 2 głosy

Po jednym głosie:

Seriale
Aktualny meczowy
Motoryzacja
Byli piłkarze
Historia Wisły
Historyczny
Wisła Piłka Nożna jako cała sekcja

Najlepszy podpis:

Tomo - 7 głosów

R33 - 2 głosy

Po jednym głosie:

killzone

WISŁAZWE
Cytat:
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
WiślakMyślenice
Cytat:
"Żeby żyć, trzeba mi dymu rac, tego dopingu, głosów z tysięcy gardeł na stadionie"

Dawid Zapisek- cześć i chwała!
TheGameLA

kreseq

Nesta
Padre1906

Wyróżnienie: (cieszy że największa ilość osób uznała spadek starozakonnych)

"Time to say goodbye" oraz spadek Anty-Wisły - 14 głosów
RoS - 4 głosy za Typera
Śląsk Mistrzem - 3 głosy
Mucha i jej działalność ogółem plus Super Puchar - 3 głosy
Wit.ek - 2 głosy za Statystyki
WISŁAZWE - 2 głosy za organizację konkursu
westersyl - 2 głosy za kompilacje
Arapaho - 2 głosy za ogarnięcie tematu Wiślackich Patriotów

Kocur - 1 głos za kontynuację WSA
Bednarz - 1 głos za całokształt działalności
SKWK - 1 głos za całokształt działalności

Wyróżnienie:
Ś.P Dawid Zapisek
Maciej Wołoszyn
Daniel Sikorski najlepszy piłkarz Polski,
NASZE MIASTO, NASZE ZASADY - WYPADA Z GRY TEN, KTO NIE PILNUJE OPRAWY!

------------------------------------------------------------------------------------------

Można komentować

Kto komu wisi piwo czy drinka czy romantyczny wieczór za przekupstwo w głosowaniu uzgadniajcie na priv (Chyba że romantyczny wieczór z Wiślaczką to na priv do mnie )

Udanego roku 2013!!!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 06.01.2013, 20:31
Szacun dla Kocura, za zorganizowanie i podliczenie WSA 2012!

Dzięki wielkie również dla użytkowników portalu, którzy wzięli udział w głosowaniu.

Dziękuje każdemu kto oddał na mnie swój głos. To naprawdę miłe, jeszcze raz dziękuje.

Pozdrawiam!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 06.01.2013, 20:51
Również się przyłączę do podziękowań dla Kocura że chce mu się podliczać cały plebiscyt.Oczywiście duże podziękowania dla osób które na mnie oddały swój głos,oraz gratulacje dla wygranych,no może poza tymi kategoriami negatywnymi.
Przy okazji wychodzę z propozycją że skoro plebiscyt mniej więcej zbiegł się w terminie z ogłoszeniem wyników na najlepszego polskiego sportowca według PS,co kończy się tradycyjnym balem mistrzów sportu,to niech ZWE jako najlepszy forumowicz w przyszłym roku zorganizuje taki sam bal dla forumowiczów
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 06.01.2013, 20:55
Ooo - "Lubię to" - wspólna impreza dla forumowiczów super pomysł

Tak patrzę na wyniki z poprzednich lat i 3 rzeczy (osoby) się nie starzeją czyli zawsze wygrywają:

- dowcipy giganta
- moderatorka ZWE
- cycki Sary

E:
hehehe
Ostatnio edytowane przez Kocur : 06.01.2013 o godz. 21:02.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 06.01.2013, 20:56
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Ooo - "Lubię to" - wspólna impreza dla forumowiczów super pomysł

Tak patrzę na wyniki z poprzednich lat i 3 rzeczy (osoby) się nie starzeją czyli zawsze wygrywają:

- dowcipy giganta
- moderatorka ZWE
- cycki Sary

moderatorka?! za to BAN
Nie jestem Kobietą

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 07.01.2013, 00:06
Dobra robota Kocur! Dziękuję wszystkim za głosy oddane na mnie - naprawdę się ich nie spodziewałem Szkoda tylko, że tak niewielu forumowiczów przyłączyło się do zabawy...

ps. w balu chętnie udział wezmę
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.01.2013, 11:12
Również dziękuję za głosy. Nie wiedziałem, że Dragan "Old Spice" Paljić się tak spodoba
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.01.2013, 11:20
bal ? jestem na tak

tylko kedy
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 07.01.2013, 14:04
Kolejne White Star Awards zaliczone. Dobra robota Kocur, gratuluję!
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 08.01.2013, 08:43
Większość ostatnich wpisów w polityce transferowej wygrywa wszystkie konkurencje, nawet nie ma sensu zapisywać cytatów - kopiuj wklej
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 08.01.2013, 10:41
Gratulacje dla zwycięzców, oby w przyszłym roku było jak najmniej głosów w kategoriach negatywnych i dziękuję za oddany na mnie głos.
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 09.01.2013, 09:54
Tiramisu powinna już oddać koronę, prawie tu nie bywa. Dzięki chłopaki! "Tradycyjnie bezapelacyjnie" jest to miłe .

Kocur, szacun za chęci i poświęcony czas. Oby z roku na rok liczba głosujących rosła!

Pozdrowienia dla giganta i tego co widzi i grzmi! ;-)
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 09.01.2013 o godz. 10:30.
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 13.01.2013, 13:42
Szacun dla kocura za cały temat. Dzięki za głosy i pozdrowienia, nie głosowałem tym razem i po fakcie trochę mi glupio. Pocieszenie takie, że za rok wszyscy bedziemy starsi i mądrzejsi : )
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów