|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nowy sezon, nowy temat.
Na początek świeże informacje dla Wrocławian: Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Losowanie średnie. Mogło być łatwiej, mogło być trudniej, ale Śląsk powinien spokojnie awansować do kolejnej rundy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Lodowanie typu jeśli o czymkolwiek marzysz to takiego rywala trzeba zjeść na śniadanie
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Amica sobie Mur Chiński zwiedzi
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Lech jest rozstawiony we wszystkich rundach, Legia w 2 i 3, Ruch tylko w 2 (Liga Europejska)
Śląsk ma rozstawienie tylko w drugiej rundzie, więc nie będzie miał lekko jak przejdzie dalej. Poczekajmy kogo wylosuje Ruch i Legia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ta Podgorica martwi mnie, czarnogórski futbol nie jest słaby. Reprezentacja grała chyba nawet w barażach do EURO. Ja przeczuwam kolejną kompromitacje, tym razem z naszej strony.
Gwiaździsty- post roku jak dla mnie. ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Niech Śląsk awansuje do IV rundy el. LM To już będzie sukces dla klubu
Ps. Błąd w temacie - sezon ; ) |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Wiem wiem - już "dawno" poszła prośba do modów o poprawkę literówki.
Co do Śląska - bez jaj - czy Czarnogóra jest mocna czy słaba to nie ma znaczenia bo wtopa z nimi to będzie porównywalna skala do Valerengi albo może i nawet przebije ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli stadion nie ma ogrodzenia to chłopacy od podawania piłek będą mieli sporo roboty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Niemożliwe , żeby UEFA dopuściła taki obiekt.Pewnie mecz odbędzię się na innym stadionie w stolicy np.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Organizuje wyjazd na Amikorza... nadłożymy trochę trasy, za to przelot nad Mount Everestem gratis
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czyżby Legia popłynęła by z San Marino?
Pięknie by było P.s Żarty żartami niech ciułają te punkty do rankingu ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Legia dobrze sportowo i dobrze kibicowsko, Ruch wcale nie może być pewny zwycięstwa z Macedończykami, szczególnie że rewanż ma na wyjeździe. W tej drugiej parze spodziewałbym się niespodzianki.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
![]() To nie może być prawda ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie dość że amika, to jeszcze SMART ^_^
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I na dodatek strona podana na koszulce nie działa/nie istanieje.
![]() ![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
podobnie jak Lech którego znamy sprzed czasów Amiki
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Poszli na całość. Nazwa klubu na koszulce.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
W lidze tego nie zobaczymy a szkoda.
Ogolnie fajny w.... ich wzial raz za koszulki, dwa za kwoty ktore dostaja od sponsorow. To sie ceni, Amika wraca do korzeni. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Haha widze ze prawdziwa nazwa klubu wraca na koszulki
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Kibice Amici mówią, ze im zazdrościmy pucharów. Za kszty chonoru nie mają. Jakoś Śląsk, Pogoń buntowali się aby schańbić się kupnem licencji a kibice Lecha bez żadnych skrupulów przypisują sobie sukcesy Amici i myślą, że to ich ''wielki'' Lech. I widać im to nie wadzi wcale, że są Amicą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Już widzę, że to będzie dobry sezon
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Kibice Lecha Poznań oburzeni
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,t...l?ticaid=1ec07 spóźnili się o kilka lat z wyrazami oburzenia ... hipokryci ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
- Wspaniały dzień dla wszystkich kibiców. Czuje się jakbym cegłą w ryj dostał i to dwa razy. Z dumą i tradycją wracamy do korzeni... jeszcze tylko tych kruków czy tam innych wron nam brakuje. Czy tylko mi się wydaje czy zarząd zaraz po przejęciu Lecha obiecywał że marka Amica na koszulkach Kolejorza nigdy nie zagości? – zastanawia się Karol. HAHAHAHAHA ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Jak ja nienawidzę Amici Wronki! Oby im sie trafił taki Wojciechowki co rozwali ten sztuczny twór.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jesli Lech wygra dziś 4-0 to na daaaleki (pod Chińską granice) rewanż nie musi już leciec, może oddac walkowerem 3-0 a i tak awansuje
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.07.2012 o godz. 16:27.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|