|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Bedzie mozna trafic Iwana przed derbami po autograf?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
25 w Empiku zdaje się
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ksiazka zapukiona przez weszlo z autografem, przeczytałem na razie 30 stron i juz na poczatku moge stwierdzic, ze jest fantastyczna. Brawa dla Iwana za to, ze sie odwazył - ta ksiazka odniesie niesamowity sukces.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Na czym polega ich lamerstwo bo za bardzo nie wiem ?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przeczytana w trzy wieczory. Obowiązkowa książka każdego Wiślaka. Andrzejowi gratuluje! No i życzę zdrowia i spokoju!
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
za profilem weszło na facebooku :
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ly_na_derbach/
Ostatnio edytowane przez piter116 : 26.04.2012 o godz. 23:51.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj kupiłem za 31,92 złote w księgarni Bonito.pl w Krakowie
W empiku po 39,99zl (w żadnym nie ma, ale normalnie były po 39.99)
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 27.04.2012 o godz. 13:55.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jestem już koło 300 strony i mogę wszystkim gorąco polecić ! Książka momentami rozśmiesza by za chwilę zmusić czytelnika do refleksji. Naprawdę słowa uznania dla Ajwena
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przeczytałem w ciągu dwóch wieczorów, wciągająca lektura. Wydaje mi się że główna jest wartość to taka prawdziwość, cholerna prawdziwość. Chociaż wczoraj w nocy skończyłem ją, dalej siedzi mi w głowie.
Polecam każdemu tą pozycje ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Trzeba zamówić wcześniej przez neta żeby odebrać, czy też mają księgarnię stacjonarną, że wchodzisz i sobie wybierasz książki?
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Warto przeczytać. Ostatnie rozdziały mnie zmasakrowały.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Bonito to księgarnia internetowa ale ma swój punkt odbioru na ul. Batorego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A jakiś konkretny argument? Bo argument "bo ja tak mówie" to żaden argument.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Książka przeczytana w niecałe 6h, nie można się oderwać, niektóre zajebiste anegdotki, ale też znakomicie spisane przez Stanowskiego. Tak jak przy Kowalu, tak przy Ajwenie nie można się znudzić, szczerze polecam
![]() Edit: Anegdotka o trenerze Górnika Zabrze jak przemycał zagranicę towary majstersztyk, albo powrót z imprezy 'polewaczką', a raczej próba powrotu ![]()
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 27.04.2012 o godz. 20:08.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zdecydowanie godna polecenia. Końcówka daje do myślenia. Nie przepadam za autobiografiami bo na ogół są klecone na siłę ale "Spalony" to coś innego. Taka właściwie spowiedź Ajwena.
Oby mu się powiodło w tym jego najważniejszym meczu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W której księgarni można dostać to książkę w miarę dobrej cenie (coś a'la Bonito.pl) tylko, żeby była do kupienia już bo chce przed derbami przeczytać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Właśnie dzisiaj skończyłam czytać Spalonego i mam dziwne odczucia... Trochę przygnębiła mnie końcówka, ale ogólnie czytając książkę były momenty kiedy można się było pośmiać, pomyśleć "ale wariaty" i też kilka fragmentów, które skłaniają do refleksji. Polecam każdemu Wiślakowi przeczytanie tej książki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Też przeczytałem w dwa wieczory. Słodko-gorzka lektura, obowiązkowa dla każdego Wiślaka. Gratulacje dla Ajwena, za to że się odważył, za szczerość, za to, że wiele razy padał na kolana, ale zawsze się podnosił.
Mam też nadzieję, że oprócz kibiców czytali tę książkę także działacze Wisły - bo opisuje jak powinno się i jak nie powinno się zarządzać klubami piłkarskimi. "Wisła nie była dla mnie klubem piłkarskim Była... stylem życia" ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Znalazłem nieścisłość. Na stronie Śląska: http://slaskhistoria.w.interia.pl/histmp822.htm jest informacja, że najpierw zdobył gola Skrobowski, a potem był karny, a w książce Iwana jest odwrotnie. Na stronie historiawisly.pl też potwierdzają wersje ze strony Śląska, a nie Iwana.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłem dzisiaj na spotkaniu z Ajwenem. Trochę oficjalna strona Wisły zjebała, bo napisali że spotkanie o 17, a było o 18. Ale mimo tego pare osob przyszło. Andrzej na luzie opowiadał o obecnej Wiśle, zarządzaniu, Euro... no i każdy czekał na dedykację
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
jestem koło 200setnej strony i albo mi się wydaję albo pominął w swojej książce opis meczu z Legią 0:6 czy mi się wydaję ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja jeszcze tej książki nie przeczytałem(a pdf`ow nie zamierzam czytać), ale jeśli będzie tak jak mówisz, to napewno zmienie avatar
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A co On ma do tego sk...a? Przecież nie grał już wówczas w Wiśle (bodaj 8 lat wcześniej odszedł).
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|