The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2012, 21:21
lorddavy
Problem w tym że nic nie udowodnił, bo zarobki piłkarzy nie są znane.

Ile zarabia Paljić ? Wiesz to podaj dokładna sumę z kontraktu, nie znasz, ano ...nie znasz, a więc jednak nie znasz.

Piłkarzy o oczekiwanym poziomie gry na konkretną pozycję w Polsce jest powiedzmy 4, albo 5, a na zachodzie jest ich do wybory 20 lub 30, lub więcej ...W Polsce żąda się za nich gigantycznych pieniędzy, za piłkarzy nawet I ligowych, a na zachodzie reprezentanci krajów juz są tańsi od naszych gwiazdeczek jednej rundy, takie są rzeczowe argumenty zamykające temat.

Tak na marginesie zarobki w Wisle Garguły, Niedzielana czy Matusiaka też (podobno) uzyskiwały poziom zarobków Meliksona, to też daje do myślenia, nie ma to jak tworzyć mit o tanich polskich piłkarzach i jeszcze sportowo nas rozwijających, w sumie to nie mit to bzdura.
Ostatnio edytowane przez milosz : 04.05.2013 o godz. 22:02.
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 19.03.2012, 21:39
milosz napisał(a):Wyświetl post
Oj biedny z ciebie intelektualnie użytkownik netu (…) są tak durnie puste, całkiem puste. (…) W tej dziedzinie jesteś ostatnim co może kogokolwiek pouczać. (…) twoje prostackie inwektywy idealnie pasują do ciebie. Dzieciakiem zaś i mitomanem jesteś, wystarczy poczytać twoje wypociny, szkoda że nie wiesz nawet co to minimum logiki, bo piszesz same nonsensy. (…) masz kompleks wobec FroMata, ale nie musisz się z nim ze mną dzielić idź z tym do specjalisty , Ja ci nie pomogę.(…)
I tak właśnie wygląda cała argumentacja użytkownika Miłosza polegająca na puszczaniu brzydkich bąków i wmawianiu innym że to są tak zwane „delicyje argumenta”. Niestety, ale dałeś się sprowokować i pokazałeś że prezentujesz poziom najprymitywniejszego forumowego obszczymurka z onetu. Tyle mi wystarczy.

Po szóste przegrałeś polemikę próbując nieudolnie i głupio udowadniać że polscy piłkarze są tańsi od zachodnich o zbliżonych umiejętnościach, bo gdyby tak było to ktoś poza Tobą by to zauważył, a tak żyjesz sobie w swoim wyimaginowanym świecie, oby nie był to świat bez klamek .
No to udowodnij że jest na odwrót tytanie intelektu.Bo jak na razie tylko ja podałem jakieś cyfry.Ty jedynie się kompromitujesz.

Problem w tym że nic nie udowodnił, bo zarobki piłkarzy nie są znane.
To ciekawe skąd ten tytan intelektu wie że zagraniczni piłkarze są tańsi.

Żegnam i bez odbioru .[/COLOR]
Do widzenia i powodzenia
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 19.03.2012 o godz. 21:42.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 19.03.2012, 22:04
BBudowniczy, ależ z ciebie kłótliwy użytkownik, hahaha.

Rozumiem że się przedstawiłeś jako „obszczymurek z Onetu” , okay możesz się tak sam siebie nazywać, żyjemy w wolnym kraju.

Taa podałeś cyfry tyle że wzięte z sufitu.

No to Ja też sobie porównam, jeśli zarobki Garguły są na poziomie Meliksona to Ja wolę Meliksona niż Gargułę.

Piłkarze zagraniczni są tańsi bo mniej kosztują w sumach kontraktu za jedną anonimową polską gwiazdkę z I ligi można kupić lepszych kilku obcokrajowców, reprezentantów kraju, że nie wspomnę o wypożyczeniach, czy piłkarzach z karta w ręku, większy wybór jest faktem, podobnie jak kosmiczne sumy żądane za polskich piłkarzy w naszej nędznej kopanej lidze.

Cały piłkarska Europa rozwija się w oparciu o obcokrajowców, polskie kluby też to wiedzą , ale jest taki użytkownik netu co wie lepiej niż wszyscy wokół .

Powodzenia, ale i bez odbioru.
Ostatnio edytowane przez milosz : 19.03.2012 o godz. 22:14.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 19.03.2012, 22:16
STOP jesli coś do siebie macie istnieją privy
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 20.03.2012, 13:16
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Walka o podum mówisz. Gdy dziś wygra Korona to do III miejsca będzemy mieć stratę bagatela 7 pkt !. Nieźle.
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Przed rundą rewanżową zapowiadałem, że 4 miejce będzie naszym sukcesem i to takim nad wyrost. Nadal tego się trzymam nie rozumiejąc, przyznaje, za bardzo na jakiej podstawie uważasz, że jesteśmy w stanie się bić o podium ?
Post nie był skierowany do mnie , ale podjąłem temat, bo ciekawy, a w lidze kluczowy...Korona nie wygrała, strata nadal jest 5 punktów (rywale z tą przewagą to Ruch, Polonia, Korona) i napisałem że nawet 4 miejsce , a nie tylko 3 może wystarczyć do gry w pucharach europejskich...
Naszym celem jest gra w pucharach europejskich i czy to finał PP czy nawet 4 miejsce mogą teoretycznie je dać.
Kw. do LM miejsce 1, dalej przez PP jego zwycięzca który powiedzmy zajmie miejsce w lidze np. 3 lub 2 (może też być przegrany finalista jeśli , przegra z nowym MP)i zagra w kw. do LE , oraz 2 zespoły z miejsc np. 2 i 4 i awans do kw. LE.
Wniosek , teoretycznie miejsce 4 też może dać realizację celu minimalnego czyli awans do europejskich pucharów, tyle że aktualnie zajmujemy miejsce 6 i strata się do rywali jakoś się nie zmniejsza.
Pokazałem teoretyczną możliwość zajęcia 4 miejsca w lidze i … awansu do pucharów (o ile zdobywca PP będzie 2 lub 3 na koniec sezonu), więc jest to moja odpowiedź na tezę o 4 miejscu w lidze które wówczas może być traktowana jako wynik wytarczająco dobry (w sumie w naszym kiepskimw ligowym sezonie), bo realizujący cel minimum, grę w kolejnym sezonie w europejskich pucharach.

Do KOMINEK i co niby tu jest bzdurą !?

PS, Zaś nikomu niepotrzebna polemika z BBudowniczym została zakończona i to jest okay.
Ostatnio edytowane przez milosz : 20.03.2012 o godz. 16:04.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów