|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
lorddavy
Problem w tym że nic nie udowodnił, bo zarobki piłkarzy nie są znane. Ile zarabia Paljić ? Wiesz to podaj dokładna sumę z kontraktu, nie znasz, ano ...nie znasz, a więc jednak nie znasz. Piłkarzy o oczekiwanym poziomie gry na konkretną pozycję w Polsce jest powiedzmy 4, albo 5, a na zachodzie jest ich do wybory 20 lub 30, lub więcej ...W Polsce żąda się za nich gigantycznych pieniędzy, za piłkarzy nawet I ligowych, a na zachodzie reprezentanci krajów juz są tańsi od naszych gwiazdeczek jednej rundy, takie są rzeczowe argumenty zamykające temat. Tak na marginesie zarobki w Wisle Garguły, Niedzielana czy Matusiaka też (podobno) uzyskiwały poziom zarobków Meliksona, to też daje do myślenia, nie ma to jak tworzyć mit o tanich polskich piłkarzach i jeszcze sportowo nas rozwijających, w sumie to nie mit to bzdura.
Ostatnio edytowane przez milosz : 04.05.2013 o godz. 22:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niestety, ale dałeś się sprowokować i pokazałeś że prezentujesz poziom najprymitywniejszego forumowego obszczymurka z onetu. Tyle mi wystarczy.
To ciekawe skąd ten tytan intelektu wie że zagraniczni piłkarze są tańsi. ![]() Do widzenia i powodzenia
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 19.03.2012 o godz. 21:42.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
BBudowniczy, ależ z ciebie kłótliwy użytkownik, hahaha.
Rozumiem że się przedstawiłeś jako „obszczymurek z Onetu” , okay możesz się tak sam siebie nazywać, żyjemy w wolnym kraju. Taa podałeś cyfry tyle że wzięte z sufitu. No to Ja też sobie porównam, jeśli zarobki Garguły są na poziomie Meliksona to Ja wolę Meliksona niż Gargułę. Piłkarze zagraniczni są tańsi bo mniej kosztują w sumach kontraktu za jedną anonimową polską gwiazdkę z I ligi można kupić lepszych kilku obcokrajowców, reprezentantów kraju, że nie wspomnę o wypożyczeniach, czy piłkarzach z karta w ręku, większy wybór jest faktem, podobnie jak kosmiczne sumy żądane za polskich piłkarzy w naszej nędznej kopanej lidze. Cały piłkarska Europa rozwija się w oparciu o obcokrajowców, polskie kluby też to wiedzą , ale jest taki użytkownik netu co wie lepiej niż wszyscy wokół . Powodzenia, ale i bez odbioru.
Ostatnio edytowane przez milosz : 19.03.2012 o godz. 22:14.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
STOP jesli coś do siebie macie istnieją privy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
Do KOMINEK i co niby tu jest bzdurą !? PS, Zaś nikomu niepotrzebna polemika z BBudowniczym została zakończona i to jest okay.
Ostatnio edytowane przez milosz : 20.03.2012 o godz. 16:04.
|
||||
|

|
||||||
![]() |
|
|