|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Garguła ... Cupiał dla niego powinien stworzyć "Klub Garguły" przecież ....a mać każdy junior zagrałby lepiej od niego bo chociaż by troche pobiegał i powalczył. Zobaczymy ile warty jest Probierz i czy go wystawi w 2 polowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Za taką kasę jaką oni dostają powinni zapi***** do utraty tchu, a taki Garguła z Jirsakiem to po prostu drepczą gwiazdki j******.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
CUPIAŁ - WYPIERDALAJ !!!!
Ja wole widzieć taką Wisłe która wiadomo że gra o bezpieczny byt w tabeli, niż o mistrzostwo i taką padake. Budżet 10 mln i kilku sponsorów... CZEKAM |
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Odkryłem, eureka, Jaliens po prostu jest do dupy gdy gra obok Chaveza. Nie dla pary Chavez-Jaliens. Diaz jest koszmarną kaleką, on mi zawsze wyglądał na zawodnika, który sobie wmówił, że jest lewonożny. On gra lewą nogą a tak jakoś koślawo jakby był prawonożny. Nunez pracuje na czerwień. Guła gra nieodpowiedzialne, lekkomyślne piłki, jedyna fajna zaleta, że jak już mu się zachce to umie ładnie, bez faulu się przepychając odebrać piłkę, albo wygrać sytuację stykową. Tylko że mu się raz chce, raz nie chce, jak na plaży. Jirsak robi swoje, biega, zabezpiecza, jedna ładna piłka prostopadła, wymusza faule na sobie. Kirm coś kombinuje, przynajmniej trochę wiatru, szkoda że za nim nie nadążają partnerzy do przodu, lol.
Skład jakiś przetrzebiony a za tydzień będzie jeszcze bardziej przetrzebiony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ja na boisku nie widzę Cupiała.Nie rozśmieszaj mnie że Wisła gra jeszcze o MP.Został nam tylko i aż PP.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Chciałbym zobaczyć w 2. połowie Genkova za Gargułę, Ilieva za Paljicia i jeszcze Szewczyka za Jirsaka (jeśli trzeba by było zagrać ultraofensywnie)
PS. Za to że nie kupiliśmy Maka powinniśmy się strzelić w pysk. Chyba że kasy nie było |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Może i masz racje ,ale ja bym wpuscił Genkowa i Ilieva
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeszcze nie wszystko stracone, ale potwierdziło się, że nasza gra w Bełchatowie to była jest i pewnie będzie pyta na długie lata
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Probierz... wypad... i to natychmiast
Maaskant, Vaalckx wróccie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Szkoda czasu na to gówno, Wyłączam to bo to jest DNO.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
i teraz nasuwa mi sie pytanie; czy my musimy stracić dwie bramki aby zacząć grać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kiedy k...a zmiany,jak będzie 3:0?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobrze ze koniec sezonu niedaleko ...az strach pomyslec co by bylo gdyby zima zaczynal by sie nowy sezon .... smiem twierdzic ze walczylibysmy o utrzymanie .....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale się zmeczył ... pot sie z niego leje strumieniami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
...podnosimy statystyki bramkowe tej kolejki
a ten Mak powinien grac u nas. Walczymy. jeszcze 25 min. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
To nie sa nasi pilkarze to jest... nie wiadomo co.. zbitka jakis kopaczy bez umiejetnosci i bez ambicji a jak patrze na takie pilkarskie smieci jak nunez albo paljic to mnie krew zalewa
|
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
"Trudna jest komunikacja między Genkovem, a Bitonem. Obydwoje mówią w różnych językach." - Z tego co pamiętam, piękny robert, gdy robił wokół siebie wspaniałą "holenderską" otoczkę profesjonalizmu, to wszyscy zagraniczni uczęszczali na kursy języka polskiego. W związku z tym, mam pytanie. Jak to możliwe, że ci piłkarze są na tyle głupi, ograniczeni umysłowo, upośledzeni mentalnie, że nie potrafią zapamiętać kilku kluczowych słów:
idź, wychodź, zostań, wróć podchodzimy, podaj, oddaj, druga, mój, moja, twoja, twój, powrót, wracamy, linia, noga, głowa, dobieg, strzelaj (grałem profesjonalnie w piłkę i raczej używa się potocznego "je*aj"). Jak qrwa w ciągu roku nie można opanować podstawowych 15-20 słów? Ciekawe, dlaczego diaza uważa się za dobry transfer? Ten gościu nie potrafi dosłownie nic. To samo dotyczy nuneza/jirsaka/lameya/jaeliensa/kirma. Jaką pozytywną, piłkarską cechą się wyróżniają? Od 11 lat takich nieudaczników w Wiśle jeszcze nie widziałem... PS. 2:1, Genkov łatnie "załatał" bramkarza! PS2. Chavez strzelił na 2:2, diaz został na spalonym. Słodko )) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
2:4 , ładnie nas sędzia przekręcił
![]()
Jak długo na Wawelu
gołębie będą srać, tak długo Nasza Wisła Cracovię będzie lać! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Iliev - nie wiem co ten kopacz robi na tym boisku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A może tak dla odmiany wypie*dolimy w końcu ten międzynarodowy szrot nazywany piłkarzami zamiast zmieniać trenerów?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
s....ysyn .......ony sedzina, tyle w temacie
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Maaskant ? po cholere
a w czym one jest lepszy od Probierza niby ? nawet osiągnięcia mają mnie więcej takie same szkoda bramki Chaveza ale od razu mi się przypomniały prezenty sędziowskiego z jesieni dla nas - suma zawsze musi wyjśc na zero ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Leci Nuniez po piłkę na aucie i zamiast wrzucać w pole karne do do Paljica podaje. Nóż się w ręce otwiera. Ale już widać, że po zejściu Garguły coś się zaczęło dziać. Ustawienie na dwóch napastników jest jednak dla nas stworzona.
Sami obcokrajowcy, ale tak od 60 min zapieprzali aż miło.
Ostatnio edytowane przez rabi86 : 17.03.2012 o godz. 17:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
nie wiem czy odnotowaliscie po zejsciu garguly na boisku zagralo 11 obcokrajowcow krakowska pogon normalnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no Genkov ładnie sie pokazal, bramka i asysta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie to dwie bramki i asysta. Gdzie tam był niby faul
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ja jak widze mordy Piaseckiego czy tego chuja z lublina chyba Gila to mnie telepie.Probierza zostawić,wyjebać bande nierobów z Garguła na czele.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Gra z meczu na mecz coraz lepsza, dzisiaj przez 60 min. dominowaliśmy mimo takich dużych osłabień.
Mecz mógł się podobać, w porównaniu do wczorajszych derbów Warszawy to ten mecz był jak Gran Derbi Mimo coraz lepszej gry, pozostanie walka o maksymalnie 2 miejsce. Nawet mimo że wydaje mi się że w tej chwili gramy lepiej od Legii to już nie ma żadnych szans na dogonienie jej. Wracając do meczu to, na +: - Genkov - Jaliens - no i ku nieszczęściu wielu ekspertów z tego forum Kirm który ciągnął gre, zdecydowanie lepiej prezentował się niż ten wychwalany przez Was Iliev. Paljić też całkiem niezła druga połówka. Na minus: - Nunez, za dużo strat dziś - Garguła ni to pomocnik ni napastnik dzisiaj, do tego zmarnowana setka w I połowie - no i Chavez, za to co zrobił przy bramce, żeby Buzała zrobił z kogoś wiatrak? ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|