The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2012, 21:53
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Asystent Probierza

Czekałem na tego posta (bo tak naprawdę, kogo obchodzi, że facet pracował u żydków? Tak, wiem. Twardogłowych)

---

Co do Probierza - wiem jedno. Nie będzie odstawianie nogi, nie będzie przechodzenia obok meczu. W najgorszym razie będziemy grali z kontry cały czas, z autobusem w polu karnym. Śląsk tak robi wyniki od półtora roku, czemu my nie możemy.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 01.03.2012 o godz. 21:56.
.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 01.03.2012, 22:00
Pożyjemy zobaczymy.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.03.2012, 22:02
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
W najgorszym razie będziemy grali z kontry cały czas, z autobusem w polu karnym. Śląsk tak robi wyniki od półtora roku, czemu my nie możemy.
My jesteśmy WISŁA KRAKÓW a nie jakiś Śląsk Wrocław.

Szanujmy się.
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 01.03.2012, 22:04
Największym nieporozumieniem w tym klubie będzie dalsza obecność jego właściciela bo za rok przy tak reagującym i inwestującym pieniądze Cupiale Wisła będzie walczyła o utrzymanie bo kasy na transfery nie będzie bo i z czego.

Podsumowując rozumiem, że Cupiał wziął na swoje barki opłacanie kontraktów zwolnionych trenerów do końca obowiązujących ich umów - jeżeli jest inaczej jest do jawne działanie na szkodę klubu.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 01.03.2012, 22:07
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Szanujmy się.
http://www.90minut.pl/liga/0/liga5617.html
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 01.03.2012, 22:07
Dziękujemy Kaziowi Moskalowi za wszystko, nadeszła nowa era, ciekawe jak długa ta 'era' będzie trwała. Też mam nadzieję, że Probierz nastawi grajków na ciężką pracę i że nie będzie lekko na treningach i że oni zrozumieją, że żeby coś mieć to coś trzeba włożyć od siebie.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.03.2012, 22:18
KOMINEK Na pocieszenie Lech Wronki zwolnił Hiszpana 5minut po północy
Bronex
nie kilka tylko kilkanaście miesięcy a dokładniej 1,5roku .Probierz ma pod górkę bo oprócz gonienia czołówki będzie musiał musi przy okazji budować nowy team na następny sezony 9 zawodników wciąż niepewnych nowych kontraktów.A więc przy Reymonta spędzi trochu czasu a Smuda obierze kierunek na Rosję ewentualnie na Niemcy zwłaszcza że Wisła nie rozliczyła się jeszcze z poprzednikiem Moskala niejakim M dlatego Probierz z Wisłą tak szybko się nie pożegna
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 01.03.2012, 22:19
Michał Probierz podpisał kontrakt na 1,5 roku z opcją wcześniejszego wyrzucenia ze stanowiska pierwszego trenera.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
mimon89
Member

Od: 06.2011

Stary 01.03.2012, 22:21
Kazik zawsze w naszych sercach ale ludzie kto Wam mówił oficjalnie, że Kazek jest do końca sezonu?

"Kazimierz Moskal zostaje na stanowisku trenera pierwszego zespołu Wisły Kraków. Taką decyzję podjął dzisiaj zarząd klubu. Umowa z Kazimierzem Moskalem została zawarta na czas nieokreślony."

Taka jest informacja na oficjalnej stronie z dnia 22.12.2011 On musiał się liczyć z tym, że może być róznie. Poza tym nie dziwmy się, że nie jest asystentem - to jest logiczne...
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 01.03.2012, 22:29
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Michał Probierz podpisał kontrakt na 1,5 roku z opcją wcześniejszego wyrzucenia ze stanowiska pierwszego trenera.
Możliwe, ale ciekawe czy zapisali w kontrakcie, że musi awansować do pucharów lub zdobyć mistrza, bo jeśli nie to umowa zostaje rozwiązana? Pamiętamy, jak Kasperczak i Maaskant doją lub doili nasz klub, bo zostali zwolnieni mimo zrealizowania założonych celów. W przypadku wcześniejszego zwolnienia powinni ustalić jakąś odprawę, a nie wypłacanie kasy do końca kontraktu.

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 01.03.2012, 22:34
Markus napisał(a):Wyświetl post
Jestem zaszokowany i zaskoczony decyzją o zatrudnieniu Probierza. Znów skręcamy w stronę "polskiej myśli szkoleniowej" pozbawionej sukcesów i na dodatek wielce kontrowersyjnej w tym przypadku. Po raz n-ty. Krok w przód, trzy kroki w tył. Niesamowite.

Probierz to kolejny trener bez wyników i osiągnięć, zdaniem wielu opętany manią wielkości. Trener na dorobku, który poza Jagiellonią błyskawicznie wylatywał z posad. Prowadzi bardzo kontrowersyjną politykę kadrową - np: we wspomnianej Jadze często bezzasadnie odsuwał na rezerwę Frankowskiego. Z żadnego piłkarza nie zrobił gwiazdy, z żadnym klubem nic nigdy istotnego nie wygrał. Jego CV tak naprawdę nie odbiega od CV Moskala. To trener z podobnej, bardzo niskiej półki.

Nie wiem, co taka zmiana może i ma przynieść. Warsztat i dokonania Probierza na pewno nie predysponują go do roli uzdrowiciela Wisły.

Cupiał jest niesamowity. Ileż raz można popełniać te same błędy? Ile razy można nie wyciągać odpowiednich wniosków z przeszłości? Ileż razy można się sparzyć w taki sam sposób, by zrozumieć własne błędy?

Jak zwykle kręcimy się w kółko. Bezmyślnie, bezsensownie. Teraz zapewne poleci i Valcks, bo Cupiał myśleć nie umie. Nie w futbolu.
Przykra prawda...

To jest chore, po raz kolejny Cupiał zachowuje się jak dzieciak z piaskownicy...

Wyniki ostatnich meczy były słabe, ale gra w polu z każdym meczem była wyraźnie lepsza. Jakby nie ta dziwna kartka dla Czekaja w 45 min to niewykluczone, że by ich w II połowie rozjechali tą klepą. Ponad 70% posiadania w I połowie, z całego meczu chyba 69% (w tym 45 w "10"-u). Przy takich statystykach zazwyczaj przeciwnik nie wytrzymuje dłużej niż do 60-70 min, bramki to kwestia czasu. Mirek Szymkowiak podobnie to ocenił:

Cytat:
Jedynym mankamentem Wisły w ostatnim czasie było to, że nie oddawała strzałów na bramkę. Brakowało skuteczności, ale gra wyglądała o wiele lepiej. Nie wiem co powiedzieć…
Cytat:
...Odpadnięcie ze Standardem i mecz z Koroną Kielce zaważyły na tej decyzji. Ale dziwie się, bo wiemy wszyscy, jak te spotkania wyglądały. Jestem przekonany, że gdyby Wisła grała w jedenastu, to Korona w końcu by padła. Widziałem progres w grze krakowskiego zespołu
I teraz co, cudotwórca Probierz wygra 11 meczy? Czy jego dotychczasowe wyniki są aż tak powalające?

Dla porównania Kasperczyk (PBB) i Czesiu, którzy trenują/trenowali drużyny o podobnym potencjale.

Dla kontrastu jeszcze Smuda.

Zważywszy na okoliczności zwolnienia Kazka i charakter Probierza, nie wiadomo jak na tą decyzję zareagują piłkarze oraz jak będzie wyglądała z nimi współpraca? Może równie dobrze skończyć jak Bakero w Lechu i to szybciej niż mu się wydaje.

W Wiśle pilnie powinien się pojawić jakiś odpowiedzialny właściciel, w przeciwnym razie skończymy kiedyś na zapleczu Ekstraklasy...
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.03.2012, 22:35
michu-k napisał(a):Wyświetl post

Szanujmy się.
"Jakiś" Śląsk Wrocław jest pierwszy w tabeli a my na 8 miejscu przed nami np.Podbeskidzie dziękuje dobranoc

P.s szanujmy się
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Michal_1990
Senior Member

Stary 01.03.2012, 22:36
Jeśli Wisła pod wodzą Probierza wygra 3 mecze z rzędu, będziecie go tu wychwalać pod niebiosa.
Jeśli znów stracimy punkty, zacznie się totalna nagonka i obsrywanie człowieka. To takie typowo polskie: robić z kogoś Boga albo gówno.

Mam nadzieję, że decyzja o rozwiązaniu umowy z Moskalem nie była wysłana mu przez SMS, że potrafili rozstać się z klasą. W każdym razie Moskal ma zawsze otwarte drzwi na R22. Jednak wciąż ma za mało doświadczenia w pracy trenerskiej, zwłaszcza na tym szczeblu.

Decyzja o zatrudnieniu Probierza to rozpaczliwa próba ratowania sezonu, żeby Wisła zajęła miejsce premiowane grą w pucharach. Szkoda, że ostatnie miesiące potoczyły się tak a nie inaczej. Decyzje podejmowane na górze to dziecinada i zabawa w piaskownicy, a nie prowadzenie największego klubu w Polsce w ostatnim 10 leciu.

Pozostaje liczyć na to, że z Probierzem będziemy w stanie stwarzać sytuacje strzeleckie, nie spodziewam się jakiejś radykalnej zmiany w najbliższych meczach, może większe ryzyko w konstruowaniu akcji ofensywnych (przecież remisy nic nam nie dają, do cholery !) bo z tym składem Wisła nie zasługuje na miejsce w środku tabeli.

"Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać,
bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać"
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.03.2012, 22:44
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
"Jakiś" Śląsk Wrocław jest pierwszy w tabeli a my na 8 miejscu przed nami np.Podbeskidzie dziękuje dobranoc

P.s szanujmy się
Zobaczymy na koniec sezonu jak spuchną i odlecą na 3 miejsce.

Poza tym chodziło mi o styl gry. My nie możemy grać przyczajeni na 30 metrze i czekać na dogodne do kontry sytuacje. My mamy grać do przodu, bezkompromisowo. A nie stawiać lenczykowy "autobus" w polu karnym, jak ktoś powyżej wspomniał.

Jeszcze raz- szanujmy się.
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 01.03.2012, 22:48
Szkoda, że Moskalowi nie dano dłuższego czasu na rozkręcenie, w szczególności, że w zamian nie przyszedł żaden "magik" tylko Misiek Probierz z przeciętnym warsztatem trenerskim. Jedyne czego nie można mu odmówić to charyzmy. Sami piłkarze "ełksy" to podkreślali, ale charyzmą trenera meczu nie wygramy.

Niezależnie od tego kto przychodził na stanowisko trenerskie(Okuka,Liczka czy inna Czarodziejka z Księżyca) zawsze każdemu życzyłem samych sukcesów z korzyścią dla Wisły. I tak też życzę Michałowi.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 01.03.2012 o godz. 22:52.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 01.03.2012, 22:52
Michal_1990 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Wisła pod wodzą Probierza wygra 3 mecze z rzędu, będziecie go tu wychwalać pod niebiosa.
Jeśli znów stracimy punkty, zacznie się totalna nagonka i obsrywanie człowieka. To takie typowo polskie: robić z kogoś Boga albo gówno.
Jesteś kolejny który mówi o tej oczywistej oczywistości... Nie ma sensu... I tak niektórzy dalej będą gadać swoje
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 01.03.2012, 22:53
Dobra długich postów nikomu się czytać nie chce więc tym razem krótko

Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Probierz jest trenerem takim sobie. Czesiu Michniewicz mógłby równie dobrze być i na jedno by wyszło w sumie. Probierz robił wynik z Jagielonia jak był Grosicki i Frankowski. Uwierzył,że jest magiem, puścił Grosickiego i tyle z Jagielloni było. Tak więc trener taki sobie.
Już to opisałem, owszem, strata Grosickiego była dotkliwa, ale też nie było tak, że to Grosik robił całą robotę. Jaga grała fajną, ofensywną piłkę, byli zgrani, potrafili grać celnie krótkimi podaniami na jeden kontakt. To, co przede wszystkim zabiło Jagę, to presja wyniku, który robili ponad potencjał, jaki posiadali.

Zawodnicy jesienią byli w świetnej dyspozycji, grali na maksimum swoich możliwości (które obnażył aktualnie trwający sezon), a na wiosnę wszyscy oczekiwali, że będą grać jeszcze lepiej, oczekiwano, że jesienna forma to dla nich norma. Piłkarze i pewnie pośrednio trener tych oczekiwań po prostu nie udźwignęli, a potem wynik, który powinien być odebrany jako sukces (w przeciągu całego sezonu), w głowach zawodników, kibiców, mediów i generalnie opinii publicznej został odebrany jako porażka.

Błędem było po prostu myślenie, że Jaga dysponuje potencjałem na miarę Mistrzostwa Polski, zawodnicy też to sobie zapewne wmówili i potem się psychicznie posypali, brakło mobilizacji, a trudno oczekiwać, że kolejne słowa Probierza coś tu potrafiłyby zmienić, ponownie ich natchnąć do osiągnięcia absolutnego maksa możliwości. Nawet świetny motywator nie jest w stanie przez kilka lat "jechać" na samej motywacji, w końcu muszą do tego dojść umiejętności czysto piłkarskie. To trochę tak, jakby od Moskala oczekiwać przed rundą wiosenną wygrania LE.

W Wiśle natomiast Probierz ma zupełnie inną sytuację. Tutaj ma nieporównywalnie większy potencjał kadrowy, oczekiwania są na starcie wysokie, ale też zawodnicy są świadomi tych oczekiwań. Sam jestem ciekaw jak sobie w takiej roli poradzi, bo prawda jest taka, że jest to ogromna niewiadoma, bowiem w takiej sytuacji nigdy nie był, więc i trudno coś wyrokować.

Generalnie zasłużył na swoją szansę w klubie ligowej czołówki, jakbym miał wróżyć z fusów, to uważam, że sobie poradzi, albo nieźle, albo dobrze, albo bardzo dobrze. Pytanie tylko, czy wystarczająco dobrze.

Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Do tego po odejściu z Arisu jak podaje weszło.com zespół zalicza niezłe występy a odsunięty zawodnik kręci statystyki. Może to być przypadek równie dobrze,w sumie krótko tam był więc ciężko jakieś wnoski wyciągac.
O ile pamiętam Probierz za swojej kadencji grał przeciwko ligowej czołówce, a przecież wyniki miał lepsze, niż poprzednik. Generalnie nie odszedł tam przez brak wyników, tylko dlatego, że sam chciał, a z niewolnika nie ma pracownika.

Co do tego zawodnika, to nazywa się Nery Castillo i gość sprawiał problemy natury pozasportowej w każdym klubie, w którym grał, typowa tykająca bomba. A że talent miał niewiarygodny, to oczywista sprawa, wszak nieprzypadkowo znalazł się wcześniej za 15 milionów euro w Szachtarze Donieck, potem grał w Manchesterze City. Niemniej jednak znaczące jest to, że gra teraz w Arisie Saloniki, a nie w tej klasy drużynie, tak mi się wydaje. To tak nawiasem mówiąc.

River napisał(a):Wyświetl post
Nie lubie typa i to sie nie zmieni. Uwazam, ze gosc pracuje dla siebie a nie dla klubu a pierwsza gwiazda w klubie zawsze musi byc on.
Nie mnie to jednoznacznie oceniać, ale są teorie, że robi to celowo. Tzn. chce swoją osobą odciągnąc medialną presję z zawodników, żeby to on był numerem jeden, żeby media nie siliły się na szukanie guzów wśród piłkarzy, miały na kim się wyżyć. Zresztą z takiej medialnej taktyki słynie sam Mourinho.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 01.03.2012 o godz. 22:56.
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Stary 01.03.2012, 22:53
Nie, tu jest troszkę inaczej... Generalnie jest tak, że najwięcej jest wypowiedzi przeciwników przy takich konkretniejszych zmianach. Gdy odchodził Maaskant, dużo głosów było, że to zły krok, że powinien zostać. Moskal był przyjęty pozytywnie, jeszcze prezent w postaci Standardu troszkę nam osłodził życie i mało kto psioczył. Teraz przyszedł Probierz a dużo z was tego Probierza nie chce i wypowiadają się głównie osoby które są raczej negatywnie nastawione na posadę trenerską Probierza we Wiśle. I jest kilka osób którym nigdy nikt nie dogodzi.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.03.2012, 22:54
Bardzo dobra decyzja. Szacunek dla Pana Cupiała, za zrobienie kroku w kierunku w kierunku wzmocnienia Wisły i nie uleganie głupiej modzie na ściąganie złotoustych szarlatanów z zachodu *(bo na prawdziwych fachowców nigdy stać nas nie będzie)
Odpowiedz cytując
ardem99
Member

Od: 12.2008

Stary 01.03.2012, 22:56
http://tsw.com.pl/news/Probierz-nego...z-Polonia-1830
ciekawe info, szczególnie to dotyczące jego żądań finansowych
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 01.03.2012, 23:01
Zadanie ma łatwe. Jesli wygramy, już będzie progres.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 01.03.2012, 23:02
ardem99 napisał(a):Wyświetl post
http://tsw.com.pl/news/Probierz-nego...z-Polonia-1830
ciekawe info, szczególnie to dotyczące jego żądań finansowych
Nie dziw się takiej kwoty, JW doją wszyscy. Opisane kiedyś było na przykładzie Bonina jak negocjował kontrakt
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Stary 01.03.2012, 23:04
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Zadanie ma łatwe. Jesli wygramy, już będzie progres.
Mecz z Lechią? Bez względu na ławkę trenerską powinni wygrać. Tego należy od nich wymagać.
Mistrzostwo 2012? Będzie bardzo trudno.
Awans do LM? Tym bardziej bardzo trudno.
Odpowiedz cytując
pikuś
Senior Member

Stary 01.03.2012, 23:13
[QUOTE=vote-for-mikey;1226009]Czekałem na tego posta (bo tak naprawdę, kogo obchodzi, że facet pracował u żydków? Tak, wiem. Twardogłowych)

---

A mnie akurat obchodzi. !
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.03.2012, 23:15
jak w ogole mozna myslec o awansie do LM, widzac w jakim położeniu jestesmy?
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 01.03.2012, 23:16
Probierz lubi sprowadzac zawodników z którymi już pracował, może namówi Kupisza do przyjścia na R22 ?
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.03.2012, 23:20
Co niektórzy piszą tu o trzech zwycięstwach. A ja napisze że trzy porażki i będziemy mieli w Wiśle Murinio Michniewicza . A w lipcu i tak przyjdzie Franz Smuda i zaorze pole po różnyc tam Robertach i Staszkach. A ze Zdzichem zrobia taki team że ....
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 01.03.2012, 23:21
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Ja mam teraz tylko dwie nadzieje: Że Basałaj w lecie odejdzie, a Stan zostanie. I dostanie w końcu gotówkę na transfery, a nie kieszonkowe.

Czemu chcę, by Stan Valxx został, to chyba wiadome - wyręczyli mnie tutaj już użytkownicy.

Dlaczego chce dymisji Bogdana Basałaja?

- Obiecanej Akademii ani widu, ani słuchy. A gdyby były chociaż jakieś plany, to by się tym pierwszy chwalił.
- Marketing, a raczej jego brak - na mecze Mistrza Polski, po atrakcyjnych cenach stadion wypełniany w mniej niż 50%? Kpina.
- To, że ma gdzieś kibiców Wisły - czy to akcja z transparentem, czy oblodzonymi schodami.

Mogę wymienić więcej, ale to wg. mnie trzy największe grzechy naszego obecnego prezesa. Dlatego od jego następny oczekuje: działań, rzetelności i szanowania kibiców.
No, 100 % poparcia !!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 01.03.2012, 23:21
Nie sprowadzi. Okno w Polsce już zamknięte od wczoraj bodajże.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.03.2012, 23:24
Decyzję o zatrudnieniu Probierza przyjąłem z szokiem, bo dowiedziałem się o tym dopiero po kilku godzinach od podpisania kontraktu. Sam nie wiem jak odnosić się do tej zmiany, bo z jednej strony żal mi Kazka, a z drugiej też każdy widział, że ten zespół się męczył. Pewnie, gdyby nie ten "cud" z 14.grudnia, to Kazek w ogóle nie dostałby tej szansy i ktoś nowy za niego przyszedłby już w przerwie między rundami. A tak, powstaje pytanie, czy ten zespół jest rzeczywiście dobrze przygotowany. Cupiał widzi, że wali się grunt pod nogami (istnieje poważne zagrożenie, że zespół nie zagra w pucharach w następnym sezonie) i ta decyzja ma ratować sezon.

Życzę powodzenia Panu Probierzowi. Sukces w Jagiellonii, którym było zdobycie PP i uniknięcie spadku z -10 pkt na starcie (skądinąd przeciętnej kadrowo), a także poukładanie tego szrotu w ŁKSie, bo przecież to za jego kadencji Łodzianie narobili najwięcej pkt w tym sezonie, zwiastuje nieźle i jakoś wierzę, że i nasz zespół jakoś poskłada do kupy. Pozostaje tylko pytanie, czy nie braknie czasu na nadrabianie strat w lidze i, czy jeśli mu się uda zrobić podium i np. wygrać Puchar Polski, to czy dostanie odpowiednie środki, by wzmocnić latem ten zespół.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów