|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
||
Basałaj pokazał, że mentalnie reprezentuje PRL. Brak szacunku dla ludzi którzy płacą za bilety, bezczelność ale przede wszystkim - brak pomysłu.
W temacie "Aktualni pracownicy Wisły..." rav bardzo mądrze napisał na ten temat. Przyciąganie pikników jest problemem klubu, bo samymi fanatykami obiektu się nie zapełni nawet w połowie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.02.2012 o godz. 14:48.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
A teraz powoli się zbieram na R22 i mam nadzieję, że koło 20 jeżeli coś napiszę to będą to pochwały dla naszych czego sobie i Wam życzę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dziwnie to zabrzmi, ale ja lubię jak od czasu do czasu na Wiśle się przerzedzi. Oczyszcza to atmosferę z wybujałych oczekiwań i ludzie zaczynają chodzić po ziemi.
Co do tzw" Strategii Marketingowej Klubu" - zaznaczam, że słowo strategia odnosi się to czasokresu ok 3 minimum do 5 lat - to ona musi mieć twarze. Miała Twarze Maeliksona. Małeckiego i niestety niewypalonych transferów "depresyjnych Holendrów". Więc jeżeli chciał klub na tym jechać to musi alternatywę wymyślić ![]() Ja już podkreślałem to nieraz, że nie jest dla mnie sztuką kibicować z Krynicy czy Nowego Sącza Wiśle, bo jest się na meczu incydentalnie. Owszem może jest kilku fanatyków spoza Krakowa i sąsiedztwa, ale to tylko potwierdza regułę - Klub jest z Krakowa i na kibicach z miasta trzeba się skupić. Ja nawet nie mam pretensji do ludzi spoza miasta że nie chodzą, wolałbym dokonać eksperymentu "za 5 pln" - wtedy bym wiedział czy jest o co w ogóle walczyć. Uwielbiam Januszy, którzy przychodzą na Legię i opowiadają jak im wkroimy a w drugiej połowie nadziewają na pal połowę naszego składu. Uważam, że większe prawo do tego ma człowiek, który chodzi długo i może pokręcić nosem. Jest to tylko subiektywna uwaga. A teraz kończę i spadam na mecz ![]() PS: qrde - mój post chyba nie wniósł zbyt wiele - taka intelektualna sraczka... ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Śląsk przegrywa z Legią 0:3 i gra w dziesiątkę. My musimy wygrać z Koroną, i to pewnie, żeby pokazać że nadal się liczymy. Chciałbym żeby dzisiaj było 3:0 dla nas. Teraz szybko na stadion.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
no to Legia pokazala jak prawidlowo zareagować na odpadniecie z LE !!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie ten temat, ale to Pietrasiak pokazał
![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj podoba mi się wystawienie przez Moskala Lameya na lewej obronie. Myślę, że gorzej niż Diaz albo Paljic nie zagra tam
![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skad znacie sklad ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W końcu Moskal poszedł po rozum do głowy i wystawił Bitona w pierwszym składzie- tylko czemu tak późno?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Może coś przegapiłem, ale czemu Ilieva nie ma nawet na ławce wg relacji na oficjalnej? uraz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Mocny
live.wisla.krakow.pl, oficjalna, więc jestem pewny informacji ![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Chyba nikt nie ma wątpliwości jaka będzie jakość transmisji meczu Wisły . Wejście na antenę , 3 słowa Mirka Szymkowiaka i ... bach napis Przepraszamy za usterki.
W dupie mam wasze przeprosiny .Ciekawe jak będą się tłumaczyć w lidze plus extra.Podejrzewam , że nawet nie wspomną o tym jak Canal plus dał dupy . |
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Moskal mi odpowiedział, Iliev jest chory. Szkoda, bo w Kirma nie wierzę kompletnie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiecie co się dzieje z Konradem Gołosiem ? Właśnie wypowiadał się na temat Patryka Małeckiego i wygląda bardzo marnie .Szkoda chłopaka - zawsze miał serducho do walki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Moskal zaplusował składem. Nunez będzie miał czas przemyśleć swoje wybryki na ławce. Paljic jest w katastrofalnej formie od początku sezonu, a kiedy Diaz pauzuje za kartki, to właśnie Lamey staje się naszą ostatnią deską ratunku. Sam deklarował, że może grać na obu stronach, chociaż preferuje grę na prawej.
Biton w końcu od 1 minuty. Należała mu się szansa. Obstawiam 2:0 dla nas. Dawno temu zakończył karierę, a teraz chyba pełni rolę trenera czy coś. ![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dobra informacja - Biton od 1 minuty .Genkow faktycznie walczy ale dzisiaj nie potrzeba nam 3 defensywnych pomocników a napastnika z prawdziwego zdarzenia . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Zaczynamy zabawe - trzeba to wygrac, w koncu mecz na wlasnym stadionie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cholera, czasami prosi się o strzał sprzed 16, a my wciąż próbujemy chyba wejść z piłką do bramki.
![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Krytykowany na tym forum Jirsak świetnie odciąża Czarka w odbiorze piłki.
Kontrolujemy grę, nie pozwalamy Koronie na wiele, ale znów za mało sytuacji (0 celnych strzałów...) Oby Korona, chociaż jest dobrze przygotowana, opadła z sił w końcówce meczu i będziemy mieli więcej miejsca. Kolejny mecz Jaliensa na solidnym poziomie, choć nie miał wiele pracy. Myślę podobnie do Moskala - podczas meczu z Odense (2:1), zrobił dokładnie takie zmiany jakich oczekiwałem, a dziś wystawia Bitona i Jaliensa
Ostatnio edytowane przez Boruc : 26.02.2012 o godz. 17:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kirm - człowiek widmo .Garguła jakby śniadanie nie zjadł bo co podanie na klepkę to za lekko .Póki co najlepsi na boisku Lamey i Jirsak .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
najlepszy na boisku chyba Jirsak
najgorszy bez dwoch zdan Kirm pozytywnie Lamey |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
My nie potrafimy zrobić akcji z drużyną, która podostrzy grę, zagra pressingiem lub z asekuracją. Nie ma u nas zmiany tempa gry, płynności, przyspieszenia...
Po drugie aż się prosi nie pchać środkiem tylko zmieniać skrzydła, strony. Jak tylo zrobiliśmy 1-2 akcje skrzydłami to coś się działo. Tylko bez skrzydłowych jestesmy skazani na dość schemtyczną grę. Stąd 0 strzałów na bramkę w Liege i po 45 minutach w Kielcach. ![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mając w składzie Bitona musimy bardziej rozciągać grę i częściej dośrodkowywać. Biton bardzo często dochodzi do takich piłek i dobrze uderza. A najlepiej u nas dośrodkowuje Maor, który musi być wszędzie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czekaj... no debil po prostu.
![]()
Jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Przepraszam, ale Czekaj jest idiotą.
Bez odbioru. ![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie no bez jaj...4 mecze 3 czerwa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy gracze pokroju Nuneza czy Czekaja maja w głowie siano czy trociny?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|