The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2011, 10:46. Wisla - Belchatow
Mam nadzieje, ze druzyna nie jest porozbijana jak po Apoelu i nie czeka nas przykra niespodzianka.

Zaszaleje z wynikiem:
1:0
Biton

Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 16.09.2011, 10:51
Skład jak na amike i bez zabaw z Lameyem w pierwszym składzie tylko Jovanovic ma realne szanse powstrzymać Kosowskiego który zapewne będzie chciał coś udowodnić.Dobrze,że gramy w poniedziałek to nie będzie gadania o zmęczeniu po pucharach.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 16.09.2011, 10:51
7 kotów napisał(a):Wyświetl post

Zaszaleje z wynikiem:
1:0
Biton

Ale noga czy głową?bo to robi różnice.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 16.09.2011, 10:57
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Ale noga czy głową?bo to robi różnice.
Z głowki za trzy, z przewrotki za pięć. Kto jak kto ale Biton musi znać zasady osiedlowej gry w żyda.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.09.2011, 11:26
moze Sapela cos strzeli znowu
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.09.2011, 11:46
Bełchatów w tym sezonie spisuje się fatalnie. Jedyny dobry mecz to spotkanie z Podbeskidziem. Ich mocną stroną mogą być fragmenty gry, a patrząc na ostatnie wyczyny naszych obrońców można mieć powody do niepokoju.
Mimo wszystko nie wyobrażam sobie innego wyniku niż pewne zwycięstwo.
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 16.09.2011, 12:22
Cytat:
Od środy 14 września rozpocznie się sprzedaż biletów na mecz Wisły Kraków z GKS-em Bełchatów, który rozegrany zostanie w poniedziałek 19 września o godz. 18:30 na stadionie przy ul. Reymonta 22.

Bilety można kupować w Strefie Kibica od poniedziałku do piątku w godz. 11:00-20:00 oraz w soboty i niedziele w godz. 10:00-16:00.

Przypominamy, że w dalszym ciągu trwa sprzedaż karnetów na rundę jesienną 2011. Kupno Karnetu w określonym terminie to gwarancja rezerwacji miejsca, a niezależnie od terminu to zawsze zniżka na zakup biletów na mecze Białej Gwiazdy w europejskich pucharach! Informacje o sprzedaży karnetów znajdują się tutaj.

Na meczach ligowych Karty Kibica są obowiązkowe. Zachęcamy do ich wcześniejszego wyrabiania. Aby zakupić bilet na to spotkanie, Kartę Kibica trzeba okazać w momencie zakupu. Chcesz kupić wejściówki rodzinie lub znajomym – pamiętaj o zabraniu ze sobą Karty! Koszt wyrobienia KK to tylko 10 zł. Więcej informacji o sposobie wyrabiania Karty znajduje się tutaj.
Cennik biletów na mecz Wisła Kraków GKS Bełchatów:
Sektor Bilety normalne Bilety ulgowe

C *
25 zł 19 zł
D 35 zł 27 zł
E11-12, E15-16, E21-22, E25-26 45 zł 36 zł
E13-14, E23-24 55 zł 45 zł
F (sektor rodzinny) 35 zł + 1 zł dziecko ** 27 zł + 1 zł dziecko **
G 25 zł 19 zł

* sektor zajmowany przez najzagorzalszych kibiców

** na sektor rodzinny na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci, które nie ukończyły 13. roku życia

Zniżki
Bilety ulgowe przysługują:
  • kobietom
  • dzieciom i młodzieży uczącej się
  • studentom do 26. roku życia
Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie biletu, jak i przy wejściu na stadion. Zniżek nie można łączyć.

Sektor F sektorem rodzinnym
Sektor rodzinny znajduje się w narożniku stadionu na trybunie F i liczy blisko 2000 miejsc. Z biletów rodzinnych może korzystać opiekun z dzieckiem do 13. roku życia. Na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci, które również będą miały do dyspozycji swoje miejsca siedzące. Jeżeli opiekunem jest osoba mająca uprawnienia do zniżki, to wtedy może zakupić bilet ulgowy. Przypominamy, iż przy zakupie biletu dla dziecka należy mieć jego numer PESEL.

Na Wisłę bezpłatnie
Na wszystkie pozostałe trybuny bezpłatnie mogą wejść dzieci do 6. roku życia. Dzieci będą mogły dostać się na stadion wraz z opiekunem posiadającym ważny bilet. Na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci, które będą siedziały na kolanach opiekuna.

Zapraszamy na mecz!

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lchatow_10544/

Ceny biletów na lige to na szczęście inna bajka niż ceny biletów na LE...
Pokażmy się z dobrej strony i w dobrej liczbie mimo meczu w tygodniu i po słabym meczu w Lidze Europejskiej. Pamiętajcie że Wisła To My.

P.S. Pamiętajcie też że najlepszy mecz pod względem kibicowskim na R22 w zeszłym sezonie, był właśnie mecz z GKSem!
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 16.09.2011, 12:40
Być będę na pewno!
Ale niestety nie spodziewam się żadnych fajerwerków ze strony naszych piłkarzy. Liczę tylko na to, że nie zagrają tego meczu jak wydymane cioty, tylko będą zap...ć od 1 do 90 minuty.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.09.2011, 13:19
Trzeba uważać na wrzutki Kosy oraz pilnować Żewłakowa chodź mam nadzieję, że ich zdominujemy i się po nich przejedziemy tak z 3:0
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 16.09.2011, 13:26
nie chce otwierac tej puszki pandory , ale moim zdaniem bilety na wisle sa zdecydowanie za drogie , a tu niedlugo bedzie dodatkowe 12 tysiecy krzeselek do zapelnienia , mam nadzieje ze klub pojdzie po rozum do glowy i znacznie obnizy bilety , albo czeka ich frekwencja 12tysiecy + bonus piknikowy w wybranych meczach (hity LE , hity TME)

a co do meczu , to oby nie powtorzyl sie mecz z lechia (po apoelu) mam nadzieje ze wszyscy mysla tak jak iliev (co skrytykowal glupi kolton) ze liczy sie TME , a nie LE , i nie beda znowu 2 tygodnie w depresji !
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.09.2011, 13:45
Mocny napisał(a):Wyświetl post
mam nadzieje ze klub pojdzie po rozum do glowy i znacznie obnizy bilety , albo czeka ich frekwencja 12tysiecy + bonus piknikowy w wybranych meczach (hity LE , hity TME)
Nie obniżą bo przecież sprzedali karnety na cały sezon.To by się dopiero ludzie w....ili jak by okazało się że z karnetem drożej niż bez

A co do meczu - ostatnio przeczucie mnie nie myli , w zasadzie jestem już gotowy do przewidywań numerów w totka
Generalnie uważam że jest szansa na pierwsze efektowne zwycięstwo

Mnie ostatni tydzień podbudował - niezła gra w Poznaniu i niezły fragment z Odense.Są już chwile i to nie takie krótkie gdzie gra zaczyna się nieźle zazębiać - Jeśli Cupiał wytrzyma ciśnienie to tak pod koniec rundy jesiennej i już na wiosnę gra może wyglądać na prawdę dobrze.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
BeNy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 16.09.2011, 13:56
1q2 napisał(a):Wyświetl post

Mnie ostatni tydzień podbudował - niezła gra w Poznaniu i niezły fragment z Odense
Prawda jest taka, że w Poznaniu powinno być 0:4 dla nas więc nie widzę tutaj zaszczytu dużego oprócz zwycięstwa , a co do gry z Odense, nie była za rewelacyjna ale były przebłyski mam nadzieję że nie będzie tego samego co po APOELU
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 16.09.2011, 14:14
łatwo szybko i przyjemnie
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 16.09.2011, 14:24
Pareiko - Jovanović, Czekaj, Bunoza, Diaz - Nunez, Sobolewski - Kirm, Melikson, Iliev - Biton

Zmiany :

Sobol - Wilk
Garguła - Nunez albo Melikson
Małecki - Iliev albo Kirm

2:0 dla Wisły bramki strzelą Biton i Maor.
Odpowiedz cytując
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Stary 16.09.2011, 14:36
Ja już znam scenariusz tego meczu. Zdradzę tylko tyle, że w konferencji pomeczowej usłyszymy "Piłkarze jeszcze nie otrząsnęli się po Odense".

Obym nie miał racji...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.09.2011, 14:46
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Bełchatów w tym sezonie spisuje się fatalnie. Jedyny dobry mecz to spotkanie z Podbeskidziem. Ich mocną stroną mogą być fragmenty gry, a patrząc na ostatnie wyczyny naszych obrońców można mieć powody do niepokoju.
Lechia przed potkaniem z nami też, więc kompletnie bym się tym nie sugerował. Z nami zagrają pewnie na max.
Inna sprawa ile to jest ten ich "max".

Stawiam, że tym razem strzeli ktoś inny niż Biton. Może być Sapela.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Marcelo97
Member

Stary 16.09.2011, 15:47
Na ten mecz nie wiem, czy mam się szykować na kolejną kompromitację w tym meczu i w następnym z Flotą...czy też na bardzo miłą niespodziankę jak z Lechem. Trzeba zrezygnować z usług "filarów naszej obrony" (mowa o Jaliensie i Lameyu). Czas postawić na Marko i dać szansę Gordanowi lub Czekajowi.

Pareiko - Jovanović, Czekaj(Bunoza), Chavez, Palijić - Sobolewski, Nunez - Iliev, Melikson, Małecki, Biton
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 16.09.2011, 15:55
Kosa czuje ze bedzie z ta nasza pseudo obroną cuda wyczyniał
Jak stracimy punkty to Maaskant powoli bedzie sie mógł pewnie pakowac.
Mały,Wilk i Jovanovic do składu,a powinno to troche rozruszac towarzystwo Bonarkowiczow
mysle ze skonczy sie 2-2
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 16.09.2011, 16:48
Uwaga Uwaga!

Legendarny Bełchatów przybywa do grodu Kraka. Tak to ten legendarny Bełchatów na którego tle pokazaliśmy mega futbol jakiego dawno w Krakowie nie było

A na poważnie - ten mecz musimy wygrać. I nie ma potknięć. Jeśli nie wygramy, będę pierwszy żeby zwolnić Maaskanta. Bo puchary możemy sobie olewać. Co mieliśmy ugrać (finansowo) to w większości ugraliśmy. Trzeba się teraz skupić na ważniejszym - czyli lidze. Może być znowu skromne 1-0 - dla mnie bez znaczenia jest styl. Ważne trzy punkty. Gramy o MP a nie o wyjście z grupy LE. Liga jest dla przyszłości Wisły ważniejsza niż puchary w tym momencie.

BTW
Nie mam pretensji do Maaskanta o przegraną z Odense czy Apoelem ale z Lechią. Mam nadzieję że "legendarny" Bełchatów go nie przerasta.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 16.09.2011, 16:54
Niestety ale na tym meczu może być poniżej 10k kibiców... smutne ale prawdziwe..
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 16.09.2011, 17:13
Jeśli zeszliśmy do tematu kibiców, wiadomo ile luda przyjedzie z Bełchatowa?
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2011, 17:17
Ponizej 10k? Samych karnetow jest ponad 9k
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 16.09.2011, 17:52
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
Ponizej 10k? Samych karnetow jest ponad 9k
Myślisz, że na Odense sprzedano tylko 4000 biletów, skoro było 13000 ludzi?

Mecz absolutnie to wygrania, bo Bełchatów jest obecnie jedną z najsłabszych drużyn. Podbeskidzie ma od nich więcej ptk... Chociaż z drugiej strony, żaden wynik mnie nie zdziwi, biorąc pod uwagę to, że nikt w naszej lidze nie gra równo.
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 16.09.2011, 18:09
rafil napisał(a):Wyświetl post
Myślisz, że na Odense sprzedano tylko 4000 biletów, skoro było 13000 ludzi?
... ? na karnecie nie ma meczów LE, więc sprzedano 13 tys.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 16.09.2011, 18:18
znając życie możemy ich nadupcać przez 88 minut a w 90 3 punkty wywiezie wrzutka Kosy zakończona przez Jacka Popka.

ale oby tak nie było,tylko mocne solidne farciarskie 1-0. A kto może strzelić ? hmm Garguła z wolnego, a co !

Sędziuje Nam...Wojciech Krztoń : http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=358
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.09.2011 o godz. 18:52.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.09.2011, 19:00
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Uwaga Uwaga!

Legendarny Bełchatów przybywa do grodu Kraka. Tak to ten legendarny Bełchatów na którego tle pokazaliśmy mega futbol jakiego dawno w Krakowie nie było

A na poważnie - ten mecz musimy wygrać. I nie ma potknięć. Jeśli nie wygramy, będę pierwszy żeby zwolnić Maaskanta. Bo puchary możemy sobie olewać. Co mieliśmy ugrać (finansowo) to w większości ugraliśmy. Trzeba się teraz skupić na ważniejszym - czyli lidze. Może być znowu skromne 1-0 - dla mnie bez znaczenia jest styl. Ważne trzy punkty. Gramy o MP a nie o wyjście z grupy LE. Liga jest dla przyszłości Wisły ważniejsza niż puchary w tym momencie.

BTW
Nie mam pretensji do Maaskanta o przegraną z Odense czy Apoelem ale z Lechią. Mam nadzieję że "legendarny" Bełchatów go nie przerasta.
Przez długi czas pisałem tak samo, tak pisałem za Skorży i tak w poprzednim sezonie. Ale chyba czas skończyć z tym nieważne jaki styl, bo za daleko na tym nie zajedziemy. Owszem nie mogę wymagać niesamowitej gry ofensywne, zwycięstw kilkoma bramkami ale czas aby Wisła na przestrzeni kilku spotkań była jakaś. Aby po meczach przegranych czy zremisowanych można było powiedzieć że rywal był dobry albo lepszy od nas a nie komentarze typu nie wiemy co się stało, postaramy się to naprawić, w następnym meczu będzie lepiej.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 16.09.2011, 19:30
szprotson napisał(a):Wyświetl post
znając życie możemy ich nadupcać przez 88 minut a w 90 3 punkty wywiezie wrzutka Kosy zakończona przez Jacka Popka.
Tylko nie 88 minut bo zostaniemy ukarani za brak tolerancji itp itd
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 17.09.2011, 09:48
Wysokie zwycięstwo jest nam potrzebne jak rybie woda , nasz dorobek strzelecki w lidze jest.. mało powiedziane że wstydliwy . Mniej bramek niż my strzeliło tylko Zagłebie i ŁKS .

Drużyna po prostu musi odzyskać skuteczność , poza tym muszą wynagrodzić kibicom ostatnie fatalne mecze przy Raymonta .

w porównaniu do ostatniego meczu powinien wyjść Jovanovic za fatalnego Lameya i Wilk za zajechanego Sobola . To musi wyglądać lepiej niż w ostatnim spotkaniu .
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 17.09.2011, 10:16
A mnie oprócz zwycięstwa, będzie interesował również styl, w jakim zagramy. Oczekuję dobrej piłki w naszym wykonaniu, szybkich akcji, gry na jeden kontakt.
Pewnie, że 1:0 w 94 minucie też ucieszy, ale to chyba nie o to chodzi, prawda?
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 17.09.2011, 10:53
Styl to niech Robert z zespołem szlifuje w LE gdzie gramy o pietruszkę. W lidze lepiej zbierajmy punkty. Bo nic z tych efektownych zwycięstw nie będzie jak nam kilku punktów zabraknie do MP.

Wiadomo że lepiej jest wygrać efektownie i wysoko, ale wiadomo też że lepiej brzydko wygrać niż pięknie polec. Dla mnie sprawa oczywista, tym bardziej że po otwartej grze z Odense większość naszego zespołu może mieć małe problemy fizyczne.

Nie ma się co nakręcać na "Barcelone" - ważne 3 punkty
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów