|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
No i Leszek w plecy. Nic tylko jutro wygrać i jesteśmy praktycznie na równo z nimi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No to Lechia oslabiona ,ale to nie bedzie mialo znacznia w Polsce liczy sie motywacja i zaangazownie i to w wiekszosci wystrcza zeby mecz wygrac Licze ze jutro wygramy i podskoczymy do Amiki,koniec z myślą ze liga to drugi plan. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No to Lechia faktycznie mocno osłabiona i można by się pokusić o ofensywną taktykę z Gułą tylko czy oni coś takiego w trenowali
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 27.08.2011 o godz. 09:16.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
WY macie pojęcie o czym piszecie? jak można zostawić samego Sobola w środku a Gargułę i Meliksona z przodu,
przecież nas roztłukli mam nadzieję, że Maaskant będzie konsekwentnie grał swoje, a ni przejmował się jakimiś domorosłymi krytykami... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Fajny tytuł w dzisiejszym przegladzie sportowym - "Wisła zaczyna sezon drugi raz". Miejmy nadzieje, ze tak bedzie i wkoncu wiecej bramek padnie bo na razie to jest rozpacz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Polecę banałem z totolotka. Żeby wygrac, trzeba grać
U nas wszystko było do tej pory takie wymuszone, zachowawcze. Nawet grać w piłkę się bali. Bo jak pogramy piłką, to może być strata, pójść kontra i dostaniemy gola. Ale to były puchary, podejście spowodowane strachem trenera przed przedwczesnym odpadnięciem. Zdawał sobie sprawę, że jak stracimy to możemy nie odrobić. Mam nadzieję, że w lidze do meczów podejdziemy inaczej. A w szczegolności na R22 nie ma czego bronić. ![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że wbrew przedmeczowym spekulacjom na stoperze zagra Czekaj, a nie Bunoza. Z tej dwójki, Czekaj jest młodszy, a już w meczu z Koroną pokazał, że nie jest gorszy od Bunozy, a może być tylko lepszy. Wolę, aby grał wychowanek Wisły z którego powinno być sporo pożytku niż piłkarz, który pewnego przeciętnego poziomu nie przekroczy i tylko blokuje miejsce w kadrze.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 27.08.2011 o godz. 09:52.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Z tego co kojarze to z Lechia gra nam sie niezle, wiec licze na spokojne 3 punkty.
A co do ustawien, to jak mielibysmy zagrac dwoma napastnikami |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
w kadrze akurat mamy wielu napastnikow. Tyle, że nie są to rasowi strzelcy. Chciałem zauważyć iż Małecki i Illiev to też mogą być napastnicy. Boguski także. Pomijam już 2ch oczywistych czyli Genkova i Bitona.
Tyle, że problem to nie jest ilość, a jakość. A także to jaką oni rolę mają pełnić. |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Dzis Lechijka pierwszy raz od wielu lat wygra z Wisla w Krakowie
Brameczki strzela Mati Machaj i Piotrek Wisniewski ![]() LGFCE - Lechia Gdańsk Fan Club England
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
osobiście liczę na coś odwrotnego . ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Wygrać trzeba i koniec kropka , bez sentymentów , pewnie jak zawsze bedzie kopanina no ale cóż , 3 pkt maja być.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wczoraj w Zabrzu ktoś zdech i warto by naszemu trenerowi zwrócić uwagę na sposób w jaki grał Górnik.
W upalne wczorajsze popołudnie drużyna z Zabrza siadła presingiem na Lecha i nie dała mu zupełnie pograć i to jest sposób na drużyny mające przewagę w technice i zgraniu. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
myslicie ze dzis wyjdziemy w najsilniejszym mozliwym skladzie z Melexem ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli liga jest teraz obok pucharów najważniejsza , to tak , trzeba gonić czołówkę , jak nie teraz to kiedy.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Sląsk z nami zaparkował przegubowca w polu karnym, a my za to zaparkujemy melexa.
Pareiko - Paljić, Chavez, Bunoza, Diaz - Nunez, Wilk - Małecki, Melikson, Iliev - Genkow Myślę, że taki skład wyjdzie dziś z Lechią. Musimy wygrać aby zbliżyć się do Lecha. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja uważam, że ze względu na niedoleczonego krwiaka Meliksona, nie wyjdzie on dziś w pierwszym składzie, a zamiast niego będzie grał Garguła.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czemu Melikson ma nie grac jak na treningu normalnie cwiczyl.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kiedy to było ? Nie wiedziałem o tym. Jeśli rzeczywiście to prawda, to tym lepiej dla nas. Ale z drugiej strony mam nadzieję, że jeśli rzeczywiście z tym krwiakiem było coś na rzeczy, to niepotrzebne ryzyko nie będzie podejmowane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Moze niech Melikson nie gra w ogole do konca sezonu bo konztuzje itd....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Moim zdaniem drużynę najlepiej by było tak ustawić:
Pareiko - Lamey, Chavez, Bunoza, Nunez - Sobol (Wilk), Garguła - Melikson - Paljic, Genkow (Biton), Iljev Nie wiem jak będzie z Lameyem, czy zagra, możliwe że nie. Docelowo widzę na jego pozycji jednak Jovanovica. Diaza trzeba czym prędzej zmienić, dobrym kandydatem jest to Nunez. Chłop dość wysoki sprawny i grający przeszło 30 meczy w lidze argentyńskiej na boku obrony. Na pewno lepsza ta opcja niż Diaz czy Paljic. Dragan za to mógłby być świetny jako skrzydłowy, dysponuje przecież kapitalną motoryką i zwinnością. Kogoś takiego z przodu na grę z kontry nam potrzeba. Środek pola pasowałoby trochę zmodyfikować, bo Garguła który jest dobrym piłkarzem dobrej formy nie osiągnie siedząc na ławce czy trybunach. A jest to jeden z nielicznych piłkarzy środka pola któremu piłka bynajmniej nie przeszkadza. Małego bym posadził na ławce, jakiś taki wolny jest ostatnio, i dryblingi też mu nie wychodzą. Poza tym jak zwykle jest egoistą. Co z tego że strzelił gola APOEL - owi... jak swoją grą irytuje kolegów z drużyny, którzy biegną do akcji a ten nie podaje. |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Malkowski - Deleu, Janicki, Vucko, Andriuskevicius - Pietrowski, Surma, Airapetian - Machaj, Wisniewski, Lukjanovs
Przewiduje dzis taki sklad Lechii ![]() LGFCE - Lechia Gdańsk Fan Club England
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Z uporem może godnym lepszej sprawy wolałbym w miejsce Bunozy przesunąć Chaveza, a na jego miejsce Czekaja - niech ten jeden mecz z Koroną nie będzie ostatnim. ( tyle marzeń, resztę zweryfikuję o 18 na żywo )... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zagladaj czasem na oficjalna strone klubu - sa zdjecia z treningu po ktorych mozna sie dowiedziec czy ktos nie trenuje. Maor byl w swietnym humorze z tego co widzialem wiec musi byc zdolny do gry. Jakby mial cos z miesniem to by w ogole nie chodził
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
transmisje.xup.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie wiem jak wam ale mnie się wydaję ,że dzisiejszy doping jest 2x lepszy niz ten z meczu pucharowego. Brawo !!!
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|