|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A ja jestem ciekawy jakby Dragan zagrał na lewym skrzydle, w meczu z Litexem wszedł pod koniec i pokazał że potrafi zrobić różnicę, ale ten mecz nie mógł być miarodajny co do umiejętności Paljicia bo Litex miał już bagaż 3 goli, jednego mniej zawodnika i wyglądali jakby chcieli jak najszybciej zejść do szatni. Zaskoczył mnie za to w meczu z Polonią kilkoma rajdami z obrony wprowadził zamieszanie w obronie Dyskopolowców.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
na 60 % możliwości to można zagrać z MKS Sławków a nie z Zagłębiem.Tak jak ktoś wcześniej napisał, w Lubinie zmontowali dość niezły sklad jak na naszą ligę i mają niezlego trenera ,ten mecz napewno nie będzie spacerkiem!!!Największy nasz plus na jutro to R22 , niema co nasza gra dużo lepiej wygląda u siebie niż na wyjazdach i jutro też tak będzie. Co do składu rewolucji pewnie żadnych nie będzie, i skład prawie taki sam jak w meczu z Polonią, jedyne zamiany to pewnie nie zagramy dwojka Wilk - Sobol , raczej wystąpi jeden z nich w parze z Nunezem.Ja osobiście chciał bym zobaczyć dwojkę Garguła - Sobol , choć to raczej mało prawdopodobne.
Dlaczego chciałbym zobaczyć Gułę? ponieważ ostatnio nasza gra ofensywna jest za bardzo uzależniona od Meliksona, i moim zdaniem przydal by się ktoś, kto co jakiś czas odciąży z tego zadania Maora.Taki wariant stosujue Barca z Xavim i Iniestą choć to dość abstrakcyjne porównanie to pokazuje o co mi chodzi.Oczywiście to moje tylko teoretyczne gdybanie bo ja nie widze tych piłkarzy codziennie na treningu i nie wiem jak się prezentuja. Bez względu na to jaki Maaskant wybierze jutro skład mam nadzieje że jutro odniesiemy pierwsze zwycięstwo w lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
22 godziny do meczu a w temacie meczowym pustka.
Mecz trzeba absolutnie wygrać. Poprzedni sezon, gdzie faworyci tracili punkty taśmowo może się nie powtórzyć. Skład możliwie najsilniejszy z uwględnieniem oczywiście tego, że niektórzy kadrowicze moga być zmęczeni. Czy to aby my po meczach kadry nie gramy słabo ? Jak Maaskant mówi o tym, że nie będzie problemów z motywacją to ja już się zaczynam bać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Motywacją powinny być dzisiejsze wygrane mecze Śląska i Legii. Mogą odskoczyć w tabeli, a przecież te drużyny też grają w pucharach. Dlatego jutro trzeba zrobić swoje, a o Apoelu myśleć po zakończeniu meczu z Zagłębiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Legia gra przyzwoicie w tym sezonie o obok Lecha - będzie najgroźniejszym rywalem. Jutro koniecznie 3 pkt - inny wynik będzie katastrofą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Co by nie było, ja bym na Zagłebie wystawił rezerwę. Przed nami dwa najważniejsze mecze w erze Cupiała. Jeśli to wypali, to myślę, że Bogusiowi wróci ochota na sponsorowanie Wisły.
Fazę pucharową LM można "odpuścić", zebrać doświadczenie i skupić się na lidze, by znów awansować do LM i wtedy pokusić się o wyjście z grupy. Małymi łyżeczkami. Nie wszystko na raz. W LM każda porażka to nie wstyd, a kasa się zgadza. Nie musimy od razu wygrywać LM. Ważne, żeby w tym roku awansować i za rok ponownie. Kosztem tych kilku pkt w pierwszych meczach ligowych w tym sezonie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() i pismaki kazdy mecz wygrany to bedzie wielka halo jak to pieknie graja i pompowanie balonika
Ostatnio edytowane przez kriswisla : 12.08.2011 o godz. 22:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Wystarczy raczej za komentarz. A remis będzie również katastrofa, tym bardziej że gramy u siebie i nie ma co zwalać tego na puchary bo Legia i Śląsk też grają w pucharach a radzą sobie o wiele lepiej.
Ostatnio edytowane przez CH. : 12.08.2011 o godz. 22:58.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
O niebo lepiej pod wzgledem pkt, ale jak by nie bylo to my mielismy bardziej wymagajacych rywali niz Legia, do tego oba mecze mielismy na wyjezdzie...
![]()
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Taka jedna z pierwszych myśli po ograniu Litexu to była - yhy, ligi nie wygramy
![]() Gdzie uwierzcie mi(nie chce mi się teraz szukać),to nawet nie przykład Amiki - oprócz tych topowych lig, to często zespół który wciągnął się w wir w pucharach(a my to już mamy niezależnie od Apoelu) - nie dał rady w lidze. Pierwsze kolejki naszej ligi pokazują że liczyć na powtórkę z ostatniego sezonu to nie jest dobry pomysł Tak więc bardzo ważny mecz, niełatwy przeciwnik a kolejne potknięcie może się już odbić czkawką Z drugiej strony dwumecz o wielką kasę. 3 punkty z Lubinem - niezależnie od stylu , trzeba będzie uznać za sukces. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Skoro Maaskant chce zagrać pierwszą jedenastką, to TYLKO 3 PKT!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jutro licze na gladkie 3-0 dla Wisly.
Dobranoc ! ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
nie żartuj że tego nie widzisz
To jest ciśnienie które objawia się raz na....no sporo lat.Ale to tylko dlatego że my jesteśmy o tyle klas lepsi że wszystkie matactwa z Waszej strony - nie wiele dają![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Może nie muszę tego widzieć, bo... za tym stoję i boję się zdemaskowania?
![]() Od 1950 roku trzymam rękę na pulsie. 49 lat potrzebowaliście, by mnie załatwić (czasowo). No, jeszcze raz w 78, ale wtedy po prostu olałem sprawę. ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tylko zwycięstwo !
Pomożecie ? Pomożemy hehe |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
To nie będzie łatwy mecz zwłaszcza ,że posędzije go Marciniak . Nie trawię tego arbitra i chyba nie jestem osamotniony i nie chodzi tylko o pomyłki ale on celowo drukuje mecze , bardzo się stara nieraz by jakaś drużyna nie wygrała ... bardziej od tego sędziego to wkur... mnie tylko Piasecki . Ci dwaj sędziowie nie powinni prowadzić meczów na takim poziomie i nie wiem czemu aż tak często są przydzielani do prowadzenia meczów Wisły? Już wolę sędziów z Warszawy od nich , może przesadzam ale zawsze gdy dowiem się że Ci sędziowie będą sędziować Wiśle mecz to mam dziwne obawy że jakiś karny zostanie podyktowany z kapelusza dla naszego przeciwnika albo ciągle będą faule w jedną stronę ...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ludzie jaki odpoczynek dla najlepszych zawodnikow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() A co do sędziów to zdecydowanie najsłabszy w ekstraklasie jest Małek ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
porownanie do lecha nietrafione , lech skupial sie na pucharach az do wiosny (do meczu z bragą)
my w zasadzie tylko do konca dwumeczu z apoelem , w fazie grupowej i tak nic nie ugramy , wiec mozna wtedy skupic sie na lidze TRZEBA TAM W KONCU WEJSC !!!!!!!! |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Smiej sie smiej ale 2 pkt po 3 kolejkach przy 9 mozliwych pktach Legii to juz jest spora strata jak na poczatek sezonu.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() przypuszczam że będzie jak zawsze, skromnie wygramy będzie płacz i krytyka że tak nisko , że styl nie taki , że Genkov nie trafił z metra na pustą , jak zremisujemy czy przegramy (tfłu ) to będzie ten sam poziom krytyki jakiekolwiek dzisiaj czy za tydzień wyniki nie padną w spotkaniach ligowych , pójdą w zapomnienie po meczach z APOELem , możecie zaklinac rzeczywistość , ale nie ma w tej chwili ważniejszych spotkań dla Wiślaków . Lige mamy na codzień , na LM czekamy od.... 20 paru lat od jej powstania . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taka ciekawostka dzisaj gramy z Zagłębiem które ma minimalnie wiekszy budżet od Apoelu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam myśle że Lech jak się zmobilizuje to może wygrać z każdą drużyną ekstraklasy więc jak bym ich nie skreślał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przenieście tą dyskusję do tematu "Ekstraklasa". Tu rozmawiamy o meczu Wisły z Zagłębiem a nie o Legii i Lechu...
Co do meczu, trzeba wygrać i nic więcej dodawać nie trzeba. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wierzę
Czyżby kupili bilety wreszcie ? |
|