|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wrszcie normalny glos. Ja zycze Wisle jak najgorzej i szlus
Co do krzykow to postawic trzeba znak rownosci Wy krzyczycie jedno, my drugie i kazdy jest szczesliwy ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
każdy niech patrzy na siebie i będzie super!
ja np Legi i Lecha nie lubię ale traktuje ich jako rywala sportowego którego mogę nienawidzić ale muszę mieć szacunek. Dlatego gdy wygraliśmy u siebie 4:0 to razem z całym stadionem strasznie głośno odśpiewaliśmy 'Legła Warszawa' takie zwieńczenie pokonania wiecznego rywala sportowego. Jak sam gram mecz to też mogę rywala nie lubić szukać zaczepki kontaktu gdzieś zawsze zostawić łokieć kolano ale zawsze po meczu przybiję piątkę wymienię dwa słowa. Jak zaczynam oglądać taką Legie to z góry jeb*e mnie wynik. Podchodzę do meczu kalkulując co dla Wisły będzie lepsze, np że nie mają szerokiej kadry więc w lidze będzie im ciężko, nabiją nam punktów do rankingu ale z drugiej strony zarobią kasę i się wypromują. Jednak mimo wszystko radość sprawia mi gdy polski klub wygrywa i to jemu kibicuje. zupełnie inna kwestia jest z gorszą stroną błoń gdzie ta nienawiść już jest w krwi. zresztą jaki tam z nich przeciwnik sportowy Tak więc apeluję jeszcze raz, niech każdy sam sobie odpowie komu chce kibicować i przestańmy tu tyle o tym pisać, a piszmy o rzetelnych faktach które się czyta 100 razy lepiej! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Panowie, dalsze wymienianie się kto komu i co życzy mija się z celem. To nie koncert życzeń. Legia awansuje-ok, nie awansuje też ok, nie ma sensu się ekscytować w jedną i drugą stronę.
a wracając do meritum, ciekaw jestem z jakim nastawieniem wyjdzie Legia? czy totalna obrona Częstochowy i długa piłka na ,,Lutoboję'', który coś zrobi, czy dadzą wyszaleć się Turkom na początku i z biegiem czasu przejmą inicjatywę? pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Trudno powiedzieć w sumie. Niby zagramy na bank 3 def pomocnikami, ale Gol jest przekwalifikowywany na rozgrywającego, więc to nie jest do końca takie jednoznaczne. Skorży raczej chodzi o to, żeby było w środku pola komu odbierać piłkę, a Gol się do tego nadaje dużo lepiej niż Radović. No i chyba zależy od tego, co pokażą Turki. U siebie oni są kozaki, na wyjazdach się prują - może i tym razem tak będzie? W takim wypadku spodziewałbym się jakichś 30-50 minut nudnej młóćki w środku pola, a potem lekkiej przewagi Legii. Ale równie dobrze wyobrażam sobie autobus w polu karnym przez cały mecz i dwójkowe / trójkowe akcje w ramach kontry. Dzida na Lutoboję będzie niezależnie od tego którą z powyższych wersji zobaczymy ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jeżeli Śląskowi dziś nie uda się wygrać to to będzie wielka niespodzianka. Stawiam na gładkie 2-0 dla WKS-u. Co do Legii to mi tam ona zwisa. Pewnie zagrają z kontry a turasy znowu będą klepać na 40 metrze przez pół meczu a 2 razy się zorientują, że chyba wypadałoby coś strzelić. Jak Legia przejdzie to trafi na Atletico Madryd czy jakieś PSG i się skończą podboje. Liczę jednak na 3 kluby w fazie grupowej. Nie, nie kibicuje Legii. Po prostu dobrze by było się podnieść trochę w rankingu bo sama Wisła nic nie ugra dla Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeśli Legia straci w pierwszych 10 minutach bramkę to zrobi się jej naprawdę cieplutko. Skorża pod presją nie radzi sobie.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
jest gdzies transmisja?
![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Na Polsacie Sport Extra, albo choćby tu: http://huckenbusch.dbv.pl/viewpage.php?page_id=12
![]() PS Polsat Sport, właśnie miałem się poprawić
Ostatnio edytowane przez thomasson : 04.08.2011 o godz. 18:17.
![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież Śląska pokazuje otwarty Polsat!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
boze ci komentatorzy na meczu Loko-Slask to chyba komentuja ten mecz przez Skype'a
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Transmisja z Bułgarii jest nielegalna!Na banerach reklamują bukmacherów internetowych,a reklama tego typu jest w polskich stacjach zabroniona.Co na to wiceminister finansów Kapica?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jak graliśmy w Rydze to tez były reklamy Bet-at-home na banerach. Oni mogą sobie reklamować co chcą , nic nasza ustawa do tego nie ma.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Oni w toi toiu siedza, kibicow w miare normalnie slychac wiec innej mozliwosci nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Napisałem to z przekąsem.Suma sumarum,jednak reklama wchodzi na polski rynek.Jaka to różnica,na jakim stadionie ją zainstalowali?Idzie na Polskę,ale ktoś taki jak pan K.nie potrafi tych sprzeczności wytłumaczyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jest różnica bo nie maja prawa nałożyć kary na bułgarski klub za te reklamy. A gdyby to było w Polsce to byśmy mieli kabaret niesamowity potem.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Potem dopiero wprowadzili całkowity zakaz reklamowania firm tytoniowych na bolidach. ciekawostka: Oficjalna nazwa Teamu Ferrari wciąż brzmi "Scuderia Ferrari Marlboro" |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie mogę się już patrzeć na ten mecz z Lokomotiem.Straszna chu.jnia........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Coś mało legionistów na Ł3....
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie ma co się dziwić bilety drogie a produkt słaby. Co do meczu to jak ten Gaziantepspor miał czwarte miejsce w lidze Tureckiej to raczej nie świadczy za dobrze o tej lidze.
Legia też niczego nie pokazuje ale jeżeli Gaziantepspor nie zacznie grać to Legia awansuje dalej. Oglądam mecz Legii jak na razie bo w meczu Śląska jakość transmisji jest tragiczna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
legia cos gra, bo nie moge obejrzec meczu
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak samo jak w Gaziantepie. Dobrze w odbiorze i kryciu. W ofensywie dzida na szybkiego Ljuboje, lecz zanim będzie miał do kogo podać, to turasy już mają dobrze rozstawioną obronę.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Obie druzyny graja słabo. Legia wszystkie wrzutki w bramkarza. Ale życzę im awansu.
Śląsk jak nie zacznie grac bardziej ofensywnie, to będąc drużyną zdecydowanie lepszą w dwumeczu...odpadnie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobaczymy co Hubnik zaprezentuje.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zna ktos nazwe tych kaszek co wpierdziela Rzezniczak ?
One sa lepsze niz'' Dabel Blasta'' ![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Śląsk race odpalił. wkońcu coś się dzieje w tym meczu
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 04.08.2011 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mecz Śląska jest tan niesamowicie nudny, że wolę oglądać Legie.
Szkoda, że legijny Koks naprawdę nie pieprznął temu turasowi, ciekawe jakby Turek się prezentował bez głowy. @Down Nieee Rzeźniczak jest po prostu przypakowany. Koks jest jeden i niepowtarzalny - Wawrzyniak. Powód: dół
Ostatnio edytowane przez riv : 04.08.2011 o godz. 19:53.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Legijny koks... Rzeźniczak
|
|